Hello lovely shoe

Fint som smör. Tror jag ska lägga in en beställning på dom här skorna. Tänk er sommar och bara ben.

Från Nelly (Trend).com


väntan



I väntan på flytt och ny lägenhet (snart) så fortsätter jag plöja inredning och inspiration! Längtar.

min helg


Lördagen spenderade jag och gosan på stan. Vi lunchade, jag åt en ceasarsallad och


Gosi beställde kycklingfile, potatismos och bea. Det var bättre än McDonalds tyckte hon.


Vi shoppade lite och åt glass i vårsolen. Sen köpte hon lördagsgodis och jag styleby och ostar. På kvällen släckte vi för Earth hour och jag läste i ljusskenet.


I söndags var jag hos Mia som fyllde år. Vi hade ju firat stort lördagen innan med överraskningsfest så Mia bakade istället massa gott. Hon är ju så grym på bak!


Jag åt tårta, cupcakes och bullar så det nästan rann ut ur öronen på mig. Sen gick jag hem o gosan åkte hem till sig och jag avslutade en fin och lugn helg med film.

Paris, wings and rock & roll



Nya Örhängen från Gina tricot.

Var ute efter en liten vinge till örat, ville helst ha en i silver men de var slut så det blev ett i guld istället. Tycker det är minst lika fint och på köpet fick man med ett gäng andra små söta örhängen.

I want all of you, forever, you and me, everyday.

“Would you just stay with me?”

 

“Stay with you? What for? Look at us, we’re already fighting.”

 

“Well that’s what we do. We fight. You tell me when I’m being an arrogant son of a bitch and I tell you when you’re being a pain in the ass. Which you are, 99% of the time. I’m not afraid to hurt your feelings. You have like a two-second rebound rate then you’re back doing the next pain in the ass thing.”

 

“So what?”

 

“So it’s not gonna be easy, it’s gonna be really hard, and we’re gonna have to work at this everyday but I wanna do that because I want you. I want all of you, forever, you and me, everyday.”


How i feel (in 3 pictures) sunday


Affordable Luxury



Bilder Columbine


Jag har spanat in den här tröjan som Columbine burit på ett par gånger. Jag tycker typ att det är den perfekta bas tröjan, går att klä upp och klä ner. Den kommer från Lindex Affordable Luxury kollektion och finns ute i april. Den här tröjan vill, nej- måste jag ha.

Simple



När det enkla är finast.

Maria



Jag minns dagen då Mia ringde hem till mig för första gången. Jag var 8-9 år, hade precis flyttat och var den nya tjejen i skolan. Mia gick i min parallelklass. Det här var tiden innan 9 åringar hade mobiler. Och då man ringde hem till varandra och snällt frågade om kompisen fick komma ut och leka.

Jag minns att vi hade lekt lite på skolan, hon var en lite blyg och försynt tjej med tjockt blankt hår, mandelformade snälla ögon och coolaste Musse Pigg tröjan. Sen ringde hon hem till mig en dag och frågade om vi skulle leka. Jag minns att jag tyckte att det var tufft (vad modig hon är som vågar ringa fast man inte känner varandra så bra). Sedan den dagen har vi hängt ihop och varit bästa vänner. Vi har delat tonårsdrömmar, första fyllan, hemlisar, skratt och tårar. Dödsfall, kärlek, besvikelser och lycka. Högstadiets kval och identitetssökande gjorde att vi ibland kom ifrån varandra men vi lyckades alltid hitta tillbaka till varandra. Killar kom och gick men vänskapen bestod. Vi har varit svåra indiekids och längtande pojkbandstjejer. Vi har haft galna äventyr i Madrid och spårade upptåg som tonåringar.

Mia är en av mina bästa människor. Hon är en av de snällaste jag vet och jag tror inte hon förstår hur underbar hon är. När jag har haft motgångar, varit nere eller haft krossat hjärta så har hon varit där. När det har gått bra för mig så har hon varit glad med mig. Hon stöttar och tror på mig. Alltid. För två år sedan så åkte jag på en sån smäll i livet. Och då var hon där, varje dag.
Mia är en sån person som alla gillar. Älskvärd. En egenskap jag beundrar hos henne. Hon sätter alltid sig själv sist och är väldigt mån om sin familj och vänner. Hon vill att alla ska må bra och glömmer ibland bort sig själv. Hon är en av de generösaste, ödmjukaste och roligaste människorna jag vet. Och det bästa är att hon har lika dålig humor som jag. Med Mia behöver man aldrig låtsas, hon dömer aldrig och hon är en av personerna som känner mig allra bäst. Är så glad att hon är min vän och finns i mitt liv.

Idag fyller Mia jämnt och vi har känt varandra i hela 20 år! Yes, sjukt lång tid.
Jag hoppas att vi kommer att känna varandra i minst 20 år till och hänga ihop tills vi blir gamla nuckor och sitter där på ålderdomshemmet och gör "hopprepsdansen", vår specialare.

Grattis på födelsedagen bästa Maharadja!
<3 dig

 


Gos lördag

Nu ska jag och mitt glada, tandlösa <3 och busiga kusin barn Gos in till stan. Vi ska ha en heldag med fika, ärenden och shopping.


pretty little things



För två lördagar sedan


så var vi ett gäng ifrån skolan som gick ut på middag.


Jag och Tina!


Marianne


Världen genom en Iphone.


Fina tjejer Roya, Victoria och Cissan.


Güler och Johanna.

Vi hade riktigt kul och pratade om allt möjligt sen var det gäng som fortsatte vidare för drinkar.

Boktips



Just nu läser jag Fågeln som vrider upp världen av Haruki Murakami. Han har blivit en av mina favorit författare och jag kan varmt rekommendera den här boken!

Lingerie


Godmorgon!

Inspiration wednesday



Skolaskolaskola


Tinus och Jottan in action i skolan idag.

 

Idag har jag bara känt mig allmänt seg eftersom mina allergi tabletter gör mig dåsig och trött. Skit allergi. Jag hatar den, mina ögon kliar och svullnar, jag har snuva och ont i halsen. Välkommen våren liksom men allt annat överväger ändå. alltid. Jag är en sommarmänniska och kan inte leva utan sol och ljus. Liten rolig grej som fastnade på minnet idag är när min lärare berättade om hur bra och hjälpsamt det är med mental träning, att jobba med målbilder, dvs. visualisera. Blev lite glad för där kände jag mig rätt :) (vet inte om ni minns inlägget: "tankspriddhet") för visst kan jag vara en virrpanna och tankriddheten själv men visualisera, det kan jag!

 

Ps. Tack för bilden "foto" Tina!


Detaljer tisdag



Tyckte om kombon illorange tröja med vita naglar och silver halsband. Nu ska jag fortsätta skriva på en skoluppgift som ska in idag. Wish me luck!

Orange


Idag. Tröja från Monki, Skor Acne, Jacka och halsduk H&M och väska Scorett.

Like


Lindex shop online. 199 :-
Brun(orange) väska + vår - så rätt!

City scape




+ Att klippa lugg var det bästa jag gjort på länge (i hårväg)
- Mina ögon kliar


@minoutfit.se



Blev vald som en av Elins favoriter på minoutfit igen. Blir alltid lika glad, Tack!! Skulle bli ännu gladare om ni även la en liten röst på mig. HÄR gör ni det.

Kärlek

How i feel (in 3 pictures) monday

 

 

 


soft inspiration


Hot summer





Camille Rowe by Teo Wenner for Jalouse March 2011

Man verkligen känner att våren är på väg! Det känns i luften, underbart. Längtar till sommaren nu!! 
Mindre roligt är att jag börjar känna av allergin. Det är skit att man ska behöva vara allergisk när vår och sommar är som finast.


details

Väskan från Scorett blev min till slut. Köpte den för ca en månad sedan och jag använder den nästan varje dag.

Sunday long




Dagens. Jeans och kofta H&M. Skor Acne, väska Scorett, jacka H&M och halsband garde-robe.

Happy birthday to you!

Anledningen till att jag sprang runt och irrade på stan i igår var för att jag skulle hinna in till buttericks och köpa partyhattar. Jag kunde inte blogga om det för att Mia, min finaste bästa vän fyller år nästa vecka, så vi hade en överraskningfest för henne igår.
Festen var a la americano. Tema Usa, det bjöds på hamburgare, coleslaw, cupcakes mm!


Ballonger!


Intet ont anande Mia kom till vad hon trodde skulle vara en tjej och slapparkväll. Istället möttes hon av ca 20 pers som skrek suprise!


Tårta!



Blåser ut ljusen.


Karro och Anna var där.



Mia i sin snygga "slappar" tee.


Efter mat, tårta och vin så kom festen igång på riktigt. Här skulle vi nog bara posa lite snyggt eller nåt?
 

Andreas och Daniel hade tvärtemot vad bilden visar väldigt roligt!



Dans. Vi satte på gamla 80, 90 och -00 hits! Älska



Vi kom i stämning från tider då vi hängde och ägde på Bash (Hip hop klubb i Madrid) haha


Lovebirds-Paul och Mia <3


Mia var glad och vi skrattade så tårarna rann och dansade oss svettiga.


Bästa och lyckade kvällen. Natten avslutades med en kall men uppfriskande promenad hem då vi följdes åt. Grattis igen i förskott bästa Mia! <3

Sol!

Vaknade upp utvilad trots fest och dans igår. Åt en god frukost och pluggade lite, men nu tar jag söndag. Ska möta upp min kära pappa för en glass och fika i solen och gå förbi och köpa en fin klocka jag spanat in till mitt kök.

Kärlek så länge

hair

Kanske inte bästa bilden på nya frillan men det får duga så länge. Nu in till stan. Jag hinner nog inte blogga mer idag så vi hörs imorrn, stress o fullt upp me sys. ni lär se varför <3


Rayban

 

Bild lånad av Victoria Törnegren


Det här blir mitt nästa köp. Tycker det är på tiden att jag köper mig ett par klassiska Raybans, men det blir nog bara ett par till att börja med. Jag skulle så småningom vilja äga både ett par aviators och wayfarers. Men jag börjar med ett par WF.

 


Åh!



Ja, jag tycker vi fortsätter med lite mer inspiration ifrån H&M magazine s/2011.


Denim & Mocka

Inspiration från H&M Magazine spring 2011

Faraway the movie, with Kate Moss

 

Kate Moss är drop dead vacker, jag har klipptid på torsdag och nu när jag såg den här videon så har jag har bestämt mig.

Tisdag idag och det betyder att jag är i skolan. Ha en fin dag mina <3


Monday

 

+ Är uppriktigt förvånad. Jag fick mitt betyg idag på senaste tentan och jag fick Vg. Hur i helv.. gick det till? Ni kanske minns att den var en pina. Jag hade feber, jag blockerade mig helt och skrev ihop den på nåder sista dan för lämning. Men jag tackar och tar emot!

 

- Jag missade Orup på Berns igår. Orup.

 

Hur mår ni?

 

Kram

 


Rachel Zoe samarbetar med Lindex

 

Gick in på Lindex hemsida och möttes av det här: "Lindex lanserar en ny vårkollektion stylad av Rachel Zoe. Den amerikanska stylisten väljer ut och stylar sina favoriter från Lindex kollektion, som kommer att finnas i samtliga Lindex butiker och online den 18 april."

 

Spännande, det här se jag fram emot! Det är första gången Lindex samarbetar med en internationell stylist.

Jag tycker Lindex går från klarhet till klarhet.




 


Orange



Jag har ju tidigare bloggat om de två plastväskorna i gult och vitt som H&M kommer ut med i samband med Fashion against aids kollektionen men den här är nog snäppet finare då den är i orange. Orange kan ju aldrig bli fel. Gillar färg. Den här är också från H&M och jag tror den finns ute i butik i Maj.

Up

Nu ska jag och syrran Jess avsluta söndagen med en av mina favoritfilmer. Har laddat upp med tacos och cola.

<3


Neclace tiznit

                            
Lindex Shop Online

Har ni förresten sett att Lindex får in dessa fina halsband. Om man missade Elin Klings for H&M snygga halsband så är dom här precis lika snygga!


Update: Halsbanden är ifrån Lindex affordable luxury kollektion vår/sommar 2011. Kommer snart i butik.


söndag

ph me


Jag har bara slappat idag. Gick upp sent, jobbade lite med jobbets hemsida och sen har jag bara myst runt i mina raggsockor och ätit våfflor. Utmärkt söndag om jag får säga det själv. Jag måste redigera lite bilder från igår så dom kommer upp imorrn eller så.

Idag vill jag skänka en tanke till svårt drabbade Japan. Fruktansvärt. Naturkatastrofer får en att inse hur liten och maktlös människan står inför naturens makter. Jag hjälper med det lilla jag kan och skänker pengar till läkare utan gränser och rädda barnen. Var med och hjälp du med!

Ibland är det just så.


sunny saturday

Nu drar jag in mot stan för att möta tjejerna, det blir middag och drinkar! PUSS

why does my heart go on beating? Why do these eyes of mine cry? Don't they know it's the end of the world? It ended when you said goodbye.



Skeeter Davis - The end of the world.

Underbar.

colors of the rainbow



hm.com

Knalliga färger och ränder. H&M går en färgsprakande vår till mötes och jag gillar det! Plaggen att kommer finnas ute i butik från i mars.


Så fint

 

Style.com via Frida Fahrman

 

Det här kunde man se backstage från Dries van Noten AW. Hur fint är det inte med en guldring! Jag håller med Frida, jag vill också ha en ring runt min tofs. Undrar om en vanlig ring i size större skulle funka? Jag är iallafall helt såld på idén och inspirationen.


Braids


food

tumblr.

 

Det är onsdag vilket betyder att jag sitter och frossar i matprogram. Halvåtta hos mig-mästerkockarna-Vad blir det för mat, ja u name it. Tycker om onsdagar. Tycker om mat. Mitt i veckan då unnar jag mig egentid- en bra bok, god mat, tv, ost, manikyr, lugn och ro eller kanske ett glas rött då och då.


3 things in march



H&M.COM

daria pleggenkuhle



Den här kvinnan alltså. Får man vara såhär vacker?!

Sleeping cupcakes


 

Jag tycker om det här fotokonceptet fotat av Deborah Martinez. Det sägs ju att din sovposition kan berätta hur du är som person.

Jag är nog mest en foetus. Men jag har på senare år lärt mig att sova på rygg (soldier) och är emellanåt även en freefaller (enligt bilderna). Vilken typ är du?


Spring



Vad jag längtar efter vår nu! Men dagarna har iallafall blivit ljusare, blir på så gott humör då.

Hey sunday let's go

Hej loves!

Söndag och sol. Nu ska jag till Ikea med syrran för lite inredning till hennes nya lägenhet. Jag älskar ju inredning och hjälper så gärna till! fun fun.

Ha en fin söndag så länge

Kram


Ludd



Bah. Är fortfarande inte på topp men jag kör på. Sitter på jobbet nu och har strax möte.
Men vi hörs senare loves!

RSS 2.0