The Haircut


Jag gjorde det!

Gjorde ett klipp

Jag har klippt mig! rejält. Ska visa er, är supernöjd. Nu är det idol så länge.
Puss

grr vouge

                          
                         
                         
                        
                                                                     Vouge Paris
Kate Moss äger som vanligt. Sjukt snygga bilder är det.
hur mår ni?
Så var det måndag igen, och ikväll är det hollywoodfruar och Idol, nice!

Sonia Rykiel + H&M


SONIA RYKIEL HEATS UP THE 2009 HOLIDAY SEASON FOR H&M. glamour.se

Det har blivit klart vem H&M nästa Gästdesigner blir efter Jimmy choo, och turen har kommit till Sonia Rykiel.
Sonia är känd för stickat och randigt (love) men kollektionen med h&m kommer otippat att vara inriktad på underkläder. Man tackar!

Slow-fox

Vilken härlig söndag jag har haft, hann plugga undan det mesta och har hunnit njuta av att bara vara. Har legat och slötittat på ensamma mammor och nu hitch. Ska ta och fixa mig en kopp thé snart. Har nya örhängen, gillar ni? Från Gina tricot.

Carmen Kass




Lina Scheynius.com

Lina Scheynius en av mina favorit fotografer har fotat vackra Carmen Kass och det kan inte bli annat än grymt snyggt.

Krusifix

                                      
Lindex shop online.

Det här halsbandet stod jag och kände på igår, det är bra mycket finare i verkligheten än på bild. Tänk dig till svart klänning eller t-shirt, har lite dille på kors nu.


Lobo

    
            
Kofta/Cape Indiska, tröja från H&M divided och Converse. Smycken blandat.

Jag var lite rödluvan och vargen i ett idag. Min fina gamla koftcape värmer skönt  och har stor luva, grävde fram den häromdan.
Då var det söndag igen, har pluggat sen morgonen, skönt blev faktisk ok nästan klar. Har lite läsning kvar. Har varit ute på promenad i friska vädret och ska snart äta paj och sen hämta ut paket.
Var på stan igår och jisses, jag hade glömt att jag inte ska gå och shoppa när det är löningshelg, blev snurrig av allt folk.
Annars blev det mys med vänner och pizza (såklart) och hemmagjord chaithé med idol och film i fredags.

Saker som far runt

Tankar som far runt i en salig röra:
busy dag, men hinner skriva några rader.
H&M har fått in den fina sammetsklänningen med breda stora axlar på nätet,
jag har stressdrömmar och kan inte sova så bra,
undrar om vissa saker nånsin kommer bli bra eller läka,
är glad att jag har så fina vänner och familj,
måste plugga,
fredag imorrn!
börjar inte criminalminds idag??
vill ha ny kamera,
någorlunda ledig helg, det blir mer bloggande!
så härligt att ha er som läsare.


Jimmy choo for H&M

      
       
Hm.com

Den 14 november lanseras ju Jimmy Choos samarbete med H&m. Och jag har redan tittat ut lite saker jag vill ha från kollektionen.
Här är några av mina favoriter, de fina ballerina skorna med stenar/nitar, de grå ankelbootsen är ju darlings och byxdressen och klänningen ser väldigt lovande ut! Hoppas kollektionen även kommer lanseras online.

Sept 23


Knightcat. Alexa Chung

Hon lyckas för det mesta alltid.


sing me a song

Jag ska inte ljuga det är precis som det ser ut, jag är skit trött, tidig morgon sen natt. Men glad och lite lättad första delen är avklarad jag lämnade in min tenta idag, och unnade mig lite shopping efteråt. Det är jag värd. Det slog mig att jag inte lagt upp någon dagens outfit på länge, ska bli bättring på det nu när jag börjar hitta balansen med allt. Suktar efter en ny kamera också, vill ha en ny. Så ibland känns det si och så med fotomotivationen.  Tack fina för kommentarerna som trillar in lite titt som tätt.
Nu är det idol.

Backstage Rodarte



style.com

Hängslen

                        
phosephenefashion.com

Upptäckte den här tjejens blogg, skitcoolt med hängslen, man kanske ska gå en repa på Åhlens herr avdelning efter ett par. inspiration!
Annars har jag suttit hela e.m på Clarion hotel, hade föreläsning och åt en killer buffé. Åt så jag dropa. Nu ska jag skriva färdigt min tenta.

the dreamshoes

                            
Burberry prorsum. Burberry com

God eftermiddag, vad är bätte att börja dagen med än skor?
Perfekta kilklackarna. Jag skulle använda dom med allt och inget om jag hade dom i mina ägor.
Om någon kan skänka mig x antal tusenlappar så är saken klar.                  


Lea fur jacket


ginatricot

Jag har hittat min höstjacka!
Söt a-linjeformad, hög krage och leo.
Mama yo quiero!


three is a magic number


brownsfashion.com

Loubotinskor med nitar mjao.

Lara lips

           
ph.gillofilippa.

Nu sitter jag här en fredag och studerar så fint. På en fredag! men det ni är för att jag ska helgen fri, så jag belönar mig med lite gott och vin senare ikväll om jag är duktig nu. Så nu ska jag verkligen anstränga mig till tusan och skriva ihop min examination. Sys kommer hem idag! Bara över helgen dock. Nu hörde jag ryktas om chilenska piroger, gud så gott, hm kan inte koncentrera mig så värst nu.

Headpiece

                
Kyssjohanna.
Ah äntligen, som jag har längtat. Jag har tyvärr inte tid eller händigheten att göra ett själv, speciellt inte nu även om jag vet att jag skulle komma betydligt billigare undan. Guldpläterad hårband finns nu att beställa på
K J, House of Harlows. 899 kr.
Jag vill ha ett.

flashback of love



Jag tror på livslång kärlek. Det är en vacker tanke.
Jag tror på att man måste kämpa och jobba på ett förhållande.
Ibland är det just det hårda tiderna och stormarna som för en närmare och gör en starkare och tryggare.
Jag tycker till skillnad från många (även om jag respekterar dom;"jag är fri och min egen, kan ha sex med vem jag vill, gå och komma och inte bli sårad personer") OM att ha en alldeles egen speciell person i mitt liv. Vi lever redan i en stor konsumtionsvärld där vi byter mobiler som vi byter trosor. Jag vill inte behöva konsumera partners eller människor, jag vill mer investera i den jag tror på.

Tänk att ha någon som känner till dina innersta hemligheter, delar din weirdo humor, som är där för dig i vått och torrt, som känner till dina skavanker och som klockan sex på morgonen tycker du är vackrast i världen och med bara en min vet vad du tänker...som är din egen och älskar dig för den du är. Kärlek kan ju vara så mycket.
Inget förhållande kan nog vara perfekt eller ha alla rätt men man kan komma något så när. Och det räcker och är det vackraste av tankar. Kärlek är inte alltid en dans på rosor, och kan ibland mer vara en riktig prövning och väldigt svår, just därför är kärlek en av livets stora gåvor och att få dela det helt och fullt med någon annan.

Inget förhållande är perfekt, ingen människa är perfekt men har du känt något sånär kärlek så är det värt alla prövningar.

Jag svamlar nog iväg, men just idag är saknaden enorm.

Det här skrev jag för snart ett år sedan oktober 2008, tittar tillbaka lite i arkivet och hittar många fina minnen och rader.
En återblick i kärlek.

Keep it big

                  
Lindex shop online.

Armbandet köpte jag häromdan, nu är jag sugen på det fina halsbandet. Tycker om kombon stora halsband, enkel t-shirt och slitna jeans.


Love this

                                                  
Jillstuart (2010) dress
och
                      
Carin Wester boots.

Såhär hade jag då inte tackat nej till att se ut idag!

Jag vet urusel bloggning, men jäklars vad det är mycket nu den här hösten/terminen. Det tar sin rätt och tid att plugga och jobba heltid samtidigt, sen får jag inte glömma bort att leva också och då blir bloggen lite lidande. Jag som älskar att blogga, jag försöka göra mitt allra bästa. Behöver skriva av mig då och då ändå.
För övrigt så har jag ont i min ass och lår. Satan vad tufft och smärtsamt det kan va att dansa pole, har lärt oss helt galna saker som att hänga upp och ner. Jag vågade inte släppa med risk för att bryta nacken eller nåt, men hey det ska gå och hänga och snurra upp sig baklänges också...
Men superkul och bra träning, rekomenderar alla att testa.

Run the risk

          
'Love is passion, obsession, someone you can't live without.
If you don't start with that, what are you going to end up with? Fall head over heels.
I say find someone you can love like crazy
and who'll love you the same way back.
And how do you find him?
Forget your head and listen to your heart...Run the risk, if you get hurt, you'll come back.
Because, the truth is there is no sense living your life without this.
To make the journey and not fall deeply in love - well, you haven't lived a life at all. You have to try. Because if you haven't tried, you haven't lived.'
-meet joe black-




Bunny ears


Caroline.feber.se

I know, jag är inte den enda. Jag är förtrollad av bilderna. Älskar öronen!

end of the weekend

                    
                   
                                                                Zara

Det är nästan så jag längtar till och få använda min fuskpäls när jag ser dom här bilderna. Det har varit en så fin helg, soligt och en massa löv överallt i rött och orange. Hösten kan verkligen vara vacker. Hoppas ni har njutit av vädret, tagit en fika i solen, promenerat med bästa kompisen och snackat lite skit, läst en bra bok, hållit hand med personen som får det att pirra eller gjort något annat som fått er att le.

In a box


hm.com

Åh jag gillar! Boxformade tröjor från H&M. Jag beställde dom i en storlek större så att den sitter lite längre och kan användas med strumps. Perfekta basplagget i höst.


bubblegum

                        
                      
                     
                       Karlascloset.

Jag är en usel bloggerska just nu. Men har varit så mycket på sistone med plugg, jobb och allt emellan.  Hoppas jag finner mer tid nu.

Sov oroligt och vaknade av bankande hjärta. Jag stirrade ett bra tag ut i tomma intet, det är en dag då jag önskade att jag kunde glömma vissa saker, vara ett oskrivet blad och uppleva saker och människor för första gången. Jag vill slippa bekanta mig med mina fiender besvikelse och smärta. Jag vill ha glass för min ömma hals och jag vill vara den där självsäkra tjejen med vinst i blicken och orört hjärta, ska vi byta skor?

On the radio



Modefeber.

Är sjukt stressad över en tenta uppgift. Studietekniken har ännu inte infunnit sig och jag som inte pluggat på ett tag känner mig rostig. Blah, jag har inget liv för tillfället.


and the winner is...

Sitter halvdöd efter ett poledans pass, jäklar ibland är det smärta alltså, men såå kul!
Tittar på idol, och har faktiskt dragit en vinnare i Sephora tävlingen! tadam det blev Beccybrown! Grattis
Maila mig ditt namn + adress.
Det är kul med tävlingar, alltid kul att göra någon glad.
Fick ett mail idag om att mitt paket är på väg! Beställde en sen födelsedags present åt mig själv, nyfikna? ni får se vad det är sen.
kärlek

Closer

     
          
       
       
       
     
                                           " I would have loved you forever."



Skeleton


Ny döskalle ring, från Glitter.

Ser lite ut som en alien tycker jag, men nice är den.
Jag vet att jag inte dragit vinnare för nagellacket, oroa er inte jag har inte glömt. Men jag tänkte förlänga det lite så jag kör till imorrn tisdag 23.59. Vi får se om det trillar in lite fler, annars är det ju inte fy skam, det är ju bara större chans för er som redan är med!


the perfect person for me

          
Le love.

Hur mår ni förresten?
Jag sitter och, just det pluggar, tänker på kärlek och målar naglarna samtidigt. Tog mig en chailatte på vägen hem och köpte mig en ny ring. Gissa vilken?

I carry my name



Mitt nya halsband! Jag vet inte hur länge jag har velat ha ett, säkert sen jag såg Carries halsband första gången i SATC.




kräftskiva




Har ju glömt att lägga in lite bilder från kräftskivan för en vecka, eller var det två veckor sedan? Tog inte så många, men här är lite.
Nu får det vara nog för ikväll, lägger ner böckerna. Ska ta och göra mig varma mackor, en kopp the och sätta mig framför en film.

Domingo

             
                                                            vincentgapaillard.com

Har inte haft tid och blogga, ska bättra mig. Har haft mycket på sistone. Heltidsstudier, kombinerat med jobb och så gäster emellan tar ut sin tid.
Har ett enormt shoppingsug efter koftor, doftljus och nya stövlar. Köpte mig en mysig mössa häromdan iallafall.
Idag har jag mest suttit och pluggat (surprise) men jag har varit effektiv så jag har kvällen fri för mys och film och tid för och leva lite.
Annars har det mest varit en riktig söndag, då jag mest suttit och läst, ätit och tagit det lugnt.


visita

                               
Storfrämmande från England. Min morbror och hans familj är här när som helst, ska bli roligt att träffa lillkusinen. Så det är släkt reunion i en vecka. Snart är det god middag och catch up.
Äntligen helg! Imorrn blir det nog shopping och sec hand som gäller sen ska jag unna mig en låång sovmorgon.
Allt bra med er loves?

Indian summer

flickr.

Sommaren kom och gick och den var väldigt annorlunda i år på många sätt. Det har varit mycket tankar, kärlek, tårar, besvikelse, längtan, drömmar, sorg, önskningar, hopp och förväntan.
Ibland vet man inte hur det blir och varför det blir, men jag har lärt mig att bakom det mesta så finns det en lärdom att ta, ofta (inte alltid) är inget ont som inte för något gott med sig, ibland finns det en mening med att vissa saker händer
och ofta så är det dom små sakerna i livet man uppskattar mest, dom små sakerna som betyder mest. Och trots stundtals mörker så är livet för det mesta underbart.
Det gäller bara att påminna sig själv om det fina man har runtomkring sig varje dag.

weekdays.se

         
Weekdays lookbook aw09 ph, via knightcat/weekdays.se

Älska, älska inspirationen.

chanel black

               

Chanels höst/vinter. Sotiga ögon, röda läppar, svarta naglar. Precis som vanligt då, just how I like it!

Love magazine


love magazine f/w 2009 styling: alexander wang

......

Hej hej, ber om ursäkt för dålig uppdatering, har haft mycket att göra. Men ibland blir det så, Bloggar snart!
Kärlek

RSS 2.0