sundaydinner

Har precis varit och fikat med Papi och sys Jess. Nu ska vi äta middag, älskar familjesöndagar!

<3

/Had a coffe with my sis and dad. Now it's time for dinner. Love family sundays!


My So-Called life

 

Det är nog 16 år sedan jag såg serien "Mitt så kallade liv", eller My So-Called life. Det var 90-tal, Jared Leto som Jordan Catalano, grunge, Vänskap, Kärlek, Tonårsproblem och om att hitta sig själv. Tidlös. Älskar den fortfarande.


/I think it's been 16 years since I saw My So-Called life. One of the best teengae series ever.
Adolescence, search for identity, teenage rebellion, bonds of friendship and Jordan Catalano. Timeless. I loved it back then and still do.


Greys & Blacks

Dagens. Tröja från H&M Trend, Byxor H&M, Skor Acne pistol och väska från Scorett.

Hej hej.
Den här veckan har varit lite knäpp, lite stressig, nervös och outsäglig. Nu blir det fredagspizza och vin! Fredag, du är så välkommen!

/ This week has been a little weird, nervwrecking and unpredictable. TGIF! Time for some friday night-pizza and wine. Whoop.

Homes i heart


111020

Dagens. Tröja från Nowhere/Elin Kling, Skjorta från H&M, Och skor från Jeffrey Campbell.

Hej!
Här kommer en dagens lite snabbt. Blev inte så bra bild, mycket pga blixten (ogillar blixt väldigt hårt). Men det här får duga så länge och jag får jag se om jag hinner ta en bättre imorrn. Det blir ju mörkt så snabbt nu.
Hur mår ni?
Puss

/Todays clothes: Knit Sweater from Elin Kling label Nowhere, Shirt from H&M and Shoes from Jeffrey Campbell.

Nowhere
Elin Klings efterlängtade kollektion finns nu att köpa på Nelly.com
Jag är förtjust i den enkla svarta klänningen med tunna ärmar men är dock lite osäker på längden. Jag är ju en kortis och då sitter vissa plagg inte rikigt så som jag har tänkt. Men jag får se. Klicka in och spana på hela Nowhere- kollektionen som säljs i begränsad upplaga HÄR.

<3 Summer and reading

last ph by me.


like shooting stars in the sky


Me/Paris/2011

Red like love

Tröja-H&M, Byxor-H&M, Skor- Vagabond, Raybans och väska från Scorett.

 

Hej loves! Är i skolan och jag känner mig rätt seg. Har inte riktigt tagit igen mig sen i helgen. Tenta skrivning till sena nätter ni vet.  Alltid sista minuten, det är min grej på gott och ont.

 

/Hey loves, Im in school right now and i feel all kinds off tired. Haven't recovered from the essay writing this weekend. I always write and stress with my reports n essays the very last minute. Dunno why but that's how i work.


RSS 2.0