Happy New Year!

Det får bli en photobooth serie såhär i sista minuten. Hinner tyvärr inte lägga upp en bättre outfit bild men det kommer imorrn.
Det blev den lilla svarta/enaxlat, svarta naglar, slarvig knut, sotiga ögon och stora örhängen
Nu lämnar vi 2009 bakom oss och välkomnar år 2010!
Ha de bäst ikväll! önskar er alla ett Gott nytt år!!

Miss her when she's not there

                    
You may not be her first, her last, or her only. She loved before she may love again. But if she loves you now, what else matters? She’s not perfect - you aren’t either, and the two of you may never be perfect together but if she can make you laugh, cause you to think twice, and admit to being human and making mistakes, hold onto her and give her the most you can. She may not be thinking about you every second of the day, but she will give you a part of her that she knows you can break - her heart. So don’t hurt her, don’t change her, don’t analyze and don’t expect more than she can give. Smile when she makes you happy, let her know when she makes you mad, and miss her when she’s not there." -Bob Marley

Taking it slow



Julen är över och nu stundar det nya året.
Jag har mest varit ledig de här dagarna, tog lite juledigt från bloggen med.
Jag börjar sakta komma tillbaka från matkoman. Jag har suttit uppkrupen på soffan och läst böcker till sent, ätit gott och umgåtts med familj och nära. Jag har lekt med min nya kamera, varit på bio, ätit ute och tagit en liten shoppingrunda runt alla reor på stan.


Julklappar/gifts


Här är lite av allt fint jag fick i julklapp.
En ny kamera!!! 
en söt Kitty väckarlocka,
en urfin kopp från Indiska som står vid mitt fönster nu
en coffetable bok om polaroid bilder,
den fina prickiga siden pj jag suktat efter från Lindex
en fin notebook
En ursöt kinesisk thé kanna med sil som kom i en cool box kartong som jag kommer spara och ha andra saker i, köpt i en lite antik affär i Barcelona.
Tack så jättemycket! Det är mer än vad jag förväntat mig. Är super glad.


and we said goodbye to the jingle bells, until next year

Så var julafton över för den här gången. Jag blir alltid lite vemodig, älskar ju julen och nu är det ett helt år kvar till nästa. Men nu ser jag fram emot ett nytt år med nya äventyr, en omstart och att se framåt mot nya mål. Fick så fina julklappar och blev spec mållös över en, fick inte fram ett ord och det tog ett tag att förstå vad jag verkligen fick. Tack snälla mama, tack tack!
Visar sen lite vad jag fick.
*Annars har vi haft film maraton enligt tradition och ätit, och ätit lite till.
*Igår fyndade jag lite på rean.
* Är proppmätt på chocklad och god mat så det räcker för ett år.
Just nu är att umgås och vara lite ledig prio ett. Ikväll är det bio och Avatar som gäller.
Det är så skönt att bara få vara lite och koppla av alla måsten.

God Jul! Feliz navidad!


Det är äntligen Jul.  En vit jul, Magiskt! Började dagen med julgröt och jag fick mandeln.
Det luktar himmelskt nu så det vattnas i munnen. Har fikat framför Kalle och slagit in de sista klapparna. Hela familjen är samlad + mormor. Jag är så glad över att ha min roliga, vackra, snälla, stöttande, smarta, omtänksamma, bullriga och knäppa familj runt mig. Vi brukar fira jul länge och äterså även julmiddag rätt sent, rättare sagt så äter vi hela dagen.
Sent sen vid midnatt som en tradition efter klappöppnandet så blir det film.
Nu ska jag mysa vidare och äta mer, mer mer.
Idag vill jag önska er fina en riktigt God jul!

Julklappsjakt

Jag jobbar idag, men jag hoppas komma iväg lite tidigare så jag slipper stressa alltför mycket. Har de sista klapparna kvar, de blir att fightas och trängas med resten av sista- minuten befolkningen. Så snabbt in efter jobbet och sen hem och börja förbereda julen! sys J kommer hem ikväll!!
Och igår blev det julgransköp. Börjar nog få allt på plats snart.
kärlek så länge

My own world



Monki skirt


Den ser inte mycket ut för världen på bild men i verkligheten och på så är den grym. Blir kanske en julklapp till mig själv? Kjolen finns på Monki.

måndag och jag börjar bli sjuk



Jag börjar bli sjuk. Det värker i halsen, näsan är täppt och kroppen gör ont. Skit. Inte nu, har inte tid. Jag har fortfarande klappar kvar att köpa och en jul att njuta av.

Christmas fair






Julmarknad på skansen igår. Islandshästar, rostade mandlar, varm chocklad, lotteri och en magisk utsikt över stockholm. Vi köpte minimunkar som smälte i munnen och sen gjorde vi det bästa köpet på hela dagen haha. Vi köpte 4 ostar för ingenting. Äälskar ju ost och tanten som sålde dom hade tröttnat och ville mest in och värma sig så hon gjorde en snabb deal. Det blev ett riktigt kap på ost! Ekologisk feta och lagrad gouda. Jag menar vad behöver man mer. Igår var bäst. Nu är det verkligen jul.

Gyspy girl





Lara Stone for Vogue UK January 2010

Christmas wishlist



För lata dagar

• Polaroid kamera 
• Voluspa ljus
• Prickig pyjamas från Lindex
• Pläd från Missoni
• Tempur Kudde
• Leather travel Journal
• Böcker
• Fin vas från Kate Spade

 


Cold and frosty



ph: Anna inghardt

God morgon! Ska snart iväg på julmarknad. Perfekt väder för det, det är förbaskat vad det snöar. Hoppas det håller i sig till jul nu. Det är underbart vinterväder just nu!

Coraline

                          
                                           Tittar på Coraline och äter hembakade lussebullar.

Dear santa




Kära tomten, det här får gärna ligga under min gran i år.

1. Ny kamera
2. Pläd till min säng- Missoni
3. Whyreds Lawida skor med dragkedja bak
4. Lambswool sweater Whyred
5. Underkläder- från Hanky Panky förstås
6. Ny Clean parfym
7. Voluspa doftljus-mina favoriter
8. Prickig byxdress - Topshop
9. Inspirationsbok/klippbok till egna Collage
10. Rosebud från Mor

pic: Missoni/NK, Whyred, Accessora.se, Topshop.

Snow white


ph: Anna Inghardt/ Flickr

Är kär i hennes bilder.

Snowangels


Vi har en riktig julhelg nu. Barnvakt åt kusinbarnen och vi har gjort snöänglar, åkt snowracer, (jag flög av) och nu ska jag, Sys + barn dricka varm chocklad. Sen blir det pepparkaks- och Lussebak om en stund. Imorgon ska jag på julmarknad på skansen. All in. Jag andas, lever och gör jul. Hur mysigt som helst.

Ut i snön

Nu ska vi ut i snön och racea i pulkabacken med kusinbarnen.

Dress for the holidays


1&3 Topshop. 2,5,6 Lindex. 4. Monki

Draperat, one-shoulder och cupcakes.

Black beauties from Lindex


Lindex shop online

Sitter och tittar på lite basic, lite fest och blandat från olika kedjor. Det här fina svarta vardagsplaggen från Lindex är inte helt fel. Julklappstips kanske?

Lights


pic: cherry blossom girl

Om jag hade en gavel på min säng så skulle jag göra exakt såhär.

Some kind of wonderful

             

Har tagit det lite slow med bloggandet, det blir så nog fram till jul. Har ju så mycket annat att pyssla med, jobbet skolan sen så vill jag hinna njuta emellan och bara vara. Baka, dricka glögg umgås med vänner och familj. KÄnner mig rätt slutkörd och bara längtar till julsemestern. Räknar ner nu, hur mår ni loves? är det någon som är klar med julkappsinköpen än, jag har några ok en del kvar. Får springa sista minuten tillsammans med alla andra.

Finally it's snowing

Jag är tröött nu. Men jag klarade tentan från den gångna månaden, happy. Minns ni att jag tyckte att den gick sämst, tyckte ju att jag skrivit helt åt skogen men icke, så det är en stor lättnad. Jag var även och handlade lite julklappar efter skolan och halkade omkring i snöyran. Snö. Förstår ni, SNÖ. Lycka.

done

Sådär, har precis skrivit klart min tenta. Så skönt!
Har haft en riktigt skön och fin söndag, var helt själv nu på eftermiddagen och har mest suttit och skrivit, pysslat runt i lägenheten, ätit pepparkakor och druckit julmust. Jag tycker det är så skönt att vara ensam ibland, lonely wolf on a sunday. Sen är det även rätt nice att sätta på Neyo's closer på högsta, (en goding jag aldrig tröttnar på luv!) medan man jobbar och bara sjunga "I can hear her loud and clear, come cloooser" utan att någon hör eller klagar över skönsången.

Nu blir det en varm dusch och sen är det film. Som en söndag ska vara.


Lucia

             
                   Ph: Cherryblossomgirl, Ester K

Jag minns förr när man var yngre och sjöng Lucia sånger. Det var hur mys som helst, samtidigt så var det ett stress moment med ljus, kläder, sång som skulle sitta, föräldrar som skulle komma och titta och folk som svimmade av värmen. Men lucia är fint och jag tycker väldigt mycket om sångerna som sjungs. Vackert och nu vet man att snart är det jul. 
Idag blir det lucia-fika sen ska jag skriva färdigt min tenta.
Jag har inte varit bästa bloggaren det här halvåret känner jag, men det har varit en omställning och plugga och jobba samtidigt. Så nästa år hoppas jag på bättre! Tack ni fina som följer mig och tycker om det jag skriver <3 Jag har medvetet inte lagt upp många outfits bilder senaste tiden tyvärr, dels för att jag inte hunnit med men mest för att jag faktiskt är så trött på min gamla kamera. Det blir inte så bra. Så nu hoppas jag på att tomten bidrar med lite pengar så jag kan köpa mig en ny. Ja, önska får man ju alltid. Ska även lägga upp en liten önske lista jag knåpat ihop, men nu är det plugg och pepparkakor.

Hoppas ni har en fin Lucia och tredje advent!

Wish for snow

Men what tha hell, vad hände med snön? Jag var nästan lycklig igår när det snöade. Jag tänkte att nu äntligen. Underbart om det kunde snöa i jul och man vaknade upp till ett vackert vitt landskap.

maybe some hot chocolate and a toast will do it

Titta på precis klart på criminal minds. Jäklar vad jag har ont i min rygg, att man ska vara så svag, får väl börja träna mer, är allergisk mot gym så det är inte prio ett direkt. Tycker gym är det tråkigaste som finns. Men jag får väl ta en sväng om med polen oftare, tittade på poledancing mästerskap från Kina på you tube, säger det vilka grejer.
Nu ska jag ta och knåpa ihop en liten önskelista.
<3

This is not a love story. is a story about love.

Har äntligen sett 500 days of summer. Den går direkt in under mina favoriter och var precis så bra som jag hade tänkt mig. Äkta om kärlek som den verkligen kan vara, hjärtkrossande, obesvarad och underbar. Loved it, den kommer gå på repeat.

Will you remember me


Its a happy kind of sadness. a sad kind of happiness, a peaceful regret, acceptance.
Det är med glädjefull sorg. med sorgfull glädje. det är att slutligen ta farväl. det är att slutligen acceptera.

three different styles and dresses


1. Monki 2. Topshop 3. Lindex shop online

1. För att den är prickig  2. Väldigt Chanel-ig klänning, älskar pastell och spets ihop. Tänker mig den till låga flats och skön avslappnad skinnjacka för att bryta av, helst till bara ben.
3. Fin klänning till nyårsfesten, finns i tre färger och pimpas lätt med fina smycken och accessoarer.


Out of this world beautiful


Danske at flickr

Det är snart jul. Jag älskar julen! det är min absoluta favorithögtid, jag börjar längta redan vid september. 
Jag minns fortfarande jularna när jag var liten och lite av den känslan har jag kvar, det är något lite magiskt över jul. Jag är lite traditionell när det kommer till jul och vill gärna att det ska bakas, köpas adventskalender och gå på julmarknad. Nu längtar jag till hela familjen samlas, när julmusiken är på, när min bror spelar piano, min syster sjunger, till mammas tomtegröt med mandel i på julaftonsmorgon, massa mat, tända ljus, belysning, stämning, glögg, sitta uppkrupen i soffan, läsa böcker, spela ds och titta på massa film.

One thing on my wish-list



Den här prickiga byxdressen från Topshop står väldigt högt på min jul önskelista!

Let's face it



Här är jag, iallafall en liten del av mig. Självporträtt utan att visa/göra ansiktet var en bilduppgift vi hade i skolan och jag blev väldigt nöjd med min. En vacker gammal handgjord bok av trä som jag köpte i en liten butik i Florens fick bli min grund. Det är lite kul att kunna tolka och se många saker i bara en bild eller i ett val av material. Det kan säga mycket om hur den personen är, vad den tycker om eller drömmer om.

American beauty



via vanillascented


Im a bit tired but in a good mood

    
Satt och gjorde en rolig bild uppgift till skolan igår. Ett självporträtt utan ansikte, jag inspirerades av fina scrapbooks och satte ihop mitt jag. Visar er resultatet om en liten stund.

cut butterflies and pastel



flickr and weheart it

Önskesaker till mitt rum.

another rykiel dress


Kate Bosworth tfs

Rykiel



Jag beställde lite undies från Sonia Rykiel H&M igår. Tyvärr är det lite snålt på pengar fronten med tanke på julen, men de här kunde jag inte låta bli att klicka hem, älskar rosorna som detalj.

Mingel at Jc's

                

                   
 
               
            
Torsdags var vi på ett litet event på Jc med Sofis mode. Det bjöds på gott bubbel och lussebullar, jag passade även på att köpa en liten signerad juklapp och en rosa goodie bag fick också åka med hem. Jag hade på mig en klänning från H&M med nitbälte till. Två saker jag tänker på när jag ser bilderna, mitt hår växer som ogräs (ska väl inte klaga?) och jag vill så gärna ha en ny kamera.                 

Hey you

hey you,
Har haft lite mycket och göra, men har mest haft det bra. Har precis ätit middag och druckit julmust (love it).
Har föressten lagt upp lite fler saker på tradera, julklappstips kanske. Har ni börjat ladda inför julen? Det har jag, funderar och planerar lite på vad jag ska köpa i julklapp till nära och kära, kommit en bit.
Hörs senare om inte imorgon!

His favorite hello


we heart it

Saying goodbye..

Just basic

Stickat från Monki

Really it's so me

Vad jag ville säga är att jag önskar jag såg ut såhär idag. Bitande kallt idag, kylan kom lite som från ingenstans.

Nu hoppas jag att det snöar så vi får en vit jul.

 


I still write you letters i just don't send them anymore

                 
                  
                 

Ett av det finaste jag vet är brev. Ett handskrivet brev med frimärken.
Hur mycket fint man än skriver i ett mail eller sms så förmedlas aldrig samma känsla tycker jag.
Brev är äkta och något man kan ta på, lukta på, spara och ta fram långt efter att du råkat radera det där speciella sms:et, när datorn lagt ner eller när du tappat din telefon.
 Jag har brev och små notes som jag fått från vänner, kusiner och barndomsförälskelser sparade i en liten låda. Brev jag sparat från när jag var liten.
Vad fint det skulle vara att få ett kärleksbrev idag. känna lukten av papper, se de där snirkliga bokstäverna, se var han hoppat över en punkt. Undra vad han tänkte. Hur länge han satt. Jag vill bli varm av tanken på att han suttit och hållt i samma papper som jag. Var han nervös eller skrev han snabbt. fjärilar i magen. kände han som jag. Det är vetskapen om att någon ansträngt sig lite mer och lagt ner tid på tankar och ord. 
Det är något lite magiskt med att få ett kärleksbrev. Ett riktigt brev med frimärken.


RSS 2.0