Silently reflection turns my world to stone





dared the cold and went to audition


Trotsade förkylning och gick på en audition. Det var ett bra tag sedan jag var på en, kul att bli uppringd. Har faktiskt saknat det, gav mersmak. Slängde på mig min favorit skjorta från H&M och halsband från urban outfitters.
Nu ska jag ta och skriva ihop en sak sen tar jag lördag!

A goodnight's sleep




source: Studdedhearts, Viktor Vauthier

Är fortfarande hängig och febrig, fick penicillin att knapra på iallafall. Ska äta tacos och titta på Let´s dance.
Glad fredag lovelies!


Givenchy my dream bag



Såg den här i  Elin Klings blogg och jag kan inte annat än hålla med. Den är perfektion! Det var länge sedan jag blev kär i en väska men den här har allt. Den är lagom stor, mjuk och "pösig" man kan hänga den över axeln (något jag älskar att göra med mina bags) mer bekvämt eller bära den över armen. Jag får plats med allt mitt junk. Lovely, priset? vill jag inte ens tänka på.

En sak på shoppinglistan

Lindex Shop Online - KjolLindex Shop Online - Kjol
Lindex shop online.

Den här bomullskjolen från lindex med skinndetaljer. 249 kr. Tänk er till slapp t-shirt.
Nu ska jag typ gräva ner mig. Jag får väl ge mig och gå till farbror doctorn imorrn trots allt.
Märkte ni, jag kommenterade inte snöstormen en enda gång idag, orkar inte.
Natti lovelies

Corazones

weheartit

Idag vill jag bara säga Grattis till min fina mamma på hennes födelsedag!

I'll be waiting for you to kiss me in the rain

“Tell her how you admire her.
Always tell her you love her, at all times.
When shes upset, hold her tight.
Pick her over all the other girls you hang out with.
Play with her hair, pick her up,
tickle her, and wrestle with her.
Just talk to her. Tell her jokes.
Bring her flowers, just because.
Hold her hand & run, just hold her hand.
Throw pebbles at her window at night.
Let her fall asleep in your arms.
Sing to her no matter how awful you sound.
Get her mad at you, then kiss her.
Give her piggy back rides.
Push her on swings.
Tell her she looks beautiful.
When she’s sad, stay on the phone with her,
even if she’s not saying anything.
Look into her eyes and smile.
Kiss her on her forehead.
Slow dance with her even if theres no music.
Kiss her in the rain.”
-unknown.-


Fantasy lookbook

Prada SS10 Fantasy Lookbook.  source via studdedhearts

För att väga upp med lite glamour så visar jag en av säsongens finaste lookbooks.
V-a-c-k-e-r-t. Prada är en favorit den här säsongen.

sick again and pj's

Sick. Riktigt förkyld igen, aah jobbigt. Är febrig, blek, snorig och bihålorna gör ont. Inte mycket och göra, ligger i min prickiga pj, äter glass och tittar på ph.


Shapes by Viktor och rolf

Dazed & Confused February 2010

Wow! Dom här klänningarna från Viktor och Rolf ser ut som konstverk, detaljerna hur de är skurna och formade, allt är dessutom gjort i tylltyg. Det är vackert och smått galet.


Shaggy fur and balenciaga bag

pic via: Little plastic horses

Måndag och hur mår ni?
Sitter och tittar på guldbaggegalan dricker en massa te och äter muffins. Tror jag har bihåleinflammation, det gör liksom ont och jag är heltäppt.

Detaljer

Jag visste att han alltid drog sina fingrar genom håret innan han gick ut, var han var kittlig, hur han alltid knep ihop sina läppar när han var koncentrerad och hur jag fick honom att le. Att han alltid pussade mig i sömnen och hur hans ögon kunde ge sken av att skifta färg efter kläderna han bar. Jag förstod, han förstod. Jag kände honom. Detaljer. Idag vet jag inte vem han är längre. Men jag minns vem han var.
Det är märkligt hur människor kommer och går i ens liv. Hur nära du kan komma någon, och hur främmande samma person kan komma att bli. Man blir kär, gör slut och så går det runt igen tills man hittar rätt. Det finns egentligen något fantastiskt i det där enkla i hur vi fungerar, hur vi efter varje uppbrott eller motgång reser oss igen. När det känns som om man aldrig kommer att älska igen och när det känns som om kärleken pekar finger åt en så händer det plötsligt utan att du märker det. Personen som du trodde att du aldrig skulle glömma är en dag borta ur dina tankar. Tanken på att börja om är vacker, nödvändig. Naiv jag är, det är klart att det är så. Men jag tror inte att det går att ersätta någon, varken vän eller kärlek. Det är detaljer hos människor, just de där specifika detaljerna som gör dig till dig, de är dom som har berört mig och de går inte att ersätta, jag gör bara plats för fler. Detaljerna som jag en gång saknat, dom där små sakerna, dom kommer jag nog alltid att sakna.

Lovelies on a sunday

Ljusslingor över sängen är något jag vill ha och himmelsängar är vackra

Jag önskar jag hade fina shopping askar och mer plats för mina tidningar
Jag åt muffins idag, tyvärr var det inga cupcakes men goda ändå.
Vad jag vill resa nu, längtar bort.

Pics via:ohhellofriend

The neverending story



I en sagovärld där allt kunde hända. The neverending story var äventyr, skogsväsen, faror, kejsarinnor och en hjälte. Det var en värld full av drömmar och möjligheter, där en liten låga om hopp och en önskan höll sagan vid liv.

Den oändliga historien var en av mina absoluta favoritfilmer när jag var liten. Jag såg den för första gången hemma hos mina kusiner, sen gick den ofta på repeat. Jag förundrades och drömde mig bort till världen där sagorna höll på och dö och där endast en hjälte kunde rädda oss från verkligheten.

Hello sunday

Good morning, vaknade faktiskt för en timme sedan (svårt att sova när man är täppt och förkyld) men det är jättefin ljus dag så jag tänkte ta vara på den. Söndagar är faktiskt rätt härliga, de har konstigt nog börjat bli en av mina favorit dagar på sistone. Nä här ska brunchas och sen blir det ut en sväng. Igår kväll var kul men oorganiserad, men tjejerna som tävlade..jisses om jag har en bit kvar. Det var hur grymma som helst. Poledance is the thing! Har ju min egen pole hemma och har snart dansat i ett år, men det är verkligen hard work.

Hörs senare,

Dust my world

Lördag! Och jag skulle verkligen vilja ha en burk fairy dust hemma. Jag skulle behöva lite skimmer och trolla bort min jäkla förkylning och ge mig lite magi i min vinterbleka värld.
Har ätit sen frukost och nu ska jag bara ligga och vila och kurera mig inför kvällen med en massa thé, näsdroppar och mentisan (boliviansk tigerbalsam, starka grejer det) i min sköna säng. Ikväll är det party med tjejerna och det är Berns och battle of the pole som gäller.

Darya Kurovska

LinaScheynius
Update (6 tim senare): Min text försvann tidigare? konstigt. Nåja är megaförkyld och kom precis hem från ett litet kalas.
Ska lägga mig nu och vila ut ordentligt till imorrn.

(Mac) book book

Mulberrys samarbete med Apple i all ära, men bokmalen i mig älskar det här fodralet. Hur tidlöst och coolt är det inte med böcker, Ungefär 600 kronor kostar fodralet Bookbook som ser ut som en gammal antik bok. Finns både i 13 tum och 15 tum.
Du hittar den här.

This too shall past

notebookdoodles
.

Reflections on my window


Jag har lite svårt för att ta ner min julstjärna nu såhär när julen är över. Det ger ett så fint sken i rummet och lyser upp mörka dagar. 
Måndagen ska spenderas i soffan. Tentan inlämnad igår (hann tyvärr inte gå på bio ändå) och slutade tidigt från jobbet idag. Så Im gonna do nothing.

Sonia Rykiel for sale


Den här otroligt fina klänningen från Sonia Rykiel finns nu för det fina priset av 199:-. Finns även i svart. Men jag tycker nog bäst om den i pudrig nude färg. Det är mycket puderrosa, beige och naturfärger som kommer gälla i vår/sommar och den här fina chiffong klänningen kommer bölja fint i sommar till bara sol bruna ben och ett par ballerinas.
Jag har förresten fyndat och hittat allt jag ville ha ifrån Sonia Rykiel for H&M underklädes kollektion på rean.
Den enda rean som hittills gynnat mig! Är nöjd.

C'est French


Source:Little plastic horses/Nautical Spring

Stilrent, fräscht och ljust. Längta efter vår och sommar.

American pancakes



Igår gjorde jag amerikanska pannkakor. Så gott men mättande, var verkligen proppmätt efter 1 1/5. Jag köpte lönnsirap till och det var sjukt gott. Har ni testat? Jag hade aldrig ätit det förut, sött och gott.
Min paps är i Barca just nu för att titta på kvällens match och hälsa på sys. Jag är inte ett dugg avundsjuk nä.
Själv sitter jag och skriver på min tenta, men snart är det lördag för mig med och då blir det en roundup med ett glas vin eller två, utgång? eller mys med spel, match, vänner och vin.

Gold owl


Urban Topshop enamel gold owl ring. Hittat finaste Uggle-ringen. Dagens eller kanske månadens vill ha!
Blir förhoppningsvis min snart. Frågan är i silver eller "guld"?

Din hjälp behövs

Ett inlägg som handlar om något helt annat men som är desto mer viktigt.
Jordbävningskatastrofen i Haiti är sinnessjukt stor och har skördat tusentals liv och lämnat miljoner skadade och hemlösa! Var med och stöd de drabbade.
Jag är själv världsförälder genom Unicef och du kan genom Unicef bidra med hjälp och skänka valfritt belopp här. Eller SMSA:
AKUT 
till 72 900 Röda korset.
10, 50, 100, 500 kr, "många bäckar små"..
Gör skillnad, make a difference, de behöver vår hjälp.
Jag kommer definitivt bidra, kommer du?

Uno dos tres

Har inte mycket och säga idag mer än att jag haft en fullbokad dag, är trött, känner mig sliten och att jag vill klippa mig pronto. Jag nog gå se snabba cash i helgen (en film jag sett fram emot), om jag lyckas skriva klart min tenta vill säga. Det får bli min belöning.
Natti finaste,

I give you flowers and summer instead

 
                 
         
             Source: Studded hearts, Emily abay, Tania Shcheglova

Jag skulle egentligen fota, inspirationen var på topp när jag kom hem men batterierna dog. Jag hade även tänkt lägga upp dagens men det blev inget av det heller så jag bjuder på lite sommar istället. Jag är rätt trött och har fortfarande inte ställt om mig sen julledighet så jag har somnat runt ett-två varje natt.

Magical stuff




Som ni vet så har jag en förkärlek för fina rum. Här kommer fler inrednings/inspirationsbilder. Vill inreda om mitt och göra om när jag ser vackra bilder som dessa. Det andas vintage. Vackert.

source: hello mr fox

After party shoes

Hur många gånger har man inte varit ute och dansat i snygga höga klackar och sen förbannat sina värkande och trötta fötter på väg hem. Ont i fötterna är det värsta jag vet men räddningen stavas extraskor. Rollasoles fina ballerinor rullas bara ihop och går ner i vilken handväska som helst. De finns i fyra olika färger och kostar ynka 80 kr/st. Jag kan bara säga att det är briljant! Löjligt enkelt men himla smart. Hur bra som helst, eller vad säger ni? Finns på rollasole.com Love stilettos, say goodbye to tired feet.


Inredning


Keep on playing those mind games forever



Ph:by me

Idag vill jag känna dom rätta känslorna, men dom verkar inte infinna sig. Lost gone, Jag är bra på att gömma på platser där jag sällan hittar dom igen.

Denim bird


Inspirationsbilder Stella McCartney S/W 10, Chloé 10.

Jeans Weekday, Skärp Weekday, Shorts Cheap Monday, Solisar H&M,
Shortsdress H&M, Linne american Apparel, Skjorta H&M Herr, Kjolar H&M
Halsband Urban Outfitters 

En stor trend  som vi kommer se mycket av i vår och sommar, Denim/Jeans. Jeans i alla former, hängsel byxor, jeansshorts och kjolar. Här är lite tips på snygga denim plagg ute i butik. Våga bära jeans från topp till tå, ser coolt och avslappnat ut som på Chloés vårvisning.


fläta och blus



Mitt hår är snart i den längden, det växer som ogräs. Väldigt fina inspirations bilder, tycker om den slarviga flätan och see through blusen.
Nu ger jag upp, inget mer plugg för ikväll får inte in något vettigt. Ska dricka varm coco nu istället.

Ballerina

                             
                         
                      
                        ph:bellefleurdelis/flickr

Har en tenta på G. Det är måndag. Jag hinner inte blogga fast jag vill. Jag har skrivkramp. Skit.
Har ni gjort något roligt i helgen, umgåtts med vänner, dansat, ätit en god middag eller kramats med den speciella personen i ert liv? Berätta.


Just nu

Har precis avslutat ett telefon samtal med bästa vännen och nu är det nya the Hills och The city avsnitt och glögg på det!

Sing me a lullaby


ph:weheart it & pomidoris/flickr

Det känns som om det är måndag och jag tror att jag bara sov en timma inatt. Började jobba idag efter välbehövlig semester, dagen har gått rätt fort och nu är det mörkt igen. Konstig dag. Nu ska jag titta på Glee.

Abbey Lee Kershaw by Miguel Reveriego


Numéro#109 | Abbey Lee Kershaw by Miguel Reveriego

Det här tycker jag om, det är nytänkande och vackert. Detaljerna, fjädrarna och hon är bedårande.


Me heart

Fina söta solisar på väg hem till mig. Finns att köpa på hm.com, nu längtar jag till vår och sommar.

79 kr!

G'night

Jag är trött men jag kan inte sova. Har vänt på dygnet helt och imorgon ska jag upp 6.30.
Det är även en del tankar som far runt i huvudet, om livet, om människor...ni vet.
Funderingar.
Jag kanske ska ta och läsa lite och se om jag somnar, usch kommer vara helt sänkt imorgon.
Natti

Hooked on the Sons of anarchy



Sons of anarchy. Jag är helt såld, första säsongen har tydligen gått på tv 400, inne på andra nu och det är sjukt bra och spännande.
Är helt hooked på snyggingen Jax som spelas av Charlie Hunnam och de andra vapenhandlarna Mc- knuttarna i den lilla staden Charming.

Birthday and cake on your day


I söndags åkte sys J hem till Barcelona. Tiden går så fort och ibland känns det som om hon aldrig varit här, när hon är här så är det som om hon aldrig varit borta.
Idag är det iallafall din födelsedag! Grattis Grattis! Saknar dig jätte mycket Deet!
kärlek

Ice Cold lazy days


Det visar 10 - grader på min termometer men några säger att det är 15-. Jag stannar iallafall inne och myser runt i fleece tights från Peak (Kallt), topp från Monki, och rutig skjorta från H&M.
Jag tror jag har druckit minst 7 liter julmust den här julen. Jag har blivit hel hooked på serien Sons of Anarchy! Glee är en till jag börjat titta på och älskar så far.
Jag har slappat i soffan och myst i mina raggsockor och läst ut Elsas mode och nu börjat läsa Dan Browns böcker.
Idag är min sista lediga dag, imorgon är det tillbaka till jobbet och verkligheten.


In my mind. always present



"i guess memory is never finished as long as you are alive."
-before sunset

That glitter dress



Bättre sent än aldrig.
Den här fina klänningen bar jag på julafton. Multifärgad, finstickad och figurnära. En klar favorit i garderoben, den finns även i helsvart och lila har jag sett.
Från H&M.

Elle UK February | Natalie Portman by David Slijper


fashiongonerouge

En av världens vackraste kvinnor.

Sometimes we stare to long at the door that is closing that we don't see the one opening

                              
2009 var förändringarnas år. Mod, styrka och förändringar får stå som ledord för det gångna året.
Jag tror inte att jag har gråtit så mycket i hela mitt liv som jag gjorde första halvåret.
Jag gjorde slut med vad jag trodde var mitt livs kärlek.
Jag började studera igen och vidareutbilda mig.
Jag bytte jobb.
Startade upp nya projekt med ny energi och fick nya mål.
Insåg vilka som var mina riktiga vänner.
Insåg många saker och lärde mig mycket om andra människor, men desto mer om mig själv.
Det var förändringar på gott och ont, otroligt jobbiga beslut och sanningar. Beslut som i efterhand visade sig vara rätt och nödvändiga, sanningar jag helst velat slippa.
Det har även varit många fantastiska dagar och fina resor. Det har varit ljus i det mörka och jag har delat skratt och tårar.
Det har varit ett lärorikt men omtumlande år, jag befinner mig nu i ett mellan skede där jag känner mig mer tillfreds med livet, lugnare i mig själv och lyckligare (gladare) än jag varit på länge.

Jag lämnar nu 2009 med all drama, bra och dåliga dagar, fina minnen och saker jag vill glömma som kom med det.
2010 innebär en ny start. Man ska omge sig med positiva människor som gör gott och jag ser fram emot nya mål och utmaningar. 
Du kan inte ändra på det som hänt men du kan försöka göra det bästa av det som komma skall.
Ser fram emot ett nytt spännande år med vad vi kallar livet och alla nya möjligheter, nya minnen, kärlek, fina människor och vänner, med dörrar som kanske kommer stängas men med nya som kommer att öppnas.

N Y E 2009 & fireworks

 
                             
                     

Nyår. Jag och mina två sys bokade bord på Eken Hilton och hade en otrolig utsikt över stockholm och slussen bron. Fördrink, hummer, musslor och annat av havets läckerheter som lite hör till nyår för att sen avsluta med kötträtt och potatisgratäng samt en efterättsbuffé som heter duga.
 Ett par bord bort satt hela Hamlet ensemblen från stadsteatern, en del av sveriges skådiselit som Gustaf skarsgård, Sven wollter, Jakob Eklund och Katarina Ewerlöf. Så det nya året skålades och dansades in med teaterfolket.   
Med champagne glaset i handen och utsikt över slussens fyrverkerier räknade vi ner. Hel lyckat nyår och en grym kväll, bäst var att vara samlade och fira tillsammans.

På mig hade jag enaxlad fodral från Zara, tycker om att det går ner volanger hela vägen ner, skor weekdays och örhängen gina tricot.          

Ruby lookbook Inspiration



          Ruby by NZ designer Deanna Didovich Designer och märke från Nya zeeland

Älskar allt! Det är romantiskt, pastell, prickigt och spets. Allt jag vill ha i sommar. Ska ge mig ut på jakt efter en prickig bustier liknande den på bilden.


Suede and zip

Kilklack, mocka och dragkedja är väldigt hett och när man kombinerar dom tre så kan det inte blir mer rätt (det var inte meningen att rimma). Men de här snyggingarna har riktig budget pris och blir perfekta när våren kommer.

H&M 199:-

2010

Dagen efter. Det är då man dåsar med god pasta alt bakis pizza och film. Men jag är inte bakis och det är så skönt.
Det var utrevligt igår och vi hade grymt kul. Nu är det soffan och serier och film. Resumé på 09 och om igår kommer senare.
Kärlek

RSS 2.0