Valborg

Jag brukar bestämma mig för ungefär hur mycket jag ska skriva under/till en viss tid när jag skriver en tenta.Som små delmål och nu har jag nästan hunnit skriva de antal rader jag bestämde mig för att jag skulle skriva till klockan fem. Så jag lägger faktiskt ner för idag. Orka när vädret är så fint? Jag fortsätter imorrn med friskta tag och pigga ögon. Nu ska jag iväg på  valborgsmiddag och lite kall rosé.

Ps. Jag har lagt upp min bloppis på tradera igen! Ni hittar den HÄR.
Kommer kontinuerligt att lägga upp kläder mm så kika in!

Kram

Outfit 110428


Skjorta från Bik Bok, jeans och skinnjacka från H&M och skor från Acne.

Nu ska jag fortsätta på min tenta. (Döör så tråkigt)

Middag/Topshop



I torsdags så tackade vi av Maggan på mitt jobb. Maggan som kommit med goda råd, god mat och massa omtanke. Kommer sakna henne. Hon bjöd alla på en trerätters middag!

Sedan mötte jag upp syrran och åkte in till Tophops Vip shopping. 25% rabatt på allt är inte illa. Jag fick med mig världens finas.. nej nu överdrev jag ;) men en jättefin klänning och ett linne. Dom har äntligen tagit in Topshop smink också.



C:s fina halsband från Monki. Vill också ha!

How i feel today (in 3 pictures) wednesday

 

Har haft en lång dag med möte och kom hem för någon stund sedan. Nu har jag ätit middag och bänkat mig framför el clasico och blue bloods. Får varva där på något sätt.

Kärlek


Prickar

Dagens. Playsuit från Topshop, skor från Acne, Väska Scorett och kofta från Monki.

Har en tenta på g och jag känner mig en aning lost bah. Har precis ätit korvstroganoff, gott. Imorrn är det tillbaka till jobbet efter en händelserik och skön påskhelg.

Kärlek


Jag


Glad påsk




Ikväll är jag bortbjuden på grill och påskmiddag. Vill även passa på att önska er fina en glad påsk!

Mosebacke





Åh vad det är härligt att vara ledig! Just nu ligger jag och solar på mn balkong med ett glas iskall Cola zero och adele i öronen. I torsdags så invigde vi påskledigheten med årets första rosé på Mosebacke. Och det bästa av allt är att C är hemma!!

A's day

Idag vill jag gratta världens bästa bror på hans födelsedag! Nu - middag och tårta.


Dagens




En väldigt sen dagens. Ska titta om jag en bättre bild, för jag tycker det blev en konstig skärpa och ljus?
På mig idag iallafall: converse, jeans från Monki, Rayban, väska second hand och trench från H&M.

grönt




Man känner verkligen sig som en ny människa nu när det är varmt och det är soligt ute. Idag satt vi ute i det gröna och åt lunch. Härligt!
Har ni haft en bra tisdag?

feelings.


Ny väska




Jag köpte en ny väska i helgen också! 399:- H&M Trend

The last couples of days

Torsdag.
Var jag och min mami på Yasuragi Hasseludden. Vi badade i varma källor, åt färsk frukt och en japansk trerätters. Underbart avkopplande! (Jag ser nästan lite japansk ut själv på bilden ;))





Fredag.
Så gick jag och lyssnade på självaste Dalai Lama på SH! Det var stort att få se och höra fredspristagaren och medmänskligheten irf. Han påminde mig dock mer om en klurig liten farbror än hans helighet själv. Men det var inspirerande att höra honom tala! Häftig känsla att vara så nära.



Efter mötet med Dalai lama så åkte jag, Mia och Paul till ikea och jag shoppade upp mig på lite saker och åt årets första mjukglass.


Lördag-söndag njöt jag av vårsolen. Vi gick på stan, shoppade, åt glass, solade, såg el classico och igår slog jag till och köpte mig en ny tv!

Kickers/90/80/Party

Här kommer ett litet bildregn från förra veckans födelsedagsfest! Det var 80 och 90 tals-tema och alla gick all in. Cristian födelsedags barnet var Flashdance i lila trikåer. Alla var så fina och uppstyrda, vi hade sjukt roligt.


Festen började med välkomnsdrink och det bjöds på pizza och pasta. Det kändes som att kliva tillbaka i tiden.


Softis fina detaljer


Jag tog kort på kärleksparet från 80-talet.


Fuad i hockefrilla och Miamivice stekare


Strike a pose!


Fina och grymt coola liksom ;). Sophie såg på pricken ut som Madonna och Rui (Carro) såg ut som hämtad ut Flashdance. She's a maniac..maniac


Jag!

Vato loco forever essé, med kniv och tres puntos. Minns ni blood in blood out filmen?   


På ett eller annat sätt så blir det alltid ringdans på våra fester och då "måste" alla dansa. Man slängs sedan in i mitten för en showoff/freestyla haha. Det spelades hits från både 80 och 90 och satan vad vi dansade.


Jag var självklart Kickers!! 

Japp äkta Buffaloskor och min kära gamla bomber jacka från tonåren. Det är så kul att ha kvar gamla kläder. Jag älskade min jacka, skorna är dock syrrans gamla. Gick aldrig i Buffalos och var aldrig kickers för den delen heller. Men jäklar vad sköna dom är att gå i, förstår Spice girls nu.




haha, fråga mig inte (Har mkt värre bilder än den här i mitten men jag skonar er från dom). älskar bilderna dock. <3

Harmoni

Här sitter jag nu osminkad, rufsig i håret och kommit ner i varv. Är gladare idag, dagen började med jobb och sedan åkte jag och mamsen till Yasuragi hasseludden. Det var underbart skönt! Avkoppling, god mat, spa, tjejsnack och harmoni. Det var sjukt skönt att bara få vara och få ett avbrott i vardagen nu när jag haft så mycket på sista tiden och stressat slut på mig själv.

 

Nu criminal minds och varm chocklad.


Topshop black


Satt och surfade runt lite efter sommar kläder och fastnade lite extra för de här svarta shortsen. Från Topshop.

Celine clutch


Den här clutchen från Celine är stilren och ja hur fin som helst. Kan tänka mig att den är mjuk och len och dessutom i perfekt storlek. En färgklick från Celine vore inte helt fel.

For the home

Jag är på jakt efter en enkel hylla att ställa lite allt möjligt på. Hade spanat in en sån där "stege"hylla på Mio men så såg jag de här från Ikea. Måste genast spanas på! Hur funtionella och snygga är dom inte, och priset? 149:- för en smalare och 199:- för dom på bilderna. Som hittat.


......

Hej!

förlåt men är på riktigt skithumör. En del saker som gör mig irriterad och stressad, blir även irriterad på mig själv över att jag tillåter det påverka mig? I vanliga fall skulle jag låtit såna här småsaker passera, jag skulle struntat i det och ärligt talat inte brytt mig ett shit. Men det måste väl vara för att jag är så trött och slut just nu. äsch livet ibland.
Vi hörs imorgon mina <3

Tangled

Disney som den brukade vara förr. Klassisk. Jag tyckte väldigt mycket om Tangled (Trassel) Underbar underhållning, spänning och kärlek - Se den!


Dagens accessoar

Jag tänker mig till sommarens festivaler och sommarklänningar.

Fjäderhalsband från H&M 69,90


silverado




Snacka om förvånad jag blev över att hitta den här fina tröjan som jag spanat på ett tag, ensam hängandes på H&M, i rätt storlek dessutom. Den tog ju slut överallt så det var kul att hitta den av en slump!

Conscious coming up

Hej loves!

Hur mår ni?
Jag har ärligt talat mått sådär, känner mig slutkörd och sönderstressad. Jag känner igen känslan och signalerna. När det är dags att ta det lugnt och stanna upp. Jag måste nog börja tänka lite mer på mig själv och på vad som är viktigt här i livet. Prioritera.

Nu till lite roligare har ni sett att H&M kommit upp med Conscious kollektionen på hemsidan? Det börjar närma sig nu, den 14/4 släpps den. Tänker ni köpa något?

Ikväll har jag möte så det blir en lång dag. Festen i lördags var lyckad och riktigt trevlig! Ska lägga upp bilder så fort jag har lite tid.
<3 så länge


one day at a time.


Lotta jacket

Gina tricot 399:-

 

Nu när vi ändå är inne på jackor så måste jag passa på att tipsa om den här fina jackan från gina tricot.

Tycker om modellen, den är liksom lagom. Fin detalj vid midjan och trench känsla över den.


The jacket

Tycker Columbines jacka från Topshop är himla fin!


The 90's


Ikväll ska jag på 30-års fest med tema 80-90 tal. Jag tycker det är hur kul som helst med maskerader! Jag tittade lite på vad jag hade hemma och jäklar i min lilla låda, hittade hur mycket som helst! Jag har accessoarer så det räcker och blir över. Skärp, örhängen, halsband, mössor, bandanas, hattar, kläder- gamla (från tonåren och barndomen) som nya. Fick lite ångest, dessutom konstaterade jag att jag bara använder ca 20% av hela min garderob. Så det blir en rejäl utrensning snart. Letade iallafall lite inspiration och vilka minnen man får haha! Det lättaste vore såklart 80-tal men det känns så safe. Har gått som Madonna förut så jag satsar på kära 90-talet istället. 
Jag bestämde mig rätt fort faktiskt och har outfiten redo.

Things you remember





Västkusten sommar 2010

Nu vill jag ha sommar! Tittar på gamla bilder och längtar smått ihjäl mig efter glass, sol och ledighet.

Förra året åkte vi ner till västkusten. Vi bilade till Göteborg, gick på Liseberg och tittade på VM. Vi hade cykeläventyr runt Särö och tittade på solnedgången. Vi badade och solade. På morgonen dukade vi upp god frukost med färska jordgubbar och åt medan ljumma sommar vindar svepte förbi. Vi grillade och när det blev kväll så kom vi hem och drack lite vin och kall öl. När mörkret la sig så spände vi upp vår "bio" duk och tittade på film. 
En regnig dag badade vi bastu. Vi låg sedan och läste medan regnet smattrade mot rutan. Vad jag skrattade och njöt den veckan.
Jag längtar tillbaka. Som ni märkt så blev jag kär i västkusten och den kärleken kommer nog hålla i sig livet ut.

Lång kjol



Jag köpte mig en fin vadlång kjol på H&M häromdan. Längden är rätt ny för mig och inget jag brukar bära. Men den var så fin och jag har gått och blivit lite småkär i vadlånga kjolar och klänningar, speciellt om dom har lite fall så dom böljar i vinden. Fint

H&M 399:-

summerbabe




Vogue Paris April 2011

Satan i gatan vad jag gillar det här. Gisele Bündchen i senaste Vouge Paris. Inspiration till tusan, Ge mig sommar nuu!

Jag är helt slut så jag ska krypa ner i sängen nu. Om ni vill veta hur jag vill se ut i vår så ska ni klicka in er HÄR och läsa mini-intervjun som Anna Kopito från Minoutfit har gjort med mig.

Natti

Saknad

Fina C i Kungsbacka när vi semestrade runt västkusten förra sommaren.

Idag saknar jag mina systrar. Jess är i Indien, på semester (så hon kommer hem snart som tur är) men C har jag inte sett på snart 4 mån eftersom hon pluggar uppe i Östersund.
Kom hem nu, Saknar dig!! alot <3


4 April

Nej hörrni, nu gör vi April med allt vad den har att erbjuda!

 

 


Bubblegum

Hello darls! Hur mår ni? Själv sitter och jag och pluggar lite men ska strax lägga ner för idag. Ska ta en lång varm dusch och sen ska jag unna mig en riktigt god måndagsmiddag. Köpte mig ett nytt nagellack på H&M på vägen hem, lite 80-tals rosa, blir fint till vårkläderna.

Wayfarers

Från Lensway.

Yes, nu är ett par Rayban Wayfarers äntligen mina! Nu är jag redo att möta våren.

How i feel (in 3 pictures) sunday


Östasiatiska




Smådisig, regnig och grå söndag och en perfekt dag att gå på museum på. Jag och Mia tog oss till östasiatiska museét och tittade på nya utställningen JAPAN. Det har varit mycket fokus på Japan i och med den hemska katastrofen men den här utställningen sträcker sig över hela Japans historia och är helvärd att gå och se. Det var så intressant och jag var fascinerad, speciellt över Samurajernas historia. Stirrade länge på samuraj rustningen dom hade där. Gick sedan vidare och tittade på den kinesiska utställningen. Mysig dag hur som helst, nu ska jag koka mig en stor kopp te och lägga mig och läsa en stund.

Home



Baby Pink/Nude/Mint/Lavender/Chalk


Ja, vad säger man, Jeffrey Campbell i finaste vårfärgerna!

Önskningar

 

Oj vad jag vill resa. Helst skulle jag vilja möta våren eller sensommarn i Paris. Ni vet ju hur jag drömmer om Paris, har aldrig varit där. Vill sitta på små fik, äta pain au chocolate, dricka vin, köpa fina blommor och färsk frukt på ett av de små stånden, gå på fina gamla bakgator, upptäcka Louvren, versailles och se Eiffeltornet. Se ut över Montmarte och bli kär vid Notre dame. Äta gott på en fransk restaurang där dom kallar mig mademoiselle och bo på hotell där man ser ut över Paris takåsar.

 

Jag har så mycket att göra med skola och jobb den närmaste tiden men jag hoppas snart på att få smita iväg någonstans. Tills dess så längtar och drömmer jag mig bort.


RSS 2.0