Rose ring



Jag har en ny ring. Påminner mig om min farmors gamla ringar. Som hittat från Gina tricot.

Vi har fått tag och hört av släkt i Chile som tack och lov mådde bra. Concepcion är en av städerna som blev värst drabbade och är staden min pappa kommer ifrån. Men vi håller tummarna för att de som vi inte hört av än mår bra och är oskadda.

Marie Claire Italia March 2010


                                                                 tfs via studded hearts
Mathilde Frachon
shot by David Bellemere

Älskar bilderna, ljusättningen, kläderna och miljön. Allt.

Ett vykort ifrån längesen


ph:by me

Jag har brunchat, dagdrömt och skrattat. Jag mår så bra just nu. Tänk vad ett ögonblick kan få en att inse, glömma och leva igen.


Nöjesguiden/vinnarfest


På mig: klänning från H&M trend.

Nöjesguidens efterfest var sjukt trevlig och alla var pepp. Vi minglade och drack (alltför många) goda drinkar och det fanns många söta killar samlade på en och samma plats. Me liked. Lyckad kväll och efter lite mc 'd mat så störtade jag i säng och sov gott.


Magical sunrise

Jag fångade soluppgången för ett par veckor sedan.

 

/I cought the sunrise a couple of weeks ago.


Kontraster

Godmorgon finisar, vilken kontrast. Igår kväll började med att jag blev så jävla förbannad. Det var den enda känslan jag kände den stunden. ilska. Men det gick förvånansvärt snabbt över på några minuter och jag kände en lättnad istället, över att jag har turen att slippa bekymmer och att jag faktiskt mår bra. Det andra, det är någon annans problem nu. Ilskan rann av mig på 5 minuter och byttes till glädje. Kvällen började med allsång och lycka på KENT och slutade på Scandic Malmen med gratis drinkar, fina människor och mycket skratt.

Idag vaknar jag och läser att det är kaos i Chile och att de drabbats av en stor jordskalv.
Haiti, Chile det tar aldrig slut. Min farbror befinner sig där på semester just nu, mina kusiners mamma bor där, jag har släkt där. Men det går inte att komma fram just nu.
Tänk vad saker sätts i perspektiv.

'Töntarna'

Måste bara byta om nu sen ikväll är det KENT på annexet! wiho. Som jag har längtat. Efter det blir det nog scandic malmen och nöjesguidens efterfest. Hade bäst ikväll, puss

To die by your side is such a heavenly way to die



Jag ska ta en varm dusch och sen ska jag somna till 500 days of summer. Det är säkert fjärde gången jag ser den. Jag älskar den. Den är sorglig samtidigt som den är fin. Ärlig och underbar. Rakt i hjärtat och verklig. Om kärlek och om hur jävlig, obesvarad men fantastisk den kan vara. Om att våga tro.


Abbey Lee Kershaw

Vogue Russia March photographed by Josh Olins

Vackert med blommorna och ljuset. Hon påminner mig om en ung Vanessa Paradis. Kan man längta mer till våren nu!

Den perfekta pagen

Inspirerande och vackra Leigh Lezark i den perfekta pagen. Hittade de här bilderna på henne och kom på att jag ungefär har samma frisyr och hårlängd just nu. Det var länge sedan jag var såhär nöjd med mitt hår som jag är sen jag klippte det kort. Valde att inte klippa så mycket på längden nu sist eftersom jag tror (är nästan säker?) på att jag kommer att klippa lugg framåt våren. Jag har fegat och velat fram och tillbaka.


100223

Jag längtar efter sol och solbrun hy nu. Nu måste jag ta mig in till stan på ärenden ändå suck. Wish me luck. Jag blev förresten sjukt nöjd med frisyren, som vanligt. Tror jag ska ha den här längden ett bra tag.




Spirited Away





Jag slapp skolan idag. Vi skulle till Tekniska men det var typ omöjligt med snökasoet. Det tog Cici 3 timmar att åka dit (inom stan!). Tina ringde sen och sa att det inte var värt det. Så jag tittar på Spirited away istället och dricker honungsté.

Nothing in between us when we sleep

Jag drömde att du kysste mig och att du sen höll om mig länge. Jag kände dig, din doft. Jag vaknade i drömmen och sprang för att du försvann. Jag hade drömt i drömmen. I hallen såg jag din blåa munktröja och dina skor och du låg lugnt och sov i min säng, på din sida där du brukade ligga. Jag kan inte beskriva vilken lättnad jag kände när jag ropade ditt namn och jag slängde mig i din famn. Det som gjorde ont hade aldrig hänt. Det var borta. Men jag vaknade. Jag hade drömt att jag drömde.

Fan. Jag vaknade av en tom och jobbig känsla imorse.

'where the wild things are'

Topshop unique A/W 10-11


Djuriskt på Topshops senaste visning på London fashion week. Påminner mig lite om filmen "where the wild things are" med hornen och all päls.
Men jag tycker den ser mysig ut kollektionen och influenserna från naturen är en hit.
Vad säger ni fashion goes nature. (Päls och djurkadaver var fake).

She's got heart. love heart

Några fina och bra saker:

Soliga vinterdagar

Nytvättade lakan

Skratt

Drömmar (alltid)

Ost

Regnbågar

Att få sovmorgon när jag är som tröttast

Pizza och vin med min bästa vän

Prickigt

Kramar, varma långa kramar

Att bli galet kär

Att älska och få älska

Picknicks ljumma sommarkvällar

Jordgubbar

Handskrivna (kärleks) brev

Blickar som gör mig darrig

Klänningar

Att få fläta mina fingrar runt hans

Min nya sköna poncho kofta

 


Day off

Söndag och det fortsätter snöa ute. Jag myser hemma och är barnvakt åt Gos. Har pluggat färdigt (skitskönt) så nu ska jag bara ha en klassisk mys söndag, göra ingenting och catcha upp med snacks, en bra bok, spel och film senare.

Det är fredag idag

Så var det fredag igen. Nu ska jag försöka ta mig in till stan i det här storm vädret, är jag bortbjuden på middag sen.

<3


Lovelies on a wednesday

Jag har ingen ork, vill bara ligga i sängen och inte göra någonting. Har ingen motivation och huvud och ögon känns fortfarande tunga från migränen. Men måste plugga nu när jag är hemma och senare måste jag till frissan. Men vad skönt det vore att bara ligga och dagdrömma idag.

Knitted Cape/poncho

Hur skön ser inte den här stickade poncho/capen ut? Den har dessutom luva! Wang? nej, från kära H&M såklart. Vill ha en till våren och ljumma sommar kvällar. Tycker mycket om att den är naturfärgad/beige.

Är för övrigt irriterad, vaknar av att det känns som om en elefant sitter på mig. Jag kan inte röra mig riktigt, känner sen att jag har fått migrän. Hela huvudet känns som om det kommer att sprängas och jag blir som en vampyr som inte tål solljus. Lite tröttsamt eftersom jag har en massa att göra och även var tvungen att stanna hemma från jobbet. Det känns iallafall lite bättre nu efter mörker och tabletter. Hatar migrän.

another summerdream

Oysho lookbook S/S 10

What we have here is a dreamer


Pic: Fadedfilmstrips/flickr  Mollyalive/flickr  Unknown

Numero Korea





Lina scheynius

Ska snart iväg till dansen. Fick tillbaka en tenta jag gjorde över jul och fick VG wiho. Är väldigt nöjd och lättad för att jag tyckte först att jag hade flummat iväg när jag skrev den.

Träsko boot

Såg de här träsko-aktiga skorna från urban outfitters hos fashionflash. Fulsnygga? Jag tycker faktiskt dom är fina, ja riktigt fina t.om, skulle inte ha något emot att trippa runt i dom i vår. Ska nog ta och spana in träsko stöveln i butik när de kommer ut.

Classic Kate

Harper's baazar/tfs

 

Jag gjorde toast till mellanmål idag som smakade skit. Vet inte hur man kan misslyckas med toast? Det är nog bara jag haha. Det är ny vecka med nya tag och jag ska äntligen klippa mig på onsdag! Bokat klipp och färg, ska bli så skönt. Är måndagstrött och längtar till min sköna säng som en och annan tant men ska röja undan lite jobb och plugg först.


An Education




Såg An Education igår och den var riktigt bra. Carey Mulligan som har huvudrollen imponerar verkligen. Är inte 60-talet ett av de vackraste, coolaste och elegantaste mode epoker som funnits? Det var preppy och chict och jag tycker mycket om stilen och accessoarerna. Fick jag välja ett årtal klädmässigt så skulle jag nog vilja levt under 60-talet.

Happy valentine


Glad alla hjärtans dag.
Kärlek ska man fira varje dag tycker jag, med den som får ens hjärta att slå dubbelslag eller med familj och vänner. Dagen till ära så bär jag mina söta hjärtstrumpbyxor från H&M. Nu blir det klassiska "dating" proceduren med bio + lunch/middag. Nu måste jag springa till bussen.
<3 till er!

stardust and Dots


Ha en fin lördag! ska ni göra något kul? Själv drar jag iväg på middag och vin hos M.

no place like home alright

Fredag! Ikväll blir det lugnt hemmamys med hembakad pizza och cola. Och så har jag en ostbågepåse och en kladdkaka som väntar till efterrätt. Life is good.
puss

Alice in wonderland





Längtar!

monday-friday

hej hej, vad tråkig jag känner mig. Den här veckan har jag sett likadan ut varje dag, tajts + tröja och gjort ungefär samma saker. Jobbat, pluggat, dansat, fått träningsvärk, fikat med kompis, smågrejer i mellan och spelat ds. Så har ungefär mina dagar sett ut den här veckan. Jag har ett  i-lands problem också, monki spets klänningen är slutsåld i alla monki butiker bu. Skulle inte ha väntat, finns det någon som kanske vill sälja sin? maila mig i såna fall.
Jag är så ovanligt trött också, skulle kunna lägga mig kl 9 och somna. Kan nog bero på att jag haft fullt upp och tvärtom sovit på tok för lite det senaste halvåret. Men imorgon är det fredag! och äntligen helg och roligheter. Nu ska jag titta på Prinsessan och grodan.
kärlek

Sonia Rykiel part 2

bilder: Glamour.se

Den 20 Februari släpps äntligen Sonia Rykiel pour H&Ms andra kollektion. Första kollektionen var ju bara underkläder, som var en hit och som jag tyckte mycket om, shoppade upp mig på en hel del. Men nu är det alltså dags för klädkollektionen och den är väldigt typiskt Sonia. Det är Paris, stickat, randigt och färgglatt. Sonia brukar för mig vara en favorit, men tyvärr har jag faktiskt inte sett så mycket jag tycker om i den här kollektionen. Det jag fastnade för och kan tänka mig är de randiga strumporna, halsduken, roströja, kilklack skorna, baskern och den svart-vitrandiga tröjan. Men man vet ju aldrig har ju inte sett allt i kollektionen, det kanske finns gömda guldkorn.

Vad säger ni, något plagg ni kommer satsa på?





Been out all day

Har varit ute nästan hela dan. Jag + skogsmulle går liksom inte ihop, tycker inte om att vara ute mer än nödvändigt. Nu drar jag iväg till dansen. xo

Madden dress off-white


Vill verkligen, verkligen ha den här fina spetsklänningen från Monki. Har spanat in den i snart en månad men inte slagit till. Lite dumt då det kanske finns en risk för att den redan är slutsåld. Fingers crossedx

Flowers in my hair

via:littleplastichorses

hello, sitter här med smutsigt hår och äter julknäcke (fynd 10 kr pkt på ica). Försöker mig på att plugga men det går inte så bra. Vill göra ungefär allting annat än det. Men det är måndag och veckan har än så länge börjat bra!

kvällar.

Jag trivs rätt bra med mitt liv just nu, det är skönt att bara rå om mig själv ett tag.
Jag kommer hem och tänder mina favorit ljus, umgås med mina vänner, äter goda middagar, sjunger med högt till smöriga kärleksballader och äter glass i sängen. Jag är ute och dansar in på småtimmarna och ler mot söta män. Jag har inte bråttom med kärleken, nej, jag har inte tid med kärleken. Men ibland kommer det över mig, speciellt om kvällarna. Kanske är det känslan av hur det kändes att komma hem till någon. När min sida av sängen var uppvärmd och när någon delade min dubbelsäng, när tystnaden gör ont. Jag kan sakna känslan av hur det kändes när någon pussade mig godnatt och väckte mig med en kram.
Men sen blir det morgon igen och dagen börjar om och känslan har hunnit blekna och försvinna till morgonens frukost.

Three lovely reasons to long for summer

 

 

WILEY CHUNKY WOODEN SANDAL. WARWICK MULTI BUCKLE WEDGES. AMAZEOG PEEP TOE WEDGES

De här skorna från Topshop gör att man längtar till varmare dagar. De första speciellt är helt underbara och riktiga "Veronica" skor, undrar om det finns ute i butik än?

Jag ljuger så bra

 


Body Conscience

Jag lever! Jag tog bara en lite break medan jag hade tusen saker att göra. I all bloggtorka så bjuder jag på lite naket på en söndag.

Busy heart

Hej lovelies, har inte hunnit blogga eller rättare sagt, jag har inte hunnit med mig själv. Det har varit mycket i dagarna, många bollar i luften. Men det är roligt det med, bara man inte stressar ihjäl sig. Hoppas ni mår, see you in the morning.

All day long

Älskar ljuset
Jag är trött, sov dåligt inatt mycket tankar som far runt. Upp tidigt och jobba, pluggat, fotat och skrivit.
Dröm inspiration till rum

Just a really comfy outfit for a cold monday

The sartorialist?
I brist på egen outfit.

RSS 2.0