I just want to be wonderful

-Marilyn Monroe-

 

Jag vet inte om det är en förkylning jag åkt på längre, tror starkt på att det lutar åt pollen allergi, Allergi! redan, suck, trodde jag skulle slippa den än på ett tag. Varför ska det finnas allergier när man älskar våren? Har mest nyst och haft snuva hela dan. Var och handlade upp mig på lite mat inför påsk också. Nu ska jag titta klart på Csi.


Maxi dresses

         

                                                                        1. Acne
                                                                        2. Weekday
                                                                        3. Monki
                                                                        4. H&M

Jag vill bära långklänningar i sommar, gärna en av dessa. Man får fin, lång siluett och det är snyggt till skinnjacka och gladiator sandaler.

                                                                       


Suede shoes

                   
                                                                     Mocka skor 599:- hos H&M.
 


Bedårande


knightcat

Rufsig och lite morgontrött, jag kan inte sluta stirra på bilden. Jag tycker hon är helt bedårande, hon, hennes stil och päls!!


Bollywood princess



Här är lite bilder från bröllopet jag var på för ett par veckor sedan.
Carro och Fuad gifte sig och det var en väldigt romantiskt och lite annorlunda upplevelse. Carros man (ovant och säga "man") Fuad är ursprunligen från Bangladesh och brudparet bar därför deras traditionella kläder. Hon såg så vacker ut, som tagen ur en bollywood film. Smyckerna var lite to die for, speciellt hårsmycket.


these are a few of my favorite things


ph by me

Hello, sitter i solen och fikar och läser. Ska hinna beta av lite plugg och jobb också. Visst vågar man säga att våren äntligen är här?!


bisou

Jag bloggar om vårlängtan och dricker te när jag egentligen borde ligga och sova. Jag är så jävla trött, men jag fastnade för underbara Audrey tatou i den franska filmen tillsammans är man mindre ensam på svt. Nu måste jag titta klart.
Natti

Längtan

Jag börjar bli förkyld och mitt kök luktar våfflor.
Jag längtar bort. Jag vill ha sommar. Jag vill skratta högt och länge och åka karusell. Jag vill grilla vid en strand och få fjärilar i magen när han tar min hand. Jag vill se solen gå ner, sova under bar himmel och prata drömmar. Jag vill cykla till slottet och ligga och titta på molnen, sen vill jag cykla runt, runt barfota utan mål. Jag vill åka till Paris och bli kär. Jag vill dansa mig svettig och känna ömma fötter mot den varma asfalten. Jag älskar att promenera hem på morgonen när det är ljust ute. Nu längtar jag efter att få smaka på sommarens första jordgubbar och ligga på en filt med ett glas rosé. Jag börjar äntligen känna smaken av vår.

verily


Det slog mig att bloggen fyller 2 år nu i mars! Det är sjukt vad tiden har gått fort, det känns inte alls som om jag bloggat så länge. Tack ni fina som följer och läser, ni betyder mycket <3

Nu ska jag titta på Moulin rouge och äta ostbågar.


My new dot dress


Jag köpte en ny klänning på H&M häromdan. Den är prickig och marin blå, precis som jag gillar det! Nu får det snart bli vår så jag kan bära den med bara ben och en jeansväst över.

Jag har lagt upp lite saker på tradera igen, ni hittar det här.


Dagens inspiration


Lily Donaldson

Fint och enkelt. Jag rotade fram min gamla militärjacka från H&M häromdan,  jag använde den väldigt mycket för ett par år sedan, den duger än men ska nog titta efter en ny.


Waffles



God eftermiddag, har ni ställt om klockan? Igårkväll var hur trevlig som helst men jag sov dåligt. Jag vet inte varför, jag var jättetrött men jag sov en timme och vaknade, sov och vaknade. Jag kände mig stressad och det kröp i hela kroppen, problemet är att jag inte har något att vara stressad över. Hatar när jag får sådär, oroskänslor man inte kan sätta fingret på. Jag tände mina voluspa ljus och gick upp mitt i natten och skrev lite istället tills jag somnade.

I torsdags blev jag bjuden på våfflor av M, hur gott som helst och idag blir det nog en fisksoppa och våfflor till efterrätt igen, så känns det som en riktigt söndag.


photobooth kiss to you



Hej, jag har inte glömt bort er! ibland tar jag små bloggpauser. Nu har jag bråttom bråttom, stressad as always. Är halvsminkad och måste gå nu.

Jag vill även säga stort Grattis till världens bästa vän Mia, som fyller år idag!! <3
Det är the occasion och varför jag måste kila. Hoppas ni har en underbar kväll darlings!

I belong to you


Hot Black with red

Kom hem sent och är slut i skallen. Tog en varm dusch och sen åt jag purjolöksoppa och pannkaka. Tänk att det kan vara så gott med en enkel klassiker! Nu ska jag sova innan mina ögon går i kors.
Natti

Puss

Hej darl´s hur mår ni idag?
Själv sitter jag på jobbet, det blir en lång dag idag, drop-in fika + möte så vi hörs senare ikväll.
Vad gör ni idag?
puss

always & forever

            
            
                   
                                               seventeen/flickr via daydream lily

Jag vet inte varför jag känner mig så omotiverad och livlös idag. Känner mig konstig i kroppen så jag hoppade dansen idag. Ska äta något gott och dricka varm te sen ska jag krypa ner och läsa.

Jag var förresten och såg Hamlet på stadsteatern i lördags och den var riktigt bra. Gustaf skarsgård är så otroligt begåvad, han gav mig rysningar. Hela Skarsgård familjen är elektriska på något sätt. Nu i efterhand så är det lite roligt att vi faktiskt firade in nyåret med just hamlet ensemblen.
                    



fortsätt hjälp

I slutet av februari så drabbades Chile av en kraftig jordbävning med allvarliga konsekvenser för befolkningen. Det kändes extra i hjärtat eftersom jag har urspung ifrån Chile och jag har släkt där. Vill du bidra med hjälp så gör det här hos Unicef. Ni kan även fortsätta att hjälpa till att bygga upp Haiti igen. Vi får inte glömma.
Tänkte bara säga det och skänka en tanke till behövande.

Pistol short



Minns ni att jag bloggade om Acne pistol short när de kom ut, jag köpte dom aldrig sen tog dom tokslut i butik. Såg att de finns inne på Bubbleroom nu, fast stl 36 verkar vara slut för tillfället. Perfekta vardagskon och jag vill fortfarande ha dom. Synd bara att min ekonomi inte håller med mig. Någon som har 2995:- och känner sig generös?

Dreamlike and sweet


Rosie Tupper by Nicole Bentley for Vogue Australia April 2010

Hennes ögon är så vackra och bilderna ger ett så mjukt intryck.


summer fresh



Det var riktigt kallt och rått väder idag. Jag längtar till lätta sommar kläder nu!
Känner mig för övrigt trött och oinspirerad idag, trots att jag började sent.
Är inte reklamen på bloggen sjukt störande?! Den ploppade plötsligt upp häromdan och vill inte försvinna.
Det kostar säkert att få bort den.


Måndagar

Hon var trött och lite grinig,
han var lite seg men aldrig grinig
Hon var frusen men han värmde alltid hennes sida av sängen
det var måndag
en lukt från kvällens middag letade sig in i rummet
men hon kände tydligare doften av hans parfym som nu låg svagt som ett minne från dagen
kalla fötter och en varm arm runt hennes kropp
det var början på en ny vecka och csi på tv
hon låg på höger sida och han på vänster
hon framför och han bakom
Vems tur var det att släcka?
Hon tyckte aldrig om måndagsmornar men hon kom att älska måndagkvällar.

Butterfly effect


Jag trodde att den här fina ringen som jag bl.a sett på kampanj affischer och hos emsedge var helslut och att jag missat den i butik. Har gått och spanat efter den ett tag, och av en slump såg jag nu att den finns att beställa på hm's hemsida. 49 kr. wiho!

shiny pretty thing


Balmain fall 2010 via plastic little horses

Tycker om det jag ser, gillar guld och lite "rysk" lyx. Men det känns ändå som om jag sett det förut.


My weekend



Min fina vän Mia firades i förskott och hon hade bakat söta små prinsesstårtor



Matilda och Linda var bl.a där



Jag börjar helt seriös bli beroende av ostbågar. Jag lärde mig något nytt också, att äta ostbågar med tandpetare för att slippa lukten på händerna.



Vi drack gott vin, åt ost och kex och pratade om allt möjligt. Vi provade även ett nytt vin men det var inte lika gott.



Min bästa vän Mia och jag



Utslagen hund.


Moi.
Det var riktigt kul. Vänner, god mat, vin, ost och prat om allt och inget. Tack Mia för en fin kväll!


I've learned

"I can be changed by what happens to me. But I refuse to be reduced by it."

"i've learned that whenever I decide something with an open heart, I usually make the right decision."

Images: flickr.com/hannahkristinametz, tania shcheglova

Red rose

Åh btw, jag fick tag i den! Glad! Den här klänningen är den största anledningen till att jag längtat till H&M 's Garden collection.


Hey ya

tfs

Burberry skorna! (fortfarande) och denim. Killerlook on freedom!

 

Jag har lite mycket nu med plugg och jobb, sitter just nu och biter mig runt naglarna. Jag biter inte naglarna utan runt, jag skulle säga mer att jag gnager på fingrarna när jag är stressad. Dålig ovana.


ph by Louise enhörning



Idag är det tisdag, vilket betyder lång dag. Jag sticker iväg till skolan nu sen är det dans som gäller. Jag hann betala lite räkningar, äta frukost i lugn och ro, sova ut, sitta och sola(!) på min balkong och svinga mig runt stången lite för lite morgon träning. Nu är jag redo att göra den här tisdagen. Det är nice med sovmorgon.

Shimmerlight and puder

Underbart väder, idag blir det conversen ute! Nu börjar jag längta till pastell och lätta tyg. Jag vill fylla min garderob med fina, lätta klänningar i skirt tyg och vita, pudriga färger. Jag vill ha sol och fönsterljus. Och blommigt massor med blommigt.

Not doing mutch

 
Har mest legat och läst och pluggat. Jag sovmorgon imorrn så jag tror jag ska ta och titta på film nu. Jag har ett litet tips för er readers, Patient 67 skriven av Lehane. Gå och köp/låna och läs. Jag läste boken i somras och var ju och såg Shutter island för ett par veckor sedan, filmen som är baserad på boken och den var riktigt bra, jag tyckte att Scorsese fångade bokens känsla. Sen att Di caprio är en sjukt bra skådis skadar ju inte direkt.


I heart u


Jag fick hem mina hjärt-solisar från H&M för ett tag sedan. Nu är det bara solen som fattas.
Jeansskjorta från Monki.

I adore this picture

Happy måndag. Hur mår ni?

Espresso


Vaknade alldeles utvilad idag. Finns det något godare än pizzarester till frukost? Nu sitter jag och skriver på ett arbete till skolan och har smått ångest för att det är en sån fin dag men jag måste sitta inne. Igår fikade jag och Mia och pratade om livet. Bröllopet i fredags var fint och fullt av kärlek förstås, jag ska lägga upp lite bilder så fort jag har tid.

And then my soul saw you and it kind of went "Oh there you are. i've been looking for you"

pic: We heart it

 

Jag har ju glömt att berätta, imorgon gifter sig Carro och F! Det är så fint. Carro du är liksom gift imorrn, Det blir en liten vigselceremoni imorgon och senare i sommar är det stora. Jag är jätteglad för er skull och önskar er all lycka. Kärlek till er <3


Tuxedo dress at Dolce&Gabbana

Tfs

Tuxedodress, bara ben, röda läppar och höga heels hos Dolce&Gabbana.

 

Sitter och tittar på Criminal minds, längtat lite till det skulle börja igen. Torsdagar är en sån onödig dag. Jag har aldrig tyckt om torsdagar. Av en slump så har det alltid varit dagen då jag slutar senast på veckan, då det inte är något roligt på tv, man är som mest sliten, inget glas vin efter jobbet kommer på fråga och då jag bara vill sunka hemma. Men nu går ju cm så det är alltid något. Det är hemmamys med te, hemmagjorda bullar, tv-spel och min sköna säng som gäller ikväll.


Beach beauty


Bild lånad från Elin Kling.

 

Hur fin är inte den här färgsprakande klänningen och hur fint bär inte Elin Kling upp den?! Som jag bloggade om tidigare så har en del av the garden collection redan kommit ut i butik och på nätet. Klänningen/tunikan är en favorit i H&M Garden kollektionen och jag klickade glatt hem den idag. Jag älskar att gå i lätta tunikor på sommaren och jag började direkt längta bort till varma stränder.


To those who can dream there is no such place as faraway


Jag har känt mig rätt nere de senaste dagarna.
Jag ligger och väntar på känslan.

Strap top from the garden collection

I slutet på mars kommer efterlängtade 'The garden collection' ut på H&M. Så jag blev lite fövånad när jag var in på H&M en snabbis idag och blev ägare till det här ursöta linnet. Det hängde en liten del i butik redan nu så dom har smygstartat.

Black dots

                                         Strumps från Lindex och skor från Weekdays.

Är det inte underbart när man hör fåglarna kvittra och det är ljust när man går upp på morgonen?! Nu börjar våren smått kännas. Njöt verkligen av den fina dagen idag. Det är snart in med skinnjackan och ut med min fuskis. Även om jag faktiskt älskar min päls. Den har varit mig trogen i kylan den här vintern.

Lack




Köpte 2 nya nagellack på H&M igår. Älskar att färgerna är så starka och somriga. Ett turkos och ett i korall/orange. De kommer göra sig fint till sommarbrun hy.


Flower bath

          





Fina badkläder från H&M.


winterlights


I lördags förmiddag var vi ut till ett utav mina absoluta favoritplatser Tyresö Slott. Vi promenerade, njöt av vintersolen och fikade med varm choklad och grädde. Jättemysig dag.

Tonight i think i´ll dance

åh, har inte varit hemma sen imorse. Men haft en fin dag, med sol, snö, foto och fint sällskap. Nu äter jag nachos med guacamole, dricker baileys och försöker fixa mig för ev utgång samtidigt. Lite stressigt och jag sitter rätt så skönt här. Ok pepp. Ha en fin kväll darls!

Vintersol

Vilket väder! underbara sol. Nu drar jag iväg på fika och foto i solen. Jag känner mig bättre och har vilat ut, sömn påverkar mig väldigt mycket och ibland har jag riktiga skitdagar.  Bloggar later, flåt för dålig uppdatering
puss

Tystnad

Jag hade en jobbig natt med en massa madrömmar. Det kändes tungt att gå upp imorse. Det var iskalla vindar men solen bröt igenom och lyste upp min förmiddag. Ibland förundras jag av livets små saker. Jag undrar ibland hur människor tänker, vad som får dom att ta just det beslutet eller just den vägen i sina liv. Ibland blir jag arg över att jag inte visste att jag kunde känna så mycket över små saker. Jag var inte sån, eller har jag kanske alltid varit sån men döljt det bra?
Jag grubblar för mycket ibland. Men idag är en sådan dag då tystnaden gör ont.

Alla har glömt men inte jag


Tuesday too

Nu drar jag iväg till skolan, hade sovmorgon idag. Jag tror inte jag hinner blogga så mycket mer idag, slutar fem och har dans sen till halvåtta. Tror även att det blir bio efter det minsann. Men vi hörs lovelies,

'Mitt indiehjärta slår och slår och slår'


Prickigt från Urban outfitters

Idag fotade jag och skrev lite när jag kom hem. Känner mig förväntansfull, jag vet inte på vad egentligen. Livet kanske? Det är en berg och dalbana inom mig just nu och den rusar i 160 km/tim. Den rusar och den rusar åt rätt håll. Nu ska jag packa danskläder x2. Har dans i skolan imorrn, sen senare på kvällen är det min kära poledance som vanligt.
Ska ta och öva lite på stången nu en stund tror jag.
kärlek

RSS 2.0