In the Shadow

via studded hearts

plastic

Ny ring från H&M. Det hängde en kvar i min storlek och jag tyckte den var för fin för att inte köpas. Ringen är i plast och kostar 20 kr.

FAA klänning

       
      gårkvällens dagens

Igår hade jag på mig en ny klänning från H&M (fashion against aids).

flyt

Igår mötte jag upp min mamma för middag. Vi strosade runt på söder en stund innan vi gick till båtrestaurangen Flyt vid slussen/gamla stan. Vi beställde kalv entrecote med risotto och drack rosé medan solen gassade och små vågor ibland påminde en om att man satt ute till sjöss. Riktigt härlig dag, min bror slöt sedan upp och vi satt där bra länge och pratade och njöt av kvällssolen.

Veronica

Kom hem precis från en härlig dag och en god middag i solen. Idag har jag dessutom namnsdag, hade ingen aning blev grattad och påmind av Mia. Nu är det fika som gäller. Lägger upp lite bilder sen.
<3

30 maj

Det är äntligen lite sol idag och så är det söndag. Söndagar har blivit lite av min favoritdag. Jag sitter på min soliga balkong och lyssnar på Melissa Horn. Snart ska jag möta upp min kära mamma för att fira morsdag och äta middag. Det känns som om livet smakar ganska gott just nu.

Hannah

      
        
              
       
                                                                    Hannah and Landon

Hon är bland det vackraste och har en cool stil. Hon ser ut som ett sagoväsen och har världens vackraste hår. Fick jag drömma och välja så skulle jag vara rödhårig alla gånger.

Just another Saturday

       
       
Det blev ett par glas rosé igår, måste ju fira lite att jag klarat ett år av plugg samtidigt som jag jobbat! Ska firas lite mer med klasskompisarna sista skoldan. Sen är det bara 2,5 år kvar to go då.
Det kändes nästan lite skönt att det regnade idag. Jag hade en dålig natt och jobbiga och konstiga drömmar. Vaknade av att jag spände käkarna så det gjorde förbannat ont. Jag gör det ganska ofta, det känns ibland som om mina tänder kommer att gå av.
Så jag har bara tagit det lugnt hemma, tvättat lite och legat under täcket och tittat på film.
Snart kommer Carro hit och ska skämma bort mig med en ansiktsbehandling. En rätt skön dag faktiskt!

Friday night

Fredag! Jag är så sjukt trött och allergisk idag. Men det är fredag, ska äta middag snart och ta en powernap, (kan knappt hålla ögonen öppna) men sen är jag nog fit for fight.


kärlek

Nej. Jag är inte rädd för att försöka igen. Jag är bara rädd att bli sårad över samma sak.

Just like that

Mitt drömsovrum. Helt underbart, skulle vilja lägga mig under täcket och ligga i det sovrummet just nu. Bilden kommer från den lika fina och nyfunna bloggen amillionbabies.blogspot.com.


bag for you mac

Jag blev lite nyfiken på den här väskan som släpps i H&M:s juli kollektion. Den ser ju väldigt lovande och snygg ut som datorväska. Men jag undrar vilken storlek den är i, den kanske är liten?

Strike

Jag kom hem och somnade som en sten framför Kick ass. Jag var helt slut igår efter bowling och middag, men trevligt hade vi! Det var skitkul och bowla, har inte gjort det på år och dar. Idag måste jag nog titta klart på filmen eftersom jag somnade mitt i.
Hur mår ni idag?

Midsummer dream




knightcat

Gah som fint! Nu längtar man verkligen till ljumma sommarkvällar. Nu ska jag gå och bowla med gänget. hörs senare.
<3


typ om ingenting

Jag mår lite illa, hoppas att det inte är magsjuka bara. Känner mig bara konstig. Klockan är över ett och jag borde sova med tanke på att jag ska upp sex men istället så ligger jag och tänker på allt och ingenting. Tankar ibland, dom kan verkligen vandra iväg. Well well.
Jag såg Dear John igår och det var någon som undrade vad jag tyckte om den. Det var relationen mellan channing (John) och hans pappa som berörde mig. Tyvärr fick jag inte någon större känsla för kärleken i filmen, den var en aning spretig. Den var ingen Notebook och nu ska man inte jämföra filmer, men eftersom filmen är baserad på en novell skriven av densamma så kan man inte låta bli. Men filmen var helt ok, fin och sevärd.
Imorrn ska jag ut på middag och bowla med jobbarkompisarna så nu hoppas jag verkligen att jag inte går och blir sjuk. Nu är det sleep time om jag ska orka upp imorrn.
Sov gott mina vänner

Jumpsuits

                       
Fina lätta jumpsuits från H&M och priset är ju fint det med 99:-/st

Inspiration London girl

Sienna Miller


FAA


H&M Fashion against Aids släpptes ju för snart en vecka sedan. Jag var på H&M vip shopping då man fick sneak peak köpa kollektionen en dag innan den släpptes och här är lite av det som fick följa med mig hem.

Afternoon blom


ph Me

Det har regnat nästan hela dagen. Idag har jag städat och försökt få tag i SATC förhandsbiljetter men dom tog slut innan man hann blinka.
Nu ska jag beställa glasögon sen blir det middag. 

Run free. endless summer

littleplastichorses

Dear John






Jag har tagit en varm dusch, druckit honungsté och känner mig nu lite halvseg. Ska avsluta måndagkvällen med att titta på Dear John.

wiley chunky t-bar sandal

         
Ända sen jag såg dom i Emma Elwins blogg så har jag letat som en galning efter de här skorna. Det var kärlek vid första ögonkastet. Dom har varit slutsålda sen länge men nu har Topshop äntligen fått in dom på lager igen. Men gissa om min storlek redan är slut. Sån otur.  V i l l  v e r k l i g e n  h a  d o m!

blue sky

                     
                     
Dagens från i lördags. Klänning från H&M divided.

Måste även berätta att jag klarade tentan!! wiho ingen mer plugg till i höst. Jag kan bara glida skolans sista dar.
Satan i gatan vad glad och lättad jag blev när jag såg resultatet idag.

Marholmen


        
                        
                             Jag träffade Donkey! Syns det hur glad jag är? haha. Jag tycker vi är lite lika.

  

                     
                       

Det var sommarvärme och jag var på strålande humör. Vi fikade och åt lunch under bar himmel, picknickade medan vi lyssnade på musik, låg på bryggan, åt glass och bara njöt. På kvällen åt vi en jättemiddag medan Stephen Simmonds stod för underhållningen. Jag blev så glad, jag minns att jag spelade sönder hans Alone skiva när den kom ut för några år sedan. Det var en underbar dag och försmak på sommaren!


raindrops

Jag uppskattar värmen mest. Har längtat till sommar och sol men jag tyckte ändå att det var mysigt och välkommet att vakna till regnet som smattrade mot fönstret imorse. Riktigt söndagsväder. Jag har fönstret öppet lite på glänt, lyssnar på regnet, musik på högsta och ligger och läser.
Igår var en helt underbar dag! Kändes som semester, men jag var hel slut när jag kom hem. Det har varit lite blogg-koma men jag har laddat upp med massa bilder till er.
Litet tips, den underbara röda ros klänningen från Garden collection ligger uppe på tradera. Min sys säljer sin 34.
passa på. Ni hittar den här.

kärlek så länge

Lördag.

Uppe med tuppen en lördag, nu drar jag till Marholmen över dagen. Hoppas att vädret håller i sig, ha en fin lördag så länge.
puss

hey loves

Hej loves,  Äntligen är värmen här och då blir bloggen lite lidande, livet och sommaren kommer emellan. Jag har börjat få färg på mina ben och solkysst hår. Älskar.
Idag åt jag en ben&jerry strut och umgick med min sys efter jobbet.

Dagens


Klänning och halsband H&M.

Dagens igen. Lite bättre helbild på det jag hade på mig. Älskar min nya sköna långklänning, den är sval och lätt nu till värmen.

Idag skrev jag min sista tenta för den här terminen! wiho det betyder att jag är fri och har "sommarlov". Det kommer bli så skönt att bara koppla bort skolan efter jobbet och bara ta dagen som den kommer. Nu är det bara två veckor  kvar i skolan. Jag firade lite idag med den största glass-struten på stan.
Ska unna mig ett glas vin eller två som en liten belöning efter ett års slit nu.
puss

it's tuesday



fashion gone rogue via knightcat


fanny pack



Dagens dagens. Långklänning från H&M Trend. Provade även ut min nya miniväska från Lindex, som även kan användas som magväska. Den ökända magväskan haha, smidig är den iallafall.

glossy glossy

Mamma och syrran kom hem ifrån London igår kväll. Min snälla sys köpte med sig två somrigt fina läppglans till mig från Victoria's secret. I färgerna Red delicious och I Want Candy. Kommer användas flitigt i sommar.

dreamy light

Hannah and Landon


Workingplace

Måste säga att jag inte har något att klaga på direkt. Kom hem från jobbet och har gjort mig en plats i solen med fika, klarblå himmel och datorn. Det kan inte bli bättre en måndag med tenta plugg.

I'm kissing you

Jag avslutar min söndag med att titta på en av mina all- time favorit filmer. Baz Lurhmans Romeo & Juliet.

Natti


Sommardag


Vi låg under en blåvit sommarhimmel. Jag i hans famn. Mitt hår lekte med vinden och hårstråna kittlade min kind. Molnen seglade förbi, det surrade, vågskalp från en båt som närmade sig. Han blundade nu och jag gick på molnen. inga måsten. Vi skulle ingenstans.

summer long

                                   
                                                           Klänning från H&M Trend

Nu när jag ändå är på gång med shopping fynd. Den här klänningen fick även den följa med mig hem idag. Tycker om färgen, den känns sommar och fräsch. Nu fattas bara lite gyllenbrun hy till så är saken klar.

2 nya ringar




Jupp, det här två snyggingarna får nu pryda mina fingrar. Indiska 99:-/st


Indiska accessoarer


Var förbi Indiska idag för att ta mig en titt på Jade Jagger kollektionen. Men där jag mest fastnade var vid deras accessoarer. Dom har fått in väldigt mycket fint! Kikade på deras hemsida och såg mer fint som är på ingång i butik snart.
Jag kunde inte låta bli att köpa med mig två ringar. Gissa vilka?


Jacquelyn Jablonski & Hannah Holman by Ezra Petronio for Self Service Spring 2010

Fashion gone rogue

cheez doodles

 

Efter att ha varit ute och njutit av solen nästan hela eftermiddag så känner jag mig helt slut nu, det blir hemmakväll med mys och film. Ostbågar också ja. Jo, jag är beroende.


Fredagens outfit



Såhär såg jag ut igår. Bustier, Byxor, och kavaj (Ny) från H&M. Skor weekdays och halsband från Gina tricot.


Fredag kväll på Cafeét







Haha, jag och Mia har lyckats stå och pose på samma sida på nästan alla kort. Vi var på Cafeét igår. Nelly.com hade ett event. Vi drack Fresita, ett nytt jordgubbsvin (från Chile) och så stötte vi på Björn Gustafsson vid baren. SÖÖT! Jag blir fortfarande alldeles till mig över den mannen. Björn du är grym.<3
Fin kväll helt enkelt.

Ray of light

Ligger på balkongen, jag solar och lyssnar på Melissa horn och empire of the sun, bra blandning det där. Ska snart slänga på mig sommar klänningen för en glass. Lägger upp bilder lite senare från gårkvällens utgång och klädsel.

puss


Topshop virtual makeover



                 
            
                  
             
                
Topshop har ju lanserat smink och jag har blivit lite nyfiken på att testa. Såg till min glädje att man kan göra en egen "virtual Makeover" på deras hemsida. Superkul idé! Här kan du också testa deras och göra din egen makeover!

up and awake

Godmorgon! Ligger i min sköna säng med en kopp té och äter rostat bröd. Jag är ledig idag och det är så skönt. Nu ska jag gå igenom min mail och sen är det böckerna som gäller en stund.


Inspiration

Knightcat

Kläderna. Ögonbrynen. Hennes ögon är nog ett av de vackraste jag sett.


Speaking of...

På tal om halsband, minns ni collaget med H&M halsband jag bloggade om för ett tag sedan, nu finns en av favoriterna ute i butik!


Nytt halsband

Lite halvdassiga bilder men det får duga. Hur mår ni? Jag och Mia har varit på stan nästan hela dagen, strosat i butiker, letat efter en body jag vill ha, (slut i min stl tyvärr) och ätit yoghurt glass. Nu sitter jag här och vet att jag måste plugga men jag vill inte, har ingen lust eller ork.

Hade på mig mitt nya halsband ifrån H&M och långklänning från samma.


smink på Topshop



Många av er kanske redan vet men ni andra har väl inte missat att Topshop även säljer smink nu. check.

How i feel today (in 4 pictures)

flickr/we heart it

Jag blev plötsligt så himla sugen på pizza. Sitter med böckerna uppslagna och med datorn i knät. Ska göra en paus i pluggandet för fika och greys.

kärlek


simply beautiful

frida gustavsson
vogue nippon june 2010

Dom här bilderna påminner mig om gamla brevpaper jag hade som liten. Dom var så fina och skira, med motiv av en vacker flicka. Det var ungefär samma färger och så minns jag att det var doft brevpapper, dom luktade gott och jag var alltid rädd att de skulle gå sönder.

Hur ska man älska nån som har älskat nån förut



Jag ville mötas nånstans nere på djupet
jag har varit där förut
och jag är inte rädd
dina ögon ändrar färg i ljuset
men dom kan titta nu, jag är beredd

Lät du henne komma närmre
var hon vackrare än mig
det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
jag går bredvid men halkar efter
jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken
men det är inte mig du ser
den här platsen är nån annans
och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut

Jag minns så väl hur hon blev presenterad
men det var jag som lät henne komma in
och jag har försökt att ge dig hela skulden
fast jag innerst inne vet att den är min
Vi står på gatan, bryter meningar
i mörkret utanför stadens finaste hotell
och dina händer ber mig sova över
som ett sätt att säga – tack för ikväll

Lät du henne komma närmre…

Vissa stunder kan det kännas ensamt
om du undrar vad jag tänker på
så jag håller hårt och kryper tätt intill dig
som om hon skulle försvinna då
Vi talar sällan högt om våran framtid
vi talar aldrig högt om det vi har
dina drömmar blir allt svårare att se nu
och mina finns snart inte längre kvar

Lät du henne komma närmre…

Faces



Jag är skit tråkig för tillfället. Är superstressad över tentan nästa vecka, skoluppgifter, utv-samtal på jobbet mm. .
Sitter just nu och pluggar och dricker mjölk. Ville bara säga hej <3

Florens

Jag minns att jag att jag dagdrömde mig igenom hela första året på gymnasiet. Jag satt och tittade ut genom fönstret med lärarens dova mumlande någonstans i bakgrunden. Jag längtade efter något mer, jag längtade bort. Till vad visste jag inte riktigt då, vet inte om jag vet det än idag? Jag levde mest för drama lektionerna där vi skrattade så jag fick ont i magen, det var där vi teaterapor fick utlopp för vår kreativitet.
Trots mitt dagdrömmeri stod jag där sista dagen med väldigt bra betyg i handen och sjöng att jag tagit studenten.
Det tog inte långt tid förrän jag stack för att upptäcka världen.

Jag hamnade i Florens för att studera inredningsdesign.
Vi andades konst, åt billig pasta, dansade in natten på Italiens galna nattklubbar, åt frukost på pittoreska cafeér och jag träffade två stora kärlekar. Tess, min partner in crime, som gjorde att vi ofta hamnade i lite sjuka äventyr och så Casper. Han stavade Casper med C och han var det vackraste jag sett. Han var dansk och precis som jag där för att studera och uppleva italien. Men mer om honom en annan gång.

Jag minns att vi festade som det inte fanns någon morgondag, vi åt gelato och upptäckte livet. En utekväll så hamnade jag av någon anledning som smyckesmodell på någon obskyr fotografs vindsvåning och en annan kväll så hamnade jag och Tess på en amerikansk militärbas där tjejer var förbjudna. Vi skrattade så vi höll på dö medan vi och våra amerikanska soldatvänner smög förbi vakterna.

Det var första gången jag var ensam, långt bort ifrån tryggheten, mina vänner och min familj. Jag lärde mig otroligt mycket om mig själv under den tiden jag var där men även mycket om andra människor. Men jag var sjuk till och från under nästan hela vistelsen och drogs med förkylningar och hög feber, jag gjorde det t.om till en vana att sova med kläder och vantar på för att jag frös (feberfrossade) så mycket. Jag trodde dumt och naivt att jag kunde ignorera bort det med lite citronvatten och alvedon. Men så fick jag till slut ge mig för Florens fuktiga klimat och jag hamnade på sjukhus med hög infektion i kroppen. Jag har nog aldrig känt mig så ensam och liten. Jag minns att satt och pratade med min mamma i telefon dagen innan då jag plötsligt började skaka kraftigt. Jag hackade tänder så jag inte kunde prata och skakade så våldsamt att jag tappade telefonen. Det var då jag blev rädd och grät för att jag inte visste vad som var fel. Dagen efter släpade jag mig till sjukhuset och de konstaterade odramatiskt att jag kunde ha dött om jag väntat en dag till.

Jag minns dagarna på sjukhuset som ett dimmigt töcken. Jag var uttråkad, ensam och tjatade mest på att få åka hem. Jag låg där med dropp och tyckte att det mest var kusligt och lite smått bisarrt att ligga på ett väldigt vacker men gammalt sjukhus med nunnor och munkar som gick runt och bad för patienterna. Åh vad jag längtade hem.
Jag tjatade mig ut en dag tidigare än planerat medan sköterskorna irriterat skakade på huvudet. Men där kunde jag ju inte ligga medan livet fortsatte därute. Jag ville vara en del av det livet, ingen tid att spilla.
Men jag lärde mig också en läxa för livet.

Det var första gången jag reste själv.
Jag blev ingen inredningsdesigner men jag fick minnen för livet.
Jag kan fortfarande känna lukten av kaffe och ångorna ifrån gatorna när jag tittar på kort ifrån Italien. Jag minns mig själv som orädd och hög på livet. Jag pratade italienska obehindrat, småpratade med tanterna på bussen in till skolan, drack billigt vin på kvällarna och lyssnade på hip hop. Jag var kär, nyss fyllda tjugo och livet lekte.

äntligen lördag

Nu sitter jag hos Mia och Paul och har precis blivit bjuden på en grymt god lasagne med lite vitt till. Nu ska vi fortsätta prata om allt och inget, äta godis och ha filmkväll.

Ha en bra lördag!

With the wind followed the rain

flickr

Hej finisar, Jag började dagen med en nyttig frukost bestående av gröt och ägg imorse. Känner mig väldigt duktig. Nu sitter jag och pluggar undan till ikväll. Jag är riktigt trött på det här jäkla pluggandet och vill ha "sommarlov" nu. Jag jobbar ju samtidigt som jag pluggar heltid, så riktigt ledig är jag inte förrän semestern, men det är skillnad att kunna komma hem från jobbet och vara helt fri. Nu är det slutspurt, salstenta den 18:e och inlämningsuppgift till onsdag.
Det är väl bara att köra på.

H&M fashion against aids



Vecka 20 släpps H&M:s fashion against aids kollektion i utvalda butiker och på hm.com. Jag bloggade bilder på den chica festival inspirerade kolletionen för ett tag sedan och jag säger det, det finns myycket att se fram emot.

On the road



Harper’s Bazaar UK June 2010

Infinite

Älskar det här citatet. Inspirerar mig alltid.





paperbag?

                

Jag såg den här bilden hos fashionflash Karoline och först tänkte jag vad coolt, någon har varit kreativ och lite kul påhittig. Men nu är jag lite tveksam, kanske har chanel gjort en väska i paperbag stuk?

sneak a peek


                                                              source:Carolines mode

Jag vet att det är sommar vi längtar till nu men jag såg en liten förhandsvisning på H&H:s kommande höstkollektion och det ser som vanligt finfint ut. Det är stickat och mönstrat, fårskinnsjackan ser hur varm och mysig ut som helst.


Den blommiga & prickiga



Dagens dagens.

Idag hade jag på mig samma känning som igår, en ny blommig sak från Lindex, skärp från h&M och skor från wedins. Nu ska jag grädda pannkakor och titta på förkväll.

Tomorrow is another day

on a high note

 

Nu ska jag titta på Flickan från ovan och äta hembakat bröd. Natti fina ni!


Raquel Zimmermann

Raquel Zimmerman by Henrique for Vouge Brazil May 10

Maj 2

Jag har gjort den här söndagen i min nya blommiga klänning. Jag har legat på min balkong och solat och läst, gått en promenad och ätit glass med C. Nu tittar jag på Unicefs humorgalan på 4:an, är ni inte världsförälder än så passa på att bli det.
<3

Maj 1

Jag har mest hängt runt hemma i mysbyxor och stor herrskjorta idag. Jag har städat och rensat lite, försökt plugga lite men det gick väl sådär med det. Sen har jag även suittit och tittat biljetter till london och paris. Det blir nog filmkväll och ostbågar senare.
Ha en fin lördag!

Copycat

 

Dagens inspiration.

Lily donaldson i en perfekt outfit. Den här kommer jag nog köra en copcat på rakt av.

just another night




Jag och Mia

Bilder från igår.

Det var riktigt trevligt och mysigt igår. Vi var ett gäng på 10 st som drack lite vin, åt snacks, pratade lite skit och dansade pole (!). Vi satt och mindes gamla minnen och jag skrattade så jag grät åt sjuka intern skämt jag och Mia har. Med lite mindre än hälften av oss tjejer som dansar pole dance/fitness så är det lite oundvikligt att det inte kastas av lite plagg, tipsas om nya tricks och det tas en sväng runt stången. Inga konstigheter bara en vanlig kväll med andra ord.

Jag hade på mig en favorit klänning från H&M trend. Man ser kanske inte så bra men den har fina detaljer på ärmar och axlar.

puss

Beauty

Hej hej, hoppas ni haft en fin valborg!
Jag firade valborg med middag hos Mia och senare med vin och tjejsnack hos Linda.
Apropå ingenting, jag blev lite glad som ett barn när jag läste min mail idag och såg att Skönheten och odjuret äntligen har ett dvd release datum. I oktober släpps den äntligen.
Jag är en person som aldrig tröttnat på sagor. Jag älskar Disney och SoO är en av mina absoluta favoriter. Jag minns att jag blev så glad då jag jobbade som show entertainer utomlands och vi fick filmens theme sång som ett nummer. Jag sjöng duett med min dåvarande franska bästis. Jag tror jag sjöng den manliga delen i låten? minns inte så bra haha.

RSS 2.0