All the small things

I söndags var det som om all luft gick ur mig. Känner mig trött, slut och...tom. Kanske har all stress och jobb hunnit ikapp mig. Kanske är det mörkret utanför, det kalla vädret eller bara livet ibland. Ja, ni vet en svacka. Det är under såna stunder jag påminner mig själv om det lilla i livet, dom små fina detaljerna som lyser upp ens vardag. Som att det faktiskt är jul snart. Jag älskar jul, älskar allt som har med julen att göra. Hur mysigt det är att sitta och dricka julmust och köpa färska donuts på marknaden. Att snacka skit och skratta med tjejerna, att titta på twd med mina syskon, att prata av sig till bästa och klokaste C. Att dansa i snön och åka pulka under arbetstid, hinna med bussen till skolan och hitta sista mysigaste favoritkoftan i min stl på H&M. Det lilla i livet.

Woolfeet

Varma sköna snygga skor. Jeffrey Campbell hos Nelly.com

 


How i feel today (in 3 pictures) monday

Måndag, det har varit en konstig dag. Jag har känt mig off, liksom utanför mig själv. Är med andra ord inte på humör fast på ett konstigt sätt. som om jag inte ens orkar bli arg, bara ledsen.


Marie antoniette

 

Det är snöoväder ute och jag vaknade av vinden som slog mot fönstret. Det är rätt tidigt på morgonen och det är tyst, det känns som om hela världen fortfarande sover. Det är något speciellt med tidiga morgnar då många fortfarande slumrar och det är tyst. Då det bara är jag och min tankar. Gillar tidiga söndagsmorgnar.

Nu ligger jag och tittar på Marie antoniette och dricker blåbärssoppa. Jag gillar detaljerna i den här filmen, vackert och sött som godis.


sova sova

Igår magsjuk.
Idag mår jag bra igen. Har sovit som en stock inatt, det var skönt eftersom jag har varit sjukt oroväckande trött hela veckan. Nu sitter och pluggar, tråkigt men måste göras. Ska försöka snabba mig sen ska jag in mot stan för att möta upp Siri för roligheter.
puss

Line & Jo

Hur fint är inte det här örhänget? Jag vinner aldrig något men jag slängde in en kommentar i tävlingen hos Caroline
(ifall turen skulle vända). Ni hittar det och mycket annat fint här hos danska Line & Jo.

Transparent

Skjorta Lindex Shop Online.

Korsett H&M


Det här blev det ifrån Lanvin

Var inte vidare förtjust i Lanvin kollektionen tyvärr. Men det röda läppstiftet och solglasögonen var jag sugen på. Solglasögonen var slut men det röda läppstiftet och den plommonlila klänningen klickade jag nöjt hem idag. Blev lite förvånad över att den lila klänningen fanns kvar i min stl.


lights/love/cold/happy

Idag är det exakt en månad kvar till jul!!

Lita fur

Jag råkade somna igår men jag har inte glömt, jag skulle visa er vad som låg i lådan, det var ett par Lita fur från Jeffrey Campbell! Om jag hade råd så skulle jag köpa ett par i varje färg. Jag suktar efter ett par Lita black och ett par Lita suede taupe (hoppas att dom kommer in i min storlek). Men jag kan inte riktigt bestämma mig över dessa lovers, behålla eller lämna tillbaka?

For the nails

Det här är de nagellack jag använder mest just nu. Har fått en liten hang-up på H&M:s snygga och billiga lack. Ska köpa ännu ett till som heter french kiss-(rött). Jag tycker faktiskt dom håller rätt bra för att vara H&M.


Lilla My



 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens. Jacka H&M trend, stickat hårband Indiska, mina gamla Bally kängor och ryggsäck från Lindex.

 

Höll på blåsa bort idag på väg hem från skolan, ville ha en varm mössa på mig men mitt stickade hårband fick värma mina öron. Nu ligger jag med en filt på soffan och snackar lite skit med T och dricker julmust.


Yes Jeffrey Campbell




Den här lådan låg och väntade på mig när jag kom hem idag.
Vad som fanns i får ni se snart! Nu ska jag äta en god varm middag.

Change wardrobe?

En av många jag skulle vilja byta garderob med. Ashley från pursenboots.blogspot.com.

TWD

Förstår ni att jag har lyckats hålla mig en hel vecka ifrån att titta på The walking dead. Jag, syrran och brorsan tycker det är kul att titta på den tillsammans och ibland blir det svårt att få ihop att ses med plugg, skola och livet som kommer emellan. Men nu kom min brorsa förbi på söndagsmiddag och NU ska jag äntligen få se min efterlängtade serie. Jag tror nog det var länge sen jag talade mig så varm om en serie haha.

kärlek

Multi glitter

Jeffrey Campbell.

Ok. Något som definitivt skulle pigga upp mig idag är dessa glittriga Lita skor från Jeffrey Campbell. Disco!

disigt

Den här dagen är lika mörk, regning och disig som bilderna ovan. Jag ligger under täcket och läser Harry Potter. Jag gick upp tidigt för att lägga in en reflektion inför skolan så nu är det klart.
Ska snart masa mig upp för en god frukost, sen fika och shopping på söder. Men jag ska bara ligga och läsa en liten stund till.

at least not for now

Ibland kan jag sakna den. känslan. pirret, värmen, hjärtslagen. Ibland känner jag att jag nästan glömt bort hur det kändes. Men ibland dyker den upp, i ett vackert leende och finaste sammetsbruna ögonen. Men för det mesta så känner jag mig nöjd. glad. Det är jag. jag när jag vill.

Med huvudet fullt av tankar så har jag har mest legat under min filt och tittat på svtplay och andra program. Det var ett tag sen jag hade tid att göra det och jag tittade även på kära criminal minds. Vad vore en torsdag och en vinter utan criminal minds.

Nu ska jag stänga ner alla tankar som far runt i huvudet och försöka sova. natti mina fina läsare.


H&M home pläd

Kashmirpläd från H&M Home.

Jag såg dom här mysiga pläden att värma sig med på H&M home. Fina och i 100% kashmir! julklappstips?

Pläd 1449:-


Harry Potter

Det är torsdag! och här ligger jag slöar framför Harry Potter och dödsrelikerna-behind the scenes. HP nörd som man är. Gött.


casual & rough diamond

Lindex Shop Online.


the prettiest


Jane eyre

 

Candice Lesage

Boken! otroligt fina bilder.


Red coat

Såg den här fina kappan/rocken på Columbines blogg. Jag vet inte om det är för att den är röd men den är fantastiskt fin. Jag har nog köpt upp mig på jackor och kappor för i år...tror jag. Men det kliar lite i fingrarna när jag ser den här.
Ps. Ni hittar den på Zara.

Look back don't stare

Det ser nästan ut som reklam för öl men det är det inte. Jag vann en inbjudan till att gå och se en dokumentär som gjorts om Take That (som har återförenats) och som hade världspremiär igår. Vi var en samlad skara som även fick premiär lyssna på deras nya skiva som släpps nu på fredag. Minns ni take that ni 90-talister? Jag var 9-10 år, dökär i Mark och kunde varje låttext utantill haha. Jag var ett riktigt TT fan och det var faktiskt kul och nostalgiskt att se och lyssna på dom igen. Jag tog självklart med mig fina Mia som varit med mig ända sen TT-tiden. Ni får ursäkta om jag ser en aning odräglig ut på bild med flaskan i högsta hugg och trötta ögon men jag skyller på lite sömn, tidig morgon och jobb hela dan.

leopants

Idag hade jag på mig "finbyxorna" från H&M trend och kofta ifrån Nelly + linne ifrån cos. Jag ska se om jag hittar bättre bilder på mig ifrån idag. Men de här får duga fint så länge.

Jag har känt mig trött på sistone, trött och oinspirerad, vilket kanske har märkts på bloggen. Bloggen, jag och allt har allmänt känts trött liksom. Har ni något tips eller knep på hur man kan piggna till eller få upp gnistan igen såhär i vintermörkret?

kram


bilder som inspirerar mig idag

Idag uppvaktar jag min paps på farsdag med middag och fika!

good things

just så.


headexplosion

hej!
Idag har äntligen huvudvärken släppt helt, när den där jäkla migränen smyger sig på så är det inte nådigt. Jag tål inte ljus i någon form och jag får ibland så ont så jag spyr. Ni som har migrän vet nog vad jag pratar om. Men igår så kändes det bättre och idag är det bra och jag känner mig som en människa igen. Igår låg jag mest och tittade på halv åtta hos mig, läste och unnade mig en kväll för mig själv med skrubb, peeling, manikyr mm. Jag har även sett andra delen av the walking dead. Den är så galet bra!! Har ni sett den? Ni måste. Jag sitter på helspänn och bara njuter och nu måste vi vänta nästan en hel vecka till nästa avsnitt, det känns som en evighet.
Nu blir det kyckling middag, halv sju hos mig.
puss

it's oh so quiet

Ute är det snöstorm och mörkt och själv ska jag äta pannkakor med blåbärssylt och titta på The walking dead. Skräckblandad förtjusning över zombies.

 


H&M & Lanvin

Jag måste säga att jag hade stora förväntningar på Lanvin kollektionen, jag tänkte att den skulle bli en av de bästa hitills. Men nu efter att jag sett bilderna så är jag faktiskt lite besviken. Det var lite guldkorn här och var och visst är det väntat med en kollektion i festens tecken men det är ingenting jag kommer att köa för.

Ovan är mina favoriter. Vad tycker ni, är det något ni kommer köa för?


Cinnamon

                
 
Hm.com

Jag vaknade med en migrän ifrån helvetet imorse. Den har fortfarande inte släppt riktigt även om det är mycket bättre nu. Jag satt och surfade runt lite efter inredningsinspiration och såg de här fina kuddfordralen på hm.com.
Ska nog klicka hem båda, cinnamon kudden är iallafall given.

Ariel



Photography: Sara Orme Styling: Imogen Wilson
Model: Ariel

De höga kindbenen, lite snea ögonen, läpparna och det långa mörka håret. Indiandrag, är så fint. Modellen är en av mina girlcrushes.

Måndag
Hur mår ni idag? Själv har jag haft en typisk måndag. Efter jobbet gick jag och posta paket, fönstershoppade, fika, kom hem, åt fisk till middag, tittade på halvåtta hos mig och ligger nu och läser mail och HP med en kopp te.
<3

Masquerade fun







1. Hello Kitty!! 2. Capten Jack Sparrow & Rockstar (AJ från BSB, jag tyckte det var så likt ;)) 3. Det här var så klockrent Donatello från turtles! 4. Pose. 5. Mimmi och Kitty 6. Jack and Kitty 7. Mimmi blev ehh nerslagen av Donatello 8. Puss! 9. Donatello och rockstar<3 10. Mimmi Pigg

Riktigt rolig kväll! Älskar maskerader.
<3

Minnie mouse




Jag var såklart Mimmi Pigg igår!
Tyvärr fanns det ingen Musse där men väl andra roliga filurer.

stillhet



Igår började vi kvällen med att hedra dom döda. Vi tände ljus på min farmors grav och gick sedan upp till minneslunden som vi alltid gör. Det är en sån mystik, en sån ro och stillhet som ligger över kyrkogården på alla helgon. Det är fint. Jag funderar ofta när jag är där på hur människorna bakom alla ljus har levt sina lev, hur dom gick bort, vilka dom var...jag är inte rädd för döden tror jag. Jag tänker inte ofta på döden men har ibland tänkt på hur det skulle vara att dö. Det som skrämmer mig mer är att jag en dag kommer att förlora alla jag älskar på ett eller annat sätt. Jag är också rädd för att inte hinna med, hinna med det jag vill hinna med. Leva. Bara vara. Kanske är jag rädd ändå. Döden skrämmer och tankarna virvlar. Men slutligen kommer vi alla att dansa på samma fest. För att citera Kent, 'vi kommer alla en gång dö'.

Potter



Jamen äntligen! Nu sitter jag uppkurad i soffan med den sista HP boken.

sunday bloody sunday

Hej hej!

Vaknade och kände mig väldigt seg och degig i huvudet. Nu har jag ätit äggröra och ligger och tittar på Rebecca och Fiona på svtplay. Gött.

Det är underbart väder ute så jag ska ta mig på en promenad i vintersolen, sen lägger jag upp bilderna från igår, det var en riktigt lyckad, mysig och rolig kväll.


dot dot dot


Lite sneak peak. Nu drar jag iväg på lite maskeradfest och middag. Jag har lite accessoarer kvar sen ser man ganska tydligt vem jag ska vara. Ska ta många bilder och visa sen.
Ha en grym lördag!
puss

The face of the moment

Alexa Chung

 

Äntligen fredag och den kunde inte kommit lägligare. Innan helgen börjar så ska jag först ta och äta en sen middag med några glas rött till. Hörrni darls, ni får inte glömma tävlingen! Ni har kommenterat lite dåligt örhängena är hur fina och orginella som helst Jag förlänger den nu to.m tisdag samma tid. Ni hittar tävlingen HÄR.

Glad fredag!


Det är fredag idag

Godmorron!
Jag börjar nio idag och det gör ganska mycket. Det känns som jag får sova ut ordentligt. Nu ska jag äta frukost och sen göra mig iordning för jobbet. ag är fortfarande pluggfri till på tisdag och det är så jäkla skönt!
Ha en bra fredag! så hörs vi senare när jag kommer hem.
puss

Dagens om jag fick bestämma


Free people lookbook

Idag har jag otvättad hår, är trött som sjutton och börjar bli förkyld så jag skippar en bild på mig själv och lägger upp en önskeoutfit istället. Om jag hade fått bestämma idag så hade jag haft på mig det här!
Nu ska jag dricka te och titta på Ebbas Stil.

Glittering

Jag tror att det bara är Kate Moss som kommer undan med en helkropps playsuit i utsvängd modell. Hon ser fab ut, och luggen, jag velar fortfarande på luggen. Mia och Karro säger JA. Det är bara det att det är jobbigt när den börjar växa ut sen. Har svårt att bestämma mig.

Dagens fina


Lindex Shop Online.

Jag tycker den här ser väldigt fin ut, skjortmodell, enkelt vardagsplagg med snygga detaljer. 299:-

key to my heart

Vad glad jag blev nu. Jag hittade nyckeln till en av mina gamla dagböcker. Den ha varit på vift ett tag, men jag hittade den i ett litet skrin i en flyttlåda full med mina gamla grejer.


fluffy knits


Carolinesmode.se

Hello,
Hörrni redovisningen idag, den gick skitbra. Nu är det äntligen över! Nu är jag "ledig" ifrån plugg en hel vecka innan det kör igång igen.

Jag satt och tittade på de här bilderna och blev påmind om att jag brukade sno min mammas stora svarta angora kofta och för några år sen. Undrar vart den har tagit vägen? jag älskade den även om den var lite stickig.
Ska nog hem till mamsen och rota lite i garderoberna.

mask

Var det någon som klädde ut sig i helgen? Själv ska jag på mini maskerad på lördag. Jag blir lite förvirrad med att halloween och allahelgona infaller två olika helger. Men halloween är väl inte samma sak. Man tänder iallafall ljus i kyrkogården på lördag. Nu ska jag titta igenom mina papper inför imorgon igen, har redovisning i skolan. Har inte börjat bli nervös ännu men det kommer kanske, sen blir det CSI och te i sängen.

bedtimes stories II

Som ni kanske märkt så jag älskar inredningsinspiration och då speciellt sovrum. Det är något speciellt med sovrum, vet inte varför, men en anledning kan vara för att man spenderar så många timmar av sitt liv där och för att sängen är en av de skönaste platsen som finns. Jag älskar att pyssla och stöka runt i mitt sovrum, jag kan hålla på i timmar. På tal om tid det är redan november! Sjukt.


Zue, clementina & Lilly


Monki.

 

Vill ha lite nytt och stickat i min garderob och de här från Monki får gärna flytta in.


Blake Lively

Jag tycker hon är fantastiskt snygg!

RSS 2.0