förberedelser

- Bilderna från min skärgårdstur igår blev inget bra+ att jag inte tog så många. Skumt
- + Har beslutsångest över två uppsättningar kläder + skor inför imorrn. Fixar sig.
++Imorgon är det Bröllop!!
Åker runt halv tio så måste upp tidigt för att sen ta roadtripen till Vingåker kyrka. Romantiskt med bröllop ute på landet.
Bubbel och fest, vi hörs imorrn eller troligtvis sön.

at the beach with erin


knightcat


Back street



Avklippta Levis 501. Spetsbody från Gina tricot, vitt linne? sandaler favoriterna från H&M. Nitarmband och kedja.

Ingen sovmorgon när man har barn i huset. Vi har tittat på Totoro 2 gånger, ätit frukost, nu ska Gos ut och leka så då passar jag på att  jag rensa upp lite och sortera kläder och checka outfiten inför imorgon. Senare möter jag upp en vän för en promis och en glass.

On my tiptoes

weheartit.

Divided

                                    
                                
Hm.com
Klick, klick.


Late night in B 090719

                  
Denimfärgat linne från H&M, kjol Indiska och nitarmband Lindex/punkt shop. Halskedjor privat.

Ännu en outfit från Barca en sen kväll på stan.
Brr idag var det ingen bra dag och vara på sjön direkt, kallaste. Det är Juli liksom!  Kom hem för en liten stund sen och ska nu värma mig med lite varm chocklad, äta godis och leka i vår nygjorda koja med mitt lilla kusinbarn Gos som är på besök. Om hon inte somnar snart vill säga. Jag är rätt trött jag med.

Dreamlike view


Park Gûell. Barcelona

Park Guell är ett av mina favorit ställen och en plats jag gärna återkommer till när jag turistar i Barcelona. Parken är ett av många mästerverk i Barcelona designad av konstnären och arkitekten Antoni Gaudi.
När man kommer längst upp är det en otrolig utsikt över hela staden.

Längtar tillbaka.

Ett tu tre

 

Din sko
från. 399-499kr

 


that bag again



Pause.se via Linn och Hannaojohn blogg.

Jag vet att jag tjatat i evigheter om en ryggsäck, jag vet att jag fortfarande inte köpt en. Jag vet att jag är tjatig.
Det fina vore ju och hitta en second hand som Hanna gjort på första bilden. Himla fin! eller så kan jag ju vänta på Lindex Alex W lookie som kommer ut snart. Den ser faktiskt nästan perfa ut.

My heart keeps beating like a hammer



tunikaklänning köpt i Barcelona. Smycken privat och H&M. sandaler H&M.

Jag har inte sovit så bra sen jag kom hem. Vaknar med ryck, har madrömmar eller ligger och stressar.
Ska ta och coola ner och försöka njuta av mina sista semester veckor. Och jag har glömt och berätta, jag kom in på min utbildning!! är skit glad och förväntansfull. På lördag är det bröllop så långt som i Vingåker. Inhandlade skor idag, de är skyhöga så platta skorna åker med som reserv, natten är ung och det kommer dansas.

Summerloving




weheartit,lelove

With white shirt and shorts

                    
Skjorta från Stella McCartney for H&M, avklippta levis 501, lång kedja med kors (syrrans) och väska från Gina tricot.

 Idag valde jag en favoritklädsel, skjorta och shorts enkelt och stilrent. Kan det inte bli lite sol nu, känner att min bränna börjar fada bort sakta men säkert.
Nu ska jag titta på Twillight-igen.

choice of clothes 090718


Mer från Barca! Playsuit, jumpsuit vad är skillnaden? från H&M och väska från Gina tricot.

Såklart att Zlatan och Barcelona laget skulle vara på plats nu och inte när vi var där. Skulle varit kul att se, nu när vi ändå var i camp nou.
Jaha, min dah har bestått av fika med papsen, pastasallad mm och lite fönster shopping.

Outfit 090714

                  
playsuit La redoute. Sandaler H&M.

Första dagen i Barca.

sunbleached

Jag är så nöjd med mitt hår just nu. Det är lagom ljust och fint solblekt och jag hann även fräscha upp med en klippning i Barcelona. J tog med mig till en gammal cool barbershop som blivit omgjord till frisörsalong. Det var fin och mysig för dom hade behållit alla detaljer, bilder och stolar. riktigt retro, Det jobbade bara svenskar där och dom berättade att samma gubbar som gått där i alla år fortfarande kom och klippte sig hos dom.


Outfit 090716

                    
                       Klänning från H&M.

Det blir mycket Barca ett par dagar framöver eftersom jag inte hade tillgång till Internet därborta. Så det kommer en liten outfit resumé och mer bilder.

Felicidades abuelita! Grattis till min fina mormor som fyller 85 idag. Vi har firat med middag, blommor och tårta hela dan.

Ciudadella


Ciutadella park låg 5 min från Jess, en otroligt fin park där vi satte oss två kvällar och bara insöp atmosfären, drack vin, pratade om livet och lyssnade på finstämd gitarr sång från andra människor som satt där. Romantiskt, vackert och avslappnande. Saknar lite av det där enkla livet som sällan infinner sig på hemmaplan. Att bara dra ihop ett gäng, ta med gitarren, sitta och prata, sjunga eller bara gå hand i hand med den där speciella, känna pirret och se solen gå ner.

Marbella beach





Bikinis från H&M och Lindex. Sarong Williamson for H&M. Solhatten som är ett rea fynd från Indiska fick jag mycket användning för i 30-36 grader.

Oh vad jag saknar stranden och det turkosa havet. Vågorna var helt galna vissa dagar, påminde mycket om när jag var i Turkiet förra året. I turkiet var det röd flagg, här var det lika fast dom hade gul flagga. Men det var kul, om man inte passade sig så flög man upp på stranden utan bikini. På sista kortet hade jag precis blivit uppspolad av en våg haha.

I love barcelona

Hemma! Hur mår ni fina?
Jag kom hem igår kväll från playan till regn och åska. Har mest packat upp, städat, fört över bilder till kameran och tagit det väldigt lugnt. Det är lördag och jag är fortfarande trött och seg efter resan. Jag saknar Jess redan och det är alltid med sorg i hjärtat som jag säger hejdå till henne, även fast jag vet att vi ses snart. Men jag har haft det underbart! Ville inte komma hem, skulle gärna stannat längre. Barcelona sprudlar av liv och kärlek, det är en stad som aldrig sover. Överallt är det människor som äter, fikar, umgås, skrattar, är kära eller bara sitter och tar det lugnt. Det är varmt, bökigt, trafiktätt, tutor, bullriga människor, barer i alla hörn, och avslappnad och välkomnande atmosfär. Jag gillar att ingen hetsar över senaste outfiten eller att vara "rätt", att gamla människor sitter hand i hand på en parkbänk, att många hellre sitter ute på en bar/fik och tar sitt morgonkaffe med okända människor och pratar om vädret.
Vi har ätit i massor! Var på en gudomlig fullsatt restaurang i elegant stil som serverade allt ni kan tänka er, det bästa av allt var att det var buffé. Alla havets läckerheter, jag åt ostron, musslor, krabba, torsk, bläckfisk (hoppade sniglarna) räkor i tre olika sorter mm. mm., det fanns churrasco (argentinsk kött) chorizo, tapas, sallader, potatis och till efterrätt, glass i olika smaker, godis, naturgodis, kaka mm. sjukt med mat och delikatesser var det alltså för ett dröm pris. Så om ni åker till Barcelona se till och ät er mätta på Ichiban.
Besökte Camp Nou som jag missat tidigar gånger jag varit där. Tyvärr var inte Zlatan tröjorna tryckta ännu när vi var där.
I det hela har vi hunnit med både sightseeing, stranden, fest, mat och umgåtts. Underbart.

Vi fick vänta i Nio! timmar vid en mellanlandning i Zurich på dit resan. Väldigt trevligt, jag överlevde. Satt och läste och la mig sen på en soffa och sov lite.


Första dagen, vi har duschat och sovit ett par timmar men jag ser ändå rätt res- sliten och seg ut, hu vad blek jag var. Första Tapas och sangrian. (Mamma och Jess)

Party!


Efter min fjärde gång i staden så känner jag faktiskt att jag börjar hitta rätt bra. Strosade runt själv sista gången jag var där och lärde mig gator och att hitta butiker jag gillar.


Gatufest! Något som aldrig händer i Sverige, men I Barca är det konsert och musik, och glada människor som dansar på gatan. Det såldes billig öl och drinkar. Vi dansade till soluppgången.


Efterfest hos en av Jess vänner

Random bilder och en liten sammanfattning får göra det för ikväll. Det kommer mer imorrn! Nu går mina ögon i kors lördag till trots jag ska vara duktig och gå och lägga mig och ta igen mig. Imorgon är det en ny dag sweeties.


I'm at the beach

Ligger på beachen just nu o mobilbloggar. Havsblått vatten, brunbränd, havsbris, vackra människor och en kall cola i handen. Min sys internet e nere för tillfället så och jag har haft alldeles för mycket av det goda, alldeles för roligt och upptagen av semester för att gå och sätta mig på ett tråk internet café. Så det blir vanlig bloggning o mycket bilder när jag kommer hem vale? Men det tror jag ni förstår, kopplar av från allt, det är såå skönt. 4 dar kvar, bara njuta! Besitos
Ps. Zlatan+Barca! o la la.

Hasta luego


flickr.

Om några timmar är jag på väg till Barca! Stressar runt, som vanligt. Hatar och packa. Men äntligen lite välbehövlig semester, ska bara ta det lugnt, ligga på stranden, dricka sangria, äta tapas och klämma in sightseeing och en och annan partykväll.
Jag vet inte ännu, men jag hoppas verkligen att jag hinner blogga lite därifrån, (kan inte slita mig) jag har med mig kamera och sladd så jag kan lägga upp lite bilder. annars blir det självklart updates. Hoppas på fint väder här och där! kram i massor till er fina läsare,

aprikos



Den här fina korsett toppen följer med i resväskan. Köpte den på Cubus och färgen är så fin när man är brun. Kommer använda den med mina slitna jeanshorts. Den får bli veckans köp!

Sweet

                    
                   
                    via gillofilippa

Friday night

                    
                    
                      
                    
                    
Klänning från Weekday, jeanskjorta från Gina tricot, skor från din sko och halsband är syrrans.

Berns. Jag Jess, Aicha, alexandra och ett grabbgäng dansade loss på terassen där det egentligen inte gick att röra på sig för att det var packat med folk. Men det är så det ska vara.
Inatt åkte J hem, blev ledsen som jag brukar sen kom jag ju på att vi ses ju bara om två dar igen. För då åker jag till Baarca! Nu ska jag möta upp Mia en snabbis emellan förberdelserna och packnings listan.


Reaching for another tomorrow


flickr.


Kväll

Nån sa layer cake, nån har sagt spyan, jag hänger bara på! trevlig kväll!!
Update: Lc, inte riktigt min grej, nu -Berns. Puss

nakedtruth




Ja alltså den osminkade sanningen. Sitter osminkad med myskoftan på och har precis tittat på film.
 Ja vad kan man göra en regnig dag som denna om inte äta en massa mat och snacks, dricka lite vin, umgås och titta på film.
Armbanden på bilden är nya från H&M förstås, tyckte det var så fint med det grön-turkosa blandat med guld. 


Michael Jackson tribute stockholm

Vi missade det här med en halvtimma igår. Hundratals samlades på sergels torg för att hylla Michael Jackson. Det är så coolt, mäktigt och värdigt. Bra initativ!
Så jäkla brilliant.
Jag kommer ihåg när vi hade mösspåtagning i skolan innan studenten (man tävlar om vilken klass som springer ut först) och vi visste inte vad vi skulle göra i min klass. Vi ville absolut inte göra det tråkiga Grease-dansen alla gjorde då och säkert fortfarande gör.
Jag fick idén och samtidigt en dans-dröm uppfylld om att göra Michaels thriller. Så jag tillsammans med min sys C som var till stor hjälp och som också dansat i många år, övade och övade för att sätta alla danssteg. Sen lärde jag ut dansen till klassen och tillsammans med Mia sen så satte vi hela. Det var så sjukt kul och grymt och stå där på scen med MJ:s Thriller i högsta och hela klassen dansandes utklädda till zombies.
Det är ett av mina många M.J musik minnen.
Det är sorgligt att han skulle behöva dö för att få den uppskattning han förtjänar. Det är synd att han inte fick uppleva, höra eller känna den kärlek och stöd världen har visat honom medan han fortfarande levde.
R.I.P


yesterdays clothes

                  
Jeans från H&M, converse, kavaj/jacka från Monki, linne från H&M och spetsbody under från Ginatricot.

Det har regnat precis hela natten! Det är skit råkigt men samtidigt måste jag erkänna att det är lite mysigt ändå. Ska äta frukost nu, tog en lång sovmorgon.
Jusr det, min hals var irriterad och lite svullen men annars ok. Det är skönt nu slipper jag tänka mer på det.


countrygirl

                            
Igår; Regn då åker gummistövlar och paraplyet fram. Gammal Blommig klänning från H&M och gummistövlar från hunter och skinnjacka som jag sen bytte mot en liten jeansjacka.

Jag har mest umgåtts med sys och idag åt vi kebab (såklart) och sen blev det en del shopping.


MJ


Sitter och myser i soffan och tittar på tributes och program om Michael Jackson.
Jag minns såväl första gången jag såg och hörde Michael Jackson på tv när jag var liten. Hela familjen satt medryckta och förtrollade av den stora superstjärnan. Han uppträdde live och han framförde Billie jean på en gala. Han hade på sig ungefär samma kläder som på bilden jag hittade. Jag minns känslan. Det där är Michael Jackson. Magiskt.
(Musik) Världen har förlorat en legend. En Oersättlig musikaliskt geni, ingen kunde förtrolla en publik som han. Det måste ha varit en dröm att få ha sett han live! Nu är han borta. Det är så sorgligt.

Update: Usch, Jag grät mig igenom hela minnesceremonin. Det är verkligen sorgligt. Jag som många andra växte upp med hans musik, han var min idol väldigt länge och jag har än till idag lyssnat på honom. Sällan har en artist med musik berör så många och betytt så mycket.

Festival

                   
                  
                     
                   
                  
                   tfs via knightcat

Imorse åkte C till Hultsfred. Skithärligt, och alla band som spelar! avis. Men samtidigt nu åkte hon och en kompis bara, sist hon åkte till Roskilde var dom åtta stycken ungefär. Jag har läst om våldtäkterna som varit på Arvika, så hemskt. Jag förstår verkligen inte grymheten och osäkerheten hos människor. Så därför blev jag lite nojig innan hon åkte. Men hon kommer ha det bäst som vanligt och jag ska försöka att inte oroa mig.
Jag börjar bli gammal känner jag haha, istället för att tänka, band, öl, vänner, lera, fest, skratt och gemenskap så tänker på risker och olycksfall direkt.


(J)ey smile

                     
                            pic:Weheartit

Syrran är här från  Barca, en vecka!! Har inte sett henne på ett tag, så det känns så skönt att ha henne här. Glad!
Igår drack vi drinkar, grillade ost,  pratade och skrattade in på småtimmarna ute på inglasad altan med filtar över oss.
Synd bara på vädret, vad hände egentligen, Ska det verkligen vara såhär hela Juli?
Nu ska jag ta mig till doktorn och kolla halsen, har haft ont i snart 2 veckor fram och tillbaka, vill vara säker på att det inte är streptokocker eller annnat nu när man ska resa. Kan ju inte vara helt säker på att det bara är allergi, när jag varit så hängig och febrig också.

big earrings

Har hittat mina favorit örhängen, stoora! Hängde ensamma kvar på H&M för 50-lappen. 

leather and denim



Så cool, hela outfiten är smash. Och cykeln..måste ta och köpa en!

Broken heart




Kärlek.
Har du någonsin älskat så mycket att det får dig att gråta
Man gråter tills man inte kan andas, sen finns bara smärtan kvar.
Jag visste inte att det var möjligt att älska så mycket så man tror att hjärtat ska sluta slå.
När jag är kär så kan jag inte för sekund tänka mig hur mitt liv skulle vara utan den personen.
Men innerst inne så vet jag att jag egentligen saknar något jag ville ha, men som inte alltid fanns och som jag inte alltid fick. Men vi upplevde, vi delade och vi älskade, som det inte fanns en morgondag.
Det gör ont att få sitt hjärta krossat, lämnat, sviket.
och ibland känns det som om jag ska kvävas av mitt eget hjärta.
Ibland känner man för mycket, smärtan, när jag låg i min säng inatt så trodde jag att jag skulle vara tvungen att väcka någon, för att tala om att jag nog dör nu.
brustet hjärta
det är som att dö fast lite lite i taget
en del av hjärtat dör

Kärlek
Men så är man där igen och det lika underbart
Jag känner, jag gråter och jag älskar så därför finns jag
Nog ska det vara så, det ska skaka oss från grunden
och ibland är det en risktagning
att ge sitt hjärta till någon bara för att kanske finna att den inte kommer ge sitt hjärta till dig
Nu sitter jag och bara väntar, väntar på att det ska gå över, på att smärtan ska gå över.
När går den över?
Men jag valde kärleken och nog är den värd den här smärtan
Jag valde att hoppa och ta risken. 
Och det är så lite livet är, man vet aldrig vad som ska hända.
Den största lyckan och den största framgången innebär dom största riskerna.





x5


Ville egentligen visa min ring och nagellack, men man ser ju inte alls bra haha. Nåja.


it gets to a point where none of it seems real



What love we've given, we'll have forever. What love we fail to give, will be lost for all eternity.
- Leo Buscaglia



"One day you will ask me what I love more, you or my life, and when I say my life you will walk away from me without knowing that you are my life." ~Anonymous


"you can never replace anyone, because everyone is made up of such beautiful specific details."
-before sunset


Vet inte varför men jag inte på humör idag, jag har känt mig lite som vädret och pendlat från regn till sol, från sol till regn. 
Känner mig arg, irriterad och ledsen.

RSS 2.0