Valborgs outfit

                       image222image225

image227


På mig idag: Kavaj från Stella McCartney for HM, Lacktights, Randig tröja från Indiska och skoletter från Topshop. Som alltid mina armband och klocka från Tritoni. Min favvoväska från Lindex.

Ska snart iväg och fira valborg. Ska på Familjemiddag med D och ha lite grill och gottsaker och sen hoppas jag på att få se en brasa och höra en fin kör sjunga in våren. Har inte varit på en majbrasa på flera år, inte sen jag var liten tror jag. (Fjortisfyllorna räknas ej). Det är typiskt valborg väder, mulet och säkert blir det regn senare, men det är ju inget nytt. Kärlek

Lanvin Hjärta Acne



image221

Lanvin ska samarbeta med Acne för deras första jeanslinje Lanvin Denim. 
Det finns inget officiellt skrivet kontrakt ännu, men Lanvins creative director Alber Elbaz vars senaste kampanj var grymt vacker, avslöjar i senaste Vouge att dom förväntas lansera 2009. Jag hoppas nu att det blir av? tänk er  Lanvin jeans med Acnes finess och skärning, kan bara bli perfektion. Men ja, säkert inte i min prisklass tyvärr.


La vita e bella

Idag är en sån dag då man känner att livet är underbart. Nu låter jag kanske klyschig men ibland så glömmer man att se till dom små sakerna i livet som verkligen räknas. Man ska inte glömma att leva i nuet och inte bara vänta och se fram emot vad komma skall. Man vet aldrig hur framtiden blir eller hur lång den blir. Tiden går utav bara farten och rätt som det är så vaknar man upp och inser att man inte vet vad exakt man gått och väntat på, att man blivit gammal och ångrar att man gick runt bitter och ängslig hela tiden. Jag är själv dålig på att leva i nuet och uppskatta sakerna som gör mig glad NU, men jag jobbar på det. Det är inte fel att ha drömmar och att drömma men man får inte glömma det som finns omkring en. För det är ju så lite som kan göra mig glad, saker och människor man tar för givet ibland, goda vänner, kärlek, familjen, solen, glass, en god middag, musik. Lycka kan ligga i dom små sakerna bara man ser dom.


Pinkyred

487000-220
Köpte en ny bikini idag på Hm. Jag har säkert över 15 par bikinis, jag vet det är lite sjukt men jag älskar bikinis och underkläder, det kan man inte få för mycket av eller hur? Den är inget speciellt men jag tycker mycket om bandeu modellen på överdelen och dessa två färger ihop. Lite små söt. Blir nog fin när man blivit lite brun.


Stringjeans

Läste om dom här byxorna idag och måste säga att det är ett av de fulaste och osmakligaste jag sett på länge. Det räcker väl med att man redan går och drar upp byxorna stup i kvarten av rädsla för att visa trosorna, nu kommer man ju definitivt inte känna om allt hänger ute.  
Byxorna säljs i Brasilien och kommer lanseras i Storbritannien i sommar.
Vad säger ni? slår dom i Sverige? Hit eller diss?
image218
bild:Metro

No Visa

Vad hände med att vara allmänt artig och trevlig numera? Är inte det lite av ens policy och nästan ett måste om man jobbar inom service yrket. Alla har dåliga dagar det vet jag men den här gubben som servade mig var ju rätt odräglig.
Jag skulle köpa Sofis Mode i hans lilla Kiosk vid centralen, så jag tar tidningen försäkrar mig att det står att han tar kort, tittar två gånger på att det verkligen står "Dessa kort tar vi" ni vet skylten. Kommer fram och ska betala, drar fram kortet och då tittar han på mig som jag vore hel sinnes och totalt dum och säger " Ursäkta?!" lagom hånfullt. Under dessa sekunder hinner jag titta och inspektera mitt kort, jag kanske drog fram H&M kortet eller något annat? undrat om jag har något konstigt på kläderna eller på ansiktet? kanske är det någon som står bakom mig och försöker snatta?
"Vi tar inte kort under 30 kr" (undermening idiot) säger han skit argt och suckandes och innan jag ens hinner blinka så har han återigen suckandes och muttrandes lagt tillbaka tidningarna i stället och bokstavligen kört ut mig.
Var det så svårt att säga det vanliga bara, Vi tar tyvärr inte kort. Finns en bakomat etc.
Nåväl vad gör man, han hade väl en riktig dålig dag eller så kanske han är så av naturen? såna saker låter jag inte bekomma mig. Men ibland måste man ju bara undra vad han gör, snacka om wrong business. För övrigt så finns det ingen lag ang köpgräns på kort, utan något som affärsinnehavaren bestämmer själv för att slippa betala kort avgift. yep yep.


Det är så jag säger det


image217

Oh äntligen, jag total missade Håkan Hellström konserten i Stockholm men nu får jag en ny chans.
Har velat se honom så länge men det har inte blivit av, av någon konstig anledning.
Men nu så, Håkan Hellström på Grönan 13 juni. Får. Inte. Missas.
Håkan är lite lika med sommar på något sätt. Gör mig glad.

bilder: HakanHellstrom.com

Outfit 080429

image213


Strålande väder och jag hade på mig: Chinos från hm, Keds, Blommig skjorta som jag stoppade in i byxorna, min grå väska från Lindex, Klockur runt halsen Vintage, tritoni klocka och armband. Min lugg har blivit sådär jobbigt halvlång så jag flätade in den i håret men den föll ur ändå. Blev lite trött på mina wayfarers så jag satsade på ett par runda solisar idag. fynd från Hm.
image214image215image216

Dagens outfit

                 487000-210487000-212
Klänning AA, Tröja Monki som jag snurrat upp i en knut, Lackskor Wedins. Klocka från Tritoni


Köpte fina skor lackskor med kilklack från Wedins för några dagar sedan, försökte ta en bild på dom men det blir bara jättekonstigt, lacken reflekterar eller mörkar. Kanske lyckas senare. Nu ska jag titta klart på Gladiator, en av mina favorit filmer.


Makeover.


image206

Har suttit och pluggat hela förmiddan och lite av e.m, ja, iallafall försökt pluggat. Motivationen är på noll  men det är slutspurt nu och bara maj månad kvar så jag måste shape up.  Ska ta en välbehövlig paus och unna mig en ansiktsbehandling hos Dermalogica på Nk. Jag fick behandlingen i julas av min kära syster J så jag tyckte det var en bra dag och uttnyttja den på sådär en måndag och halv risig efter helgen. Så det bli ren hy och ny hårfärg, en liten makeover att börja veckan med.

Agyness Deyn

image203


image204


image205


Så snygg, cool och androgyn. Engelsk it-girl som snabbt blivit en av dom stora modellerna, hon har en skön edgy stil som snabbt gjort henne till en modeikon. Petade ner Kate moss från bäst- klädda tronen förra året.        TheFashionspot-

Moln och Rosé


image201

Igår invigde jag och D vår första picknick för året, och vi valde den molnigaste och kyligaste dagen på hela veckan vilket var nice. Vi tog oss ut till slottet som jag rekomenderar alla som vill höra, oavsett om dom bor i mina hemtrakter eller inte. Vackert. Dum som jag är tog jag inga bilder på själva stället men det kommer nog många fler Rosé picknickar framöver så tillfälle kommer ges. Vi åt massa gott, och på betoning på massor, för ja vi är Ogers (you and me babe)
Åkte sen på Grillning hos min kusin och hans familj och åt lite till. Nog om mat nu här är mina nya chinosar som jag haft liggandes ett tag. Dom är från Hm och kostar 298 kr och sitter som ett smäck. 
Bortse från min nördiga gamla cardigan som jag slängde på mig i all hast och look at the chinos.


For every reason. H&M tips

487000-183487000-180487000-184487000-181
487000-182487000-179
Jag är nog en stor Hm-torsk ser jag. Här är bilder som lovat på lite nyshoppat, fina etno klänningen, det uttjatade mimmi linnet , finfin kort marin kavaj, har en liknande jacka men det är inte samma sak. Puderrosa sak, bilden gör den tyvärr ingen rättvisa. Sista svarta linne toppen kommer INTE ifrån HM, nej den snygga saken i Blair Waldorf stil kommer från Topshop och shoppades av min sys.
Jag vet bara inte hur jag ska bära upp den långa blommiga kjolen, några tips? Hjälp nu rusade tiden iväg, måste hoppa in i duschen för snart ska jag iväg.

Grilla

Godmorgon sunshines, vaknade för en liten stund sedan och känner mig pigg, bra med tanke på Rosén igår kväll.
Tittar ut och ser att det inte är någon sol idag jag som hade tänkt picknicka. Men det går nog och grilla så länge det inte regnar, det är trots allt inte kallt ute bara lite molnigt. Ska ta och äta lite frulle och städa undan lite i mitt rum, det ligger kläder över hela sängen, tur att jag inte sov hemma.

Oufit 080426

                           image235image236
Gårdagen avslutades på en Tapas bar med lite vitt till. Gud så gott, påminner mig om Barcelona, Jag har en syster som bor där numera. För att inte förvirra er mer så har jag en herrans massa kusiner och tre syskon. 2 systrar och en bror. Min syster C, som jag oftast nämner i bloggen och har grym sko samling bor här. Min sys J är hon som flyttat till Barca och lever livet och som jag saknar så mycket. Men Barca är ju bara ett flyg och ca 2,5 tim ifrån. Det är jättekul och åka och hälsa på när man har nån som kan stan så bra och kan guida en till alla bästa klubbar, pubar och butiker. Får se vad man hittar på ikväll, har lite och välja på.
Vad ska ni göra?

Idag hade jag på mig:
Håret i en knut på sidan med en blomma i, tee från Hm, design Anna Fredriksson, Kjol med hög midja Indiska, Lång kedja gåva, tygskor från Divided och min gamla skinnjacka och tritoni klocka.

Dom fina blom-broscherna från Glitter funkar även som hårspännen.


New hair do

 

487000-165

Har shoppat en hel del nytt, bilder kommer lite senare, nu ska jag tona mitt hår. Jag ser inte klok ut med mitt urtvättade "jessica alba" hår. Jessica alba är ju skitsnygg i sitt blonda-caffe hår men mitt är bara urvuxet och ojämnt. Det har blivit solblekt lite var här så det ser inte fräscht ut. Så det blir en hemma-toning från Loreál i mörkare brun nyans. Färga vågar jag inte göra själv, det överlämnar jag åt proffsen på hårsalongen.


Dagmar spring 08


                       487000-156487000-161487000-160
                       487000-157487000-158487000-159
Var förbi något event på Kungsan som Veckorevyn höll i. Det delades ut goodiebags och tävlingspriser.
Fick se en finfin visning från Dagmars senaste kollektion, och det var det värt att trängas för. Mycket fina detaljer och mjuka material. Romantiskt och kvinnligt på samma gång. Fick lust att springa och köpa upp mig på lite klänningar på en gång.

487000-164
Ebba var där, glad och fräsch. Jag var även med på bild, man ser lite av min rosett, men jag blev inte lika snygg på bild så ni får nöja er med bara Ebba.


Dagens kläder 080425

image154


Kjol från Indiska, Kavaj från Hm, body-Gina tricot, väska lindex och blombrosch från glitter. Tritoni klocka och armband.

Ett blomstrande kungsan så jag ville inte vara sämre så jag satte dit en blomma på kavajen. Enkelt men piggar upp vilken outfit som helst. Finns i tre fina färger och kostar bara 39 kr/st på Glitter. För övrigt är jag kär i min nya väska. Bra pris, rymlig, grå och helt perfekt är den.

flowery pot

image187


Bättre sent än aldrig, här kommer torsdagens outfit. Blommig klänning, gammal från HM, jeans jacka är oxå en gammal goding, triton klocka och lång halskedja som är en present. Hälsade på min kusin Diddan och hennes sambo T nya tillskott i familjen. Jättesöt liten go tjej.

Det är sommar.

Ja iallafall har jag bestämt det idag. Det är strålande sol och 22 grader i solen och vindstilla. Härligt att sitta ute och plugga. Ska snart på Veckorevyn mässan på Kungsträdgården.

Middag för tre och dagens

image142image143
image145image148
Jag var över hos M P, vi åt middag igår och skvallrade om det senaste. Härligt att det fortfarande var soligt och ljust vid sjutiden på kvällen, jag lever verkligen upp när det är ljust ute. Skulle egentligen gått på Aaron Lacrate Partyt som hölls på Berns men jag föredrog och ta det lugnt med mina chicas. Var det någon som var på Berns? På mig igår hade jag Kjol och Hamnett tee från HM, knutet skärp från Monki och som alltid mitt one of a kind armband.

Vem är Bruno?

                                                                                                              
                                   
 

                              
                                
                               
Idag var det ett jippo på Brunogallerian, det bjöds på rödtjut, snacks och en hel del spotting på en drös modebloggare.
Jag visar min D detaljen på min topp, den kommer från H6M och kostade 298:- om jag minns rätt.
                                


  

25% på klänningar och tunikor


image138
Det är 25% på klänningar och tunikor hos Ellos, så jag passade på att klicka hem den här söta klänningen, kommer bli fin med att par ballerinas eller sandaler till. Jag tror jag sett den cirkulera runt på lite bloggar tidigare.  Passa på erbjudandet gäller till 5 maj.


080422

image234image233
Dagens, jag hade på mig blommig kjol från Zara, tee, strumps och ballerina från Hm. Halsband min systers. Man riktigt ser hur koncentrerad jag är på min glass, den är ju så god yogurt glassen från gallerian, och fettfri dessutom. En helt strålande dag ska avslutas på något jippo på Bruno gallerian på Götgatsbacken ikväll. Har en inbjudan och det kommer vara gratis dryck och mingel, så mycket vet jag.

Världens dyraste kastrull.

                              487000-123487000-123
Var förbi NK och såg världens dyraste kastrull på vägen.
1 kg guld och 270 diamanter är det på den. Kommer från tyska märket Fissler. Den som köper den får väl koka soppa på en spik resten av livet. Lite onödigt inköp kan man tänka, men det mesta görs i bling just nu så varför inte en kastrull? För den som vill köpa ligger priset på 1,5 miljoner. Går bra ihop med aftonklänningen.

Nytt Par

image122
Men neee, det ska ju vara Ryan Gosling och Rachel MCadams för evigt precis som i Dagboken. Älskar den filmen. Galet kära och bli gamla ihop. Dom var de finaste paret i filmen och i Real life. Jag är en romantiker och för passionerad dramatik och vill att vissa saker ska vara sådär bra. The Notebook blev bara bättre när jag fick veta att paret i filmen var tillsammans på riktigt men nu är det alltså över.

Nu ryktas det alltså att Ryan är tillsammans med Kirsten Dunst, tycker inte om henne, vet inte varför men har aldrig gjort.


Måndag i mitt liv.

487000-115487000-116
Coverse, skjorta och blommig sjal från HM, skärp- Monki, väska Gina tricot.
Wayfarers Gina tricot och min gamla skinnjacka.

Idag var det en så perfekt vårdag, så vi hoppade ur sängen (D) och jag och tog vara på dan. Han var ledig idag och jag hade ingen skola, så skönt. Vi hade en heldag med bara oss, mat, fika och sol.
487000-135487000-136

A´s B-day

Grattis! Min bror fyller år idag, så det blir kalas med god mat och tårta.
Är alldeles sådär söndags seg och mysig. Det blir en perfekt dag idag.

Saturday

image108487000-110

487000-113 487000-114
Söta Softi
1. Kellys på söder
2. Sväng förbi Berns, gick aldrig in
3. East
4.Spy Bar/hells Kitchen
Spy bar vakterna är verkligen något speciellt, inte nådigt dryga, arroganta och otrevliga.
Vi hann bevittna inte mer än 2 oprovocerade utslängningar och glåpord. Attitydsproblem? svar ja. Jag vet ju nu att det inte är bara vi som tycker såhär, kan ingen stoppa deras lilla trend och maktkomplex.
Vi hade iallafall kul, jag och Softan. Jag hade på mig skinnkjol, mönstrade strumpis och för att bryta av en grå mjuk college tröja från Monki. Tyckte det var hot, och tyvärr tyckte den manliga delen det också. Ja inte så att jag inte blir smickrad men tyvärr får man fel uppmärksamhet från många. Men det var härligt och åka hem på morgonen och se att det var ljust för en gång skull, det känns som om våren är på väg!
Kom hem supertrött slänger av mig allt och inser att smarta jag inte bäddat. Tvättade allt och hann inte bädda innan jag gick. Blev sjukt tjurig på mig själv och la mig på allt. Slockna.


My outfit

487000-186


Tröja från Monki, shorts med hög midja HM, leopard ballerinas Topshop och väska second hand.
Just det, hade skinnjacka och röd sjal till det.

Aj har en aning ont i magen, glömde beställa en latte med laktosfri/soja mjölk tidigare så nu är jag här. Hur kan man glömma det när man är allergisk kan man ju fråga sig, ja tankspridd. Nu måste jag få i mig lite middag och börja fixa mig för utgång senare, det är tidigt jag vet men jag är en STOR tidsoptimist och lite slö på det, så jag behöver tid, lyckas ändå springa eller stressa i sista minuten ändå.
Hoppas ni har kul ikväll.

Soliga Fredag.

487000-106


Satt ute och glassa idag, jätteskönt. Hade på mig Fuskpäls (ja det var kallt!), gamla skönt slitna diesel jeans, tröja från Topshop ocn converse + grå väska.
Glömde berätta när jag var i Riga så såg vi en Kille och hans fru som gick lugnt på gamla stan, men bredvid och runt och bakom gick ca 5 bodyguards med headset, kostymen och hela kitet. Det var to.m en i bil som körde efter. Snacka om viktig person, vet fortfarande inte vem det var. Ska busa med mina kusinbarn nu.

Nu hann jag inte

Oj vad tiden går fort, men så är det när man har "viktiga" saker och göra. Nej men ibland så önskar jag att det gick fortare och ibland är det bara läskigt när tiden flyger iväg. Minns när man var lite och tyckte att en vecka kändes som ett år, iallafall om man hade blivit lovad något till helgen och det bara var måndag. Missade So you think you can dance gjorde ja också, vem åkte ut? Är helt såld på det programmet. Like it.
Slänga upp dagens blev det ju kanske lite sent för, gör det imorgon. Är glad över att en nära och kär person är på bättringsväg och att Diddan blev mami igår! Grattis grattis till det nya stjärnan i familjen. Hoppas på att hälsa på snart.
Nu ska jag gå lägga mig, är trött efter en lång dag.


Torsdag.

Har legat lågt ett tag känner jag. Har inte varit på topp efter magsjuk slänget. Men nu är det dags för nya tag, började redan igår hade ju dans som vanligt på onsdagar, vilket gör att jag alltid missar greys anatomy. Men äsch den serien har verkligen gått ner sig en aning. Börjar bli lite för mycket, när dom börjar överdriva. Solen skiner men det är fortfarande kallt tycker jag. Ja jag är ju iof en frusen person som tycker det är lite kyligt när det är 22+ och som helst sover med strumporna på. Sexigt värre.

Shooes.

487000-101 487000-102

487000-103

Så snygga, så rätt, så inte mina, tyvärr. Alla tre par tillhör min syster. Avis, jaaa. Skor från Topshop utom de i mitten som är från Zara.

I want it that way.

487000-99

Tagen lite långt ifrån med my kamera. BSB-Hovet

Igår på BSB konserten så poppade en massa känslor upp. Hit efter hit radades upp från gruppen och jag blev 15 år igen. Bekymmerfri, trodde att allt var möjligt och hungrig på livet. Det var så kul igår och jag måste säga att den där lilla boyband magin finns kvar. Jag var ca 13 och hade en crush på Nick. Ja, med BSB s låtar så finns det speciella minnen. Så dom står nog för en hel del förutom bra pop, de står för minnen och svunna tider.


Stripes and hunger.


487000-96 487000-95
Halsduk och jacka från H&M, Tröja från Gina tricot, jeans från Monki och mina svarta converse.
Mitt fina nya Rosett diadem i håret, H&M barn.

Usch var magsjuk inatt, så idag är en väldigt seg dag. Det slog till mitt inatten. Har inte ätit något utom Blåbärsoppa och mer lär det inte bli idag. Sånt här är ju oftast bara några timmar sen är man bättre igen men jobbigt som fan för stunden. Ska försöka bli piggare inför ikväll. Ska se Bsb på Hovet me tjejerna. Mina gamla tonårsidoler, det ska bli kul o se dom! synd att inte Kevin är med, men han var iof aldrig min favvo. (Sorry M).

Sailormoon.

                                 487000-92

                                  487000-93

                                  487000-94

Randig tröja från Indiska, under hade jag AA klänning, väska från Gina tricot, Klockur vintage och vita Keds.


As long as we have eachother

Riga var som jag föreställt mig, gammalt, fint och old school. Människornas klädstil var intressant och det var gamla marknader som förr i tiden. Vistelsen hade uppskattats mer om det varit sol. Dom hade ett gigantisk galleri mitt i gamla stan. Fyra våningar! det var lite coolt, tyvärr fick man inte ta kort inne.
Ni vet att jag pratade om Panorama fönster, skumpa och dubbelsäng i hytten? glöm det. Vi valde iof vanlig B hytt, men sunkigare båt får man leta efter. Knarriga sängar, ingen telefon, brun blandat vatten i toan, ingen papperskorg. Skaaakig båt D älskling blev lite rädd där hehe, ok jag med. Men vi skratta åt eländet och tog vara på tiden och gjorde det bästa av allt, dvs vi köpte massa vin och satt i hytten, prata och hade bara kärlek och mys. Mycket mer fanns inte att göra så vi är utvilade, fräscha och rätt nöjda.

Underbara Fredag.

Uppe med tuppen idag, för att vara jag i alla fall. Ska springa några ärenden, fixa naglarna, packa (vad ska man ha på sig?) och off we go! Solen skiner idag, vaknade av fågel kvitter utanför mitt fönster. Precis som snövit, nu ska jag bara gå ut och sjunga lite i skogen och se om djuren flockas...eller inte.
Underbara fredag, snart bär det av till Riga på en liten tripp. Är det någon som har varit där?  vad ska man se? Det är ju inte Paris eller New York direkt men alla platser har väl sin charm.

Flytande Hotell.

Jag och min D ska på en två dygns kryssning till Riga imorrn. Ska bli jätte kul, synd bara på skit vädret. Jag vill ju gå på stan med en Latte, eller en glass och bära solbrillor. Kommer säkert vara svinkallt och spöregn med vår tur.
Vi åker med Tallink Silja, har aldrig åkt med den båten tidigare, men det blir nog bra. 
Det finns ju skilda meningar om kryssningar, många tycker det är skabbigt,  tonårsfylla, jobbiga äckliga gubbar, ja helt enkelt ostylish. Men jag älskar kryssningar! jag erkänner. Men det blir inte ofta jag åker ändå,
men sista gångerna jag och D har åkt så har vi bokat lyx hytt. Med frukost till hytten, skumpa, stor Tv, king size bed, jacuzzi och panorma fönster. Då har vi liksom inte haft någon speciell anledning till och lämna hytten förutom för att vi äta. Det blir ett litet avbrott i vardagen med god mat, VIN, och finaste utsikten. Ja try it! Det kan vara hel romantiskt och skönt.
hm jodå, jag har även åkt på vanliga "Party" kryssningar och delat fyra i en liten hytt. Kul har jag haft på dessa flytande hotell.

Blue

 

487000-90

Sprang på den här Blåa kort-kort klänningen på H&M för 398:- och ett smalt guldskärp för 79,90 coronitas.
Är svag för den här typen av klänning modell, så jag var "tvungen" att slå till ;)

Kommer att använda den i den här kombon kanske? Fest snart, någon?                         Ja, allt från H&M då.

Skärpet finns även att köpa på hemsidan har jag sett.


Cherry blossom girl.

                          487000-82

                          487000-85
Skinnjacka från Ellos, Blommig klänning från Gina tricot, Knästrumpor H&M
Mc boots second hand.

Blommigt och blått.

Köpte en jättesöt blommig klänning från Ginatricot igår och en ny väska från samma ställe.
Klänningen finns i olika färger och är så skön och skir. Känner mig som Madicken.
Litet smak prov på klännigen, bättre bild kommer senare.

         487000-87 487000-88

Zipper Shoe

487000-83

487000-82


Köpte dom här snygga tygskorna på Divided, cool detalj med dragkedja på sidan, Men! dom är tyvärr lite för stora för mig. Dom är i stl 36, men verkar stora i storleken. Jag kan nog ha dom med sula i, men nu undrar jag är det värt det? Behålla eller sälja? (Sälja,då kvittot gått ut) Tips tack!

H&M + Marimekko

487000-78
H&Ms kollektion med Marimekko finns nu ute i butik och på hm.com
Marimekko är ett av Finlands största designföretag, mest känt för djärva, färgstarka mönster på kläder, porslin och heminredning. Tyvärr fanns det inget som föll mig i smaken direkt, kanske denna bag, som jag tänker ha som strand väska och halsbandet var ju helt ok. Men nja vet inte får se. Ska kika mer ute i butik, det finns kanske ett bredare utbud där än på hemsidan. Barnkläderna var dock söta.

487000-79487000-80

Berns and Boyz II Men.

487000-89



487000-90


Är fortfarande helt salig från igår kväll. Såg Boyz ll Men på Berns, det var knökfullt, varmt, trångt, svettigt och alldeles, alldeles underbart. Vem har inte gråtit, skrattat, dansat och drömt till deras sköna smootha r&B ballader/uptempo motown. Dom var kungar när det begav sig ljuva 90-talet, när jag var olyckligt kär så var det deras låtar jag lyssnade på. Dom är numera en trio, men det märktes inte alls, deras sköna röster låter som en hel kör och publiken sjöng med varenda låt. Stämningen var på topp! Jag ryser än. Nostalgi!

Preppy.

487000-88487000-84

487000-87


Inte världens bästa bilder men, Kavaj, Kort kjol Divided,  Daisy skor från Din sko och röda naglar.

Bored

487000-81


                                                   Bustier- Ellos, Hatt- junior Divided, Tee- Hm

Kate summer

 

image76


Söndag.

Lite uttråkad och seg. Ska strax iväg och köpa kebab, magen kurrar, sen blir det film.
Grå dag gråa kläder. Stor, skön skrynklig skjorta och nitskärp från Gina tricot.

                                image74

                                             


Today

image70


* Marinblå jacka H&M
* gamla Acne Hex
* Tee Stop and Think
* Converse

Lördag.

Underbar solig dag det var idag! 
kanske blir det utgång ikväll?
Är lite off och nere, det finns saker som man grubblar på och hur man än vrider och vänder på det så blir det ändå samma sak varje gång, trots ansträngning. Vissa saker går nog inte att ändra på hur mycket man än vill.
Hepp, för mycket grubbel på en lördag, tillbaka till skvaller och godsaker. Hoppas ni får en trevlig kväll!

Hört på bussen.

Samtal mellan 3 fjortisar.

Tjej 1: Är han fortfarande tillsammans med xxxx?
Tjej 2: Ja, tänkt dig, visst är dom gulliga?
Tjej 3: Han måste verkligen gilla henne då...

Alla tre: ja, jag tror han gillar henne, han har inte varit otrogen än.

Jag vet inte om man ska skratta eller gråta. Man undrar hur lite förväntningar och självrespekt unga tjejer har idag. Nu tänker jag inte generalisera men i alla tider har det ju varit ok för män/killar att ligga runt utan en antydan till kritik. Och unga tjejer ska då sitta fint och vänta, och tydligen vara glada så länge killen inte är otrogen. Nöjer sig unga tjejer sig med så lite, fortfarande på 2000-talet? Jag menar dom här tjejerna på bussen var kanske mellan 14-16 år! Inte så unga längre. Och alla tre hyllade och tyckte att killen var så gullig för att han inte varit otrogen mot "flickvännen" -ÄN. Nej, man ska inte gå och vänta på att killen ska vara otrogen oavsett  fjorton eller trettio.
Killar som är otrogna hundar ska inte få kex och klapp på huvudet för att dom är duktiga OCH för att dom "jobbigt ansträngande" inte är otrogna! På det sättet ställs det ju noll krav på mäns beteende och dom får uppträda och bete sig hur som helst. Jag är nu välmedveten om att det finns otroligt bra killar därute likaså "dåliga" tjejer, men tyvärr finns det en tendens att uppmärksamma och dras till "the bad guy".
Självrespekt tjejer! Vi är värda mer!
What goes around comes around.

Fredag.

Härligt härligt med fredag. Och inatt sov jag som en bebis. Jag har ibland svårt för att sova, tänker nog för mycket. Men idag vaknade jag utvilad och pigg. Idag blir det nog lite jobbsök, är tjänstledig för studier från mitt tidigare arbete och kommer förmodligen vara det över sommaren fram till december så ett jobb över sommaren är ett måste!
Här är lite ur gårdagens shopping.

Hittade den söta kjolen från Gina tricot i min storlek.

image62image63 image64 Marinblå Shorts med hög midja.


Gato negro

Dagens blev det som låg närmast om jag ska vara ärlig, hade bråttom iväg imorse. Det blev en nästan helsvart oufit, utom vantar+ väska.
mindre smickrande när man ser trött och blek ut men vad gör man.

image61



Mycket Hm blev det idag : Skjorta * Tights* Vantar (reafynd)* neverending halsduk= Hm * Converse

H&M hjärta Comme des Garcons

H&m' s nya designarbete i höst blir inte mindre än med comme des garcons. Det ska bli spännande att se! Tycker fortfarande att Stella Mccartneys kollektion varit bäst, tätt följt av Viktor & Rolf.
Jag väntar med iver.


Bild lånad av Frida Fahrman.

image59


Brr

Vad vädret växlar snabbt, men så är det ju April notorious April. Jaha ska väl ändå ta mig en runda, kanske hinna sola. Definitivt luncha med D. Sys min har hittat en jättesnygg klänning på Mango säger hon, ska hämta den i dag.. är nyfiken!
Ska ta lite frukost och hoppa in i duschen så att jag vaknar.
Vad ska man ha på sig idag då? får fundera lite.

Dagens




Skjorta  Monki *Kjol  La Redoute * Väska Farmors gamla
* Platåskor mina nya från H&M
* "Wayfares" Gina tricot

image58


Mellow Yellow

Gult är inte fult.
Har alltid tyckt om gult och burit det speciellt på sommaren då den färgen gör sig bäst.
jag har beställt den gula tubklänningen från Hm. Men den här kjolen som det The Hills stjärnan; Audrina Patridge bar är ju bara sjukt snygg. Tycker om att dom hottat till den klassiska enkla outfiten svart-gult med en sexig svart dragkedja som detalj. Så snyggt så enkelt. Så här vill jag se ut idag + solbränna.

Kjol från Phillip Lim finns att beställa på Net- A-Porter.

image51


Round Baby Round

                          image50
Jag fyndade ju mina runda sunnies för 5 coronas, som jag skrev om tidigare men har inte hunnit ha på mig dom ännu.
Får se om jag vågar mig på runt , kan ju vara kul för omväxling dom var ju ändå så billiga.
Här är två som vågar runt, Nicole Richie och The Olsen twins sportar Chanels'  Willy Wonka sunnies.
Vem bär dom bäst?


 


Onsdag

Vaknade upp hos D och strålande sol ute! så nice.
Solisar och uteserveringar, it's on. Var ju på stan igår med mina fina sys kusiner  Diddan ( blivande mami) och Sophie. Vi hann avverka en del butiker men jag såg inget speciellt roligt. Checkade in en söt blommig klänning på H&M men det hängde bara stora storlekar kvar.
Måste plugga, men motivationen är noll när det är strålande väder ute.

Lördag-Söndag

Hade riktigt roligt i lördags då vi firade Mia, en av mina bästa vänner. Och hon är en fena på och baka.
Hennes morots kaka knäcker! Hon fick bla konsert biljetter till Boys ll Men på Berns! nostalgi! ska nog ta och boka biljett till mig själv.

image48


Tee - HM
Kjol me hög midja - La redoute
Smalt flätat skärp -HM
Lackpumps

Söndag
Var på min första riktiga Babyshower, min kusin "Diddan" väntar sitt första barn och kommer nog föda närsom helst. Det är spännande och lite läskigt, det är början på en ny era liksom, hon ska bli mami! Det är stort och jag är verkligen Glad för hennes skull.
Shoppade upp mig på lite saker till bebisen på NK. Blev helt kär i vissa saker men nej, barn får nog vänta ett tag till för min del.


April april

Äntligen går det att logga in! Vad håller blogg.se på med? först skulle dom byta plattform, sköt upp det i flera dagar, massa krångel för att nu plötsligt gå tillbaka till gamla...sjukt jobbiga!
Nu är det April men vart tog solen vägen idag? Min sys hittade en jättesnygg söt blommig klänning på Miss sixty här om dan, bild på den senare. Har även haft en kul helg, men det berättar jag lite mer om sen, måste skynda mig till stan nu. Det ska lunchas och shopping spanas me min söta kusin (Softi) Sophie och även hinna träffa D en snabbis.


RSS 2.0