let us dance and smile

Minoutfit fest just nu. Hoppas ni mår bra, plötsligt så vräkte det ner regn med lite åska från himlen. Äsch då, det är torsdag nu kör vi.
bloggar mer imorrn, ha en fin kväll
<3

wedges from dolce vita


God eftermiddag! Har rast på jobbet och passar på att ringa ärenden och blogga. Det här skorna var riktigt fina tycker jag. Såg dom hos emsedge. 1500 kr från Dolce vita. Tänk er klänning och sommar!

fashiontoast

fashiontoast/rumi
Jag har inte så mycket mer att blogga om ikväll, jag glömde min kamera sladd på jobbet, så kan det gå.
På min köp lista just nu-nya solisar och cykel. Nu ska jag titta klart på celebrity rehab, jag har ingen aning om hur eller varför men jag har fastnat lite och ligger och förundras över de avdankade b och c- kändisarna som kämpar tillbaka till livet.

Letting go is one way of saying i love you

Vart tog den här dagen vägen? Jag hade planerat hinna med en massa men hann inte ens göra hälften. Jag mötte iallafall upp min mami för middag och fika ute. Ibland är det bara så skönt att sitta och prata om allt över en chai, om de där skitdagarna, obestämda planerna, vänner, morgondagen och resor. Idag var det just det.


Natti natt

Jag är helslut, allergi tabletterna gör mig så trött och ögonen har kliat hela dagen. Jäkla pollen, det hjälper heller inte att man har linser direkt. Det skaver och irriterar. Jag somnade t.o.m när jag satt där på Corinne a f och väntade på att färgen skulle sitta i, men så blev jag även bortskämd med en skön avkylande ansiktsmask av snälla Karro medan jag satt. Så jag slumrade hos frissan idag, illa. Tur att jag inte somnade på föreläsningen i skolan.
Jag visar klippning och dagens imorgon, idag vann tröttheten. Natti loves

fairyland

Natalia Vodianova via studdedhearts

 

Jag vill åka till sagornas värld. Så fint. Nu ska jag dricka upp mitt vaniljté och sen krypa ner i min stora sköna säng. Jag var och klippte och färgade håret idag. Så skönt och så nöjd!



Dreamcather earrings


Topshop

Åh, dessa får gärna hänga från mina öron i sommar.

Zara

Glamour.se

 

Jag tittar återigen på Zaras senaste lookbook och jag undrar återigen varför jag sällan hittar plagg som dessa när jag går in på Zara? Jag ser hur mycket fint som helst ifrån Zara på andra och lite överallt förutom i butik? Nåja, det är väl jag som missar guldkornen, jag ska börja kika in där oftare.

Senaste kollektionen som släpps i maj är Miu miu inspirerad och jag är kär i vartenda plagg.

Cruel Intentions



Djävulsk och vacker. Jag hade nästan glömt hur bra den här filmen är. En gammal favorit som jag sett många gånger.


vi är verkliga ändå.

Lelove

 

Varför är man alltid rädd för att det ska vara för bra? Ni vet när allt är bra, nervöst och oroväckande för bra, då börjar vi leta fel. Vi förväntar oss det värsta för att det är för bra för att vara sant, och vi vågar inte riktigt tro på att det är verkligt. Men ibland är det verkligt. Vi är verkliga.


Caroline Winberg for Elle

Elle italy

Hej måndag,

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om stilen mjukisar och dressat ihop. Men Caroline är grym som vanligt i italienska Elle.

Nu ska jag iväg för en runda på söder och en glass i solen.


Bolibompa

                           
       
       
           
       
Söndagen började med familjedag på H&M, så då passade vi på att bjuda med mitt lilla kusinbarn. Där fick vi träffa nassim-bolibompa och Eva Röse för Unicef. Vi gick sen vidare till kulturhuset där vi hade sjukt kul. Jag var som barn på nytt haha. Vi lunchade, fikade, lekte, shoppade och hade en underbar söndag! Jag älskar dagarna då jag umgås med min familj, och vi skrattar och pratar om livet.


fånga dagen



Dagens dagens. Prickiga strumpbyxor lindex, skärp och shorts H&M. Skjorta H&M trend och väska Lindex.

Har haft en underbar söndag. Vi började tidigt och det kändes så skönt att fånga dagen. Vi fikade på H&M, shoppade, gick till kulturhuset på utställning och hade skitkul i experiment rummen. Vi avslutade med lunch, en snabb runda på stadsbiblo och en glass i solen.
Älskar söndagar!

Facing the sun

Godmorgon! Nu ska vi iväg på lite frukost och Vip shopping på H&M. Solen lyser och det är vår. Vi hörs sen

puss

Maxidress and icecream



Dagens dagens. Converse, långklänning-Divided (ny), ring, nagellack och scarf -H&M, väska- lindex.

Har ätit glass och varit ute i vårvädret. Mina solglasögon har gått sönder så jag måste köpa nya. Mina kära "raybans wayfarers" från Gina tricot har gjort sitt. Men de höll i hela två år.

Favoriter hos lindex


                                                                     Lindex shop online.

Just nu fyra favoriter i butik. Jag köpte batik väskan idag. Den är i lagom storlek och kommer funka alldeles utmärkt som vardagsväska!
hur mår ni? Det känns som det var ett tag sen.


Style Paris

Satan vad det här var snyggt! Älskar hela outfiten, speciellt detaljerna- strumporna och hatten. Jag älskar hattar och huvudbonader. I sommar ska det användas kan jag lova.

Har varit rätt taskigt på bloggfronten. Har haft så mycket att göra men efter helgen så kör vi!
Idag hade jag en sån lång dag, (torsdag ni vet, den onödiga dan) jag slutade halv åtta. Vi hade möte på jobbet så jag kom hem för bara en timma sen. Efter att ha ätit en god middag med kyckling och klyftpotatis så ville jag bara säga hej till er darl's. Nu ska jag sätta mig framför CM.
kärlek

tisdagens inspiration


+/-
- mycket skola och plugg
-inte hunnit blogga som jag vill senaste veckorna
-allergi

+drömmar
+sommar
+köpa en cykel
+klipptid nästa tisdag (mitt barr till hår ser jäkligt ut just nu)

dreaming of Paris

weheartit

 

Jag drömmer om Paris. Jag har plötsligt fått en noja på att jag måste dit. Åh vad jag vill åka och möta våren där, jag hoppas ta en weekend snart. Har haft skola på tekniska idag men smet lite tidigare för att hinna hem och plugga in det sista som ska lämnas in imorrn och för att hinna köpa en present till min bror som fyller år idag.

 

Grattis Alex!! Det blir födelsedagsfirande med familjemiddag och världens godaste tårta. Choklad och hallon.


H&M festival with Elizabeth jagger and Lou Doillon

H&M släppte ju en lite sneak peak på deras kommande kollektion för ett tag sen som går i rockigt festival tema. Jag såg nu kampanjbilderna för kollektionen på Glamour.se. Bilderna och kläderna är hur snygga som helst och det finns en hel del som jag skulle vilja ha. Älskar den här rockiga, hippie chica stilen. 25% kommer gå till hiv/aids forskningen och kollektionen kommer innehålla allt man kan behöva till en lerig festival, inklusive tält (!).

How i feel in (3 photos) monday

Har dragit en vinnare av Latte to go tävlingen och vinnaren blev Camilla! Grattis, titta din mail!

Idag är det måndag igen och livet springer iväg. Jag har lovat mig själv att bli bättre på att stanna upp och njuta för stunden och leva lite mer för dagen och nuet. Jag ser hela tiden fram emot saker som ska komma, helgen, nästa vecka, kärleken, sommaren, semester, framtiden, bättre tider, löning, den där festen, resan i juni, lägenhetsköpet och jag glömmer, jag glömmer att bara stanna upp och ta vara på det som händer här och nu. Det är dom där små sakerna som räknas, livet är nu och inte sen, sen kan vänta. Jag vill inte ångra eller vänta på något som aldrig kom. Jag vill att livet ska smaka gott varje dag.

Farmville

        

                                                                 Elle Italia May 2010

Ni får fina inspirationsbilder medan jag sitter och pluggar. Det är så tråkigt! men det måste göras. Har iallafall kommit igång rätt bra med skrivandet. Ska ge mig själv till nio sen tar jag söndag och en film.
Jag hade konstiga drömmar inatt, jag sov gott men innan jag somnade så var huvudet fullt av tankar på livet, ni vet när tankarna snurrar kring små saker, stora saker, fina, mindre fina och på minnen.


virkat



Kate Bosworth at Coachella


Marcin Tyszka | 25 Magazine Spring 2010

Hur fint är det inte med illustrationer och mode? Nu ska jag ta tag i mig själv här, har försökt att skriva och plugga men fasen vad det är tråkigt en lördag som denna. Benen vill dansa och hjärnan tänker på annat. Har suttit och sjungit högt till Orup, ätit hemmalagad pizza, städat, pratat med sys och vänner och tittat på skavlan. Ja, däremellan har jag faktiskt skrivit på tentan.

I want summer

she hit pause studios.com

God morgon loves,

Jag sitter och äter brunch just nu och sen ska jag snabbt ta en runda på söder. Vilken tur att vädret är sådär i dag, jag skulle annars haft världens ångest över att behöva sitta inne senare. Jag har ett skolarbete som ska lämnas in + uppgifter. Så tråkigt att behöva jobba och plugga en lördag, men är jag effektiv så har jag kvällen fri sen. Igår när jag var på stan så såg jag ett halsband jag blev kär i inne på Gina tricot. Jag vet inte om jag kan hålla mig från ett köp. Nu ska jag äta färdigt här så hörs vi senare!


Hey friday

Idag fredag så tar jag lite ledigt, så jag bloggar nog inte mer ikväll. Snart blir det fredagshäng med tjejerna och några glas vin, hoppas ni får en fin fredag!
Ps. Jag har förlängt nagellacks tävlingen till söndag 18/4 23.59. Jag drar en vinnare då!
≤3

Tavi in Miu miu

Tavi, modeundret från Style rookie har stylat sig själv i miu miu. Sa jag att det var miu miu..


Mösse

Dagens kläder. Slängde på mig något enkelt, så det fick bli svart, min gamla mösse och militärjackan. Var på brandskyddsutbildning idag. Det är nog sant det dom säger om brandmän, jag klagade iallafall inte över att få byta en halv jobbdag mot att bli undervisad av brandmän. Men viktigast av allt, jag lärde mig massor och fick släcka en liten brand och rädda en docka.

Converse, klänning Gina tricot, jacka La redoute, keps/mössa hattbaren?

Breathtaking polaroids

shehitpausestudio.com via daydream lily


Jag har hittat en ny favoritsida som heter She hit pause studio. Ni måste titta in den, Sidan är skapad av fotografen Matt Schwartz och bilderna är helt fantastiskt vackra. Jag vill ha en polaroid kamera nuu.

Cross again

                                         
Lindex Shop Online.

Titta vad jag hittade på Lindex. De här var ju mer lika de jag tappade, även om mina gamla var i silver. Men för priset av 39,90 så gör det mig inget, de är rätt fina. Det kommer i tre-pack och du får två andra som bonus. Jag kanske klicka hem dom ändå?

Träffade av en slump på syrran på stan och jag träffade även på Softi. Det var en kul överraskning, så jag och sys gjorde sällsis hem.
Nu ska jag ta en varm dusch sen ska jag läsa tills jag slocknar.

Look of the day

Dålig uppdatering idag. Tråkig och lång dag idag. Det känns inte alls som jag fick ut något vettigt av den här dan, inte produktivt alls. Jag är helt slut, förstår inte hur jag kan vara så trött. Jag skulle ta dagens också men nu har jag hoppat i mjukisar och tvättat av mig maken. Men jag har lovat mig själv att bli bättre på dagens. Har varit dåligt med det på sistone. Hoppas ni haft en fin tisdag!


Good night

Natti kära läsare!

vintage stories


                                                                          Kappahl.com

Kappahl har släppt en romantisk vintage inspirerad kollektion i limited edition. Jag måste säga att kappahl bara blir bättre och bättre. Det här är några av mina favoriter och jag tycker speciellt att klänningarna är underbara. Blomtrycket påminner mig om handmålade små porslin koppar.


Latte 2 go - tävling




Då kör vi en liten utlottning! Jag lottar ut det ombloggade och populära nagellacket från H&M i färgen Latte 2 go. Jag är själv kär i lacket i nude/ljusbrun/ beige färg. Lacket jag lottar ut är givetvis helt nytt i sluten påse. Det här är mitt ex.

Det var sjukt länge sen jag hade en tävling på bloggen hur gör vi? haha. 
Vi gör såhär, vill du vara med så lämnar du bara en kommentar och länkar till tävlingen (valfritt) i era bloggar. Glöm inte att skriva namn, bloggadress eller @adress! Tävlingen pågår till fredag 16/4 23.53. Jag lottar sen ut en vinnare bland kommentarerna. ok?
shoot

Cruz Cruz



Har köpt nya örhängen från Glitter. Jag tappade mitt ena korsörhänge för ett tag sedan, har inte lyckats hitta liknande. Men dom här hittade jag igår. De till höger lockar mer som vardags örhängen, fast då vänder jag nog på dom så att det blir den enkla blanka sidan ut. De till vänster är ju lite coola eftersom det är döskallar på. Frågan är vilka ska jag behålla?

Monday at work

Ångesten känns bättre, men jag hade ändå stressdrömmar. Jag som inte brukar ha söndagsångest, och på det så åkte jag på en släng magsjuka. Men efter att ha kickstartat veckan med nya tag så hoppas jag att stress och oro håller sig borta. Jag tänkte kanske ha en liten utlottning till er för att muntra upp den här måndagen. Vad säger ni? Nu skiner vi ikapp med solen. puss

cheap monday + solglasögon

 

Hej i fina vårvädret! Vad passar bättre att börja dagen med än ett inlägg om solglasögon. Cheap monday släpper solglasögon i vår igen! De är skitsnygga och kostar inte skjortan. Jag tyckte väldigt mycket om de första översta. Kollektionen kommer heta "Clairvoyant Collection".

Vill inte

Det här är första gången på länge länge jag känner ångest, ja riktig ångest inför att gå till jobbet imorgon. Jag brukar ju gilla söndagar men ju närmare kväll det har blivit desto större panik. Jag vet inte riktigt vad det är med mig. Hoppas bara den jobbiga känslan försvinner snart.
Jag har haft en riktigt bra helg i övrigt. Umgåtts med Jess och varit barnvakt åt lilla Gos. Vi har njutit av vårsolen, ätit allt möjligt gott, fikat och pratat. Sen var Carro och Fuad förbi en sväng idag och vi åt middag tillsammans.
Nu ska jag lägga mig och läsa en stund. Usch vill inte ha morgon.

God morgon söndag

Godmorgon! Jag har legat och dragit mig i sängen. Sov jättebra för en gång skull, så tungt att mina ögon kändes som streck när jag vaknade. Nu blir det brunch och ut i fina vädret!

Wine and cheese


Vi äter ost och kex, dricker vitt och skrattar åt Jim Carrey i The Mask. Det är rätt gött med andra ord.

Cottage

Weheartit

 

Vill ha en liten stuga. Helst i rosa.

Min sys Jessica är här ifrån Barca!


Oh Zara

Zara s/s 10

Strumpor i skorna, håret, romantiskt och pasteller. Gillar Zaras vårkollektion väldigt mycket! Jag blev väldigt inspirerad, jag vet inte varför jag sällan shoppar på Zara. Får ändra på det.

Look different

Scarlett Johansson            source:obstinate.blogg.se

 

Jag är trött och huvudet känns tungt. Det är torsdag. Jag äter glass och tittar på Criminal minds, inte så mycket mer just nu. puss


Torsdag

Hej allihop, njuter ni av vårvädret? Själv är jag på jobbet. Men jag har bytt tid och slutar tidigare än vad jag brukar på torsdagar. Riktigt skönt, så jag ska möta upp Mia för en fika sen. Hörs sen darlings,

hello necklace


                                                                              Glamour.se

Tänkte bara säga att det ser väldigt lovande ut på accessoar fronten hos H&M. Det långa i guld är min favorit! Ingår i en trend kollektion som kommer ut i maj-juni, med det säger jag god natt.


Wear army green


How i feel today (in pictures)


Ella may/flickr, beauty in everything


Jag tittar på kobra och äter ost. Vad gör ni?

Classic love

thissurrenderisntweakness

Disney säger jag bara.

Today





Vilken härlig dag jag har haft idag. Jag var förbi Jaxs och Carro vid deras skola på Kungsholmen. Jag blev bortskämd med lite facial treatment och sen satt vi ute i solen och lunchade. Det är vår och jag är glad!
Pluggat färdigt har jag även hunnit så nu ska jag unna mig lite våfflor som sys vispat ihop.

Best of Easter



Lite bilder från i lördags.
Fina vänner, god mat. Vi hade riktigt kul och det var hur lyckat som helst! tack vänner.
Det känns som om jag bara har ätit non-stop den här påsken. Det har varit lammstek, lammgryta, ägg, kött potatisgratäng, såser, ostbågar! viner, godis, godis godis. Jag kan inte hejda mig och jag har fortfarande godis kvar. Inte bra.


Just droped in to say hi

Hej darlings, ville bara slänga in en hälsning såhär i mellan två saker. Jag var ledig från skolan idag, så skönt! så jag har fått lite ansiktsbehandling och lunchat ute. Så skönt när man äntligen kan sitta på ett utefik och njuta av vårsolen. Nu är jag som sagt hemma men nu väntar mer plugg tyvärr. Men jag ska snabba undan så jag hinner med er och annat kul idag.
kärlek

Picnic

 

Flickr/bordons

Den här bilden är underbar. Den står för typ allt jag älskar med sommaren, ett av favoriterna och bästa jag vet är friheten att ligga under bar himmel och gå på molnen, ha picknic, dela filt med vänner eller kärleken, dela en flaska och prata om livet. Nu läängtar jag till sommaren, Och jag måste köpa en cykel!

Jag har haft lite påskledigt från allt och bloggen, så bilder från påskhelgen kommer. Jag har faktiskt suttit och pluggat hela eftermiddagen idag, hur depp var det inte att titta ut på vädret imorse? men nu slår jag ihop böckerna för idag. Nu blir det film och snacks.

surt och geléhallon.

Jag äter godis från det stora sparade påskägget jag fick förra året. Godiset är nytt men ägget det ligger i är gammalt. Precis som jag. Jag är fortfarande jag, äldre men med ett nyare innehåll. Jag tänker tillbaka på förra påsken. Då- känslostormar, godis, lyckorus, tvivel, tårar och beslut. Det känns långt ifrån men ändå som igår. Idag, minnen och erfarenheter rikare och klokare. Fast klokare, är jag vekligen det? Det finns saker i livet som jag aldrig kommer bli klokare på. Jag tror inte att jag vill det heller. Vissa saker ska vara obekripliga, som kärlek och varför fjärilar är vackra. Det är bara är så.
Jag sitter och äter mitt favoritgodis, surt och geléhallon. Precis som livet, surt vissa dagar men andra dagar fulla av mjuka, röda hallon.
Tänk ändå vad tiden har gått fort och på allt som varit. Flickan med dom sorgsna ögonen och det stora påskägget har mer och mer slutat besöka mig, och jag har slutat leta, jag saknar henne inte längre.

Ring ring

Överst Alex and Chloe. Underst H&M

Fina ringar, lyx vs budget.

 

Hur mår ni? Jag hade en riktigt lyckad och rolig påskafton! Vi åt god middag, drack massa vin, och pratade och skrattade. Vi var ett helskönt gäng som firade påsk. Idag är jag lite seg men ska iväg till min farbror på familje/släkt middag. Så det är fullt upp. Men det är senare, nu har jag precis ätit ägg mackor och sitter och segar framför dating in the dark. Det är första gången jag tittar på det och fan jag har skrattat. Är det alltid lika pinsamt roligt? Tycker ändå att programmet har en poäng.


Chloë in wonderland

                         

Chloë Sevigny – Harper’s Bazaar Russia, april 2010


Glad Påsk!




Jag har styrt upp en påskmiddag hemma hos mig. Gratängen är i ugnen, köttet är klart och vårens första rosé är uppkorkad! Här ska drickas och ätas gott. Natten är ung.
Glad påsk! <3

Spets spets


Monki                                                                            Modekungen.se

Hello fina läsare, Jag har ju ända sen jag såg Monkis spets klänning varit på jakt efter en liknande. Monkis tyckte jag var perfekt i färg, längd och passform. Tyvärr fick inte jag ta i en förrän de var slut. Men den här (till höger) ifrån modekungen kan ju vara något. Den påminner mycket om Monkis tycker jag.

Dagens, skärtorsdag


I torsdags. Jacka och jeans från H&M. Väst Cubus, örhänge egengjort.

Nu är det äntligen ledigt! Jag ska bara njuta och ta det lugnt. Jag hade först planer på att sticka till barca över helgen men fick sen höra att syrran kommer hit istället om en vecka, så då kändes det lite onödigt. Idag blir det påskmiddag och mys med familjen.

RSS 2.0