Happy Halloween

Sitter med en kopp thé och undrar var snön som metrologerna pratade om är? Det kanske försvann lika fort som det kom inatt. Såklart.

Ska strax iväg till doktorn, fick ont i kroppen igår men jag har ingen feber så det är väl virus, bakterien? som sitter i bara.

Men det är mycket roligare och vara hemma just nu för att min sys köpte Guitar Hero igår! Det är beroende framkallande, skitkul men svårt, har lust och crasha guitarren när tålamodet brister. Jag är väl en rocker, en kass en då. Men fan vad jag kommer spela nu. Övning ger färdighet.

Hur firar ni Halloween?
tar det lugnt, fest, maskerad? Jag tycker det är jättekul med maskerad så det blir en enkel costume för mig ikväll, det blev lite ändrade planer på fest fronten och i och med att jag blev sjuk, så därför väntade jag in i det sista med outfit. Men  det blir säkert bra. Det blir även en mysig middag med kanske en skräckis efteråt. Passar ju in.
Imorgon blir det det traditionella besöket hos farmor på Kyrkogården. Har ni sett hur det ser ut när nästan alla gravar är upplysta av ljus och det är becksvart ute? Det är ett av det vackraste jag vet.

Hade så kul ikväll! För det ska jag ha.


Inspiration

                
                       Kate moss Topshop christmas collektion finns ute i butik nu.

So party


Söta party klänningar på Hm.com. Den med volang var fin tycker jag, passar bra till höstens fester..eller till nyår så jag har beställt den för att se hur den sitter på.
Just nu får även medlemmar 25% rabatt på en valfri vara.


Stöd med kärlek


Cdon.com

Har ni fortfarande inte den här fantastiska filmen om kärlek så köp den och stöd Rosa bandet samtidigt. Den ingår
I Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj och 3 kr per såld film går oavkortat till cancerforskning.

Jag älskar den här filmen och den är en av mina absoluta favoriter. Vad är inte bättre än att köpa och ge samtidigt?
Och med Kärlek säger jag God morgon!

Igår

                                  

                    

Jag blir så uttråkad av att bara ligga i sängen, det är jätteskönt när man är ledig, men inte när man är sjuk. Allt bara rinner och man kan inte andas. Började titta på min SATC box, men sen så började krypa i kroppen så jag mötte upp min sys och så åkte vi och shoppade lite. Muntrade upp mig betydligt. Vi såg och köpte en hel del fint, bl.a skorna jag visade tidigare.
Sen mötte jag upp min mami och vi avslutade dagen med en buen middag och ett glas rött på söder.

Idag känns det inte bättre tyvärr, förkylningen vägrar ge med sig. (Jag vet, jag borde då inte vara ute och springa på stan.)
Nu blir det Vanilj thé framför Greys som jag börjat följa igen.


Rebel, Rebel look my way

       
        
       
                                                     Harpers Bazaar UK, November 2008

Stylat av Alison Edison i senastre numret av Harpers Bazaar och det är så snyggt och så inspirerande. Älskar den här looken och stilen.


Och när vi ändå pratar..



skor så var dom här ifrån Topshop inte sämre. Inte det minsta. T.o.m bättre. satan. Skor kommer bli mitt fall.

Jag har två par underbara ting


Jag sprang på 2 par finfina skor som jag är smått kär i på H&M igår. Jag skulle egentligen inte köpa skor men jag kunde inte låta bli. Dom med snörning är coola och fina med den lilla pälsdetaljen, kan inte få nog av kängskor. Och dom fina sammets heelsen, eh behöver inte säga så mycket mer. ca 800 kr för båda paren tillsammans fick jag hosta upp. Bokstavligen, då jag fortfarande är råförkyld. Misstänker bihåleinflammation...oh well mamas got new shoes.

I would feel better if you gave me a little kiss

                            
Mitt internet har inte funkat senaste timmarna så jag kunde inte blogga. Mötte upp min sys tidigare idag och så köpte vi pizza (äntligen) som liten tröst en snorig måndag som denna. Jag har suttit och nyst och snytit mig om vartannat. Usch vad jag är gnällig. Vi började titta på The Sting med Paul Newman men kom av oss. Nu ska jag nog krypa ner i sängen och call it a day.
Ser väl en aning sjuk och blek ut på bilderna men kläder hade jag på mig iallafall. Klänning från La redoute, Knästrumpor La redoute, skor Wedins, Skjorta från Monki och mössa från Indiska, (som inte syns för att det är så mörkt haha).

Tack för era fina kommentarer! Makes me happy.
Puss

Kate Moss Christmas


The fashion spot



Nitrolicious.

Liten förhandstitt från vad som kommer från Kate Moss Topshops Christmas kollektion. Mycket glamour, fest och glitter. En limited ed klänning, den blåa långklänningen som sägs vara inspirerad av vintage klänningen hon bar när hon fyllde 30 år. Den är ju hel Fab tycker jag! En riktig nyårsblåsa eller till årets fest.

Dom tre längst ner är lite av mina favoriter än så länge. Tycker mycket om den korta vita satin klänningen.
Kollektionen lanseras imorgon. Undrar vad priserna kommer ligga på?...

Något ni ser fram emot? eller kommer köpa?

Chelsea rött

                        
Måste tipsa om ett nytt snyggt lack som är en ny favorit. Isadoras nya chelsea red.  Mörk, tango röd färg.
Finns i Isadoras Trend Bare beauty kollektion. Kostade 69:- tror jag.
Det kommer användas flitigt ett tag nu.

Sicko

          

Förkylningen bröt ut riktigt ordentligt inatt så nu sitter jag här med både ögon och näsa som rinner. En riktig sjukling blev jag, så jag får väl ligga i sängen o titta på serier. Önskar mig min mamis varma soppa nu.
         


Vintertid

Usch vad det är kallt ute! Riktigt jäkligt och så har jag gått och blivit förkyld på kuppen. Sitter och snorar med tjock hals, men det blir mys ikväll ändå.
Popcorn, film och roligt sällskap. Och imorgon är det jobb igen. Längtar inte.

Besos


Fridays outfit and dots

       

       

                  
                   
              
I fredags blev det ändå party och jag gick ut och frös i Leopardklänning från Cubus, strumpbyxor från Lindex, kofta och fuskpäls från H&M och skor från Topshop.

Igår blev det aldrig någon bio för att det blev lite senare än vad vi räknat med så vi satt istället och tog det lugnt och njöt av maten och sangrian länge och drog vidare och tog en drink. Och prata, prata och prata.
Men idag blir det nog söndags film ändå.

                


Lördag.

Nu måste jag snabba mig, sitter här och degar. Måste till systemet en snabbis, shoppa ett par strumps. Hem igen, fixa mig lite och byta om. Senare blir det middag på stan och ev bio? Jag hoppas att få se den läskiga "Låt den rätta.."

Hoppas ni får en lika bra lördag!

Monki wishes

I tisdags så var jag förbi Monki en snabbis och testade det här. Är inte kjolen med rosett helt underbar? Den blåa klänningen är riktigt skön och den skjortliknande kavajen är helt rätt. Vill ha lite Monki.

See through


Acne
Jag har ju en jättefin budget variant från Monki redan i  min garderob, men hade jag inte haft det så hade jag helt klart slagit till på den fina svarta bodyn från Acne.


Waitingbirthdaycake

                   
                                                                          Kate Moss

Party up Acne


Acne har fått in så mycket snyggt. Det här är några av favoriterna; Kjolar och fina klänningar. Mycket i Rött och creme och det klassiska svart.

God morgon förresten!

Bijoux

Abba tema i idol! Lovely på ett corny sätt. 
Satt och sjöng med..kunde inte låta bli, man blir glad.

Litet tips!
Accessora har fri frakt den här helgen. Passa på och beställ, allt från smink, hudvård accessoarer mm.
Ska kanske ta och beställa ny Voluspa kroppskräm, min tog slut för ett tag sedan.
Nu tillbaka till fredags planerna.
Ciao!


 


Friday night

Sitter här med ett glas rött, chips och dipp och tittar på Idol. Så härligt att det äntligen är fredag!
Farbror är på besök från England, avnjutit middag med familjen, har det så trevligt att jag får se om det blir någon Berns senare.

Visar outfit (kanske en party en) senare eller imorrn om det blir försent och sen får jag nog som sagt se om det blir någon utgång. Oj nu börjar det här. Tittar ni? vem hejar ni på?

Push the feeling on

                      



Spets strumps från Åhlens, kängor från Wedins, Skinnjacka från Ellos, Fuskpälskrage är gammal från H&M och Tee från Herravdelningen Divided.

Såhär såg jag ut idag när jag traskade iväg för mitt sista besök på KS, sen åkte jag direkt till jobbet. Mitt hår ser verkligen för taskigt ut, när det inte ens ser ok ut i tofs, då vet man att det är slitet. Ska boka tid nu. Fiffigt det där med internet bokning.

Om jag inte bloggar mer idag så natti och besos.

Random

Längtar till imorgon då filmen  "Låt den rätte komma in" baserad på John Ajvide Lindqvist Bokroman har film premiär. Har ni inte läst böckerna läs!               

Vill ha i detta ögonblick: Pizza (fortfarande), svarta jeans, en sliten (90-tal) jeans väst, kan inte släppa tanken på en? Och en kram
kramar kan man aldrig få för många av.

Annars är det rysligt kallt här i min vrå där jag sitter. Vill ha uppvämt golv. Men det får duga med varma tofflor.






Följ min blogg med bloggkoll

Killer heels

                          
                                                          Sartorialist
                             
Skorna Miami Vice från Chanel Resort 2009. Grymma.


Ugg


Brandos.se

Jag köpte mina Uggs för ungefär 8 år sen och har sen dess använt dom flitigt varje höst/vinter/vår oavsett trend. Tycker dom är varma, mysiga och bekväma. Men som sagt dom är rätt slitna efter alla dessa år så jag är rejält sugen på ett par nya, helst låga i svart. Brandos har många färger och modeller till bra pris, Där finnes även nya Emu australia.
Min sys budade hem ett par svarta på tradera för mindre än halva priset igår, är smått avis.

Today I took it to the streets

                

                

              
               
På mig: "Boyfriend jeans" gamla Levis 501. Acne Tee, gammal tygpåse, mössa från Indiska, kavaj och skor från Topshop.

Hittade dom här gamla jeansen i somras någon gång tror jag det var. Var min brors gamla favoriter för sisådär 15 år sen. Tycker dom är störtsköna, lagom baggy.

Nu, är extremt sugen på pizza. Va gott det vore..ska gå äta middag nu. Tyvärr inte Pizza.

Natti

Ska strax gå och lägga mig, har varit en lång dag, och det är skönt att komma i säng relativt tidigt för en gångs skull.
Imorgon är det Onsdag igen, vad är det som händer med tiden? jag hänger inte med längre, det går för snabbt.
Är för övrigt avis på alla som har höstlov nästa vecka. Det var ju ett tag sedan man hade något sånt själv.
Natti på er.

And the fairy danced all night long.

             
            
                                                     Chadwick Tyler

A dizzy story



Dagens. Randigt linne gina tricot Cubus, Kort kavaj från H&m, Kjol från Indiska och Ute- kängor och en fet Parkas.

Nu ska jag titta färdigt på DHW. Pussar.

Don't look back in anger (I heard her say)

Kom hem från jobbet för en halvtimma sedan och har hunnit läsa igenom lite bloggar samt smällt i mig två varma mackor. Har rysligt ont i ryggen, måste utnyttja mitt presentkort hos Axelsson massage snart, eller så kan jag "utnyttja" min fina vän Nilla som pluggar till massus.
Ne här blir ingenting gjort, ska ta och fota dagens kanske innan det blir alltför mörkt. Ska ta och baka lite cupcakes också om jag orkar. Med massa härlig glasyr.
I morse ville jag inte vakna alls, jag snooza och snooza tills jag fick tvinga min kropp och främst min hjärna till att gå upp. Usch ryggigt, vill helst bara ligga under en filt med varm chailatte och tända ljus.

Dagens blå




Lack leggings från Gina tricot, Converse, linne från H&M och Skjorta från Topshop.

Sitter och funderar på vad som hänt med min kamera suddiga bilder och dålig skärpa eller så är det jag som är en dålig fotograf.
Har ätit tacos, läst lite och missat Csi. 
Nu ska jag hoppa in i duschen innan det blir alltför sent, är redan sjukt trött. Jag är konstant trött när det är höst och vinter ska nog ta och köpa vitaminer min mami tjatar om att jag måste ta. Skam den som ger sig, hon har tjatat sen jag var 12 om att jag ska ta vitaminer. Det är bra för hälsan, stärker immunförsvaret och gör en piggare. Botar det lathet me?

Fashion

         

         
                                                                       LinaS


Sequin leggings, vi snackar paljetter igen..


För några dar sen bloggade jag om de fina paljett leggingsen från Day Birger som jag blev lite småkär i men tyvärr var för dyra för mig. Snacka då om glad jag blir när jag nu hittat en budgetvariant. Topshop såklart! TS gör en sällan besviken. Topshops Sequin leggings är mindre glansiga och går dessutom att tvätta i maskin. yey.
Till det mer överkomliga priset av 599:-
Dress them up, eller kör heels, sliten tischa och rött läppstift, kavaj, there's no end of possibilities.

more shopping at you service



Ni har inte missat att gina tricot äntligen öppnat webshop? Bra och bekvämt för er som inte har en butik nära och dessutom större odds och hitta det som tagit slut ute i butik. Finns en chans att det finns kvar på nätet. Jag är ju en lat sak så jag klickar gärna hemifrån när tillfälle ges. Klick.

Disturbia

Hjälp, sorry för bloggtorkan över helgen. Hade ingen inspiration alls, men så kan det vara ibland. Hade en mysig och lugn helg. Var ute och åt, tittade på film och lyssnade på mina syskons fina komponerade musik och stämmor. Min bror är en fena på piano, och C har precis börjat ta lektioner. Så lite gitarr, piano, skönsång, mat, hål i väggen, gossip girl och film sammanfattar min helg rätt bra.

Hoppas ni gjorde något skoj.
För övrigt så bjuder inte direkt vädret till några överdrivna leenden idag.


Im sleeping and walking, how's that possible?

                   

                    
  
                 
                  Fuskpäls H&M (gammal), gamla Acne jeans, Din sko. Nitbälte från punktshop.

Känns som allt jag har på mig idag är gammalt, (Orkade verkligen inte antränga mig, jag är boring.) Ska ta och hoppa i en dusch lyssna på höög musik.
Var och hälsade på min mormor igår, det var en bra dag. Hon kände igen mig på en gång.
Sen åt jag sen middag på söder med mamsen. Det var mysigt och riktigt gott.

Bluemoongirl

     

      
  
      
                                                                      Lina scheynius

What is love if you dont share it

Jag tror på livslång kärlek. Det är en vacker tanke.
Jag tror på att man måste kämpa och jobba på ett förhållande.
Ibland är det just det hårda tiderna och stormarna som för en närmare och gör en starkare och tryggare.
Jag tycker till skillnad från många (även om jag respekterar;"jag är fri och min egen, kan ha sex med vem jag vill, gå och komma och inte bli sårad" personer), OM att ha en alldeles egen speciell person i mitt liv.  Vi lever redan i en stor konsumtionsvärld där vi byter mobiler som vi byter trosor. Jag vill inte behöva konsumera partners eller människor, jag vill mer investera i den jag tror på.

Tänk att ha någon som känner till dina innersta hemligheter, dela din weirdo humor, som är där för dig i vått och torrt, som känner till dina skavanker och som klockan sex på morgonen tycker du är vackrast i världen och med bara en min vet vad du tänker...som är din egen och älskar dig för den du är. Kärlek kan ju vara så mycket.
Inget förhållande kan nog vara perfekt eller ha alla rätt men man kan komma nog så nära. Och det räcker och är det vackraste av tankar. Kärlek är inte alltid en dans på rosor, och kan mer ibland vara en riktig prövning och väldigt svår, just därför är kärlek
en av livets stora gåvor och att få dela det helt och fullt med någon annan.

Jag svamlar nog iväg, men just idag är saknaden enorm.

Inget förhållande är perfekt, ingen människa är perfekt men har du känt något sånär kärlek så är det värt alla prövningar.

What can I say, I don't stumble I walk


Jak&Jil


I declare it officially over



L.Scheynuis

Hål i tröjan


Topshop

Den här är väl himla snygg?

Bloglovin

Ni vet väl att ni kan följa min blogg genom bloggkoll?

 Klicka på Ikonen under länkar, så missar ni inget. 
                                    ♥

Ja tack.



Super glossy leggings, Tee och mjuk fin päls.

Vafrör ser jag aldrig saker jag vill ha ute i butikerna? hittar aldrig det jag sett på hemsidan.

My world is full of colors today

             

             

            

Randig klänning från H&M, cashmere kofta från La redoute, skor från Din sko, väska från Gina tricot och gammal sjämanskepa.



             

Sunnyme

Det är en så underbar dag! Solen skiner och man kan nästan gå i t-shirt. Man blir nästan lurad att tro att man är på väg mot våren och inte vinter.

Nu ska jag ta en prommis med mitt 4-åriga kusin barn. Sen blir det glass.

Bla bla bla

Varje måndag lovar jag mig själv att ta tag i träningen, jag ska. Jo jag ska. Sen så kommer massa annat upp. Lite serier, vänner, fika, dåligt väder, ursäkter, ursäkter.
Jag känner verkligen hur min rygg säckar ihop, har sjukt ont som en gammal tant bara för att jag har svag rygg.
Saknar faktiskt dansen en hel del, dansade i flera år, Afrostreet, Hip hop/ Ragga, Street, Dancehall och salsa, riktigt flitig var jag. Känner nästan inte igen mig själv. Sen la jag bara av för ungefär 2 år sen. Men nästa vecka hakar jag på igen. Vi börjar med salsa. Dans är en grym sport.

Nu sitter jag och kämpar med att hålla kvar mina linser i ögonen. Jag har så extremt torra ögon så antingen så fastnar dom i ögonen, slickar sig fast och blir röda eller så sitter dom plötsligt på kinden. Har ni något tips för en blindo med torra ögon? Vad ska man göra, ska man köpa dom där dropparna dom gör reklam för på tv? är dom bra?


Storechecks


Lite span och tips.
Måste bara visa er dom här grymt snygga skorna. Om jag inte precis hade köpt ett par nya så skulle jag springa och köpa dessa. Vart? H&M Divided. Minsann.
Handskarna tror jag nog jag ska investera i. Jag är lite sugen på ett par nya och dom här var väldigt fina, finns på Gina tricot.

when autumn leaves start to fall



Kappa är en gammal från H&M, väska från Lindex, Ny mössa från Indiska, mjuka stickade tights med knappar längst ner (nya) från Monki. Och så mina lovers såklart, Wedins.

Tog en promenad ute efter ännu en Arbetsintervju och lunch på Karolinska. Det är så vackert ute nu, med alla höst färger och löv som flyger omkring. Nästan romantiskt. Gick mest och sjöng för mig själv

Smällde precis i mig 2 skålar Häägen Dazs glass som min kära bror köpte med sig när han kom på besök. Powerwalk någon?

All that glitters


Net -a- porter.
Day Birger et Mikkelsens Shiny sequin leggings skulle inte sitta helt fel på nyår eller något party. Lite för mycket? nee klä ner med en cool gammal tshirt eller enkel topp, röda läppar och bär skyhöga heels till. Gaa. Tycker dom är skitballa.
Sen är det ju det här med priset, måste bara hosta upp några tusenlappar för ett par paljettben...

Pretty woman

            
           

Tittade på Pretty woman för ungefär 50:e gången och konstaterade hur coola kläder "Kit de luna" i filmen har. All mode kommer tillbaka och säg om det inte stämmer, Då 90-tal. Nu 00-tal. Hon har på sig exakt de kläder som de flesta springer runt i nu. (Inklusive jag)
Alla rätt, utom möjligen frisyren..och yrket då.

Ne nu ska jag sova, imorgon är det måndag och tidig morgon.blä.

LEA SEYDOUX

          
          
           

Booty

Läste om en forskning som gjorts på Harvard medical school där dom kommit fram till att kvinnor med stora rumpor har längre livslängd och löper mindre risk för sjukdomar som diabetes. Det hade något med fettet och göra.
Jag förstod inte riktigt hur forskningen gick till men jag antar att jag sitter säkert.


Är trött, måste vara vädret för jag sov till sent och var lyxigt ledig idag. Ska ta och fika kanske och tina upp mina hembakade bullar.
Sitter och tänker på att jag måste uppdatera min strumpbyxlåda också, mer färg vill jag ha och ett par gråa.

Värmande


Älskar rosa och den här mössan och vantarna ser riktigt mjuka och sköna ut. 

On the horseback

        
                                                                                                                                Nangoldin

Iwenttofuryland

      

       
Fuskpäls från H&M. Genomskinlig topp Monki. Kjol-Indiska. Nitskärp gammalt och skor från Dinsko.

Vilket väder, lite mysigt ändå. Har mest legat och läst i sängen och pratat med min sys Jess i 2 timmar i telefon. Hon bor ju så långt bort. Saknar henne massor.


Balmain oh Balmain

         
         
                                                                                                                  style.com
Definitivt ett av mina favorit kollektioner.  Det är så jäkla snyggt alltihop. Jag vill också ha ett par stentvättade ljusa jeans och en gammal vintage jacka.

Med eller utan?

           
                                                                                           Karlascloset.com

                    
                       
                
Tycker den snygga bloggerskan Karla är så snygg i sin lugg, att jag saknar min lite grann...
Bestämde mig för att spara ut den i somras men är lite sugen igen..vad tycker ni?

I know my hat and my squares

             
            
             
                 Hatt topshop, skjorta Monki, Fodralklänning AA, kängor från Wedins.

Igår sov vi läänge, det var så skönt. Sen gick vi upp, åkte till söder en sväng, och kom hem och lagade middag. D gjorde sitt berömda ris, (jag bränner ris jämt) och jag tog hand om kycklingfilén. Satt sen och softade i köket till middan blev klar. En flaska vin hanns även med framför tvn. Soft dag med andra ord.

Pms är en djävulsk sak.  Jag blir ett monster.

Rosa

               
Rosa bandet kampanjen mot bröstcancer är i full gång. Se till och stödj allas boobies. Läs mer på rosabandet.se
Själv tänker jag skänka en slant och färga tillvaron lite mer rosa i form av rosa bandet och köpa Försvarets hudsalva som till förmån av kampanjen säljs i rosa utgåva.
Think Pink!

Nitar

                

                  

Idag hann jag med en sväng på Karolinska, arbetsintervju lång väntan i Solna Centrum med en chailatte som tidsfördriv och en fika med D innan jag drog mig hem.

Skjorta. Stella Mccartney for H&M. Nitbälte.  skor  Wedins. Sjal och skinnjacka från H&M.

Pärlor


Kanelbullar. Pärlhalsband- farmors gamla

Skam den som ger sig. Jag bakade ju bullar igår och ni ser, det gick. Jag är ingen mästerbagare och dom blev inte så perfekt runda, men de blev väldigt goda. Blev glad och smyckade dom med ett fint fat av pärlor. Så nu på kvällen har jag mest ätit bullar, legat under täcket och lyssnat på ovädret utanför.
Är det inte en härlig söndag? Regn, filt, något varmt och dricka en bra bok och bullar. Lugn.



Shooes


På tal om skor häromdan. Nytt, snyggt, bra pris och Inspiration.
Don Donna. Brandos.se
Men just nu är jag mest kär i mina skor från Wedins.

Cinnamon rolls

Kom hem för att par timmar sedan från jobbet, så rolig lördag dag har jag haft. Nu har jag tagit en varm dusch och känner mig piggare, så jag tänkte baka bullar. En riktig bullmama som bakar de godaste bullarna. Bara det att jag är sämst på bakning..
Men det är kanelbullensdag och jag är sugen, så här ska bakas när syrran kommer hem med ingredienser.
Senare ikväll får man ser vad man hittar på.

Förresten är det bara jag som tycker den lilla killen i idol som ser ut som tolv är coolast i idol? Egen stil, eget race.

gypsy

 

Eduardplongeon




Fall in October





Lite mer close up på skorna

        
En närbild på mina nya lovers.
Kort gör dom ingen rättvisa, men oh så sköna dom är. kängor och jag blir lite längre utan att få ont i fötterna. Kilklack stavas det för ömma fötter.

Wedins.

Nu sitter jag här med ond rygg (måste börja träna ng gång) och äter chockladpudding och frosseriet har inget slut. stoppa mig.


Dansa min docka..


Nyhet hos kyssjohanna.se
Servane Gaxotte´s exklusiva halsband. Alla dockor är handgjorda i Paris. Är dom inte loveable? Personlig och bra present.

Me wet cat

Jag ha ätit lite för mycket idag, började med värsta brakfrukosten hos D imorse och slutade för ca 5 min sedan med sen middag. Jag har inte ätit oavbrutet under dessa timmar men däremot småätit emellan. 
Jag jobbade kväll och kom precis hem lagom till idol. 

För övrigt så glömde jag paraply idag så jag kom in till jobbet som en dränkt katt. Det droppade om mig och mina stackars Uggs läckte igenom. Jag kände mig mysig och rar.

Nu ska jag ligga och jäsa sen kanske jag bloggar lite till och lägger upp dagens.

hej så länge raringar

RSS 2.0