Kiwi

Åt en kiwi för en stund sedan och min hals började svullna igen, smått läskigt och obehagligt. Jag är inte allergisk sen tidigare så det är lite skumt, hittade inte heller någon allergi tablett så jag väntade bara och låtsades som ingenting. Nu känns det bättre, bara man är lugn. Jaha här babblar jag på om kiwi problem. Tittade på en finfin lägenhet på ute på Gärdet i helgen, fick lite ha- begär. Man kan alltid hoppas! Nu ska jag ta och lägga mig bredvid D och mysa lite. Imorgon ska jag på en gruppdiskussion om modebloggar, det ni har jag en del och säga till om, ska bli roligt.
Natti natt

Lite vilda western och berlocker


Mitt nya fina armband från Glitter. 69,90
Indianinspirerat och lite vilda western, nu hamnade den lilla platta berlocken upp och ner men det är är ett tryck med "elisabeth second".

Silk/Satin

   
                                       
Monki. Pink lemonade och Opal.

Satin shorts, hett och somrigt. Älskar färgerna. Sitter fint med en kavaj eller skinnjacka till.

Maybe spring is coming




flickr.

Underbart härligt väder. Ville vara ute hela dagen idag, tänk vad lite sol gör för kropp och själ! Blev så glad att jag smällde i mig en chailatte, några mackor och efter en liten stund en tidig middag. Har jag nämnt att jag älskar mat, jag kan äta. Känner mig dock smått svullen och lite ångestfylld nu.
Nu ser jag mest fram emot en ev Barcaresa i maj och en ny fräsch hårfärg i april. Ny frisyr, lite ljusare, lite fräschare och så lite färg på ansiktet.

...

Go morron, snart på väg till en lägenhetsvisning och sen är det Polestrip som gäller, som vanligt. Ajaj mina stackars ben bara, sist var jag helt mörbultad. Säger det, strippor har det inte lätt med alla blåmärken och skador.
Kramar


M.i.a


                        

Grattis på födelsedagen maharadja! All ballons and cake for you.
 Fiesta ikväll alltså. Var bara tvungen och svänga förbi hem innan för ett klädbyte, det är ju för fan storm ute! Wtf?? snö.hm. ciao

Free


Tfs

Dagen har spenderats med jobb och paketinköp. Mia fyller år imorgon! så det är fest med vin, (mycket gott vin har hon lovat), ostar och kex. Smått och gott. Vänner, mingel, bubbel och födelsedagstjejen.
Ska snart bänka mig framför c.m
Men först lite pappersärenden, tråk men nödvändigt, bills to pay och ansökan till hösten. Snart tillbaka på skolbänken igen hoppas jag.
Jag känner mig motiverad och på bra humör, känns som om pusselbitar håller på falla på plats. Än återstår dock de svåra bitarna som jag vrider och vänder på ett tag till, de bitarna som vid första anblick är logiska men sedan inte tycks passa in någonstans, och så finns de bitar som nog aldrig kommer komma på plats. Det är dom bitarna som gör livet spontant och spännande ändå. Som gör livet värt och leva.

Waffle love


flickr.

Det är ju Våffeldagen idag, det hade jag helt missat. Äsch det får bli våfflor i helgen, nygräddade med färska bär till frukost, helst i sängen. 
Nu är det greys.

Nita mer

       
Knightcat.

Det här är så fint tycker jag. Det får mig att vilja nita fler plagg. Om inte plagg så fram med mitt nitskärp och armband. Det här amores är en outfit jag kommer "rippa" och inspireras av. Inspiration#5


Alwaysbemine


PeterLindbergh/tfs

Onsdag. trött, glad, utmattad, lättad, fika, bästa vän, blogg, dans och skriva.
Är sugen på pizza, möjligtvis en kebab också men jag har precis ätit middag, det finns inget stopp ibland. Blev medbjuden på dancehall konsert ikväll, skulle gått om jag inte hade kommit hem så sent.
Vad gör ni?

Workandshop

Kom precis hem från en workshop på Aftonbladet tillsammans med Sofis mode. Intressant, givande och en goodiebag på köpet. Nu ska jag äta middag och krypa ner under mitt/mina täck(en). Iskallt ute.

Denimandnerd


Jeans skjorta Herr, under Vit skjorta/blus Stella McCartney for H&M, Kängor din sko och kjol Indiska.

Outfit nån gång förra veckan.
Jag undrar om det är någon som kan tipsa mig om lite Ds spel? Har spelat Zelda, Mario mm och nu spelar jag Professor Layton and the Curious Village som jag fick i julklapp. Mycket bra spel kan jag tillägga. Lite spel tips till en spelnörd som jag?

Stam

        
Vogue Nippon June 2007

Yes, förkylningen har släppt om inte helt, men så pass att jag struntar i den. Jag är rätt pigg och känner mig kreativ. Vill  läsa, skriva, skådespela, måla, dansa vad som helst som sysselsätter mig just nu. Rastlös.
Det är snö ute-igen! hejdå vår på ett tag.

Goodess

        
Hårsmycket!!
Står högt på min önskelista just nu. Kommer från Nicoles smyckekollektion House of Harlow
kyssjohanna. Hoppas det kommer in snart!

Morninghasbroken

     

      
          Linascheynius.

Idag mår jag bättre, nästan bra. Och det är precis som en fin läsare sa, man ska "grab the bull by the balls". Det känns alltid bättre efteråt. Det kanske inte löste allt på en gång men man känner en lättnad och det är början på något nytt. Har precis smällt i mig en festmiddag, snart blir det godis och Nintendo.

Thoughts

Måste ta tag i värsting kameran jag har fått låna av min farbror så det blir några outfit bilder gjorda någon gång. Har inte varit några på länge känner jag. Inget fel på min kamera men det är alltid kul att leka med en ny.
Jag känner mig nervös och har ont i magen, det känns...fel och sorgligt alltihop. Det är vår och fredag och jag borde vara glad.
Jag är glad och sprallig, en stund, sen så gör sig verkligheten påmind. Om man bara kunde skjuta upp saker man inte vill höra eller ta tag i och få det att försvinna. Önskar jag hade ett svart hål från rymden i mitt rum där jag kunde slänga i tråksaker och sorgligheter och få det att försvinna forever. Det  vore nåt. Men deal with it och konfrontera mina rädslor. Bästa sättet.
Djupt andetag...

Friends.Love.

                    
                     Jag och Mia.

Det ringde på dörren för en lite stund sedan. Där stod Mia med en påse hon fyllt med mitt favoritgodis, ost, kex och chocklad. Min bästa vän, jag tycker det är så fint. Hon vet att jag är nere och inte mått så bra på sistone. spontant, underbart och upplyftande. Vad skulle man vara utan sina vänner?! Tack M! Kärlek.

Miss chung

                     
alexachung/tfs

Inspiration. snyggt. fint. vårigt. marint och vitt.

Zebraup


hm.com

Klänningen köpte jag nog för ca 2 månader sen i butik och byxdressen är på väg hem till mig. För mycket zebra? vi får c. Lite mer sol nu.

Jag gör så att blommorna blommar




a.a

Vågar man säga att det är vår nu? Det känns i luften och det är helt underbart. Det är egentligen konstigt hur mycket vädret kan påverka en människa, allt känns mer möjligt och klarare. Jag är glad och längtar till blommor, bara ben, solkyssthud, rosé på en äng och shorts.
Om jag fick önska så lite fräknar på det. Jag har inga själv men tycker det är hemskt fint.

Whycantyousee

                  

                  
                   Vogue Nippon April 2009 / tFS
          
Har legat utslagen nästan hela dagen. Mår skit och vill bara sova bort beslut, måsten, febern, förkylningen och ångesten.

work noplay

Jobb och möte, lång dag. Kom hem sent ska ta ett bad och krypa ner under täcket.

Romantisk bubbla


ginatricot.com
199 kr.

Beautyintimelesscolor




KennethCapello.

Skit jag börjar bli förkyld igen, IGEN! Jag köpte på mig ett par fina halvslitna trasiga jeanshorts från Ginatricot i helgen. I ljus tvätt. Jag har tittat lite och alla butiker har ju varianter, allt från de lite dyrare märkena till H&M, bikbok och Gina. Så en Check till på min vår-lista.
Tips! om ni inte vet vad ni ska se på bio just nu så se Slumdog millionare, såg den i lördags den är muy bueno! bra bra.

And they called it puppylove


teenvouge08/09

Lite kärlek ska man ha en tråkmåndag. Det lyfter själen.
Helgen var härlig tillsammans med sys som var här i 1,5 dag. Bättre än ingenting, det är skönt att Barca bara är ett par timmar ifrån. Så vi hängde, pratade, shoppade och hade syskontid och nu saknas hon.
Vad har ni gjort?

Waitingforsis

Sitter och väntar på syrran som är på väg hem från flygplatsen. Arrived från Barca, sköna helg.
Det blir syskontid, säkert ett par drinkar, prat, film och så mycket vi hinner på de här 2 dagarna.

Oh la la Balmain





Balmain fall 2009. Style.com

Underbar kollektion! Fick små rysningar när jag såg den. Fantastic.
Ska ligga och läsa lite fram till greys börjar. För er lyllos som har viasat så spelar Inter (bästa) mot man united. Fotboll and fashion all togheter.
Nu ska jag fika och ligga och j(l)äsa.
hjärtan till er.

Nice down under

     

    
Oddmolly.com

Sött under. Tyckte om den pudriga nude färgen med romantisk spets.

Dreamshoes


Chloe. tfs/cobrasnake.

Chloé Skorna igen..dom är to die for. Så. fina. perfekta. Drömma kan man alltid.

Hystericglamour

                                    

                                   


Snow

Ska duscha, äta middag, ringa samtal, städa, alla dessa måsten. Men sen blir det avkopplande bio i mörkret.
Snö snö snö annars, överallt jag går.

If I had red shoes

                      


cobrasnake/tfs

these would be the ones.

Sparkling


cobrasnake.

Såg precis att avin från Melba kommit, hurray, min CC tee. När jag tittar på den här bilden så påminner det mig om att jag måste beställa paljett koftan från laredoute. pronto. Är jättesugen på O´boy. Bäst av allt, min sys "Deet" Jess är här nästa helg! lycka.

3 is a magic number

Utmanad av Jenny.

Tre jobb jag har haft: Hotel/show entertainer, pianolärare och barnskötare/pedagog
Tre platser jag har bott på: Madrid, Florens och Agia napa
Tre saker jag gillar att se på TV: Criminal minds, The hills, Greys
Tre favoriträtter: oj! bara tre?! pizza- kebab, D's mamis spenatpaj, allt med kött 
Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu: NY, Paris, Botswana
Tre personer jag utmanar: alles

Svårt att bara nämna tre.

Love

     

      

      
UK Elle February 2009/Tfs

Är så måndagtrött idag. Har ingenting kul och blogga om. Ska på bio imorgon, det är alltid något. Fick fribiljetter till Dumpa honom! Har hört att boken ska vara bra och gratis bio slår aldrig fel. Hade för övrigt en skön och rolig helg, igår blev det shopping och fika med mami sen kom D förbi på pasta, film och mys. (Han fick mig och se Beck för första gången, helt ok!) Söndag, som de ska vara.

Musiknonstop


Teenvougeapril2008

Helg!
Fikade med Mia tidigare och catcha upp om det senaste och hade ett riktigt tjejsnack om livet och ingenting. Nu:
Musiken på högsta volym, stämningen är på topp, och hemmabakad pizza i ugnen. Ska bli så gott, det vattnas i munnen. Senare får vi se vad det blir/bär av denna fredag kväll. Ha en jättebra kväll så länge!

Eviga ögonblick

Har precis tittat klart på Maria Larsson eviga ögonblick.
Nu blir det Greys, varm thé och chocklad med D.

Multihalsband

                         
Jag la undan 2 stycken halsband på Lindex idag, dom sista som hängde i min när Lindex butik. Ett till mig och ett till sys. Jättefint med en enkel tee till och som omväxling till de långa kedjemodellen.
129:- kroners kostar dom.


Permanent Vacation

     
Så fint! Permanent Vacations lookbook s/s 09.
Perfekt inspiration.

My little pony


russh.

Nu ska jag titta på Tropa de elite innan jag blir alltför trött.

Var tog  "chanel" teen jag beställde från melba vägen? Kom på att jag beställde den för snart en månad sedan. Såg att jag missade John Legend igen för tredje gången!
Natti amigos

chanel ben

                     

Jag köpte dom här "chanel lookisarna" på Gina tricot i förra veckan. Jag var ju helt såld på chanels så jag slog till direkt, men plötsligt blev jag lite osäker...
äh, dom är riktigt snygga och billiga dessutom. Det blir nog en keeper ändå.
Gina 99:-

Houseparty




bellahoward.

Jag har äntligen klippt mig! yey.
sitter med en drickyoughurt, en gigantisk finne på hakan (ni vet en sån man inte ser utan bara är enormt svullen och gör skitont) och tittar lägenheter och Madonna biljetter.


Let them eat cake

                         
Pics: Bella Howard. Kolla in hennes blogg här

Pixie's Vouge

         


Italian Vogue By Steven Meisel

Pixie Geldof på omslaget av Italienska Vouge mars nummer.
Otippat tycker jag, Vouge är inget man förknippar Pixie med. Men det blir  ändå självklart när man ser bilderna. Hon är smashing.


Vita ben


Något såhär kommer jag se ut i vår/sommar.
Måste rota fram mina vita strumps igen.

Good to go

                               
                             
Budget på Nitar. Lindex.se, H&M.com

Caution!






2 översta bilderna:Orionteatern.se. 2 nedersta mina egna, bounce grabs och mina skumfötter.

Skumparty med Bounce i  lördags!
Var och såg Caution med Bounce och det hela var en stor dans fest. Dom dansade ovanför, på väggarna och mitt i publiken. Intimt , kreativt och överasskande föreställning. Jag älskar dans och jag njöt av varenda minut som showen var igång. Vi fick flytta på oss emellan åt under föreställningen då dansarna plötsligt kunde dyka upp bakom eller precis bredvid en. Skit coolt , vackert och nytänkande. Dom fick till det med både budskap och tänkvärda teman. Gå och se!
I slutet så yrde skummet och glada dansade vi alla tillsammans. Förfest me Bounce.

RSS 2.0