Filippa K öppnar second Hand-butik

Redan imorgon 1 juli öppnar Filippa K ny butik på Hornsgatan 77 i Stockholm.

Såhär säger creative director Filippa Knutson.- "Vi är  stolta över att kunna arbeta med hållbarhet på det här sättet. Att Filippa K:s kvalitet och design tillåter att kunna starta ett second hand-koncept är helt i linje med vad Filippa K står för."
Butiken kommer täcka alla Filippa K:s koncept med Woman, Man, Ease och Accessories samt ett urval av handplockade vintage-smycken.
Spännande kanske tar mig en titt imorgon om jag hinner.


Cosmonova

Är jättestressad, måste hinna byta om och slänga på mig lite mascara. Fick ett spontant infall att gå på Cosmonova, säg när man var där sist. Sagt och gjort nu har jag och D reservat biljetter till senare. Ska bli hur kul och mysigt som helst.

Puss


Hat and Pearls

Dagens outfit: Hatt (Ny) Divided, college tröja Monki, Pärlor Vintage farmors gamla, Volang kjol H&M och mina nya lovers från Dinsko (Nya) 349 kr ett fynd.

Nu lutar det i och för sig mer åt gummistövlar ute.


love on your birthday



Idag fyller min vackra, smarta, grymma, roliga, lata lillasyster C 20 år!!
Felicidades picks! Hoppas du har en underbar dag, vi firar och ses snart. Puss

Jag grattar C med lite bilder på en av hennes favorit modeller Devon Aoki.

Spanien

Galet, Spanien vann hoho. Det är kaotiskt i spanien av alla firare kan jag hälsa från syrrorna, men det är bara kul att få att få ta del av glädjeruset.
Jag pratade precis med D och han befinner sig på Sergels torg vid fontänen och jag hörde knappt vad han sa. Folk tjöt och jublade. Många Spanien fans därute.
Härligt, men samtidigt tråkigt vad ska man nu titta på när em är slut..?

Nu ska jag ta en dusch och sen blir det sängen.
Natti och kärlek

Outfit rewind

          

Jag är allt smart, i brist på kamera kom jag på att jag faktiskt kan lägga upp en gammal bild i repris.
Igår hade jag på mig exakt samma outfit minus skorna.

Blommig satin kjol Ginatricot, linne Scarlett Johansson for Reebok, halsband är vintage och ljustvättad jeansjacka och mina vita tygskor.

Jag fick till en outfit bild ändå :). Nu ska jag springa och köpa pizza, är vrålhungrig. Ska bli så gott med lite sprite zero till, laddar för fullt inför matchen nu.

Oldschool vs. Newschool


Vouge.fr

Härlig bild på de första och dåtidens supermodeller. Dom var coola, snygga heta och överallt.
Första bilden på Cristy, Naomi, Linda och Cindy är tagen -89 för Brittiska Vouge och den till höger på bl.a Lily Donaldson, Catherine McNeil and Sasha Pivovarova är från senaste numret av Vouge Paris. Går inte att jämföra tycker jag, dom är alla fab.



Humpty Dumpty Pants





Thefashionspot.

Hit eller Diss? Jag tycker dom är grymma. Jättesnyggt på rätt personer, jag har själv inte hittat några som passar mig är ju rätt kort, men skulle inte tveka alls till ett par höga heels alt. klumpiga platå skor. Påminner lite om extravida chinos.

Hemma efter en shopping runda

Fick lov och gå upp tidigt idag då det var jobbar dag för pojkvän D. Men det gjorde ingenting, slängde på mig solisar och drog en svepa på stan och hittade finfina saker. Tyvärr kan jag inte visa dom förrän senare idag eller imorgon? då D lånade min kamera. Ska erkännas att det känns lite handikappat utan kamera när man bloggar men var gör en dag.
Jag är så nöjd så med mina "impuls" köp idag, kan ju berätta lite om dom istället. Smalt Indian skärp från H&M, Nytt? har inte sett det tidigare i sotimentet. Happy! eftersom jag letat länge second hand efter ett, utan resultat.
En ny hatt, påfågelörhängen, ännu ett hippie band till håret, shorts och nya lovers till fötterna (sista paret!). Budget och mycket fina Din sko, of course.

Men som sagt, bilder och outfit kommer ikväll..ok senast imorgon first thing.
Senare idag blir det pizza och EM final. Vamos España, m å s t e vinna.
Vad gör ni en solig söndag som denna?


saturday night

Jag tog ett bad när jag kom hem från stan, sen har jag och b-friend slappat framför tvn med tända ljus, chips och drink. Man behöver lugna fredagar med känner jag. Det har varit en stressig och ganska jobbig vecka så nu har jag varvat ner nu och känner mig totalt avslappnad och ganska trött. Blir nog en tidig natt. Så rolig var jag en lördag kväll, men man kan inte alltid vara på topp, jag ligger gärna och myser med D en regnig kväll som denna.

He en trevlig kväll/natt!


Accessora





Spanade in Accessoras rea och hittade bl.a det här:
Steven Shein halsband är aldrig fel, jag slog till på ett förra rean och det blev en väldigt uppskattad födelsedags present. Jag har 3 st  olika själv som jag har fått i present. Älskar dom.
Väska från Katrin Leiber som jag tycker är väldigt snygg och påminner lite om Miu mius.
Åsahjärtaniklas armband.
Cherry Tees sköna ribbade linnen.
Melissa Beth jetsetter weekend bag.
Allt ligger än så länge på 30-40% rabatt.
Jag ska nog slå till på ett marint bas linne från cherry tee ooch kanske blir det ännu ett Steven Shein halsband i present till någon, Katrin Leiber väskan är tyvärr ännu alldeles för dyr för mig tycker jag, trots rea.
Hoppas dom fyller på rean lite mer, men allt hittar du här.

AA Rea


Halter Romper. American Apparel

Jag har precis lagt in en beställning på Nelly.com på den här snygga jumpsuiten som är på rea, och två klänningfodral från samma märke. 179 kr/st. Inte så pjåkigt. Rean hittar ni här.

Dagens med glad väska

 


Just det, jag skulle ju visa vad jag hade på mig igår kväll. 

Linne H&M trend, Tight kort kjol som egentligen är hög i midjan- Indiska, Skinnjacka, Sandaler från Dinsko och min nya favorit väska från Lindex. Är den  inte underbar, köpte den 2 dar sedan och den kostar bara 150 kr. Som tagit ur 80-talet, me love alot. Och ja, på det en djävulsk min.


Friends and SATC





Jag och mina bästa chicas igår. Var bara tvungen att visa er vad Mia hade i väskan. Har ni sett vad söta, Hello Kitty plåster. Jag älskar HK. Vill också ha, känns lite roligare när man gjort sig illa. Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag in och kolla lite reor, tycker inte om dom egentligen men sen blir det fika och det säger man aldrig nej till.


Sex and the City



                
Nu har jag äntligen sett filmen alla pratade om. Den var Fantastisk. Underbar. Jag trodde inte att jag skulle men jag grät och skratta (förstås) om vartannat. Den är ju speciell och inte vilken film som helst,  trots allt har man följt serien slaviskt och sett om boxen några gånger. Fucking Faboulus. Är det här verkligen sista?..Sorgligt är det iallfall the end of an era.
Men det få en att inse, vänner är det bästa som finns

You can call me morning angel





Är grymt glad idag, för när som helst ska jag iväg och möta upp tjejerna på stan sen blir det middag, drinkar och Sex and the city. Äntligen! Hela förmiddag och eftermiddag har jag sprungit omkring i:

Kjol från Indiska, Randig myströja (Rea fynd från igår) Lindex 79.90, vet fortfarande inte om det är en pyjamas tröja men det kvittar totalt. Platå pumps H&M, Klockur Vintage och väska+ hatt H&M.

Nu har jag bytt om men lite bilder på det kommer nog imorgon. Kram på er Ha en underbar dag!

Carin Wester för allmänheten

IMG_3905IMG_3939

Carin Wester
Bilder: Rodeo.net

Jag läste det för några dagar sedan men har glömt och bloggat om det.
På måndag startar Stockholm Fashion Week by Berns - Stockholms inofficiella modevecka på Berns där många av Sveriges största märken valt att visa sin vår/sommar 2009. En av dem är Carin Wester den 2:a juli, och i år bjuder hon in allmänheten till Carin Wester-visningen i Berzelii Park.
Är inte det grymt! En gratis visning och öppen för alla som vill se.
Vi ses där va?

Vinnaren av Sephora Nagellack

Godmorgon på er, sovit gott? Det har jag om inte aningen stressad...stressar så man sover oroligt. Men idag blir en helt underbar dag med tjejerna så det gör inte så mycket.

 Jag har hunnit lotta fram vinnaren av Sephora lacket och den glada blev Erika som har bloggen Härligheter med Erika på metrobloggen.
Grattis Erika!
Maila mig dina uppgifter så kommer lacket på posten.
Vad roligt det var att  så som många var med och tävlade, ska nog köra på en till tävling nästa vecka. Håll utkik.
Nu ska jag äta lite frukost.

Sent och jag är trött

Se där piece of cake för Spanjorerna, lite för lätt tyckte jag då Ryssland spelat så bra, men dom bjöd inte på något motstånd ikväll..trist. Nåja Spanien i final whoho. Vad sent det blev, nu ska jag sussa sen imorrn drar jag en glad vinnare som får hem ett fint lack på lådan. Natti

lovesummerdays

               

 

Hela outfiten från H&M utom armband från Bolivia och skor Nilson.
Blommig (hypad) klänning som jag använde som topp instoppad i shortsen.

Nu är det fotboll. Rysare!
Mina syrror sitter just nu i Spanien och följer matchen säkert från en trevlig bar.

Unika smycken Tävling




Jag är med och tävlar om att vinna ett personligt namnsmycke i den här  fina bloggen. Man kan tävla till måndag den 30:e kl 12.00. Tävla du med.
Det skulle passa perfekt som födelsedagspresent till en "viss" person som fyller år snart. Jättefint är det. Men jag vinner aldrig något, vet inte varför. Det finns dom med tur som alltid hittar saker, pengar, eller vinner. Jag är inte en av dom. Vi brukar alltid skämta om det jag och D, "med vår tur så"..
Nu måste jag ta mig till banken innan dom stänger.

Ps update: glöm inte att ni kan vinna ett fint nagellack från Sephora här på min blogg. Tävlingen avslutas inatt 23.59 sen drar jag en vinnare.


Matrix Shaping Crème-Wax




Soft Hold
Benefits

· Texturizes & shines like a wax with the lightness of a crème

· Separation & definition

Botanicals
Botanical milks of Rice, Bamboo & Milk Thistle


Ville bara dela med mig av ett av de bästa produkterna jag vet och använder dagligen.
Den här creme vax köpte jag förra året hos min frissa och jag har använt den flitigt ända sen dess. Den har verkligen revolutionerat min vardag. Jag har fint blankt hår som kan bli jobbigt halt där inget hårspänne sitter kvar och blir ofta statiskt. När det blir statiskt har jag försökt med spray, mousse, vatten, balsam men ingenting hjälpte, till jag blev rek denna produkt. Den är FAB. Det är bara ta lite på händerna och dra längs håret lägga lite på hjässan och topparna och det håller sig hela dan. Håret blir inte varken fettigt eller platt som det ibland kan bli med vax i långt hår. Jag plattar till småhår och stylar med den, den luktar gott och är mjuk och len.
Den passar faktiskt alla hårtyper, långt som kort. Både min bror och pojkvän blev lyriska när dom provade den.
Tror nog att den säljs hos dom flesta hårsalonger. När jag köpte den var den nedsatt halva priset och kostade ca 70 kr så den kostar väl runt 140 kr.


Devon Aoki

          

Vogue Nippon
Title: One Day In Tokyo

Photographer:  David Mushegain


All that jazz

Vilken match det var igår, Turkiet fölorade med hedern i behåll. Vilka krigare, jag höll stenhårt på dom men de fick ge sig när Tyskland smällde in sergermålet i 90:minuten. Ja fotboll alltså, får ens nerver att löpa amok. Idag är det Spanien-Ryssland och jag håller (självklart) på España. Men Ryssland är ju grymma dom med.
Nu är min Syster C i Barca och hälsar på (syster nr 2) Jess. Hon + tjejgänget åkte ner imorse och ska fira hennes 20-års dag där nere. Det är C som fyller 20 då, liten börjar bli (är) riktigt stor nu. det var meningen att jag och ev min mami skulle åkt med men vi lämnade det till senare och C ska istället firas av oss när hon kommer hem. Ja, när hon väl kommer hem, för hon är hemma ca 1 dag när hon kommer hem från Barca och sen åker hon till Ibiza. Och jag är INTE alls avis.
Det är ju så kul här i Sverige, Jobb, 13 grader, regn vad mer begär man?.


MelikeTopshop


Topshops kommande Höst kollektion 08. Behöver jag säga mer..Jag vill ha allt! Ge mig skorna , ge mig klänningar, allt var ju bara grymt grymt snyggt. Får jag se ut såhär i höst så är jag lycklig.

Tävling-Vinn nagellack från Sephora



Som tänkt så kör jag igång en liten tävling här i bloggen.
Tänkte lotta ut ett av dem senaste nagellacken från Sephora i bästa sommarfärgen. Korall metallic. Roligare än vanligt lack med tanke på att Sephora inte finns i Sverige. Brukar alltid bunkra upp när jag är hos syrran i Barca. Så det här köptes sist jag var där för en månad sen.
Är ljusare än på bilden, jag har haft det i tidigare inlägg
Nailpolish.

Vill du vara med så skriver du bara en kommentar under detta inlägg.
Glöm inte namn, mejl och ev. bloggadress.
Om du har en blogg får du gärna länka till tävlingen.
Tävlingen avslutas Torsdag den 26 juni 23.59

Lycka till!
Nu blir det jordgubbar och Rosé framför fotboll.

Avslutad!

Rainbows and colors (ibland är ett skärp allt man behöver)

       
       





Klänning från H&M, skärp Beyond Retro (Ny) och sandaler Din sko.


Funderar

Hallo på er, sol och finaste dag på hela vecka. Jaghar legat och solat på balkongen och fick ganska mycket färg :) Nu måste jag iväg på lite ärenden funderar på att ha en liten tävling/utlottning senare, kan vara kul såhär en Onsdag..vad säger ni?
Hörs senare

Summerglow

 
Favorit i repris. Retrosuperfuture.com


Flowery


Jag mötte upp D på stan och vi åt Kebab tallrik, mycket gott, sen var vi förbi Beyond Retro där jag fyndade 2 skärp, väldigt fina men enkla. 
Sen gick vi på bio och såg the Happening. Den var bra helt klart men inte det bästa han gjort. M Knight Shyamalan (Regissören) kan bättre. Nu är jag hemma och sitter här och slöar framför datorn i min blommiga kjol från H&M, pösigt instoppat  linne även det från H&M och gammal jeansjacka. Det gula som skymtar på bilderna är BR påsen. Nu ska jag ta och göra något useful ehm titta på en till film kanske.

chinosochlunch

Nu måste jag ta mig till stan och hämta mina chinos som jag lät sy in och möta upp D sen för en sen lunch. Är jättehungrig. Idag kanske jag kan spana efter strumpor.
<3

Ellos rea kanske



Den söta klännigen fick jag hem på posten igår. Skön sommarklänning och mönstret påminner om fin porslin. Care for some Thé?
Ellos.se

Marni och Miu miu på rea


För den märkesintresserade så har Natalie Schuterman 30% rea på allt. Kommer nog sänkas ytterligare, till 50% om ett par veckor.
Själv kommer jag att spana på Acnes rea. Älskar Acne och jag kommer nog främst att titta efter basplagg som funkar till i höst.

Jag kan då själv säga att det är sällan jag hittar något och att det oftast stressar mig med reor. Man känner att man måste köpa bara för att det är rea och alla springer runt som irrande höns och trängs. Jag tycker att alla hittar och fyndar. Men, ibland så glimtar det till. Som sagt Acne är ju ett säkert kort.

Vad kommer ni att satsa på? Brukar ni fynda på reor eller är dom mest jobbiga?

ps. kolla La redoute och H&M, kasmirplagg, söta pyjamaser och skor!


whataboutsummer


thefashionspot.


Letusbehippies


Hann ju aldrig lägga upp dagens igår men Så här såg jag alltså ut igår bohemisk och uttråkad :). Enkel svart klänning från Indiska som jag vände bak och fram, jeansjacka, och "Minnetonkas" H&M. Fjäderörhänge är Jess gamla.
På tal om fjäderörhängen, Gina Tricot har väldigt fina och billiga. Checka där om du är ute efter fjädrar.


Tvandbeautifulreaders

Sitter och halvsover framför tvn, o bloggar från mobilen. Min dator är ockuperad så jag får lägga upp dagens imorgon. Tänkte bara säga tack för alla fina kommentarer! Makes me smile and cherish. Puss på er och natti

Din sko


20% på allt i webbshoppen! till den 6 juli. Man kan bl.a fynda mina favvo Gladiator Sandalen med liten kilklack.

Måndag

God eftermiddag, jag vaknade för en timme sen ungefär och har mest trippat omkring i linne och undies. Satt på balkongen och åt muffins med té.
Det blir lätt slappt när man är ledig, men snart ska jag iväg på jobb intervju om ca 2 timmar. Får se om det blir annat nu i sommar då. Hoppas. Då tar jag nog semester i Augusti och reser bort till ett varmt ställe med sand och palmer.
Jag vaknade inatt av att det åskade och spöregnade, det bara dånade i hela rummet. Mysigt.

Nu ska jag äta, (igen).


what'sadayonthecountry


Raya.


Fiesta

Woo, Em är inte bra för mina nerver..har suttit och hoppat, skrikit, blundat, hjärtat i halsgropen men YES Spanien rodde hem det till slut, efter straffar..Casillas säger jag bara. Ale Espana Nu ska jag lägga mig och coola ner. Puh

halvlek

hallo darlings, litet blogg inlägg medan det är halvlek mellan Italien- Spanien.
Jag hann baka, gå powerwalk (1tim) OCH fika innan matchen, inte illa va? är lite stolt över mig själv då jag kan vara känd (host host) för att vara seg och lat. Men där ser man :)
Vem håller ni på?

Cupcakes eller muffins

Det är väl ändå inte riktigt samma sak, eller hur? Har för mig att cupcakes är dom här riktigt fina med glasyr av något slag? Konstverk i sig och muffins är muffins. Men nu hörrni blir det i allafall vanliga hederliga vanilj och chocklad muffins bak för min del, fort ska det gå idag, vill ha dom lagom till matchen. Jag kanske hinner lägga upp en bild på fina klänningen jag pratade om eller så kommer den nog på framtida outfits var så säkra.
Hann med och posta ett fin fint paket till en glad tjej i Kramfors. Hon vann min fina blommiga korsett klänning (tradera) jag har på mig längre ner. Den från H&M. Ja inte samma förstås utan dubletten jag fick.
Har en annan uppe i stl 36 som syrran min säljer. Spana här.
Är med och tävlar om en liten "blåsapa" som torkar nagellacket åt dig, i Erikas blogg. Liten I- lands sak för den som har allt. Tycker den är småkul och kan vara praktisk. Fingrat flera gånger på den inne på Urban Outfitters.


My secret

                       
                                    Skor, ring, hatt och väst från H&M. Blommig klänning från Gina tricot.

To an end

Då börjar midsommarhelgen snart närma sig sitt slut, jag hoppas att ni haft en underbar helg och spenderat den utan press och krav och viktigaste av allt varit med dom ni tycker om, med den ni älskar för i slutändan är det allt som räknas.
Jag fick en konstig lust att åka och bada, jag som är största badkrukan. Det är lite molnigt men ganska varmt.
Jag har mest suttit inne och mailat och bloggat och pysslat med annat. Men nu blir det en runda ut och sen ska jag förhoppningsvis visa er sötaste klänningen. Men först måste jag ta mig till butiken och köpa den.
Puss


time for roses, time for kisses, time for lovers



marciosimnch

It's raining again

Nu öser det ner, jag hör det härliga smattret mot mitt fönster och det känns härligt på något konstigt sätt. Att det regnar.
Jag hade en rätt så bra midsommar, fick sol och värme och jag åt en massa. Har ni sett att man kan köpa miniförpackningar kladdkaka på ica? Supergott och praktiskt.
Jag var ute på powerwalk tidigare när det var uppehåll men regnet hann ikapp mig och jag halvsprang sista biten och blev dy blöt. Men jag joggade med ett leende och det luktade som när jag var liten. Natur och dagg, regn och fukt en midsommardag.

All black Italian Vouge








Vouge italien juli omslag pryder Liya Kebede, by Sessilee Lopez, Jourdan Dunn, och sist Naomi Campbell.
Juli numret är fotat av fotografen Steven Meisel. Som använde sig av bara mörka och äldre modeller. En protest och en liten hänvisning till att mode inte har någon ålder, vikt, eller har/borde inte ha någon diskriminering. Han har fotat en 100 sidors uppslag. Underbara bilder tycker jag.

En Midsommarnatts dröm




Jag drömde att jag hade på mig en vacker blommig klänning i alla tänkbara färsprakande färger.




Klänning H&M skor ZARA

Midsommar klänning







Det blev inte blommigt men väl lång-klänning. Min fina långklänning från H&M som jag hämtade hos skräddaren igår. Den blev perfekt, en enkel ros i håret från glitter och platta galdiator sandaler från H&M är min midsommar outfit.    
Ha en fortsatt underbar dag!

thursday evening




Spetsklänning och jeansväst från H&M. Ute Skinnjacka och sandaler från Din sko.
Accessoarer: Väska från H&M armband från Bolivia och ring med svart sten också den från H&M.
Min kära mami som följde med mig till stan tog korten och vi kunde inte låta bli att köpa oss varsin yogurt glass i Gallerian. Är bara så jädrans gott. Inget span på strumpor hann jag med idag så det får nog bli nästa vecka.
Imorgon är det Midsommar redan och snart är Juni över. Nej nu ska jag titta klart på Portugal-Tyskland.


Vinn klänningen- Sienna miller lookie



Brukar klicka in mig på Glitzys blogg lite då och då men nu är det ju bara för bra. Man kan vinna denna snyggo klänning i hennes blogg. Gå in och tävla du med piece of cake-im in. Underbar klänning, en dröm och vinna!

Off I go

Nu ska jag äta en snabb lunch sen ska jag förbi skräddaren och hämta upp min klänning för imorgon, jag har lite beslutsångest, har tre möjliga outfits inför midsommar? Men det passar sig nog bra med långklänning, dom andra är korta.
Skräddaren och strumpor blir det idag. Är på jakt efter fina korta volang strumpor, någon som har tips var man kan hitta?

Details

 
 
 
Otvättad slarvig knut på huvudet, topp från Indiska och klockur vintage. Naglar Sugar Rose- Isadora.

See my vest

 

 

Min nya väst från Monki 350 :-

 


Pinkie


Isadoras Sugar Rose as requested.


Summercamp



W magazine

In bed with models


Daria Werbowy, Kate Moss och Lara Stone som du hittar under täcket.
Bruce webber för nya W magazine juli.

Plumas


Vad jag är besviken, jäkla Sverige. Vad hände? Blev trött och seg av den matchen och ville bara stänga av efter tio minuter in på andra halvlek.
Men men, nya friska tag till vm kvalet. Syrran och brorsan åkte till Skärgården imorse (åt varsitt håll med kompisgänget) och själv så laddade jag och D upp lite inför midsommar med matköp och lite vin på Systemet igår. Vi blir ett gäng som sedvanligt ska grilla och spela boll och lyssna på Håkan? haha det är nog bara jag i det sällskapet som tycker om Herr Hellström. Varje år hoppas jag på att göra en blomsterkrans och ha i håret och varje år blir det inte av. Vore det kanske inte lite roligare med en fjäderkrans i håret a la woodstock. Den som ändå hade.


 


Tokyowalk


edouardplongeon.

luft

Jag tror att det är säkert att gå in nu, kan ju vara sjukt farligt och andas in kemikalierna plast släpper. Kan ge men längre fram, men det här var inte så pass och nu har vi öppet överallt så att det känns som det är minusgrader inne. Så nu ska jag slå mig ner med tjockaste koftan och titta på Frankrike-Italien.
Adios amigos

SugarRose

För att följa upp det här med nagellack jag skrev om tidigare, Jag är ju mycket för Mavala men även Isadora har ju snygga bra lack till ett bra pris, jag äger ett i korall ifrån förra sommaren. Och jag har nu blivit kär i ett av deras nya snygga lack som heter Sugar rose och ingår i deras produktsläpp för sommaren. Den är precis sådär härligt knallig, nästan rosa metallic. Och priset? Den blir din för 69 kr. Kan inte bli bättre eller hur ;) mitt nya favvo lack. Ska se om jag hinner lägga upp en bild med lacket på.

                         

Chai chai

Åt den godaste bageln och drack min favorit Chailatte till på Espresso House. Det blev min lunch idag, upptäckte att jag tappat min digitalkamera + halsband, fick panik och började förbanna mig själv. Jag kan vara rätt tankspridd och inte veta var jag lägger grejer ibland, men en kamera, igen dessutom. Jag hällde ut hela väskans innehåll inne på Cafeét och fattade liksom inte var och hur jag lämnat sakerna. Men så grävde jag och upptäckte ett hål, inte så litet om kameran fick plats och där låg både kameran, halsbandet och pengar. Wiho, kände mig precis som Carrie när hon trodde att hon tappat sitt Carrie halsband men det låg i ett hål i väskan. Ja förutom att jag trodde att jag inte bara tappat ett litet halsband utan en kamera också. Fikade lite med D innan han var tvungen att jobba, gick runt lite på H&M, såg att Urban outfitters rear Rosebuds, (passa på) och fina hjärtsolglasögon.
Kommer hem och föräldrar på middag, min kära mamma ska rengöra spisen medan det står en tupperware på den, märker inte att hon kommer åt att tända spisen. Tupperware smälter och nu luktar det plast i hela lägenheten. Det är farligt att andas in det så nu kommer vi sitta på balkongen ett bra tag. ja vad ska man göra, tar med mig en filt och bra bok ut. 
fresh air here i come.

Swing it

 

Idag va det lite kyligt så det blev jackan på ute. Annars hade jag på mig: blårutig Skjorttunika (Ny) från Gina tricot 149 :- Mina gamla jeansshorts, vitt skärp och vita tygskor från H&M och så mina nya solisar, Vita Wayfarers. Håret snurrade jag upp på sidorna och nålade fast , lite hippieslappt och enkelt.


BobinFADE

countyfade11671.jpg

Fick den här bilden skickad till mig och jag tycker den är alldels alldeles  underbar.
fotograf: Edouardplongeon.

No parking



Jag var som sagt på jakt efter lite saker idag, jag ville ha en stor lite längre enkel svart väst- hittat på Monki.
Vita solisar Hittat på GT.

Sen så blev det inte så mycket mer, tittade lite på Beyond R men jag blev så trött efter ett litet tag så jag åker väl in och spanar imorrn igen. Lämnade in min fina långklänning hos skräddaren som jag funderar på att bära på midsommar. Måste korta ner den en aning, är ju en kortis. 
Lite kul på Kungsgatan.



Nailpolish




Nagellack är kul och funkar oftast som en bra komplementaccessoar till en outfit. Jag byter hejvilt efter humör och kläder och på sommaren är det så fint när man har lite neon, rosa, pastell eller orange eftersom det gör sig så fint till när man är brun. Jag har för tillfället svart trots sommar. Känns safe med svart och det funkar med allt. + Att jag råkar älska svart som färg. Blir kanske byte till midsommar. Favoriter är faktiskt lacken från Mavala. Billiga, litet format som man kan ha med sig överallt och det enorma utbudet av färger att välja bland. Fast lacket på bilden i mitten kommer från Sephora, köpte även ett i midnattsblått när jag var där.
Vilket favoritlack har ni?


Säljes blommig klänning H&M trend


Min fina syster fick tag i den eftertraktade klänningen i stl 34, och så fick jag (av en slump), jag brukar säga det den som väntar på något gott också tag i en, men det är synd att lämna tillbaka dubletten när så många ville ha den. Så nu är den utlagd på tradera för er som är sugna och inte har H&M trend i närheten. Här kan du se den.
Kort auktion, kan ju bli en perfekt midsommar outfit.
Nu ska jag äta middag, kram på er


Talie

talie01.jpg

talie02.jpg

Mariosimnch

Måndags outfit


God morgon! Börjar min vecka avslappnat i chinos och linne från H&M/ trend, blommig sjal Ellos, tygskor H&m och väska Lindex.

Nu är jag på väg till Huddinge för ett test i logik inför en utbildning, undrar hur det kommer gå. Sen blir det en sväng till söder och lunch på stan. Kanske med D, om vi tajmar varann.

Dinnerandpunch


Tjo, är hemma nu, var ju hos min farbror på middag+ att mina kusiner var där som jag inte träffat på ett bra tag. Det var väldigt trevligt. Dom berättade om sin Jordenrunt resa dom gjorde för ett par månader sen. Dom hade varit överallt, och jag är inte alls avis. Dock hade New York varit jättekallt när dom var där tydligen. Men shopping gjordes.
Jag åt lite för mycket som vanligt men allt var jättegott, färskpotatis, ris, kött, pebré (chilenskt) och bål. Nu ska nog ta och sova, är trött som bara den och imorgon ska jag upp tidigt. Natti

PinkGrape

Betsey johnson och Voluspa i all ära men Mia introducerade mig för en jättegod, dryg och prisvärd bodylotion.
Från H&M.

                    
för 24,50 kroners blir den din, och jag kan säga att den doftar himmelskt gott och sitter kvar som en mild doft på huden som varar länge.

Så nära

Pimpinette REGNoutfit tävlingen avslutad.
Det var så jämnt i tävlingen! Men segraren blev Anna med 22% av rösterna. Grattis!

Veronica - 19%

Mini - 20%

Filippa - 19%

Jennie - 19%

Källa englas showroom

Så nära men ändå långt bort, tråkigt att jag inte vann men det var kul att bli vald till en av de fem bidragen i allafall. Tack igen till er som röstade på mig! Ni e bäst såklart.

Döskallar och outfit



Det här hade jag på mig igår, när det öste ner. Ja det + långkofta och paraply. Jeansshorts från H&M, puderlinne H&M trend gummistövlar Hunter och min fina gamla Döskallesjal som bandana.
Besviken för att Sverige förlora var jag igår men man kan ju alltid forsätta hoppas. Idag blir det troligtvis lite grill hemma hos min Farbror+ kusiner som kommer dit med. Ska bli kul att se dom, har inte träffats på ett bra tag. För övrigt känner mig allmänt borta i skallen idag. Flumdag.

GuitarHero


Alexa Chung

sun where are you


Supernature-Elle UK March 2008 - Anne Marie Van Dijk

Förlust

1minut från poäng, skit oxå. Men det var nära Sverige. Nu blir det tacos, muffins (såklart) och läsk, hör och häpna, dricker det väldigt sällan. Men lite Zero är alltid gott på en lördag kväll. Nu tillbaka till ännu en match.
Tack alla snälla som röstade på mig i Englas blogg! Puss på er, blir så glad även om jag inte vinner. kärlek


sverige

aah nu måste jag springa det är Sverige som spelar! Heja.

HH på grönan




Underbara Håkan, det blev riktig allsång stämning. Jag och syrran stod och njöt och sjöng. Nu är det sommar på riktigt. kvällssol och Håkan. Vi hann även åka bergochdalbanan innan dom stängde, såå kul! har faktiskt inte varit på Grönan på ett par år. Många nya karuseller. I'll be back.

my playsuit and I


Igår klarnade det upp till underbart väder lagom till Håkan Hellström på Grönan. Vi tog färjan över och njöt av ett vackert sommar Stockholm. Jag hade på mig min nya Playsuit från H&M, gammalt armband Kyssjohanna, jeansjacka, tyvärr blev det svarta strumps under då det var lite kyligt och mina gladiatorsandaler med kilklack.


Rösta på mig regnoutfit


Jag är med och tävlar om bästa regn outfit i Englas blogg. Valde icke traditionellt (utan gummistövlar) för en gångs skull. Kände mig väldigt Carrie i Paris, med knästrumpor korsett top och trench. Rösta på mig här.
Puss

you, me and summer


ByCorpus For Urban Outfitters Look Book

withthegirls





Igår var det fotbollskväll hos tjejerna. Mina bästa vänner Nilla och Mia, vi satt och snacka skit, åt pasta sallad och sen blev det cocosbollar med cider till. Cider var väldigt länge sen jag drack. Vi har alltid lika kul oavsett vad vi gör så där satt vi och catcha upp på det senaste. Vi kom in på dofter och parfymer och vilka minnen olika dofter kan framkalla. Jag har en speciell doft i huvudet som bara jag tänker på den så känner jag lukten i näsan. Det är en Mia brukade använda när vi gick i högstadiet, den får mig alltid att tänka på när vi skulle ut och fixade oss, snackade skit på rummet eller bara satt och hängde. Jag har alltid undrat vad det var för parfym eftersom jag har så starka minnen från den. Det visar sig att Nilla faktiskt har kvar en gammal flaska hon fått av Mia, skitkul. Escada vad det visst. Så jag satt där länge och sniffade och mindes.

Fredagen 13

Idag är det frdag den 13:e. Det är ju känt för att vara otursdag men jag tror inte riktigt på sånt, jag har då istället oftast haft lite mer tur än vanligt just på den här dagen konstigt nog.
Vad händer idag, jo idag är det Håkan Hellström på Grönan äntligen. Det blir jag och syrran som går, känner inga fler HH fanns dessvärre, sen så hoppas jag att jag hinner se lite av Holland- Frankrike matchen, rysare.
Vad ska ni göra denna "otursdag"?

100 kr rabatt hos Nelly


Just nu får man 100 kr rabatt på Valfri Bikini hos Nelly om man uppger rabatt kod: BEACHSNYGG.

Playsuit


Topshops blommiga i all ära men den har väl ändå snygg. Jag tänker mig gladiator sandaler för en avslappnad dag på stan och med heels och skärp för en mer uppklädd look. Älskar att den har fickor. Den här klickar jag hem idag. La redoute 329:-

UPDATE:Rea nu för 197 kr. Just how i like it.

torsdag

Sitter här och är seg, sov oroligt inatt och vet inte varför. Ska släpa mig ut på lite ärenden för senare ikväll är det fotboll hos tjejerna. Är det någon som brukar titta på Criminal minds? Jag brukar fastna för gamla repiser ibland när jag inte har något att göra på kvällarna. Jag tycker den serien är obehaglig, oftast är det mer såna serier och filmer som skrämmer mig mest, strunt i spöken och andar, det är ju saker som verkligen kan hända och händer i verkligheten som är mest scary. Det kanske var därför jag sov oroligt haha. Tur att man inte sov ensam då.
Det regnar inte idag, men det är ganska kyligt.
Kanske ska titta upp hur biljetter till Barca ligger, ska väl ändå en sväng ner dit igen i sommar hade jag tänkt.

V

Nu ska jag ta en prommis, hämta ut paket och sen möta upp en kär vän. Ses snart.

solen kom fram

Yey, det har klarnat upp lagom till kvällen och min powerwalk. Jag har nu bockat av allt på min göra- lista förutom powerwalken som inte hunnits med. Men vädret är ju perfa nu för en prommis, fastnade och började städa istället. Och så har jag suttit och trixat med min header. Som ni ser så har jag säkert gjort den lättaste varianten som finns, jag är inte direkt teknisk av mig. Jag tänkte nästan maila någon i panik, det finns ju många därute som gör snygga headers åt folk, men så tänkte jag fasen heller. Jag ska ge mig F på att klara det här själv, det kan väl inte vara så svårt. Jag är envis av mig, fråga min pojkvän haha, så nu har jag suttit fram och tillbaka. Jag menar provar man inte så kan man inte heller lära sig. 
Så nu får den se ut så här så länge så kommer jag säkert succesivt att lära mig mer på vägen och göra den bättre och bättre. Man ska aldrig ge upp.
Envishet och tålamod kommer man långt med.

Budget vs Lyx


Jag har använt Lancomes Mascara Hypnose och Virtouse sista 2 åren, det är en jättebra mascaror men ganska dyra. Så jag bestämde mig för att prova en ny för en billigare peng. Jag har provat Loreal och maxfactor tidigare och tyckte om båda två, men så tipsade syrran mig om att hon provat Rimmels nya som frontar Kate moss. Hon tyckte den var jättebra och hon är lite kinkig med mascaror. Så jag bestämde mig för att prova och köpte Rimmel Glam' Eyes. Jag kan säga att att jag är väldigt nöjd. Jag får långa, tjocka ögonfransar med volym. Det bästa av allt den kostar bara 90 kr, jämfört med Lancomes 260 kr. Dyrast är inte alltid bäst.

Header

under construction, om ni undrar varför det gapar tomt..haha ja detta eviga pillande.
Det får se knas ut ett tag, hoppas ni har överseende ;)

redmarin





Det här hade jag på mig igår, en röd topp i marin stil fån Bershka (Barcelona). Använde den som klänning och senare med skinnjacka.

when you come back i'll be gone


marciosimnch

Mångsidig

Vaknade upp till regn, ingen kul. Jag hade planerat och sola nu när jag är ledig hela veckan men icke det.
Igår var ju mina småkusiner på besök, jag träffar dom så sällan och varenda gång jag träffar dom har dom vuxit och blivit smartare.
Eftersom det är trist väder så ska jag ta mig an saker som jag skjutit upp på.
• Bli medlem i Amnesty
• Anmäla mig som brottsofferstödjare/vittnesstöd hos Boj
• Powerwalk
• Lämna tillbaka skärp och topp på Monki resp H&M

Sen lämnar jag det fritt. Som ni kanske märkt så brinner jag mycket för mänskliga rättigheter och "kvinno"frågor/rättigheter.
Jag är fadder åt behövande barn men jag önskar jag kunde göra mer. Ett av mina drömjobb (har många) skulle vara att att jobba för stora organisationer som Unicef och Rädda barnen. Men det är hårt jobb och lång utbildning. Visst kan man åka och jobba som volontär, men man skulle gärna göra något mer långvarigt.
Vidare får jag väl göra det lilla jag kan. Jag är en rätt mångsidig person trots allt, Jag älskar Mode och kläder som många anser ytligt men jag tycker det funkar alldeles utmärkt att vara intresserad av världen, vara jämlik och ändå bry sig om sitt utseende och kläder. Man sätter ju bara gränser på sig själv, gränser är till för att rivas i (positivt bemärkelse) och fördomar därtill. Jag älskar Mode, senaste trenderna, kändis skvaller, snygga skor och fixa mitt hår, men det gör mig inte mindre medveten om orättvisor och människor.

zlatan och Sverige


Vilket dröm mål av Zlatan. Han är ju bäst och jag kunde inte sagt det bättre: " Det är Zlatan och Sverige".
För att klämma in lite mode, såg ni att Lagerbäck förbundskaptenen hade kostym på sig? äntligen lite shape up, det var dags, tröttnat på att Sveriges förbundskapetener alltid bär soggiga träningsoveraller.
Det blev en hel del skrik och tjut, Jag, cinthya (sys), Madde och min pappa satt och hejade fram Sverige med vindruvor och muffins.
Nu ska jag gå och lägga mig, det är en ny dag imorgon. Natti

bild:aftonbladet



Toni&Guy Dry shampoo

          
Min räddare i nöden sista tiden. Pefekt torrshampoo när man har bråttom och inte hinner tvätta håret eller när man oväntat spontant kanske ska ut efter jobbet och håret ligger platt och fettigt.
Den här gör underverk på några sekunder och man känner sig fräsch igen. Kostar 129 :- på Kicks, Åhlens och hos de flesta frisörer. Kan verkligen rekomendera den. Jag använde tidigare Lee Stafford men den la sig som vitt pulver på hårytan.
Så det är jag och Toni&Guys Refreshing Dry shampoo framöver.
Nu måste jag hoppa in i duschen om jag ska hinna se GG, läsa och allt jag sa innan matchen börjar.


Sweethearts


Jag hann se Stardust (den var bra) innan jag tog en snabb powerwalk på ca 40 min och på hemvägen sen gick jag förbi och köpte muffins. Förstår ni, powerwalk och muffin det tar liksom ut varandra. Jag ska skärpa mig. Men jag hade en sån craving och dessutom behöver jag något gott till Sverige matchen. Jag har hittat muffins som finns att köpa på ica/konsum som heter Sweethearts. Dom är supergoda. Så jag inbillar mig att dom inte är fettiga. Finns i mörk choklad och vanlig med mjölkchockladbitar. Delicious. kostar 10 kr. farligt farligt men härligt. Men unna sig får man göra ibland, speciellt när man rör på sig.
Så nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag läsa Sofies mode som jag inte hunnit läsa ännu. Sen är det Sverige och Gossip girl.

Iphone


Min telefon har börjat krångla, den är i och för sig rätt sliten och har nog gjort sitt. Jag äger en sony ericsson Z610i i rosa.
Jag har länge suktat och spanat på en Iphone och den släpps ju här i Sverige 11 juli. Ska nog slå till på en, vad säger ni?

Mary-Kate




Mary-Kate Olsen i amerikanska Elle:s juli nummer. Framsidan kanske inte var så rolig, dom kan bättre tycker jag. Men bilderna i tidningen är Fab. M-K är jättesnygg och bilderna andas vintage bohemchic, med ett släng av lyx.
Rockstar.
Elle.com

Hey tuesday

Hej på er, det är kvavt ute idag, nästan fuktigt. Jag vaknade av att det spöregnade men nu är det sol lite upp och ner med vädret. Hoppas det klarnar upp ordentligt. Jag är ledig idag så jag tänkte ta mig en powerwalk nu. Mina småkusiner är även på besök så det har blvit en hel del lek och bus.
Visar upp dagens sen, just nu har jag på mig träningskläder, spännande eller hur?
Såg att en fin fin kamera ligger uppe på tradera igen, ni vet min efterlysning för ett tag sen. Nu jäklars blir den min.

Flor


marciosimnch

God natt

Fantastisk match, vad hände med regerande världsmästarna Italien? Försvaret var osynligt, stackars Buffon. Men Holland visade fantastisk fin fotboll. Jag kommer gå och lägga mig nöjd iallafall nu verkar det vara en intressant dokumentär på ettan. God natt på er, kram

EM

Oj oj oj, dom glänser ju, Holland. Jag njuter, en riktigt bra match med snyggt spel. En fröjd, tittar ni?

Factory girl


                      
Vi hyrde ju factory girl igår, och den gjorde mig inte besviken. Sienna Miller har aldrig varit snyggare eller coolare. Jag är ju ett fan av Andy Warhol och passade även på att se utställningen på Moderna för ett tag sen, men jag kan ju säga att han framställs som en självisk och egocentrisk man som bara är ute efter berömmelse och uttnytjar vem som helst för att få det. Och det var nog sant.
Men se Factory girl, coola miljöer och Sienna som Edie Sedgwick är inspirerande. Helt klart en modeikon.

Lugg


(Bortse från mina allergiska, trötta ögon)
Jag bestämde mig för att spara ut min lugg och det går sådär när man inte vill att den ska växa då jäklar växer det som ogräs. Nu när den gärna får växa så går det sjukt långsamt. Är inte det konstigt? Jag har lyckats dra undan den som ni sett på tidigare bilder men en liten flik envisas med att åka fram. Det blir nog spray och hårnålar hela sommaren. Allt för att man vill ha en förändring.

love AW

Jag älskar Alexander Wang och han är absolut en av mina favorit designers. Jag blir inspirerad till tusen av hans bilder och kläder. Här är lite bilder ifrån hans höstkollektion och precis så här vill jag se ut varje dag hela hösten och vintern och sommaren ja ni fattar. Tufft och hårt men ändå kvinnligt.
Det här hans andra samarbete med Erin Wasson som inte bara är modell utan också stylist.


00050m.jpg


00070m.jpg
00090m.jpg
00120m1.jpg
00340m.jpg

Serena+ Dan



Blake Lively som spelar Serena och Penn Badgley som spelar Dan i Gossip Girl är tillsammans på riktigt och inte bara i serien. Men det visste ni redan säkert, Söta är dom iallafall.

favorit shimmer




Ett snabbt inlägg mellan fotboll och sällskap. Jag måste bara tipsa om ett av mina party trick jag använder på sommaren när man blivit härligt brun.
Nuxe Golden shimmer oil är fabulös på ben, dekolletaget och axlar. Du får en sexig glow och lyster och det framhäver samtidigt din solbränna. Man kan använda den på ansiktet och håret också om man vill. Säljs bl.a på Nk kosmetik och kostar runt 250-300 kr.
Jag smörjde på mig lite igår innan vi gick ut, och jag lovar att man känner sig lite extra med lite highligter.

Pizza och film

Var och tittade på lägenheten men jag passar nog denna gång, för mörk och grannar för tätt inpå.
Nu blir det film och pizza med sys. Vi valde en "lättsam" glad film och en vi båda velat se länge. Så det blev Stardust och Factory girl. Ne hörrni, nu kallnar pizzan. ha en trevlig kväll så länge!

Söndag

Vaknade allt för sent för att hinna gå på bloggpicknicken som var idag som tjejerna, bl.a Angelica från Angelicas closet hade anordnat vid Zinken. Lite tråkigt men det kommer fler tåg om man säger så. Nu ska jag snart fixa till min trötta nuna, (blev ju sent igår) och ta mig till ännu en lägenhets visning. Det har blivit en del i jakten på den perfekta bostaden, jag hoppas på napp snart. Vill helst ha en med uteplats/terass där jag kan plantera påta lite i rabatten och där man kan ha grillfester såklart. Det är så mysigt med uteplats.

Jag hade på mig

 

Igår hade jag på mig Topp/klänning från H&M, Skärp med nitar från Gina tricot, mina sandaler med kilklack från Din sko.


Underbart igår





Både igår och idag har än så länge varit underbara. Vi packade picknickväskan med massa godsaker och drog till Slottet. Jag tog med mig bikini men vågade aldrig bada, men D är nog största badkrukan. Vi köpte Körsbär på vägen dit av en levnadsglad man som berättade att körsbären var ända från Usa. se där, otippat men himmelskt goda. Vi låg bara och stekte, åt och drack Rosé. Sen kom Mia och Paul förbi, dom var där för att fira sin årsdag. Vi satt och hade trevligt till inpå kvällen när solen bleknade och det blev en aning kyligt. En perfekt dag med andra ord.

Summerlove

Elle UK March 2008 - Anne Marie Van Dijk

Min nya bikini

Finaste bikinin i favoritfärgen och med små volanger, köpte även underdelen i grönt.  Kommer från H&M och kostade 98 kr för underdelen och 129 kr för överdelen.


6 Juni

Nationaldag idag. Ska packa picknickväskan och sen ska vi nog gå och bada, jag och D. Jag är en badkruka men vi får se om jag vågar mig i, vill helst att vattnet ska vara tempererat och riktigt varmt.
Köpte en fin ny Bikini igår som jag suktat efter ett tag. Bild kommer.
Vad ska ni göra för skoj?

Grattis på årsdagen Mia Och Paul!

The Hills

Nu blir det lite fler avsnitt av The Hills. Har fastnat rejält så jag och syrran betar av lite avsnitt när vi hinner. Är glad för imorgon är det helg och det innebär sol, bad och picnick i det fria. Jag kan bli så barnsligt lycklig över sommaren, när det är ljust fast klockan är 10 på kvällen, sommarkvällar med vänner och min D, grill, bad och brunbrända ben. Jäkla glad blir jag. Nu måste jag gå, Hills väntar med nya intriger.


Tävling: vinn rosa digital kamera


Vilken härlig tävling! Gå in och tävla du också hos Shopaholic mamman.

Love my hat


Har jag sagt att jag tycker om min hatt? Puderrosa Linne med små knappar från H&M trend, jeansshorts och sandaler från Din sko.
Lite hektisk dag, flängt runt en del, men även hunnit avnjuta en god glass och en skön middag med D.

Sjung om studentens lyckliga dar

Jag bara älskar att se alla glada studenter på flak som skrålar för fulla halsar. Nostalgi, jag tänker tillbaka på min dag när jag tog studenten. Doften av blommor och utspilld champagne. Tårar. Glädje. Möjligheter. Förväntan. Minnen. Nostalgi. Bubblig. Lycklig.


India

 

Gammal favorit
Elle UK March 2008 - Anne Marie Van Dijk


Erica Weiner



Nytt märke hos Kyssjohanna.se, Erica Weiner.
Jag är helt kär i halsbanden som ser vintage ut.
Lyssna bara på beskrivningarna:...(.)"He who holds the key can unlock my heart"...
Eller:"One leaf for fame, one leaf for wealth, and one leaf for a faithful lover, and one leaf to bring glorious health, are all in a four leaf clover."
Halsbanden heter bl.a: Lucky Clover och Book lover halsband.
Definitivt en klockren present till någon.

Dagens Svartvita


Gladiatorsandaler från Din sko, gamla jeansshorts, Linne H&M, kavaj stella McCartney for H&M och hatt. Lite grå idag men jag bröt av med knalligt nagellack. Liten detalj på stor helhet.
Var ute nästan hela dagen idag, Jobbade, åkte till ett möte på andra sidan stan och sedan åkte jag direkt till lägenhetsvisningen. Är trött nu, men lägenheten var fin. Tror tyvärr inte jag får den men men hoppas kan man ju alltid. Ska titta på det Hills nu och bara ta det lungt.

In my dreams


Mario simnch

Yey

Vinden i håret, glimten i ögat och sandaler minsann. Sammanfattningsvist, jag är fortfarande på jobbet men snart, snart är jag hemma och då blir det dagens och annat smått. Ska hinna med en lägenhetsvisning däremellan. Wish me luck.

CFDA mina favoriter

        
Ahley Olsen är sjukt snygg i den här outfiten, snyggt, stilrent och klassiskt, say no more.
    
        
Som alltid lika coola Maggie gyllenhaal. Älskar det röda nagellacket och läppstiftet och kolla in skorna...

Alla var där

Litet urplock:

2008 CFDA AWARDS.


Alexander Wang och bredvid en cool Erin Wsson som inte låter en bruten fot komma i vägen.


nine west gladiator sandal

 

Djävulskt snygga "heech" gladiator sandaler från Nine west. Min typ av klack, min typ av stil, min typ av sko. Varför finns inte Nine west här? Ninewest på nätet hittar du här, dom shippar tyvärr inte till Sverige men man kan ta sig en titt och inspireras. Det ultimata vore ju och ta en tripp till Usa.


Min favoritväska

..(.) iallafall på sommaren.
Här är min picknick väska som jag pratade om tidigare.  Vet inte vad jag skulle göra utan den och en välkyld Rosé då. Den hängde med mig igår och hänger troget med resten av sommaren.


Ser ni vad jag menar ingen släpande med påsar och tunga korgar på armarna, allt rymmer i denna "stylish" väska. Saknas två glas på bilden, det var dom som användes igår och ligger än så länge fortfarande odiskade.


Just another tuesday

Äntligen hemma! Känner mig trött och kladdig, ska ta en skön dusch sen ska jag bara sitta och balkongen och glo och äta jordgubbar tills Gossip Girl börjar. Sen kommer syrran och då blir det lite mer Hills.
trävligt. Just ja semester ansökan skulle jag ju lämna in idag fasen.

Picknick kväll

Ska snart ta mig till affären och handla lite saker till min och D:s sena picknick. Det spelar inte så stor roll att det är kväll då det känns som om dagarna aldrig tar slut på sommaren, det är ett av sakerna jag älskar med svensk sommar, att det aldrig blir riktigt mörkt. Härligt. Så jag ska ta min fashionabla picknick ryggsäck och gå och möta upp han. Jag säger då det, picknick ryggsäck är det bästa som hänt på länge. Fick en i julklapp av min chef för ett par år sedan och har använt den flitigt. Istället för att ha allt löst med risken för spillning och ömma armar så har du allt du behöver i ryggsäcken. Filt, glas, tallrikar, servett, flasköppnare, kylning för maten mm. Du stänger igen och voilá upp på ryggen. klart.
.

Yves Saint Laurent 1936-2008





Store modeskaparen och innovatören Yves Saint Laurent avled i sitt hem kvällen till igår efter sjukdom.
Mannen bakom många fantastiska skapelser. RIP.

White




En bra start på dagen, glass med jordgubbar. Idag är jag helvit från topp till tå. Gör sig bra till brännan.
Skor converse, Kjol (Ny) Gina tricot, linne H&M.
Nu ska jag strax gå och jobba men innan ska jag ta och sola lite, med solskyddfaktor (viktigt).


Saknar dig Oger.

Littmarck


Accessora har fått in ett nytt märke som heter Littmarck och består av armband som skapas utifrån gamla Sametraditioner. Fina, enkla armband som är handgjorda i Sverige av designern Maja Littmarck och kostar 595:-/ st för dom flätade. Jag skulle inte tacka nej till det rosa runt min handled.
Såg att Engla har en tävling på sin blogg där man kan vinna ett Littmarck armband. Dock är tävlingsreglerna alldeles för tidskrävande för mig.

Hur härligt vad det inte idag

Har legat och stekt och ätit massa onyttigheter. Så härligt när man börjar bli brun och man kan ha minimalt med smink, jag brukar skippa den helt ibland på sommaren utom lite highlighter, mascara och bronzing puder på kinder och ögon.
Ska göra mig en stor skål med glass, persikor och jordisar och sitta i solen och läsa massa modetidningar med syrran. Senare blir det The hills Maraton, jag och syrran är lite hooked på den serien.
En skön slapp söndag med absolut inga måsten förutom glass och sol. Loving it.

Gårdagens outfit sommarklänning





Hade på mig min systers blommiga Miss sixty klänning, skön och luftig med blått knytband i midjan.
Sandaler och min kära gamla ipod mini som hängt med mig ett bra tag.
Det var en riktigt skön kväll med naturen, jag, musik och en bra bok. Älskar när kvällssolen lyser, det ger ett annorlunda sken på himlen och allt känns bra.

RSS 2.0