Det var en kväll i Juli










På en av sommarens finaste dagar så tog vi vårt pick och pack och åkte båten över till Fjäderholmarna. <3 <3

MM

Idag har vi firat min älskade mormor. Hon fyllde hela 87 år så jag var iväg och hämtade henne tidigt idag. Mitt huvud känns bättre men jag har haft den här molande värken i flera dagar. Jag skulle kunna ta alvedon varje dag (skulle aldrig göra, det vet att det är dumt) men ni förstår. Undrar om det är vädret som påverkar mig? Känner mig som en gammal tant ibland.


Inspiration- Emsedge

En av mina favoritbloggare Emma Elwin. Hon är alltid världssnygg, har en stil som Kate Moss och har alltid fina inspirations bilder.

Måndag

Det känns som om mitt huvud kommer att sprängas och att jag kommer att spy och dö. Nja ok inte dö (dramatisk) men min migrän är mördande idag så jag tar det nog väldigt lugnt ikväll.
Ville bara säga HEJ! PUSS

Last week







Förra veckan. Jag har badat, umgåtts med vänner, ätit goda middagar, grillat, sett kor och njutit av att vara ledig.

Goodtimes











Ibland har man roligt och ibland har man förbannat roligt!! Jag skrattade många gånger så jag grät igår, vi styrde upp en middag hemma hos mig och det slutade med modellpics?- Fierst! karaeoke och sångbattle.

Mia: westcoast? Haha dör.

Norge

Mitt hjärta och tankar går till Norge idag. Så tragiskt och fruktansvärt.

Holiday inn

Jag njuter än så länge fullt ut av min semester. Igår låg jag på beachen hela dagen men idag regnar det. Men vad passar bättre då än att åka till ikea. Så det ska jag göra för 20:e gången den här månaden haha nej men lägenheten börjar sakta men säkert ta form. Blir väl en köttbulletallrik också, klassiskt. Ha en mysig och bra dag så länge så hörs vi senare!


Beautiful


Elle France

Bilderna på dom två är bara så himla vackra.

western




Ville bara visa skorna på. Något såhär kommer jag bl.a kombinera dom med. Bootsen passar egentligen till allt!
Nu ska jag iväg på en sen middag, ha en fin söndag kväll!
KRAM

New shoes


Nelly.com

Jaha lika snabbt som man hinner blogga om sol så går den bakom moln. Men då kan jag passa på att visa er mitt senaste inköp. Är så nöjd! Dom är sjukt fina på och känns som riktigt skinn. Dom perfekta vardagsskona och jag har på känn att jag kommer att använda dom flitigt.

Lazy sunny days



Det här har min dag bestått av, det här och iskalla cola zero glas. Jag har alltså inte gjort någonting förutom att ligga och steka i solen, lyssnat på musik, läst och bara drömt mig bort. Som semester ska vara.

Rosendal's garden







Idag spenderade vi dagen ute på djurgården. Det är så sällan man tar sig längre in men idag promenerade vi längre in på Dg så vi kom ut till Rosendals trädgård. Det är världsfint där ute, så mysigt. Vi brunchade och njöt av den fina omgivningen och på vägen hem så såg vi att Bounty, en av båtarna som tydligen är med i Pirates of the Caribbiean filmerna hade lagt till vid Slussen så vi tog oss ett kort.

<3's

Glad och bubblig. Förväntansfull. Älskar sommaren.
Ville även passa på att ge er fina läsare en massa <3! hoppas ni får en fin fredag kväll.
kärlek

Way out west

 

Nu är tågbiljetter, boende och biljett till WOW bokat och klart. Vad jag läääängtar!! Kommer blir världsbra. Prince! min gamla hjälte, Empire of the sun, Kanye mfl är ju svåra att slå i sommar.



Hit the lights




Dagens. Klänning från Nelly, Boots från Nelly (syns ej på bild).

Nu ska hem på middag hos paps, det bjuds på lax och senare ikväll, eller inatt, kanske jag ska säga så är det Chile match. Copa america pågår ju för fullt just nu, så det är mycket fotboll och sena nätter/tidiga morgnar som gäller just nu. Det är lite synd att matcherna sänds så sent men tur är väl att man har semester. Tråk att Bolivia åkte ut bara, men nu sätter jag mitt hopp på Chile.

How i feel (in 5 pictures) tuesday

Lycka.


Aussie



Måste tipsa om nya favoriter i badrummet. Jag såg den här nya(?) serien på Åhlens och fastnade direkt. De luktar himmelskt goda och det finns för exempelvis för torrt hår, färgat hår, långt, frissigt osv. Jag köpte mig en inpackning för färgat och lite trött hår och ett balsam. Serien innehåller bl.a australiensisk persika, queensland macadamia nötter, avocado olja, eucalyptus mm beroende på vilken du köper. Som sagt, dom luktar otroligt gott och jag hoppas att dom ger mitt hår en rejäl kur.

a pretty mix of thoughts

Mina grannar sitter ute och spelar gitarr och sjunger högt. Hur glad blir man inte av det? Älskar att se och höra människor skratta och vara glada. Det är verkligen sommar.


Satan i gatan

 

Det var länge sen jag lyssnade på en skiva så här mycket! <3


Poncho



Den här ponchon beställde jag häromdan. Kunde inte bestämma mig så det blev en i helvitt oxå. Tycker den är finfin för lite kyligare sommarkvällar. Passar skitbra på festivaler kanske, får se hur jag macthar den. 199:- kroners från H&M!

Butterfly

 

Tidsintällt inlägg.

Jag har fått för mig att jag vill ha naturbilder/tavlor. Helst skulle jag vilja ha gamla motiv på fjärilar och botaniska blommor. Har bl.a spanat in fina gamla skolplanscher från 50-talet på tradera. Annars är det här 2/set (sista bilden) jättefina i lite lantligt fransk stil. Tavlorna på sista bilden hittar ni på countrystyle.se.


I <3 shopping


Jag fick den här söta "I love shopping" muggen av min mamma igår. Undrar om hon försöker säga mig något.

Sommar sommar sommar





Såhär har mina dagar sett ut efter jobbet den senaste veckan. Jag har stuckit iväg till stranden så fort klockan slagit "slutat". Älskar att man kan använda dagarna så mycket mer den här årstiden.

Nu ska jag ut på en powewalk sen ska jag möta upp Jessie och hjälpa henne att rensa ut lite i hennes garderober samt inhandla/shoppa lite nytt till hemmet. Om vädret håller i sig så hoppas jag även på att få sticka iväg till stranden för lite bad och grill!

life





Igår kom bästis förbi och vi åt middag och skålade in semestern. Sedan satt vi tills solen gick ner och pratade in på småtimmarna. Livet är underbart på sommaren.

Last saturday






Förra lördagen firade vi sys som fyllde år! Chokladtårta som är hennes favorit, rose och prat på balkongen blev alldeles perfekt en ljummen och varm sommarkväll.

Semester



S-E-M-E-S-T-E-R!!

July






Nu är det bara 2 dagar kvar till semester! Vad jag längtar går bara på vilja nu, men det är o andra sidan rätt lugnt på jobbet ändå. Gah vad jag kommer att njuta. Har varit lite bloggtrött också men börjar komma igen nu.
Hur mår ni fina?


första doppet




Nu är det verkligen sommar! Den här värmen är helt underbar. Tog årets första dopp idag, vattnet var hur skönt som helst och inte alls så där förlamande kallt som det kan vara. Nu ska jag hem till syrran på födelsedagsfirande!

later skater

RSS 2.0