Tävling - örhängen

                                             
Busy little bee, that's me. Det känns lite som jag försummat bloggen de senaste dagarna. Fick lite dåligt samvete. Så för att kompensera er så slänger jag in en liten utlottning. Jag lottar ut de coola "mutter" örhängena från H&M TREND som sålde slut som smör i solsken. Kommer helt nya i orginal plastförpackning. 
Så vi kör som vanligt:

Vill du vara med så lämnar du bara en kommentar under inlägget
Glöm inte att skriva namn, bloggadress eller @adress!
Tävlingen pågår till fredag 5/11 23.53.
Jag lottar sen ut en vinnare bland kommentarerna.

Ps. Ni får kommentera hur många gånger ni vill, större chans att vinna :)

from 8:am-11:am

pauline darley


Jag hade en underbar dröm inatt. drömde om R. Jag ville inte vakna men trots god sömn så vaknade jag kl
nio. Jag låg och tänkte på att klockan egentligen var åtta och på att det är söndag. Jag låg så en stund och bara lyssnade på alla ljud utanför fönstret. En bil som startade, ett barn som skrattade, en dörr som slog igen i trapphuset, grannen som spolade vatten. Jag låg och kikade ut genom fönstret på en gråmulen och disig regndag och drömde mig bort. Hur skulle Paris varit just idag? vackra kläder, fina böcker på hyllorna, en lägenhet inredd med seconhand fynd och en fin man att promenera med. Jag kunde inte somna om så jag tassade upp och gjorde mig en kopp frukt te. Jag gick tillbaka och la mig i min varma säng igen. Jag låg och tänkte. Jag har inte glömt er. Men ibland kommer livet emellan med alla måsten, jobb och skola.
Tack för att ni stannar.<3

how much longer

flå't för så dålig uppdatering. Jag lever, jag har bara tusen saker att göra. När jag gjort klart det jag ska så lovar jag att ladda med bilder!
massa <3 till er så länge

äntligen hemma

Hej!
Jag har haft en lång dag och kom hem för bara en timme sen. Jag var i skolan hela dan och åkte sen direkt på en föreläsning med jobbet och nu är jag helt slut. Men det bästa på hela dan, fick tillbaka min gamla tenta som jag skrev förra månaden ni vet den jag hade ångest över, och gissa vad? Jag fick VG! Weep woop. Det trodde jag verkligen inte för jag tyckte den var så himla jobbig och svår. Men en klapp på axeln till lilla mig. Nu ska jag soova. Hoppas ni haft en bra tisdag! Puss

Inspiratzione




                                                             Stockholm streetstyle- Josefin N

hej mina fina läsare,
Jag sitter i en stickig sak och skriver på tentan. Jag förstår inte varför jag låser mig ibland, och nu när det inte ens är en stor tenta på många sidor så blir jag bara irriterad på mig själv. Men det ska gå den här gången med, det är bara att kämpa på.
Hur har er måndag varit?

Im addicted to waste my time

tumblr

 

Jag ger fan upp. Nej jag har inte skrivit hela dagen eller kvällen på tentan och det lustiga är att den för en gångs skull inte är speciellt stor eller avancerad, den går att skriva ihop på en dag om man är flitig. Men jag är inte nöjd med det jag har skrivit. Så jag lägger ner för idag och struntar i att den inte blir klar idag. Nu blir det äntligen Skönheten och Odjuret, längtat.

Ps. Här ovan skulle jag ha velat sova inatt.

natti


15 saker ni inte visste om mig del 1.



15 saker ni inte vet om mig :) del 1:

1. Jag har svårt för att gå ner i rulltrappor, värre springa i dom. Det blir fel i min syn, jag ser dubbelt och börjar hyperventilera (det är som en liten fobi) jag kan nästan bli gråtfärdig om någon stressar mig, så jag går ett steg i taget som barn gör.

2. Jag äter bara det gula när jag äter ägg

3. Jag har pluggat drama och spelat teater sen jag var 8 år. Älskar att stå på scen, drömde i många år om att bli skådespelare eller få syssla med teater på ett eller annat sätt. Teaterapan och drömmaren i mig drömmer fortfarande.

4. Jag piercade tungan på min 16-årsdag (mot min mors förtvivlan) och hade den så sent som fram till i våras då jag efter ca 12 år tillslut tröttnade och tog ut den.

5. Jag har varit både "hiphopare" och indie/rock stilmässigt när jag var tonåring. Älskade min indie period och allt vad det innebar i musik, kläd och frisyrväg!

6. Jag är envis som en åsna

7. Jag har alltid vatten vid min säng när jag sover, jag vaknar och dricker minst en gång per natt.

8. Jag bodde utomlands i ca 2 år efter gymnasiet och bodde då i Spanien, Italien och Cypern.

9. Jag har jobbat som Show entertainer på Cypern, spontant infall. Sökte, gick på audition, reste och sjöng och dansade i 9 månader och fick ibland skriva autografer till små kids haha. Men det var ett riktigt slitjobb emellanåt.

10. Jag utbildar mig till lärare

11. Jag har spelat både fiol och piano som liten

12. Jag är sämst på att laga mat

13. Jag är sjukt driftig när det kommer till mycket men faktum är att jag även är extremt lat (är född lat, enligt min familj)

14. Jag tycker om att skriva och fick ofta beröm för mina texter när jag gick i skolan.   
ville bl.a bli författare när jag var yngre

15. Jag hatar spindlar och kackerlackor



söndag update

Godmorgon på er!
Jag kan inte sova länge längre, börjar nog bli gammal haha. Jag skulle velat sova till minst tolv med tanke på vilken tid man kom i säng inatt men men.
Igår blev det en riktig svulldag och i love it. Vi åt en massa gott och drack årets första julmust!

Idag ser min dag ut såhär:
Skriva klart på en tenta
Fika
häng med syrran
blogga
fota
titta på Skönheten och odjuret
titta på ännu en film kl 21

Nu-frukost!

Ps. Titta gärna in min bloppis på tradera HÄR.

vino

hello, har precis ätit middag och nu har vi korkat upp Raspberry vin och tänt ljus. Nu ska vi svulla gött och ha en riktig myskväll.

Ha en riktigt grym kväll!

<3


Se det snöar

 

Godmorgon lördag!

Jag har precis avnjutit en lång frukost och ska snart hoppa in i duschen för att möta upp Mia.

Jag måste erkänna att jag tyckte det var mysigt att vakna upp till snö igår trots allt slask. Det är så skönt att det äntligen är helg för jag har känt mig ovanligt off och slut den här veckan. Imorse vaknade jag stressad upp och trodde att jag hade försovit mig till jobbet men det är nog en av dom skönaste känslorna som finns, att vakna upp och tro att man måste upp för att sen upptäcka att man inte måste iväg någonstans och få somna om haha.

Gött, hörs om en liten stund.


How i feel today (in 4 pictures) thursday

Tumblr/flickr

 

Det har varit upp och ner den här veckan, humöret har liksom inte varit med mig. Men jag tror mycket på att vädret påverkar mig, jag orkar inte med det här mellantinget, mörkt när man går upp på morgonen och mörkt när man går hem. Sen har jag även varit noll inspirerad och omotiverad i skolan och då känns det jäkligt tungt. Däremellan så är det livet med all dess ups & downs. Ni vet vissa dar då det känns som allt jobbar emot en och det känns som ens prestationsångest ska äta upp en. Men man får väl ha såna dar också antar jag, man kan ju inte alltid vara glad eller på topp.


tale as old as time


Och som den (disney) nörd jag är så är jag väldigt glad över att den äntligen damp ner i brevlådan idag! Glad som ett barn. En av mina absoluta disney favoriter. Har ni någon favorit?

In-new back pack

 

Jag hade nästan glömt att jag hade budat hem en ny ryggsäck på tradera. Det var ett spontant infall och jag trodde inte att jag skulle vinna den, men nu ligger den på posten och väntar. Har en i svart så jag tyckte det skulle vara kul med en ljus. Den här är vintage och i äkta läder. På bild ser den helt ok ut, nu återstår att se hur den ser ut irl.


just some nice things






H&M

I butik nu.

absolute watkins

Läste precis hos Kling om det den nya Vodka flaskan som Liselotte Watkins fått döpt efter sig. Hur coolt är inte det att få en vodka uppkallad efter sig. Den kommer att säljas som limited edition/på taxfree's så alla res sugna passa på att haffa en! Smaken är kaffe/mandel. En Absolute Watkins i kökshyllan och barskåpet-yes please.


garderobslyx

Hej!
Det blev en bloggpaus på en dag, hade ingen inspiration så hellre blogga mindre än blogga bara för 'att'. Jag har suttit och tittat in kompaktkameror på nätet. Vill ha ett lite mindre alternativ till min systemkamera som man lätt kan ha med sig i väskan. Tips? Än så länge lutar det åt en panasonic lumix eller en Canon g12.
Men hörrni vad säger ni om sovrummet  + garderoben ovan på bild? amazing. Så ruskigt fint att ha sina kläder, skor och accessoarer längs hela väggen som en del av inredningen. Allt är precis i min smak, och det bästa av allt det kommer från Ikea!

Lights

Det är galet blåsigt idag, och jag känner mig trött och lite nere. Livet ibland bara. Jag tog iallafall äntligen tag i mitt hår och bokade klipptid till imorrn, yey alltid nåt. Men nu ska jag bara ta det lugnt, det blir filt, musik och tända ljus. Bloggar mer senare om jag orkar annars så hörs vi imorgon.

kärlek till er


all black things

Lindex shop online.

 

Tre saker jag vill ha idag.

 


Looking good


tfs via little plastic horses

Jag tror inte att jag har sett Mischa Barton så här snygg på länge, hon gick ner sig helt ett tag. Men jag tror att det här är gamla bilder?

good sunday times

Jag har precis ätit och nu ligger jag och C och degar framför Gossip girl. Min söndag har bestått av promenad i höstsolen, fika och fönstershopping. Jag har druckit lite för många chailattes på sistone känner jag, fast det tillhör lite till hösten och vintern tycker jag, det ska vara massor av fikor, tjocka koftor, tända ljus och häng med vännerna.

Bubblegum


Snejana backstage Cacharel SS 2011

Hej, börjar söndagen med den här rosa karamellen. Jag älskar allt på bilden, de olika nyanserna av rosa, klänningarna, solglasögonen, håret, väskan, ljuset, läppstiftet. Ja, ni fattar. Fin Inspiration!

colors of October


         


Glad lördag, hoppas ni får en jättebra kväll! <3

Scarf and autumn leaves



Jacka och kofta från Monki, Skor Din sko, Hatt gammal från H&M, Scarf Weekday.

Dagens tidigare idag. Så härligt väder det var idag, lite lager på lager blev det när när vi tog en runda på stan. Jag kände mig lite som i en sagomiljö med scarfen/poncho, löven och hatten. Nu har jag svirat om och är redo för kvällen.


Hej

Godmorgon(?)
Det blev en lång sovmorgon för min del och en lång frukost. Så nu ska jag hoppa in i duschen och ut i fina vädret. Gårkvällen spenderades med rött vin, hemlagad pizza, lite skitsnack och idol. Hur bra som helst. Det var lite kul att Olle i Idol som btw, är sjukt lik Joaquin Phoenix (min celebcrush) sjöng Oskar Linnros. Är lite småkär i Olle, han är rätt grym.
Nä hörrni nu gör vi den här lördan. Hörs lite senare! kärlek

amelie

Amelie från montmarte, kan det bli bättre?


Wang lookie

Min jakt på en budget och fin vardags väska fortsätter och den här såg jag precis på Lindex shop online.

Det är lite 'Alexander Wang' över den, modellen, dragkedjorna. Den var rätt fin faktiskt.


från och med nu från och med du

 

Dagens låt: Från och med Du - Oskar Linnros

 

Den här dan har bara sprungit iväg. Jag skulle ta en bild på dagens kläder innan det började mörkna ute men jag hann tyvärr inte, så det får bli imorrn. Jag hann iallafall plugga undan lite så det känns bra. Hur har eran dag varit?


läsa

kurslitteratur eller nya Elle? hmm

F-U-R

Air France madame october november 2010/Marie Claire Russia

Nu börjar det bli riktigt kallt, jag pratade om fleece igår mitt hemliga vapen, (jag bär det nästan jämt under jackan vintertid. tycker det är bäst för en som fryser lätt) men det är väl även dags att ta fram pälsen nu. Jag gillar min fuskis rätt skarpt så det ser jag bara fram emot.

filmjölk och frusna jordgubbar

Det känns som om livet snurrar för fort just nu. Ibland är det bra, när man vill glömma eller när man längtar till något. Men just nu känns det som om jag inte hinner med, jag längtar inte och jag har inget springa ifrån. Jag känner mig som rullbanden på ica en fredagkväll kl.19 dom bara rullar och rullar utan ett slut. Jag gillar mitt jobb, jag gillar att plugga, jag älskar det jag gör. Men just nu hinner jag inte med. Precis när jag tror att jag är ikapp och har gjort allt så kommer det bara mer och mer. Imorse var jag trött, min varma säng höll mig kvar men likt en sömnig nyvaken katt sträckte jag på mig och gick upp. Filmjölk och frusna jordgubbar, kall vind, ett leende på bussen och så började min onsdag.

Waves

Michael Kors spring 2011

Jag älskar håret! Perfekt vågigt och lite slarvigt uppsatt. Några luggslingor fram, enkelt men ack så snyggt.

attention-vote

Åh, såg att jag har blivit vald som en av Elin Klings favoriter på minoutfit igen! Kul, Tack!
Ni fina kan rösta på min outfit HÄR, det skulle göra mig SUPER glad.
puss

 


dust & diamonds

Jag köpte ett nytt nagellack på H&M i måndags. Färgen är grymt fin! Den är höst för mig, caffe latte- chokladbrun Me like. 39,90 coronas.

headbands



pics modefeber/carolines mode

Sitter och tittar på Sverige-Holland matchen och wtf, redan ett mål från Holland. Sverige kom igen nu!

marin/svart/röd



(Ny) Jacka från Topshop. Skor Acne. Byxor H&M. Tröja och halsduk Topshop.

Nu börjar det verkligen bli kallt, det är väl snart dags att ta fram fleecen. 
Idag hade jag på mig min nya jacka från Topshop, jag fastnade lite för skinnlappsdetaljerna vid armbågarna och på att den är lite åt det marinblå hållet. Nu ser knapparna röda ut pga av blixten på sista bilden men dom är egentligen mörkbruna.

a day at school

Min dag:

Kaos på bordet. Brainstorming och planering.


Vi har riktigt kul ihop trots allt plugg, ibland spårar det ur helt och samtalsämnena blir eeh, allting "annat" än skola.


The girls and the school


Jag premiärgick mina nya skor.

Humpty dumpty

Tim Walker for W October 2010


Menu: live love laugh

flickr/hey you are loved

 

Jag har unnat mig lite måndagslyx i form av ett glas rött och en fet lasagne. Mötte även upp Mia efter jobbet för en fika och lite skitsnack. Nu ska jag avsluta min måndag med en film tror jag. Jag förstår inte var dagarna och veckorna tar vägen, det är snart bara två månader kvar till jul! ?

<3


woolshake

H&M/Topshop/Topshop

 

Ull, Ull. Jag har beställt den långa jackan från H&M men leveranstiden är lång och seg, väntat i några veckor nu. Jag hoppas att den kommer motsvara mina höga förväntningar för på bild ser den grymt fin ut!


Boom boom boom

Streetstyle from fashion week 2010

Sweet dreams

Här vill jag sova. Underbart.


Hämnden


Filmtips!
Jag såg Hämnden igår av Susanne Bier. Jag har tidigare sett hennes: Älskar dig för evigt, Brothers, Things we lost in the fire och Efter bröllopet och jag har både suttit och varit helt förstörd, känt hopp och hulkat efter att ha sett hennes filmer och det är det jag gillar. Hur dom berör, hur dom får dig att känna och tänka. Hon ställer ofta vardagslunket i annat ljus, familjelivet, relationer, sorg, ilska och känslor på ett äkta och naket sätt. Här ställer hon två olika världar mot varann och fördjupar dom. Drama när den är som bäst. Den var sjukt bra och gripande, och Persbrandt som annars inte är en personlig favorit hos mig överraskar och levererar hundra gånger om. 
Så om ni ska på bio snart så tipsar jag er att se den.

 


New things


Här är det som fick följa med hem från Topshop! Det här + en jacka som inte finns med på bild, visar den senare. Jag var egentligen på jakt efter en ny mössa, men det blev en halsduk istället. Blev helt kär i färgen och längden. Den vita klänningen (är samma som finns med på bild på föregående inlägg) behöver jag säga mer, I die. Är helnöjd med köpen.

Top(shop shop)


           
             
           
Från shoppingen i torsdags. Det var 20% på hela Topshop så det var knökfullt till en början, folk minglade och shoppade. Jag hittade en del godsaker som fick följa med hem, ska strax visa er vad. Cintis hittade finaste rocken i rostbrun/camel. Den är så snygg och hon köpte den självklart.

it's been a long time since i had some fun


                                               Skinnshorts- Lindex, skjorta-Nelly, ringar blandat.

Jag ska snart på bio och sen middag. Ha en fin lördag!
puss

äntligen fredag

tumblr.

 

Gillar deras ringar! Jag tänkte mig en massa saker jag skulle göra idag efter jobbet. Jag tänkte hämta ut mina skor från skomakaren, hinna plugga lite och sen kanske slå klackarna i taket men vet ni, jag orkar inte. Så nu har vi svängt ihop en god middag med lite vin till sen blir det slapp framför idol. Göttigt.


Topshop

wow!

och på tal om topshop så ska jag snart trotsa regnet och ta mig dit för ett litet shopping event Elle har där ikväll. Det får bli en snabbis, det är så jäkla ruggigt ute så jag har bara lust att hoppa i pj, lägga mig i soffan under en varm filt och äta ostbågar typ.


lace with black

  
 
    
  
 
 
                     
                                      Dagens. Byxor H&M, skärp monki och topp H&M trend.


How i feel (in 3 pictures) wednesday

flickr

Känner mig bubblig, liksom lätt idag. Nu ska jag äta pasta och sen blir det lite plugg innan Greys börjar (äntligen!).

 


dagens tips

Lindex shop online


Är ni ute efter lite underkläder då måste jag tipsa om de här fina boxtrosorna i spets från Lindex för endast 9,50 kroners. Bara sådär, som hittat.


black and white booth

Jag måste bara berätta om filmen igår. Jag och syrran tittade på The Road, och jag satt och hade ångest under hela filmen. Jag var rädd från början till slut, den var sjukt obehaglig. Men den var riktigt bra och sorglig, rörande trots att jag stundtals bara ville blunda.

Nu ska jag tvätta av mig och läsa tills jag somnar.

go natt fina ni


Mössa


Jag tog mig till skomakaren idag efter skolan och lämnade in min Acne's som behöver sulas och klackas innan användning. Nu har jag precis ätit middag och sitter och läser mailen och tar det lugnt.

Jag är lite sugen på en ny mössa till vintern och dom här två såg varma och sköna ut.

Topshop och Zara.

Beige/camel


Nytt i garderoben! Jag bara älskar min nya kappa, såg den idag och var tvungen att slå till. Från H&M (what else).

masquerade

Vogue anniversary celebration

movietime

Jag har tagit en varm dusch och nu har jag kurat ner mig under mitt tjocka täcke. Gud vad det blåser ute, känns rätt mysigt att ligga här nu. Nu ska jag och syrran titta på film, och jag äter ostbågar på en måndag. Gött.
natti

close up leo shoes


Ville visa er en lite bättre bild på mina nya skor som jag gick omkring i idag, I like! Det är kul med lite annan färg på fötterna än svart.
Från H&M.

hello monday

       
       
        Dagens. Trenchjacka (NY) från H&M, skor H&M, väska secondhand och halsduk monki.

Är måndagstrött. Men jag är så lättad över att den där jäkla tentan är inlämnad, jag tror det är den jobbigaste jag skrivit hitills. Nu får man väl bara vänta och se om man klarat sig. Imorrn är det skola igen, längtar lite till varje tisdag då gänget samlas.
Jag har den bästa grupp man kan ha, så ni vet tjejer!

höst



hej <3
jag vet, det har varit sämst uppdatering den senaste veckan. Men jag blev äntligen klar med tentan igår så den är ivägskickad och klar (ångest). Men jag fick ändå nästan halva söndagen till att bara ta det lugnt och det var guld värt. Slappade framför hills och the city, åt tacopaj, umgicks och tittade på film. Så härligt!
Nu kör vi på här igen tycker jag!

lördag

Hej hej,
sitter och skriver på tentan, (ja fortfarande). Det går väldigt segt när man egentligen vill göra massa andra saker. Men ska möta upp Mia för en fika senare så då blir det en break från allt. Det har varit så mycket i veckan känner jag, mycket på jobbet, mycket privat och mycket plugg. Men jag är väl sån, funkar bäst under press och stress hehe, men visst behöver man stanna upp. Det är viktigt, jag har redan stressutslag som jag får omedvetet, så min stress visar sig inifrån och ut. Det är sällan man ser på mig att jag är stressad, det är nästan tvärtom och det är inte så bra. Det är då det ofta smyger sig på en och visar sig på annat sätt. Men, mina vänner nu ska jag skriva på sen ska jag ut i höstsolen och bara njuta.
puss

RSS 2.0