love the leo dress

Jag har precis ätit middag och ska snart göra mig iordning, ska möta upp Jess för lite shopping och tilltugg.

Har ni haft en bra dag? <3


white party

Dolce & Gabbana
S/S 2011

Jag är helkär i all vit spets.

just one thing



Wing

fashionfever.tumblr


Detaljer. Så fint med en vinge på örsnibben. Jag måste köpa mig nya korsörhängen också, jag tappade tyvärr ena för ett tag sedan.


Elsas värld

Jag behöver något lättsamt och roligt att läsa mellan all tenta plugg och kurslitteratur. Nu var det ett bra tag sen jag läste ut Elsas mode, så det är ju kul och lägligt att Elsas värld kommer ut nu i Oktober.


H&M kappan

Undrar om den här fina kappan finns kvar på H&M? Såg inte alls ut som ett typiskt H&M plagg, jag älskar iof H&M så med andra ord, bra gjort H&M! Columbine är hur fin som helst, hela outfiten är smashing.

som en jordbävning.

Som en jordbävning kändes det. det kom så plötsligt och jag insåg hur skört livet kan vara. Ena stunden finns du, för att i nästa vara borta. Ett ögonblick, en darrning och hela jorden skakade under mina fötter för vad som kändes som evighets sekunder. Det skrämde mig ända in i själen och jag såg mig själv i slowmotion, agera, prata. Den här helgen mörknade men kom tillbaka med solsken. Jag tror att något av det hemskaste som finns är när någon i ens närhet, någon man håller av, ens närmaste blir plötsligt sjuk. Jag har varit med förr men det här var annorlunda. Lördagkvällen vände så tvärt och jag tänkte nu är det kört. Men det slutade tack och lov bra, det blev bra. Lättnaden efteråt och chocken- som konstigt nog uteblev. Men det skakade om mig ändå. som en jordbävning.

Lemon drop

Anna Selezneva and Anja Rubik backstage at Michael Kors SS 2011
Rött hår, blåa ögon och grön känning, hur fint?!!

Monki stuff


Det här är lite av vad jag ska spana på nästa gång jag svänger förbi Monki (äntligen lön imorrn). Halsduken är nog det jag mest är ute efter, vill gärna ha en senapsgul som bryter av mot allt det svarta.

chanel paradoxal



Målar mina naglar i nytt höstlack från Chanel som jag fick av min sys Jess när hon sist var i Paris. Färgen kommer inte riktigt till sin rätt på kort men den är lite mer åt rostbrun-lila. "Mud"-lila. Nåja, riktigt fin och höstig är den iallafall!

Russh cover x2

Russh October 2010/fashion gone rogue


you are my sweetest downfall

                       

Jag idag

+ Jag älskar soliga krispiga höstdagar. jag blir så glad över er fina bloggläsare som följer mig. jag blir lycklig över alla kommentarer jag får. jag har verkligen haft en av dom bästa somrarna någonsin. jag älskar västkusten. jag älskar mina vänner. jag ska åka till Paris en dag. jag vill snart snart åka på en långresa. jag letar efter drömlägenheten. nytvättade lakan och god mat gör mig glad. ibland saknar jag att jag vara kär, fast ändå inte. Jag har fjärilar i magen. stora stickade halsdukar är sköna. musik är mitt liv. jag tycker väldigt mycket om mina nya acne skor. tända ljus, höstpromenader och skvaller över en chailatte med bästa vännen gör mig glad. Jag gillar att sjunga högt till mina favoritlåtar i duschen. jag trivs och mår bättre än på länge. ostbågar. jag gillar att drömma.

- Det är fint väder och jag måste skriva på en tenta. att jag jobbar 80% och pluggar 100%, slitigt.
Jag har stressutslag. Det ligger en hög med kläder på min säng. Att jag måste tvätta. lön på måndag. jag har fortfarande inte läst sista boken i harry potter serien. Jag hinner inte blogga lika mycket som jag önskar. Jag måste klippa mig.

the selby


Jag surfar runt på olika heminredningsbloggar, älskar heminredning och drömmer mig bort. Längtar till då jag hittat och köpt drömlägenheten (förhoppningvist snart). Som ni märker jag gör allt förutom att göra det jag borde- plugga. Vill inte och har ingen lust. Nu ska jag titta klart på idol också.
kärlek


Grease

Åh. Danny Zuko. Jag brukade låtsas att jag var Sandy i dom tajta byxorna.

torsdag

Hej torsdag!
Hur mår ni fina läsare? kvällen igår slutade med en migrän från helvetet för min del. Det slutade med att jag tillslut spydde för att det gjorde så ont och däckade kl nio och sov som ett barn resten av natten. Idag mår jag betydligt bättre men är stressad till tusan. Här ska skrivas, pluggas och städas.
Puss

Läderväska

Läderväska från H&M 999:-

Ser ut att vara en väldigt fin vardagsväska!


lacey lace

I våras letade jag som en galning efter den här Monki klänningen som tog slut på fyra sek och som bl.a supersnygga Emma bär. Den är så jäkla fin och jag tycker den är perfekt. Är det någon som vet om den återigen finns ute i butik? Det går också bra att mejla mig ifall någon skulle vilja sälja sin i XS eller S,M jag skulle bli jätteglad.


sleepy eyes and candy

Med sömndruckna ögon och i smådisigt väder promenerade jag imorse till jobbet som alla andra dagar. Jag vet inte om det är vädret, hösten, min plötsliga huvudvärk, allt jobb och plugg men jag är så trött idag. Jag slutade fem och nu ligger en tenta skrivning och väntar på mig. Idag åt jag dock godis och pannacotta paj till efterrätt på en onsdag, hur bra som helst. Annars har dagen dragit förbi som en vind och jag skulle nästan kunna gå och lägga mig nu och säkert somna till imorrn.


So...

via daizylove


Monday inspiration


----

Igårkväll hade jag ont i magen över SD:s valresultat. Idag är jag mållös, förbannad och mår riktigt illa. Vart är vi på väg? Jag känner stor rädsla inför Sveriges framtid. Idag skäms jag Sverige.

chailatte


Bild från när jag fikade med M häromdan.

Är det bara jag som är lite beroende av chailatte från espresso house? och deras grillade ost och skinka, så himla god. Nåja, jag ska strax tillbaka till vallokalen igen, senare ikväll så ska vi räkna röster. Spännande. Ikväll avgörs det.

I have found my favourite shoes




Ni vet ju att jag köpte mig ett par Rider low från Acne för ett par veckor sen. Jag velade fram och tillbaka och gick i dom hemma men dom kändes tillslut inte klockrena. Så jag har nu bytt dom mot ett par klassiska Acne pistol short och jag fullkomligen älskar dom! Bästa vardagsskon, dom är i min (rätt) storlek, sitter som ett smäck och är väldigt bekväma att gå i. Det bästa av allt var att jag fick dom 20% billigare, fick hem en club rabatt från Åhlens lagom till köpet så jag är rätt nöjd kan man säga.

rösta

Idag är det valdag och det känns på något sätt i hela kroppen. Jag har rast och ska strax gå tillbaka till jobbet då jag jobbar med valet hela dagen. Jag vill bara uppmana alla som är myndiga till att verkligen gå och rösta, om ni inte redan gjort det! Det är så oehört viktigt, jag har själv en pappa som fick lov att fly och flytta till Sverige pga av politiska skäl, så vi måste ta tillvara på att vi lever i en demokrati och har en chans att påverka. Jag tycker att man ska ta sin chans och göra sin röst hörd oavsett vilket parti man väljer att rösta på. Att strunta i att rösta eller att rösta blankt ger indirekt SD större chans att komma in i riksdagen, så rösta alltså inte blankt! Själv har jag röstat med hjärtat! <3

Il Postino


Jag minns första gången jag såg Il Postino, (the Postman). Där föddes nog en en dröm om att åka till en vacker italiensk fiskeby, att sitta och äta på en liten restaurang vid havet och kanske läsa poesi, varför inte av Pablo Neruda. Jag har en bok av Pablo Neruda hemma och den står på min bokhylla och påminner mig om det vackra i att kunna beröra med ord. Jag vill bara rekomendera er att se Il Postino, om ni inte redan har gjort det. Det är en vacker stillsam och subtil film om den blyga postmannen Mario som blir personlig brevbärare åt den store chilenske poeten Pablo Neruda som lever i exil på den vackra ön Capri. Ur mötet växer en fin vänskap fram. Det är en varm film om kärlek, och om ord som berör. Jag tycker det är fint med brev, handskriva brev, när man kan se när en människa lagt ner tid och sin själ i att skriva.

Just ja, soundtracket är även det ett av de finaste jag hört.

Filmtips till er en regnig lördag!


How i feel (in 3 pictures) saturday

flickr/anaguerrero/on a high note

 

Regnet häller ner och himlen är grå. Men jag känner mig lätt och solig. Det är kontrasterna i livet som jag är så förtjust i. Ibland uppryms jag av en känsla jag inte kan sätta fingret på men den känns bra, speciellt när man dalat och åkt berg och dalbana ett tag. Men den där berg och dalbanan behövs också i livet, den är nödvändig för att kunna uppskatta det fina och soliga i livet.


see my vest

Jag såg att Emma Elwin hade tipsat om den här västen på min outfit och den ser hur fin ut som helst. Den har jag helt missat, så den ska jag titta närmare på nästa gång jag går förbi Monki.

Jag tror att mitt nät är stabilt nu, det låg nere ett tag för en stund sen men nu så har jag internet igen. Man blir ju helt handikappad utan.


hey friday i love you today

Hej loves,
Mitt internet krånglar och jag blir bara så jäkla irriterad på mitt bredband. Så nu bloggar jag lite från min telefon, hoppas på att ha fixat det till imorrn tills dess är det tyvärr ofrivillig bloggfrånvaro.
Ha en riktigt bra fredag! Det ska jag ha!!
<3 <3

Clémence Poésy

Kan man bli vackrare, och hennes namn är lika vackert det.
Idag är humöret tillbaka, det svängde tillbaka lika fort som vädret. Fick tag på biljetter till ROBYNs konsert i december! Glaad.
Nu ska jag ut på en sen middag sen blir det idol. Ha en bra onsdag!

lack of time

Blev på dåligt humör men jag tror att det är för att jag är trött och har haft en lång dag. Ibland känns det som om man sliter häcken av sig för att hinna med allt och göra ett så bra jobb som möjligt (och jag tycker att jag gör ett jäkla bra jobb) men det känns som om man inte räcker till ibland. Men är det något jag måste bli bättre på så är det att tänka mer på mig själv och säga stopp. Många bollar i luften, visst. men inte idag. Nu ska jag gå lägga mig.
Natti hoppas ni har haft en bra dag!

How i feel today in 3 pictures

Från skolbänken direkt till jobbet idag, vi har möte till klockan halv nio ikväll. Trött trött, hade hellre legat i min varma säng och lyssnat till regnet utanför, läst min nya Elle och druckit varm chocklad. Men men.


schooltime

Jag köpte ett nytt pennskrin/fodral igår i klassiskt beige/camel så nu är jag fit for fight inför skolterminen. Nu ligger jag och syrran och äter godis och tittar på cruel intentions, så jäkla bra avslut på en måndag.
kärlek till er

red & black coat

        
          
         
                 Dagens. Jacka från Monki (NY), skor- din sko (NYA), väska vintage,  blus och byxor H&M Trend.

Hej måndag!
Idag har det regnat hela dagen, men det gör mig faktiskt inget. Jag tycker det är lite mysigt, jag ska snart ta en varm dusch sen ska jag ligga och läsa och titta på film hela kvällen. Det är en rätt bra och skön start på veckan.
<3

The coat

hej darl's,
En fika blev en middag och vi pratade om allt som hänt på dom få dagar vi inte setts. Känns som en evighet bara för att jag legat sjuk. Tänkte lägga upp dagens men det får bli imorrn då jag inte hittar min kamera sladd. Istället så får ni en grym bild på Caroline och hennes rock. Den kommer från Weekday och kallar på mig! Så fin och höstig.

up and away

 

Nu springer jag iväg för en söndagsfika och catch up med bästa Mia.

Ses sen!


vippkjol

Godmorgon!

Jag tog en lång sovmorgon som sig bör en söndag. Jag har letat ett tag efter en vippig kjol att ha i höst och jag tror jag kan ha hittat en budget variant. Den här ser rätt fin ut, smock i midjan och i skinnimitation. Vad tror ni?

Från H&M 299:-


Kling favorit

                                        


Åh jag har helt missat att jag blev vald som en av Elin Klings favoriter på minoutfit.se för ett par veckor sen.
Vad glad jag blir, tack snälla!! Det gjorde min kväll även om jag upptäckte det lite sent.

(Acne klänningen bar jag på min födelsedag 19 aug).

Lady



Vad jag älskade den här låten, jag har så mycket minnen till den. När Modjos Lady spelades gick jag i gymnasiet och drömde mig bort till roadtrips, dans och ung kärlek. Den är fortfarande lika grym och den påminner mig om en bekymmerfri tid. Jag kan ibland sakna lite av 90-talet/början på 2000-talet musikmässigt då bl.a fransk house slog stort.

Take me out tonight / Where there's music and there's people


Blus från H&M trend, treggings, bomberjacka och väska H&M.

Hello,
Det här hade jag på mig tidigare idag när jag var hemma hos en kollega på 50-årsfika. Nu har jag bytt om och är redo för kvällens äventyr. Gud vad skönt det se någorlunda människa ut igen. Förkylningen börjar äntligen ge med sig.
Puss

Dagens önskeoutfit

Såhär skulle jag vilja se ut idag. Black in black. Men jag ser lite mer ut som rudolf med röda mulen efter att jag snytit mig så mycket. Så jag sitter här i mina sköna mysbrallor och är sådär härligt fredagsfin.
puss

Rosett

        
       

Jag köpte ett sött armband på Monki häromdan. Nu ska jag titta på film tror jag, en av de få bra sakerna med att ligga sjuk. Bra filmer och god mat.
    

friday

godmorgon babes!
Idag mår jag faktiskt lite bättre, kan andas någorlunda normalt igen, tror verkligen att vila hjälper mycket. Nu ska jag äta  och njuta av en rejäl frukost, gott. Tror nästan att det värsta när man är förkyld är att man inte kan njuta av mat för att det inte smakar något haha.

it's time


white paper rack





Det finns inget tråkigare än att vara sjuk. Jag är hemma idag och gör inte många knop, igår låg jag hela kvällen och tittade på serier och olika program. Hann se allt från skånefruar, Idol och kungarna av tylösand såg ni sista? Herregud säger jag bara, jag dog. Jag satt och gapade, skämdes och skrattade om vartannat.

Idag passade jag på och sortera mina högar av Elle tidningar, jag tror jag har prenumererat sen 96-97 (länge).
När jag var på Ikea sist så hittade jag finaste tidningstället att ha mina tidningar i som nu pryder mitt hem. Man kan ju även ha annat i om man vill det.

Topshop indeed

           
            
Topshop.com

Teen rebellion


Ashley Smith for Jalouse #133 via studded hearts

Jag tycker om 90-tals känslan över dom här modebilderna, samtidigt är både hon och kläderna lite 70-tal med.
Vilket fall som helst, i like it.

Camel

           
Tröja från Lindex shop online. Schaufa Scarf Weekday.


Jag har fått lite dille på allt som är camel. Vill gärna ha något basplagg i camelfärg i min garderob i höst, gärna finstickad och varm. Så nu väntar jag in den fina alexander wang inspirerade tröjan från Lindex som kommer finnas i butik v 37.

knuckle ring

Om ca en vecka finns den här fina ringen ute i butik.
Från H&M.

Fotografiska



Igår på Annie Leibovitz utställningen på fotografiska.

a beautiful sunset


Västkusten 2010

Det är något speciellt med solnedgångar, dom ger mig små lyckorus. Att sitta ensam en sensommarkväll på en klippa eller brygga och se solen gå ner är en av sakerna jag kommer att sakna när vi nu går mot kallare tider.

Some go red i go nude



Köpte ett nytt läppstift från Isadora, Nude glow. Färgen ser lite missvisande ut på bilden, den är ljusare och mer nude/sandfärgad egentligen. Man får till den perfekta naturliga nyansen på läpparna.

Greek last saturday




I lördags var vi ute och åt grekiskt på Kamarina på söder. Vi delade på en flaska vin och maten var jättegod. Jag beställde in smält? ost till förrätt, jag kommer tyvärr inte ihåg namnet på det men det var typiskt grekiskt och det var ett av de godaste på länge. (Jag älskar ju ost) Vi gick sedan vidare för drinkar. Helt enkelt en riktigt fin lördag.

tuesday at the museum

Hej fina,
Förlåt för dålig bloggning. Jag har varit i skolan hela dagen vilket emellanåt var en pain in the ass eftersom jag gick runt med feber hela dagen. Inte nog med en dunderförkylning utan man ska få feber också. Jag satt och halvdåsade på föreläsningen och knaprade alvedon. Men det känns tyvärr inte som om det är läge att missa skolan just nu.

Efter skolan så släpade jag mig till stan och mötte upp Cintis och Edina och så gick vi på Fotografiska och såg Annie Leibovitz utställningen som var riktigt intressant och bra! Jag fick museum besöket bl.a i födelsedags present av sys C så jag var helnöjd! Gå och se den, utställningen håller på till 19 september.
Jag har bilder, foto och dagens i bloggmappen som jag vill dela med mig av men just nu infinner sig inte krafterna. Så vi ses imorrn. Nu ska jag gå och dö lite i min säng. Hatar att vara sjuk.
kärlek

Vote

Jag ska bara ligga och kurera mig nu, tror jag ska titta på Closer, en av mina favoritfilmer. Idag var jag förbi västermalmsgallerian och passade på och förtidsrösta inför valet. Så nu är det gjort. Jag har jobbat på de tre senaste valen och kommer att jobba på valet även i år, så då blir det lite stressigt att springa emellan. Ni röstar väl?
puss

small step big step

Ligger och tycker lite synd om mig själv med febrig kropp, snorpapper och mentisan (boliviansk tigerbalsam, dödar allt). Så jag unnade mig ett par nya skor. Snart är dom på väg hem till mig.
Din sko.

on todays wishlist

Weekday Schaufa Scarf Black

 

Dagens vill ha. En svart enkel oversized poncho/sjal från Weekday, finns i camel också.

Jag är döförkyld. Det rinner från både ögon och näsa och jag ser inte klok ut. Hatar den första höstfökylningen, den brukar oftast vara värst.


I'm nothing like you

Ibland förvånar mig livet. Förra året var ett tufft år men jag lärde mig så otroligt mycket. Om livet, om människor men framförallt om mig själv. Det finns saker jag aldrig nånsin skulle kunna göra mot en annan människa och med det saker som jag inte vill bli förknippad med och det är jag så glad över. Klyschan om att man lär sig av sina misstag är så sann. Jag lär mig och fortsätter att ta lärdom av olika erfarenheter i livet. Idag vet jag precis vad jag vill ha och definitivt vad jag Inte vill ha. Sen finns de dom människor som aldrig lär sig, som gör om samma misstag om och om igen. Som aldrig förändras, som aldrig lär sig. Men dom är bara sorgliga idioter. Ibland överraskar livet en, och den person man en gång trodde att man kände visar sig vara en total främling.
Som stjäl ens energi som smyger sig på och försöker ta småbitar av ens själ, av ens liv. Tomhet är det värsta jag vet, en tom människa är obehaglig. En människa utan personlighet som lever genom andras liv, som tar något som är ditt och tar det som är du. En Copycat. Jag tycker inte om att någon tar det som en gång var fint och försöker förfula det.

Idag älskar jag känslan av att vakna upp och må bra, att skratta så jag får ont i magen och umgås med människor som verkligen betyder och är värda allt. Jag älskar att lära mig saker, lära mig av livet och framförallt att komma ur en storm, lite skakig men bättre, starkare och klokare.
Jag har aldrig förändrats, jag har alltid varit sann och hundraprocent mig själv. Så, nej det var aldrig dina eller våra det var enbart MINA. Mina intressen, mina ideér, mitt liv och mina initiativ. Det har det alltid varit och kommer alltid att vara.
End of fucking story.

Jars

flickr

Hey you!
Åh jag börjar bli riktigt sjuk. Vaknade av extrem halsont inatt och näsan rann och var täppt samtidigt, och nu har jag ont i hela kroppen och känner mig febrig. Det är liksom inte läge att bli sjuk nu. Jag har inte tid med det.
Igår var jag ute på drinkar och middag med Rikard och Mia. Sjukt trevligt! Vi satt på söder och pratade länge om allt mellan himmel och jord, jag hade inte räffat Rickard på länge, länge så vi hade mycket att catcha upp om.
Nu har jag pluggat undan för idag så nu ska jag bara kurera mig. Det blir en filt, en stor kopp te med honung och en bra söndagsfilm.
kärlek

Down

V #67 Fall 2010 photo: Mario Testino

Jag får lite clockwork orange vibbar när jag ser dom här bilderna. Coolt och snyggt.
Hörrni, det är freeedag!

until tomorrow then

När jag gick hem tidigare idag så var himlen rosa. Igårkväll låg jag och pluggade men var så trött att jag satt och nickade till och kom på mig själv med att halvsova redan runt nio!! När hände det sist?? Så jag kröp ner och sov sen gott i nio timmar. Det behövdes, den här veckan har inte varit nådigt lång och jag har inte varit hemma förrän sju halv åtta varje kväll.
Imorgon är det fredag, äntligen. Vet ni, det bästa med att ha mycket och göra är att man kopplar bort annat småskit som försöker smyga sig på tankarna ibland. Det blir så litet, så oviktigt jämfört med det som verkligen räknas och är värt något och det är jag glad för.

meeting

                        
                        
                                                                             flickr.

Nu har jag möte på jobbet, vi hörs sen då!

partytime

      
                                                              
H&M kommer ju komma ut med en rad festkollektioner i höst om jag förstått det rätt. Lite kul med ett fest tema här är ett litet askplock av fina accessoarer vi har att vänta oss. Örhängena var mina favoriter, har lite dille på stora örhängen.

Lanvin <3 H&M


Åh läste att det nu står klart om vem som blir årets gästdesigner hos H&M. Det franska modehuset Lanvin kommer att designa en gästkollektion för H&M i höst! Hur grymt är inte det, vad säger ni fashionfolks, är det en hit?
Jag tycker det är hur spännande som helst. Vissa år har varit lite svajiga tycker jag men den här ser jag fram emot. Har ni annars haft någon favorit som hitills gästdesignat hos H&M?

ph: glamour.se

puss på er

hej mina <3

sitter på jobbet och har hur mycket som helst. Jag har skitmycket plugg och så ska det jobbas samtidigt. Hm, nåja en sak i taget och ikväll har jag möte till halvåtta yey liksom.
Vi hörs later,
PUSS

RSS 2.0