Art by...


image44
Idag blev jag ägare till dessa snyggingar.
Dom är från kollektionen Art by: Anna Fredriksson H&M. 
Bild med dom på kommer snart. 
Har fått låna  D:s kamera tills jag köper en ny, så nu blir det förhoppningsvis fler bilder.

Shoppade och lunchade med D och mitt lilla kusinbarn "Gos" som jag är barnvakt till idag. En riktig shoppare är vad hon är, fyra år men hon vet precis vad hon vill ha.

Mindre bra

Blev av med min kamera, som jag lånat i lördags inne på East, jag som redan låg efter med bilder tappade totalt lusten med allt vad blogg heter och min partystämning sjönk. Ena sekunden hade jag den i min ficka sen var den plötsligt borta! Blev så förbannad. Blev lite uppåt när vi gick vidare till Spy bar. Men det var ingen glad flickvän som mötte upp D på morgonkvisten. Så kan det gå.

För mycket av det goda

image40


Min påsk har bara bestått av en massa mat! trevligt i och för sig, jag älskar mat. 
Men allt för mycket godis, jag som nästan aldrig äter godis har ätit som aldrig förr. Fick ett gulligt ägg fyllt med mitt favorit godis av pojkvännen.
Tack älskling!
Nu är det nya tag som gäller, imorgon blir det powerwalk!

Kväll

Kom precis hem. Åt middag tillsammans med mina bästa tjejer, M o P.
P har precis påbörjat en massage utbildning så nu har hon köpt sig en riktig massage bänk, gissa om jag kommer ligga på den?! Fick massage idag innan jag sprang till dansen, det var såå skönt, tyvärr hade jag massa spänningar och knutar, måste träna ryggen mer tror jag. Hon var en killer massus'  iallafall!
Nu är jag hel slut efter dansen, ska ta en dusch och sen krypa ner i sängen och läsa.

Things to wear



image39

Kate Moss nya collection på Topshop.com
Några godsaker jag gillade, klänningarna är söta, och boyfriend blazern kan jag tänka mig till kortkorta jeansshort alt. slitna jeans + randig tröja för lite slappare look. Kollektionen kommer ut i butik 27 mars.


summergirl



image36



image37image38

Retrosuperfuture.com
wtf? Det är spöregn blandat med snö ute! kommer bli lagom blöt om jag tar min lilla powerwalk. får komma på något annat, kanske ska ta fram min stripp- aerobic dvd med Carmen Electra? Har 3 st i serien men har bara provat en, en gång. Måste nog bli ändring på det. Nu kör jag lite stripp och drömmer mig bort till sommaren, kan man längta mer när man ser dom här bilderna.

Onsdag

Snö ute fortfarande, det här var ju ganska vanligt förr om åren med snö i April, men nu? Nu kommer snön när man har längtat efter den hela vintern. Vill ha vår nu! Ska ta en powerwalk ändå och kanske hinna sola. Ikväll är det dans igen. Dansade 2 gg i veckan förut, ska nog börja göra det igen. Tränar för lite men så är jag rätt så lat också.


Svängigt


image34

image35

Bild: Veckorevyn

Dessa har jag beställt från Hm för bara 198:-,  finns även andra mer klassiska varianter på hemsidan. Det är utsvänga ben i blått som gäller i vår. Bootcut är ju tillbaka sen ett tag, men kommer nog på riktigt till våren. Själv hade jag lite svårt att vänja mig vid stuprör när de kom. Tyckte jag såg ut som en "wiener" i början, är ju inte så jättelång direkt. Men det är grymt snyggt med stuprör/skinny legs. Men för dom som skippade smala jeans är ju bootcut's comeback välkommen. Personligen så tycker jag att man ska köra på det som känns bäst och smickrande för en själv oavsett trend. Jag tänker varva mellan smala och vida. Undrar om mina gamla Seven fortfarande passar? Bodde i dom jeansen förut. Men jag skippar dom riktigt vida "tält" jeansen. Vad kommer ni att köra på?


Din Sko på nätet

Äntligen! Det damp precis ner ett brev i min mail, nu har Din sko öppnat sin webbshop.
Härligt att slippa hetsen och bara sitta hemma och klicka hem det man vill ha. Dom har fri frakt till sista mars, inte illa det. Dom populära tygskorna i somriga färger som snabbt tog slut i butik finnes här.


image33


Tryck på tröjor

Igår när jag och D, b-friend, sprang runt och kollade tatueringar på söder så såg vi att man kan trycka upp egna tröjor på folkungagatan, har nog sprungit förbi där många gånger utan att tänka på det, men så igår bestämde vi oss spontant för att trycka upp en varsin. Roligt med en personlig t-shirt, har inte haft en sån sen gymnasiet då man tryckte upp student tröjor till klassen, minns ni?
Kul grej, så kan man ju bestämma precis vad man vill att det ska stå. Kommer använda min som softar/sov tröja, så tog en större stl. Så nu väntar vi med spänning på leveransen nästa vecka. Det gick bra på tatueringsfronten oxå, motivet och priset är bestämt, dock är det fullbokat till Juni! Vi får hålla utkik efter luckor. Lyckad dag, dock blev det ingen second hand shopping för mig.

Sparlåga

Usch, jag är en sån Rookie, Min bloggdesign är inte klar, kommer nog ta ett tag till jag lär mig eller ber någon hjälpa mig att snygga till den. Sen så är kameran på vift så nya bilder + dagens outfit är dagar försenade, så kan det gå ibland. Medans bjuder jag på lite bilder på Cat Deeley på senaste omslaget för Arena Magazine.
Ser inte alls ut som hon brukar, hon är annars så tråkigt söt, men här är hon sådär härligt rockig.

Cat med klös.
image31

Sex and the city- the movie

image29

Det närmar sig! Vad jag längtar, tittade igenom min box - IGEN för några månader sen.


Måndag

God morgon god morgon, måndag igen, usch vädret ute är ju ingen hit direkt! Annat var det igår, tog en snabb (lite för snabb) och effektiv powerwalk med min man. Så skönt och sen svängde vi förbi och solade. Är sjukt blek.
Nu lite frukost, jag är ledig idag och ska ta en sväng runt söder idag och titta in tatueringar (nä inte till moi). Hoppas det blir tid över för lite second hand shopping oxå.

puss


Those bangs

image28

                                                              Söta Bilson på premiären av Jumper i Japan

Ingen har väl missat att Rachel Bilson hakat på trenden och klippt lugg?
Vad tycker ni, med eller utan? Jag tycker det passar henne. Det är kul med förändring, jag klippte själv lugg innan jul och är supernöjd. Ville ha den sådär lång så att den faller i ögonen nästan. Toppade till den igen hos duktiga Karro på Corinne& Friends för ett par weeks sen.
Jag har läst att det är många vill men inte vågar, men what tha hell, just do it! hår växer alltid ut och det är skönt med variation. Tycker om mig själv i lugg för stunden, får se längre fram om jag tröttnar och sparar ut det.

Söndag och ingen stress

Vaknade rätt tidigt idag med. Igår så blev de resterande planerna att ta de lugnt och göra absolut ingenting.
Det är lite svårt för mig. Jag vet inte hur det är för er andra men jag tycker vi lever i en så stressig värld, där vi alltid ska ha något på gång, alltid göra något. Står man still så finns man inte känns det som. När man ringer  och pratar med kompisar så är det första man frågar "vad har du gjort idag?" det är ungefär en tävling om vem som gjort mest.
Jo, jag har jobbat, tränat, fikat, bloggat, bio, festat, och helst allt på en och samma dag. Jag är själv sån, får panik när jag inte gjort något "särskilt". Usch, man borde egentligen njuta av att bara ha en ledig dag med inget på schemat. Jag lär mig varje dag och försöker coola ner. Min pojkvän är rätt bra på det, när han ledig så är han ledig. En lugn ledig dag för för honom kan vara att bara vara, titta på tv, ligga och dra sig och mysa i sängen, göra vad han vill när han känner för det utan att passa någon tid. Det medan jag klättrar på väggarna och skäller för att dagen är bortkastad och förlorad. Jag blir precis som Miranda i sex and the City när hon får utbrott på Steve. Tänk hur det skulle se ut utan denna stress. Ingen utbrändhet, mer tid för sin familj och vänner utan dåligt samvete. Det är försent när man gått in i väggen och det ända man önskar är att man skulle tagit det lite lungare. Känner igen mig allt för väl så ett av mina definitiva mål är att ta det lite mer lugnt och fortsätta intala mig att
det är faktiskt ok att bara vara, utan dåligt samvete även en lördag.

Right as rain





image20

*Mc jacket Ellos * H&M * Hunter stövlar


Pink ride

image18


Jag har länge suktat efter en cykel. Passar mig som alltid är sen (!) och inte äger bil. Då kan jag bara slänga mig på biken och trampa. Miljövänligt och snyggt dessutom.
Nu har den underbara rosa kronan cykeln kommit tillbaka. Sist såldes den 2006 i begränsad upplaga, men nu säljs den igen i slutet av April. Kommer kosta runt 3900 kr.
Vill ha! med cykelkorg till, där jag kan ha all skräp jag ständigt bär runt på.

Nytt

image17


The world is round. 
Runda solglasögon, hittade mina för 5 (! ) kr på H&M.
Snygg och prisvärd jacka. Marinblå med guldknappar, muy preppy. 
Det blir jag och marinen i vår.


Friday means movie

Fredag igen!
Var på bio igår och såg Cloverfield. Den var väl ok. Det var bra underhållning på en lättsam film, men långt ifrån så "läskig" som jag förväntade mig att den skulle vara. Nä, nästa film blir nog Hypade No country for old men eller Into the wild. Sista för att den är regisserad av Sean Penn, stor favorit! och Emile Hirsch är ju inte så dum han heller. so young, so hot.


gult är inte fult


image14

Nytt på Hm.com
Gult är ju lite svårburet. Men den här klänningen gör sig nog fin på dom flesta. 
Perfekt sommar outfit.


Dead hand greeting

Är det något jag ogillar så är det en slapp hälsningshand.
Blev presenterad för en "stylish- out there" tjej häromdan. Jag sträcker fram min hand och hon liksom lägger den i min, som om hennes hans behövde CPR. Den låg där som en fisk på land, avsvimmad i min. Och så tittar hon förbi mig ca 5 cm från där jag står.
Vad är meningen att jag ska göra med hennes hand? Ge den första hjälpen? Jag får panik och klämmer extra hårt när jag möter på såna handskakningar.
Man kanske ska ta personens hand och daska den i första bästa bord/bänk, för att liksom väcka den?
Vad vet jag.
Men vad jag vet säkert är att jag alltid fått lära mig att det är viktigt med ett fast handslag och ögonkontakt.
För ett handslag visar mycket om vem personen är. Ger ett första intryck.

Nu ska jag ut på en powerwalk med sys min i regnet.

Röda pumps

image7


Är på jakt efter dom perfekta röda pumpsen. Hittade ett par som kom väldigt nära. Kortet gör inte färgen någon rättvisa. 

Sexy red heels till brunbrända ben vill jag ha i sommar.

image13


helgens.

image3 image11
Hade jag på mig det här:

1. * Fodral klänning American apparel
* Kjol La redoute
* Skärp, strumpbyxor o ärtgröna pumps H&M
2. * Blommig klänning H&M
* Lack tights Gina tricot
* (Fusk) Pälsjacka H&M
* Converse
Nagellack Svart Mavala

Tisdag

image1



* Blå Kjol + skärp Monki
* Spets klänning Gina tricot
* Ankelboots  La redoute

Pallrade mig iväg till högskolan. Kallt var det idag, så vinter kappan åkte på.


Same same

image7



Strosade på stan me mamsen på internationella kvinnodagen.
Det blev lite spontan shopping trots allt.

Det här fick jag med mig hem:

* Mimmi tee  (Inte för socker söt, me like)
* Gladiator sandaler
* Haffade sista blommiga volang kjolen
Allt från H&M.


Kul att all mode kommer tillbaka, jag hade Musse-tröja, skinny jeans och platå?! skor i högstadiet.
Ungefär som idag då same same but different.

Måndag

Det här kommer vara en plats där jag kan organisera mina tankar och lägga upp saker jag inte vill glömma och/eller inspireras av. Blir väl lite som en personlig anslagstavla på nätet kan man säga, min egna lilla rosa drömvärld om mode, stil, vardag, foto, drömmar och kärlek. Välkomna att inspireras!

 


RSS 2.0