Paris je t'aime












Paris pt 1.

Paris-det var kärlek vid första ögonkastet. Vi bodde på Montmartre och det är så mysigt och fint där att man gott bara kan strosa omkring utan något egentligt mål, äta en crepe på vägen, sätta sig vid ett café och bara titta på människor. Vi åt frukost på Les 2 moulin varje dag. Världstrevlig personal som serverade oss Äggröra, crossiant, pan au chocolat, varm choklad, baguette och färskpressad juice tills vi nästan sprack. Cafét/Brasseriet är dessutom caféet där dom spelade in en av mina favoritfilmer - Amelie från Montmarte! Jag älskar att nästan allt var rosa och att det bara låg bara 3 minuter ifrån vårt hotell. Vår dag började alltid på Les 2 moulin med skratt och frukost för att sedan ta oss vidare på äventyr.


/Part 1 of my trip to Paris.
I seriously fell in love with Paris instantly. We stayed at Montmartre in a cosy hotel and ate breakfast every morning at what soon became my favourite
Café. The Café Les 2 Moulin is where one of my all time fav movies- Amelie from Montmartre was shot and took place. I loved all the the pink details and the breakfast was great! We began our day at the 2 moulins everyday and than headed for what the city had to offer.

Buenas noches

Hello vänner!

Jag är hemma från Paris och verkligheten är allt annat än franska balkonger, pan au chocolat, vin vid sacre couer och 32 grader i skuggan. Kom hem runt midnatt igår och gick upp och jobbade i ett tystare och kallare stockholm idag. Är världstrött och ska snart gå och lägga mig. Jag har haft det helt fantastiskt!! Men mer om det later för nu ska jag ta ett varm dusch och sedan ska jag sussa gott.
<3

30.



1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29 30!!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag. Grattis till mig!

Happy birthday to me!

Au revoir


Au revoir nu sticker jag till Paris!! Vi ses om några dagar PUSS

Paris

 

Vet ni vart jag ska imorgon?!! Jag har ju skrivit och drömt så länge om Paris att det nu var dags att åka dit. Jag har faktiskt lite resfeber just nu. Jag fyller år på fredag så jag bestämde mig helt enkelt för att unna mig Paris i födelsedagspresent. Så i april bokade vi allt och jag kommer att fira min födelsedag i ett av världens finaste städer. Det kan inte bli bättre, är så glad och förväntansfull <3

 

/Im leaving to Paris tomorrow to spend my 30th birthday there with my loved ones. Have always dreamed about Paris and now Im finally going! Im so happy and excited that i will celebrate my birthday in one of the most beautiful cities in the world!! Can't wait.


WOW pt 3














Jag vet inte hur jag ska summera den här helgen. Den var helt enkelt en av årets höjdpunkter. Jag har inte haft så här roligt på länge, jag tror jag skrattade mig igenom hela helgen.
Artisterna, Prince var mästerlig! Jag hade ett leende från öra till öra när han spelade. Det var stort att äntligen få se han live. När hela way out west sjöng med till Purple Rain så rös jag i hela kroppen. Andra stora höjdpunkter var Kanye west och Empire of the sun. Robyn levererade som alltid. Fleetfoxes var vackert. Efterfesterna var minst lika roliga som själva förfesterna/festivalen.
Jag var i götet i två intensiva dagar som mer känns som en vecka på ett bra sätt. Tack göteborg och vänner +(cousin Jaxs och Siri) Jag hade sjukt jäkla kul! Ses nästa år.

Ps. Lika bra att  en del bilder blev oskärpa och suddiga. För det var precis som på baksmällan, vi festade som rockstars och dagen efter var det "eh vad hände??" haha.


/To sum it all up. I had an awesome time at way out west with my friends! The bands were magic specially Prince, it was huge to finally see him live. Overall I think I laughed my way thrue this whole weekend. Long time since I had such a good time. Thank you so much Gothenburg and WOW!! I'll see you next year.

WOW pt 2











Way out west 2011/göteborg

Lite fler bilder från Way out West.

kleinblue



Blus-Chicy, boot-Nelly, Skinnshorts-Lindex och väska från H&M

Sneakar in en wow outfit emellan. Det här hade jag på mig första dagen på wow.

WOW pt1






Dag 1. Bilderna är tagna med min iphone så dom blev lite suddiga emellanåt, men syrran har fler bilder i sin kamera. Här är jag och Jaxs på väg till WOW för att möta upp resten av gänget. Först ut var Fleetfoxes!!

/Fleefoxes beautiful as always!

110812


Kofta HM, Skor converse, Klänning/linne Monki, linne under från Cos och Raybans.

Hello, nu är jag tillbaka. Jag ska köra en liten resumé om min helg. Här är jag precis ankommen till götet. Siri som åkte två dagar innan kom och mötte oss med nycklar till lägenheten/lokalen där vi skulle bo. Jag är skitglad och pepp trots bara 4 timmars sömn.


WOW here i come



Packar för way out west. Wee!! Är så pepp. Tåget går dock 6.30 imorrn bitti, mindre pepp på det.

Getting back from my holiday coma

Packar för wow, läser min bok, äter ost, målar naglarna och läser twitter samtidigt #multitasking

PUSS


Comfortable



Gårdagens. Tröja och väska från H&M trend, Kjolshorts- H&M Trend, skor - converse och solglasögon Rayban.

Fishing




Igår åkte vi till Nacka och fiska. Japp, jag älskar att fiska men gör det alltför sällan. Fångade tre små strömmingar! Lite fiskelycka hade jag tillslut men mitt spö var inte så bra, dom bredvid håvade in fem åt gången! Så jag ska ta och köpa mig ett nytt bättre spö. Älskar den ro som infinner sig i kropp och själ när man fiskar. Det är verkligen avkopplande.

Feathers


Lindex Shop Online

Väldigt enkla och fina.

Eveningsun




Igår åkte jag och Jess in till Djurgårn och åt sen lunch och drack kall cava. Sedan slöt Pernilla och Omar upp och vi avslutade kvällen med middag på söder! Jag har det väldigt bra just nu.

Feliz cumpleano!

 

Håller på och gör mig iordning och ska strax ut på middag och fira min papi som fyller år idag. Feliz cumpleano papá!!


A tuesday in my life





Love summerdays



Me by me
Dagens. Jumpsuit från H&M.

Ponytail



Gårdagens kläder. Klänning/tröja (gammal) från H&M och skor från Nelly.

Bio

Den här måndagen har varit upp och ner vädermässigt men det en perfekt kväll att gå på bio på! Lägger upp dagens senare/imorrn när jag kommer hem. KRAM


Plastic


Nelly.com.

Nya skor till samlingen och dom passar till det mesta och är riktigt sköna. Plastic fantastic!

American pancakes




Det kändes inte helt fel att börja dagen med Brunch! Yum.

RSS 2.0