1920's theme party!

 
Jag ligger så långt efter i bloggandet! Men ska försöka blogga igen lite :) Här kommer ett bildregn ifrån Sophies 30 års fest från december med 20/30-tals tema! Festen var så lyckad och fint arrangerad! Allt ifrån dukningen till musiken och alla var så himlans fina. Det var gangsters, flapper dans, cigaretter och fjädrar. Alla gick in för det och det var som att bli förflyttad bak i tiden. Jag älskar maskerader och 20-talet är en av mina favoritepoker så det var skitkul att få göra sig fin i det temat! Jättefin fest och stort grattis igen till fina Softi.
 
 
/I'm so behind in my blogging, but I'll try to catch up :) Here's pictures from Sophies 1920's theme party held in December. Birthday girl turned 30 and everything was so organised and beautiful set. Everyone looked beautiful and went all in. It was like going back in time. I love theme parties and I specially love the 20's, which made it all even more fun dressing up! Amazing party and again, big congratulations to Softi.

Searching for Sugar Man

 
Hej!
Jag lever, och jag blev inte kvar i Berlin ha. Men min dator har krånglat och min photoshop funkar inte så det har varit lite irriterande och oinspirerande, men jag bloggar på iallafall! En söndag som denna så tänkte jag passa på att tipsa om en av de mest inspirerande, finaste och gripande dokumentärer jag sett. Har ni inte sett den så måste ni se Searching for Sugar Man! Jag visste ingenting om den innan vilket gjorde det ännu bättre. Otrolig historia och grym musik. Se, Se!
 
 
Hello!
I'm alive and no, I didn't stay in Berlin lol. But my computer has not cooperated with me and my photoshop doesn't work so it's been really uninspiring. But, I thought I would blog away anyway! Being sunday and all I really wanna recommend a movie. See Searching for Sugar Man! It's one of the most moving, heartfelt and inspiring documentaries I've ever seen. Amazing story and music!
 
 

RSS 2.0