Peace and quiet

Nu tar jag mitt pick och pack och drar till slottet. Favorit picknick stället, ja stället överhuvudtaget. Ska köpa mig lite jordgubbar och cashew nötter sen ska jag ligga där och njuta av kvällssolen. Med vem? med mig själv. jo jag är en av dom som kan spendera tid med mig själv haha. Idag är en sån dag då jag varken orkar eller känner för att vara med vänner, pojkvän eller familj, ni vet vad jag menar. Lägger upp dagens senare, det bli min Ipod, jag och kvälls solen.

tritoni blir triwa



Ni som har läst och sett mina outfit bilder vet att jag på dom flesta bilderna alltid bär min Tritoni klocka jag fick i födelsedagspresent av min syrra. Lite luddig bild men jag älskar den klockan, passar med allt tycker jag och så har dom så bra pris, 700 kr. Man kan införskaffa en i varje färg. Dessutom är dom vattentäta. Tritoni heter alltså numer Triwa by Tritoni.
Får se om det bli några fler beställningar därifrån, är lite sugen på en till.

Örhängen

Jag hade en period då jag inte kunde gå ut utan att byta örhängen varje dag, ibland för att matcha ibland för att missmatcha. Jag har alltid älskat och haft örhängen som favorit accessoarer. På senare tid har jag mest hållt mig till mina standard vardags örhängen, små enkla i guld och liten pärla. Kanske ska börja igen, har en hög med hängen hemma. Dom här skulle inte sitta helt fel. Jätte söta och färgerna är ju så jag, på sommaren när man fått lite färg och en färgklick kommer till sin rätt. Påminner lite om örhängen man gjorde själv när man var liten. Jag gjorde iallafall liknande, var pysslig en gång i tiden.


Asos.se

Bloggpicknick


      angelicascloset.blogg.se

Läste det här i Angelicas closet blogg och tycker det låter jättetrevligt. Ingen speciell inbjudan eller utvalda utan alla är välkomna oavsett bloggare eller läsare. Hoppas på bra väder, om jag kan så går jag, ses vi där?

It's a beautiful day

God morgon på er, det blev en mysig kväll igår och jag sov som en stock inatt.  Idag tänkte jag hinna sola innan jag måste jobba, sadly men sant. Men äsch det är ett par timmar bara sen har jag hela dagen framför mig. Idag är en till underbar dag med en massa sol, (massa tjat om vädret nu men vi är inte direkt bortskämda med det) och jag hade helst spenderat den med en speciell person. Men den personen jobbar och har sedan andra planer.
Så då står ev. en grillfest/picknick på agendan.
Har ni fått den där olustiga känslan ibland att ni inte duger? jag har en sån dag trots allt underbart runt omkring mig, en olustig känsla i magen som liksom hängt med några dagar, Det känns som hur mycket man än ger eller gör så räcker det inte till. Jag ryggar tillbaka som en sårad katt för att slicka mina sår när jag har den känslan, för jag är för rädd för att ta reda på eller få veta att det verkligen är så. Å andra sidan så har jag alltid sagt och lovat mig själv att aldrig låta något eller någon få mig att känna på det viset oförtjänat... en dålig dag bara, men det är skönt att skriva av sig lite sen blir det bra igen.
Som min mamma säger "Du kan inte ge dig själv helt och fullt till något/någon och inte få någonting tillbaka"..och det är sant.
Grubblerier, jag vet men ikväll kommer det kännas lättare igen och trots allt, det är sommar och det är sol.
Nu ska jag slänga mig i solen och bli bruun.

Veronica

Nu drar jag ut i sommar natten. Det blev lite ändrade planer plötsligt, skulle gått på bio men det krockade med D:s planer? det blev inte så mycket Vi ska utan "Jag ska" så då får jag hitta på något annat, är svinhungrig hade tänkt äta middag innan bio men det blir lite senare än väntat för min del.
Ska bli gott med mat + roligt sällskap, inte fy skam och behöva ändra planer i sista minuten ändå.
Har namnsdag idag så grattis alla Veronicor och Vera där ute. Vackert namn det där. Puss på er och ha en trevlig kväll.

Dagens 080530

              
Idag sprang jag iväg i linneklänning från H&M och gladiatorsandaler Divided.
solisar Wayfarers GT


Outfit igår

                           
Jeans Monki, topp från H&M, skor H&M och skinnjacka på kvällen.
Mina fötter höll på döda mig, jag är inte mycket för högklackat men jag envisas ändå, så jag tog med ett xtra par i väskan.

Wild&crazy



Är hemma nu, har slutat jobbet för idag och nu börjar helgen på riktigt. Passade på och sola imorse innan jag gick, lite färg fick jag allt. Så skönt med det här vädret, det är bara att slänga på sig en lätt klänning och ett par sandaler sen är man redo.
Här är lite bilder från Berns, yo y Nilla, ne vi var inte fulla haha, men vi är aldrig seriösa heller, vi tönta oss som vanligt och hade skit kul och på det blev det ett par drinkar ändå. Och just det, Aj från BSB var faktiskt över förväntan, (hade typ inga) helt ok drag, grym stämning men då bestod publiken också av en salig blanding BsB fans.  Vi stannade ett tag efteråt och hade  vårt egna "afterwork"  tills vi blev jättetrötta och sega. 
Men godkänt AJ, vi hade kul.

Stassad

Nu så bär det iväg till stan, Först är det middag sen ska jag och Nilla svepa förbi Berns, kommer bli så härligt på terassvåningen med glas Rosé i handen. Och jo, A.J McClean från BSB spelar ikväll, två i ett liksom. Men tvivlar starkt på att han är hälften så bra som Bsb en gång var men man gör det till vad det är eller hur Nilla? hehe
Så det blir lite (förhoppningsvis) ljuv musik, mingel, Rosé och kvällssol. Ljuvligt.
Bilder kommer senare på outfit och så.
Ciao

Trend klänning

15073-4218
Den här fina maxi klänningen från H&M trend finns nu att köpa på webben. Den populära korsett klänningen men i maxilängd, minst lika fin tycker jag som fastnat lite för långklänningar. Finns i stl 34, 36 och 38. Skynda och fynda! lär ta slut fort.

Brunch

Hej alla glada, var precis och bruncha med en av mina bästisar Mia. Så härligt att börja dan med frukost och fika i gröngräset. Skönt att prata av sig och skvallra om allt möjligt, du är bäst, mi amiga.
Det är riktigt sommarväder idag, varken blåsigt eller kyligt i skuggan som det varit andra dar utan riktigt varmt. Vi satt där och passade på och bättra på brännan. Underbar dag och allt känns en aning lite lättare.
Nu ska jag strax kila iväg till jobbet och ikväll blir det utgång.
hörs sen

Hjärtan

Röda HJÄRTFORMADE solglasögon! glasögon retro Gröna HJÄRTFORMADE solglasögon! glasögon retro
Bruna HJÄRTFORMADE solglasögon! glasögon retro
Hittade dom här söta retro glasögonen på Tradera, såg att en annan blogg också tipsat om dom.
Så himla söta och somriga, för den som vågar. Topshop har ett par liknande.

Dagens

                  
Det blev shorts idag med, dom ser otroligt psykedeliska ut på korten men var inte mer spännande än marinvitrandiga och lite slappt uppvikta med knyt i midjan. Tror att de inhandlades på h&M för ett par år sedan. H&M linne och kort rosaröd Kavaj också från H&M. PÅ fötterna bar jag sandaler, mina nya från Din sko. Solisar-Wayfarers Gina Tricot.
Det blev nästan en hel H&M outfit.


His new tattoo


Jag var nervös i onödan, den blev hur fin som helst med fina små detaljer, ser nu att det ser lite läskigt ut med handen med svart handske på ena bilden. Det gjorde lite ont när hon skuggade annars stod finaste ut. Det är ett dragspel på armen om ni undrar, det är ett personligt och symboliskt minne av hans bortgångna pappa. Det tog ca 2 tim och lite till. Jag satt bredvid och åt godis och läste modetidningar jag tagit med. Det var riktigt trevligt där vi satt och småpratade om lite allt möjligt.
Nu sitter jag här med satans ont i halsen och den kallas allergi och jag hatar den.


My new darlings


Mina nya vänner, gladiatorsandaler med kilklack. Dom skaver in lite här och var, men vad gör det när dom är så fina.
Din Sko.

Tattoo

Idag gäller det om exakt en timme ska D tatuera sig. Hans första och jag är sjukt nervös. Det är en underbar dag för övrigt, det blir shorts och liten kavaj och så mina nya sandaler förstås. Mobilbloggar från tattoo placet om det hinns.


Dagens marin

Blå kort marin jacka-H&M, jeansshorts, topp-Acne, väska Ginatricot och klock ur-vintage.


Timemachine

Är hemma efter en lång dag ute och har fastnat framför en random film på ettan som heter time machine, nu är jag fast och måste se klart. Efter jobbet gick jag som sagt och mötte upp D, sen åkte vi till tatueraren. Oh det ska bli så spännande, imorgon gäller det. Har frågat och retats lite med han; "är du verkligen inte nervös?" min stackars babe. Motivet finslipades lite idag men jag antar att det blir ytterligare ändringar imorgon innan tjejen sätter nålen. Kommer bli jättefint då det är symboliskt och personligt motiv, inget plotter. Sen var vi ut till Farsta centrum och åt och shoppade lite. Jag hade tänkt hålla i och spara undan lite pengar den här månaden, men lite kommer jag unna mig. Köpte dom fina galdiatorsandalerna med liten kilklack från Din sko, känner på mig att det kommer bli ett välanvänt par denna sommar. Nu ska jag titta klart på filmen. Lägger upp dagens senare eller imorgon.
kärlek

Mimmidisco


Såhär glad blev jag igår när jag sabbade min bloggdesign. Dans i Mimmi Pigg linne H&M, uppvikta jeans shorts, strumpbyxor.

Paj och juice

God morgon, sitter just nu framför datorn och äter spenatpaj som min D kom förbi och lämnade till mig igår, min favvo paj som hans mama tillagar, och dricker brämhults juice. Det är min frukost, gott värre. Ska snart gå jobba och sen ska jag möta upp D på stan. Han ska tatuera sig imorgon och jag är sjukt nervös fast det inte ens är jag som ska sitta där haha. Det är hans första så det blir spännande. Så vi ska gå förbi tatueraren idag och lämna bild, äta, shoppa och bara njuta av dan. Det blev ju inte alls bra med uppdateringen igår, bloggen "försvann" och det gick inte att logga in på publishme. Jag hoppas att det inte blir några problem idag. Vad ska ni göra idag?
Kram

Lägenhet

Nu tar jag en paus från mitt redigerande, är så less, hur lyckas man liksom radera bort allt? Jag brukar i och för sig lyckas med det mesta, suck nåja det är inte hela världen. Jag lär mig mer och mer om kodmallar i alla fall, får tänka lite positivt. En sak stör mig dock och som jag inte har en aning om hur jag kommer lyckas ändra på det är att min reklam har lagt sig bakom själva bloggen. Om ni tittar så ser ni vad knäppt det ser ut. Vet inte varför det blev så? Får väl kriga med det.

Så till något annat, idag efter jobbet var jag och tittade på lägenhet, den var rymlig, med väldigt stort sovrum (garderobsvägg var det första jag tänkte) och generellt luftig och med bra planlösning. Problemet var dock att den var rejält sliten och nedgången, renoveringsobjekt i all ära men det lönar sig kanske inte att måla, lägga golv mm när man ändå ska flytta inom 2-3 år. Det är nämligen ett kortidskontrakt. Pengamässigt och tidmässigt lönar det sig inte. Får nog fundera lite över natten, måste svara innan 11.30 imorgon om jag ska ha den eller inte.

UPDATE: Har försökt posta det här inlägget  i 3 timmar! Less.

Vilken miss

Ahh hjälp, blir galen! Jag råkade ta bort hela min stilmall, bakgrund, rubbet som jag kämpat med sena nätter och dar för att lära mig. Så vips, smarta Veronica så klickar jag bort den, bara sådär. Grattis till mig, bara att börja om, har lust att kasta ut datorn genom fönstret. räkna till tio så blir det bra. Har det här hänt er? Eller är det bara jag som är så smart. Jupp då börjar jag nästan från noll igen, så om det ser konstigt ut i ett par dagar eller (förhoppningsvis) timmar, så vet ni varför.

Bang bang



Alexanderwang.com

Morsdag och feminism

Nyss hemkommen från min moster på söder och nu sitter jag här och jäser. Jag har ätit av allt och mycket, det var god middag, lite vin, fika, glass m.m. Åt som det inte fanns någon morgondag haha. Mycket trevligt va det iallafall min smarta, vackra kusin va där, (mosters ena dotter) och vi blev trots allt inte bara tjejer, mosters gubbe va där+ min bror som självklart ville gratta mamsen. Vi skålade och kom in på ämnet feminism och rättigheter / jämställdhet som är något som ligger mig varmt om hjärtat. Eller hur D?
Min kusin är medlem i Amnesty, det är gratis och för alla som vill, så imorrn är det jag som signar upp mig.
Hoppas ni haft en bra dag och uppvaktat mammor i massor.

Mamá

Min underbara, vackra, starka Mami



Och till alla mammor i världen idag: Grattis på morsdag!

Det där gick ju


Tycker Perelli ser lite läskig ut, Botox gone bad. Tyckte klart att Sebasten Tellier från Frankrike och vår Luuk var skönast igår.
Det blev glass med jorgubbar framför tv:n och lite jordnötter, inga muffins dock men glass två gånger på en dag, det satt inte illa kan jag säga.

glassigt

 


Lite fortsättning från stan, jag och min mami shoppade som sagt baby kläder och köpte yogurt glass, det är så gott och fettfritt dessutom. Tror det var evigheter sen jag åt en strut med strössel på så det blev en stor strut melon/blåbär glass med karamell strössel. För övrigt så var det jättenice och spendera lite tid med min mami. Sen blev det plugg, plugg, plugg, jag missade ett 30-års firande pga det men men. Imorgon är det ju Morsdag, hade tänkt skicka något blommogram eller chockladogram men blev lite osäker på om dom levererar söndagar? Hur som helst det blir en riktig mammig dag imorgon, middag med mormor, mami, min moster, jag och sys. Riktig tjej dag, ska bli kul. Nu är det snart Eurovision, spännande. Ska bunkra upp med lite muffins, jordnötter och annat gott. Just det, fick med mig en kjol hem i sailor stuk från Gina tricot, bild kommer senare.

UPDATE: Chockladogram kör ut imorrn.


today i wore organic

                            
                                  Organic klänning från H&M och gladiator sandaler från Ellos.


trumpette för dom små


Visst är dom söta? För hälften av Trumpettes pris.
Efter lite solning och jordgubbar var jag på stan och njöt av dan, det blev lite baby kläder till min morbrors nyfödda, gah det finns så mycket fint. Jag vet inte hur jag kommer klara mig när jag skaffar barn, alla mina pengar kommer gå till barnkläder. Såg att H&M har fått in ett par snarlika strumpor likt Trumpettes till dom små. Trumpette är då dyrare och i bättre kvalité men kul att H&M hänger på som vanligt. Köpte ett paket med söta trumpette ballerina strumpor till mitt kusinbarn men om man inte är kinkig så tycker jag att H&M:s är precis lika fina.

Blommiga klänningen


Ni vet den löjligt överhypade snygga klänningen från H&M som tog slut innan ni hann blinka? Den som ligger på några tusen på Tradera och blocket? mama mia. Nu har Therese en tävling där man har chansen och vinna denna klänning i storlek 36. Gå in och tävla ni med, självklart är jag med och tävlar jag.

More Alex





Sabado

Godmorgon, hur mår alla efter fredagen? Det blev inte så sent för min del, kom hem ca ett halv två tror jag. Idag skiner solen, det är lite blåsigt men det går och sola ändå. Nu blir det betalning av räkningar, lite solning och kanske en powerwalk innan vi väntar gäster.
Skön lördag på er♥


publishme

Jag har precis fått min blogg flyttad till publishme, för det första så tycker jag att den är sämre. Man kan inte längre bläddra in på mina bilder arkivet direkt från bild ikonen, om ni förstår vad jag menar. Sen så är den tråkigare och inga nya funktioner blev det. Min fråga då, kan man inte logga in på blogg.se längre när man blivit flyttad? Vart ser man nybloggat och mest aktiva? 
Någon som vet?
Eloge för snabbt mailsvar från blogg.se kundservice, men deras svar var något kryptisk, ungefär som det handlade om ett topphemlig stämplat militärdokument eller nåt. Allt jag ville ha svar på var dessa simpla frågor.
Nu måste jag skynda mig, det blir soft hemma kväll med vin, snacks och film. Jag har bara inte bestämt mig hos vem.
Ogre vi m å s t e skaffa bil, det här går ju inte. Får ta det där satans körkortet snart.


say what

                              
Sitter och äter färska jordgubbar och kan inte riktigt bestämma mig vad jag ska göra ikväll.
Idag har jag på mig kjol från från gina tricot, linne från H&M, solglasögon  minns jag inte...?
Trevlig helg så länge, det är löning spend, spend.

den där Alex

 


Så snyggt med vackra modeller i sunkig miljö. Kontraster är det bästa jag vet. Går runt på trailer parkeringen, tar en cigg, i väntan på grillfesten eller festivalen runt hörnet liksom. Vackert, sexigt och soft.
Shall we sing round the fireplace?

bild:Alexanderwang.com


Sko fynd

Klickade precis hem dom här skorna från Ellos rea, dom var ju så billiga, 151:- 60% rabatt.

Ser ok ut för det priset.

Guldläge för vintage-tokiga



Får inte m i s s a s. För dig som gillar Vintage då. Den 26-27 September kommer det vara Vintagemässa på Enskilda Galleriet i Stockholm. Det är drömläge, utställningen kommer erbjuda butiker och utställare från hela Sverige att visa upp sitt sortiment under dessa 2 dar. Alltså, allt samlat under samma tak för en gång skull.
Count me in.

Canon ixus 65

image353


Minns ni att jag tidigare skrev om ett köp på tradera som jag var jätteglad över? Det var en kamera från canon ixus, exakt en sådan jag blev av med på krogen för en tag sen. Kameran var ju min systers, och denna modell säljs inte längre. Det kommer nyare och bättre varje år men hon vill ha den här. Ni vet hur det är när man kärar ner sig i något. Det tråkiga är att kameran jag ville överaska henne med var alldeles repig, det framgick inte i beskrivningen så den är inte alls fräsch.
Ingen som vill sälja sin gamla kamera? Jag köper! lite smått förtvivlad.
Känner ni någon som vill sälja sin canon ixus 65?  kontakta mig, skulle bli glader.

Fynd på Ellos

image352
Det är ju rea på Ellos med upp till 70% på vissa plagg. Jag tittade lite och hittade lite plagg som kan locka.
Bohemlånga klänningen på bilden finns i blommigt och flera färger och är nedsatt med 70%.
Svart kjol som om jag minns rätt påde frida fahrman och Engla köpte tidigare i år. Fin sommartunika/klänning, marint och shorts kan man inte få för mycket av.
Den vita spetstoppen har jag varit sugen på förut, tycker den skulle bli jättefin med shorts eller jeans till, är mycket för spets och den här har lagom och verkar ha skön passform, detalj upprullade ärmar. Allt på 30-70% rabatt.


Buenos dias

Sitter på min balkong med strålande sol över mig och äter frukost. Så härligt och vakna upp till såna här dagar.
Så var det äntligen fredag, D jobbar till sent, men kanske tjejerna är up för en picknick, imorrn? idag? Rosé?
Ska gå jobba lite senare men slutar inte så sent så jag har hela dan på mig. Ska hinna sola lite innan jag går tänkte jag.

Lovely surprise

Nu ska jag ägna lite tid åt min pojkvän som precis överaskade mig med ett spontant besök. Mysigt. Jag säger det, han har ännu inte klagat på mitt bloggande.
Kram på alla och ha en trevlig kväll!

I min mail..

"HEJ VÄRLDSFÖRÄLDER!

Just nu undrar många om hjälpen kommer fram i Burma. I media läser vi om hindrade hjälparbetare och förnödenheter som inte levereras. Men UNICEF är på plats och vi når de drabbade. Tack vare våra Världsföräldrar och många andras stöd kan vi hjälpa de värst utsatta barnen och deras familjer. Vi har 11 mobila team som levererar förnödenheter i två hårt drabbade områden - Rangoon och Irrawaddydeltat. För att möta de enorma behoven har material för 13 200 000 kronor köpts upp lokalt i Burma. Samtidigt fortsätter förnödenheter från vårt katastroflager i Köpenhamn anlända Burma."..




Det värmer att läsa om varenda liten sak Unicef och alla andra hjälp organisationer bidrar och hjälper med.
Och jag är stolt och kunna över att vara en del om en liten, och bidra med det lilla jag kan. Jag sa alltid att jag ska bli fadder, jag ska.. jag ska, utan att ta tag i det. Så för ett halvår sedan tog jag ändan ur vagnen och blev världsförälder och fadder i Unicef och människohjälpen. Det krävs så lite för att hjälpa människor i nöd, miljoner människor dör varje dag pg.a svält, naturkatastrofer och sjukdomar. Det behövs inte mer än en hundring och du gör en skillnad, en stor skillnad. En hundring som jag lägger ner på en skvallertidning och en latte typ.
Jag rekomenderar alla att bli fadder, ett av det bästa jag gjort, det räddar liv, du gör en skillnad.


Hippiechic

 

image348

image350
Allt från H&M utom läderbandet runt håret och mina Accesoarer, som är blandat gammalt med nytt och egengjort.


lilla huset på prärien

487000-346


Sprang och fikade med min mami efter jobbet och nu är jag hemma. Gick förbi H&M en snabbis och fastnade för den här, känns väldigt lilla "flickan" på prärien, massa volanger, blommor och rysch pysch. Vad säger ni, too much?

Vacker dag

Nu måste jag kila mina vänner, jobb jobb, mer bilder och dagens senare.
hoppas ni får en bra dag!

image345


bild:superfuture

barfota

Jag vill att det blir så varmt så man kan känna gräset och sanden mot nakna fötter. Jag njuter av den lilla sol som finns men vill ha mer och mycket. Sommar kom.

image344

sexy voice

Vaknade av täppt näsa idag, jag är fortfarande inte frisk. Var hos läkaren för min onda hals men det var virus, som jag trodde då. Det ska gå över av sig självt, men jag har blivit hostigare och snorigare.
Har hostat mig igenom 2 dar nu, har fått lite sexig hes röst a lá Scarlett Johansson, ja eller så låter jag som en pubertal kille i målbrottet. Jag väljer nog det förstanämnda.

ger upp

Ingen mer header design för idag, är less på saken. Tar upp det igen imorrn eller när jag är uttråkad, det är match på tv Manchester-Chelsea, vilka lag, underhållande.
Tips, såg att både Ellos och Josefsson har superrea med upp till 70% på sommarens och vårens plagg. Om man har tur så kan man fynda ordentligt, ska kika igenom sortimentet senare.

Idag hade jag på mig..

image342 image343
Lite hippie chic idag, slapp tröja från Acne, slitna jeans och min drömfångare som är gammal som gatan. Köpte den i Gamla stan för en herrans massa år sen, användes flitigt då och kommer användas flitigt i år. Drog tillbaka två hårtestar och nåla fast med en fjäril.

Header och nya läsare

Har suttit framför datorn sen jag kom hem från jobbet och börjar få ont i ryggen, har en klen rygg, brist på träning. Blir galen på det här, sitter och kämpar och försöker göra en egen header, googlar efter tips men det är svårt. Precis när jag tror att jag har förstått så blir det hel fel. Jag är ingen fena på det här med bloggdesign, har gjort allt själv, det lilla jag gjort med hjälp av en superbra bra sida som heter designadinblogg.se. och med hjälp av mitt tålamod då jag suttit och provat mig fram, fram och tillbaka. Sitter nu och river mitt hår, hur fasen gör man en Header? vill ha fina färger, lite ramar och blommor.  Please fina photoshop, work with me.

En sak som gör mig glad är alla nya läsare som hittat hit, Välkomna! Blir sjukt glad över kommentarer jag får, gör min dag. Hoppas ni stannar.
Nu är det krig med photoshop.


Kate moss sommarkollektion

Mina favoriter: 

image338


image339


image340


image341



Topshop.

Den blommiga H&M kjolen

image337


Se där Ebba Von Sydow i samma kjol som jag, hade ingen aning om att det var efterfrågan på denna kjol. Jag köpte ju min i Barca förra veckan, väldigt nöjd, gav 14.90 euros för den vilket motsvarar ca 149 svenska kr skulle jag tro? så lite billigare är det där och så var dom lite före denna gång.
Men den finns alltså ute i butik nu, tror att det är Divided och kostar 198 kr.

Georgina Sparks

image336


Missade Gossip igår? så jag vet inte om det var igår, eller om Georgina Sparks debut i serien som "Sarah" kommer.
Men kolla in hennes garderob, inte illa. Kul med omväxling från Blairs preppy strukna look och Serenas Kate moss liknande stil.
Tycker om allt från det långa enkla halsbanden till den svindyra gucci reptil väskan,scarf, svarta tighta stuprör, heels, lite kort kavaj svarta naglar.
Jag skulle inte ha något emot att se ut såhär idag.
Håll utkik efter den här tjejen i serien, har hört att hon kommer göra livet väldigt surt för Serena. The Bitch makes an entré.

White skirt and summerfeeling

image335


Min oufit igår, använder en gammal bild då jag i princip såg likadan ut, minus den långa luggen och att jag hade på mig vita skor istället för svarta.

Kjlo från Indiska, kort kavaj H&M, brosch glitter, väska lindex, tritoni klocka, body från Gina tricot och Skinn jacka ute.

Gossip girl

image333
Jag har total missat att Gossip girl började idag. Jag har längtat efter att den ska börja igen, Min syrra har sett alla, även dom som gått klart i Usa, men jag ville hålla mig, inte fuska. Spännande!


favoriter

image331
När man ändå håller på och klickar hem saker från Accessora, här är lite tips på några saker som jag har hemma som är mina favoriter. Jag berättade ju tidigare att jag är som ett barn i en godis affär när jag det kommer till lyxiga doftljus och krämer i fina förpackningar, och en stor favorit är Voluspa. Älskar deras produkter vare sig det kommer till doftljus eller skönhet. Jag är en samlare och äger både handkräm, duschcreme, och bodylotion i Pink fatale serien från Voluspa, och en del ljus i blandade dofter.

Fina presenter jag fått av bl.a min kära pojkvän som vet att jag + Voluspa och fina produkter är = sant. Och jag kan bara rek dom, man luktar himmelskt och man känner sig glamourös. Ja sen är ju rosebud till läpparna given i min väska, duwop som jag använder till fest (big lips effekt) och min grymma tweezer med inbyggd lampa. Mmm Rosebud får jag nog bunkra upp med, har redan "käkat" upp 2 på kort tid.


Nougat London

                    image328
Oh ja äntligen finns Nougats lyxiga vackra massage kit och beställa på Accessora. Jag hittade den fina serien i julas och fastnade för det fina massage kitet, men då fanns den inte att beställa ännu. Jag är en junkie när det kommer till hudprodukter, som helst ska vara fint förpackade, och dofta gott. Det är som godis för mig, doft ljus, rosa burkar, vackra boxar. Så det här är perfket gåva till den som har allt, eller för en som jag, som bara älskar vackra förpackningar som pryder mitt sminkbord/hylla. Känns så lyxigt a la Marilyn Monroé. En gåva till mig själv eller så kan jag ju hinta host host min kära D och vänner när ni saknar ideér. Det här  kan vara något som gör mig glad. Kostar 595:- Och namnet är ju sött Please please me massage set.
Men fasen det finns mycket i samma serie det är svårt att bestämma sig.

Teoriprov

Sitter på bussen och bloggar från mobilen är på väg till jobbet. En sån trist dag, det är grått och mulet men jag har på mig kjol ändå, kan inte motstå. Idag skriver D teoriprov om ca 1 timme, hoppas du tar det! Håller tummarna babe. Det här blev inget spännande inlägg, dagens kommer senare nu ska jag ägna mig åt min metro. Ciao

3nyanser av blått Levis 501

 

image327


Dom här gamla jeansen hittade jag idag bland mina gömmor, perfekt slitna och lagom håliga, precis som jag vill ha dom. Ska klippa av dom till shorts, enda nackdelen är att dom inte tillhört mig så dom är lite stora i midjan. Det är lite jobbigt att behöva "fixa till" ett par redan gamla jeans, men med lite tålamod går allt. I värsta fall bär jag dom med skärp i midjan. ibland fyndar man i närmare än man tror.


080519

               image322 image325
Dagens: blommig kjol från Barca h&M, klockur vintage, gammal jeans jacka body från Gina tricot och vita tygskor från H&M. Det va visst inte så varmt ute idag..frös en aning när jag gick till jobbet.

Kom hem och fastnade framför "Du är vad du äter" som tog sig an Sofia Wistam. Visst dom går ner i vikt, inget snack om saken, Men varför ska det behöva kosta och vara otillgängligt för att vara frisk? För att vara hälsosam radar Anna Skipper upp ett antal olika frön, exotiska frukter och grönsaker som mer än hälften inte går att få tag i vår dagliga livsvarubutik. Dessutom så kostar nästan alla dom råvaror hon tipsar om ganska mycket. Knepigt när man måste ha pengar för att vara frisk och smal och springa runt halva stan till delikatess affärer som säljer dessa oljor och frön. Nog för att Ica har blivit mycket bättre på att ta in fler exotiska kryddor och varor men dom är inte riktigt där ännu. Jag vill ha ett mat program som är tillgängligt för alla, oavsett plånbok och location.

sommaren är tillbaka

Godmorgon! Är så glad för att vädret är alldeles underbart igen, jag är pigg och redo för en ny vecka.
Dock ska det tilläggas att jag fortfarande känner mig lite sjuk i kroppen, nu har mitt tandkött svullnat upp och det är ju ett tecken på febern och virus. Men äh jag klarar mig, kan nog möjligtvis vara en blandning av allergi och förkylning också. Ska gå och jobba snart så jag har slängt i mig lite frukost och sitter nu i min nya blommiga kjol från Barca. Lägger upp dagens klädsel senare.
Ha en bra måndag så länge!

My camera and I

image319


Ciao!

dagens i triss



image321



Testar min nya kamera och är så nöjd. Passade på och knäppa lite på det jag slängde på mig idag.
Blå basker, blå skor- La redoute, strumps med hotpants, volang linne- H&M och min gamla fuskpäls.
Nu ska jag slänga mig i sängen och titta på Bodyguard, och så lite fika till det såklart.

Scarlett johanssons skiva

image315

Talangfulla och vackra Scarlett Johansson har ju gjort en skiva med Tom Waits covers som heter "Anywhere i Lay my head", jag + syskon blev så klart jättenyfikna på hur det lät, har ju bara hört henne nynna och sjunga lågt i Lost in Translation. Så min sys letade upp en låt på youtube och så lyssnade vi, och det lät för taskigt. Först trodde jag att hon skämtade, det låter bara som hon brölar utan känsla eller ton för musiken hon sjunger. Tom Waits är kanske och ta sig vatten över huvudet, han är ju i sig en väldigt själfull och tung sångare. Så tyvärr, Scarletts stämma är nog inte min melodi, jag håller mig till filmerna.

nyshoppat från Barca

487000-314


Lite av det som shoppades i Barca, 2 kjolar, ett marint linne från Bershka, (spanskt märke lite som en korsning mellan Zara och H&M, förmånliga priser) converse, som är omöjliga och hitta min storlek här i Sverige för tillfället, och Godsaker från Sephora, alltid Sephora. Man går aldrig tomhänt ut därifrån.

Blue roses

487000-312


Här är en glimt av blommorna D fick igår, inga traditionella röda utan blå som är hans favorit färg. Mer blommor åt männen tycker jag, han blev iallafall positivt överraskad av blomuppvaktningen. Imorgon får han sin present.

Gårdagens outfit

image310image311
Igår på kvällen bar jag min lilla blå från H&M med second hand stövlar och guld skärp från H&M.
Fick en jättefin kamera i present av D! ni kan ju tänka min lycka då jag inte ägt en egen. Blev ju av med syrrans och har lånat D:s hela tiden. Oh är så glad, tack finaste! Är ju beroende av en till bloggen så nu kan jag knäppa kort wild and crazy med min egna kamera.
Finaste, te quiero.

Calleth you, cometh I


image309

487000-302


487000-303



487000-305487000-306
487000-307 487000-304
Le Rouge igår.

Fin restaurang med hög mys faktor. Trevlig personal och bästa servicen och maten. Det var som att kliva in på Moulin rouge. Bästa restaurangen jag ätit på hitills, dels på grund av den proffsiga personalen dels för inredningen, men mest maten. Jag säger bara gå.
"Vi delade en flaska till..."

Date

wiho fick tillbaka kameran igår, stackars D som inte får tillgång till sin egen kamera. Han säger att jag får låna den så länge och mycket jag vill, men jag vet att jag måste köpa en egen snart. Finaste.
Nu måste jag byta om, snart ska jag in till stan och möta upp han. Sen blir det middag, har köpt en fin present till honom, även om jag vet att det inte handlar om presenter men jag älskar att köpa saker till min kärlek och till människor jag tycker om. Men skriver mer om det sen (han läser bloggen). Men jag kan säga att jag köpt blommor så länge ialla fall. Tycker att killar får för lite av det och jag vet nog att fler män skulle uppskatta och bli glada av blommor, Jämlikt ska det ändå vara tycker jag.
Nu måste jag snabba mig så att jag inte blir sen till vår "date".

Todays rain outfit

image299

Kände mig lite som Carrie i Paris (SATC) idag. Hög midjekjol h&m, Korsett Ellos, Skoletter Din sko, Paraply och skärp från H&M och kuvertväska secondhand.

Utförsäljning på Dramaten

Glömde ju tipsa, för dom som inte vet. Idag kl 10.00 så öppnade portarna för Dramatens årliga utförsäljning. Fynda vackra klänningar, skinnjackor och en massa kläder och unika i sitt exemplar, just  för att dom endast blivit uppsydda för Dramaten.
Kön var lång sist så jag förväntar mig inte annat idag. Kika om du har vägarna förbi. Kultur och Second hand när den är som bäst.

H&M and Missoni

image296


Är det bara jag, men visst är dom lite lika? iallafall påminner h&m klänningen om Missonis klänning från vårkollektionen. Missoni har en långklänning i samma mönster i kollektionen, den här ser kanske mer ut som en byxdress. För övrigt så såg jag att den hett eftertraktade H&m klänningen säljs för runt 700-1000 lappen på tradera. Det är nog lite för högt för mig. Med tanke på att den säkert kostade 298 kr i butik.

D+V

image295

Le Rouge

Idag är ingen vanlig dag, utan min och D:s dag. I dah har jag och Oger varit tillsammans i 2 år, och vi är fortfarande lika kära. Vi träffades hemma hosmig genom gemensamma vänner och idag är jag så glad att han klev innanför min dörr. Jag fastnade direkt och det var kärlek vid första ögonkastet, man kan nog inte säga något förrän det händer en själv. Jag kan fortfarande inte beskriva det mer än att det kändes rätt och inga ord eller förklaringar behövdes. Det var bara Där. 2 år, ibland känns det längre ibland kortare för vi har gått igenom mycket under dessa 2 år. Så ikväll blir det Middag ute och mys. Det det blir Le Rouge i Gamla stan. Jag har ingen feber idag och känner mig piggare har ont i halsen bara men det sak samma.

 

 


over & out

Kaos, mitt huvud sprängs snart, fick så ont i kroppen på jobbet så jag var tvungen att sätta mig. skit flyg, dom är alltid fulla av bakterier och jag blir alltid sjuk efter en resa. Imorrn firar jag och finaste D 2 år...tiden går sjukt fort. Vi har liksom gått igenom så mycket på så lite tid. Hoppas jag är frisk till imorrn, ok bättre iallafall. Nu är det det här med restaurangerna, ska välja mellan Le Rouge och Cibo? någon som vet...tips?
Allt är fel och jag låter som värsta gnällkärringen, jag vet. Men im sick, har ingen kamera därav bristen på kort och dagens. D behövde kameran en snabbis, den är ju trots allt hans, så det är dags och köpa en själv! är ju som sagt beroende av en när man skriver blogg, my bad att jag skjutit upp det. Går runt halv blind för att mina linser är gamla, så nu ska jag ta och klicka hem ett par nya från lensway och ta mitt tjuriga ass till soffan där jag ska ligga och kurera mig.

                                487000-345
                                                            frisk på starbucks

Fredag

Vaknade av världens karnevaltåg utanför mitt hus. Det var förskolebarn med en grupp musiker som dansade sambatåg, kul såhär en regnig fredag. Piggade upp mig betydligt, måste gå och jobba snart så det blir kort inlägg. Var det någon som fyndade igår på VR-kvällen?
Fasen att man ska vara krasslig, jobbar bara 2 timmar idag så det är ok när man ont i halsen och hängig.
Nu ska jag ta en dusch och sen kila iväg.
Trevlig fredag på er så länge!

Romantic

Nu har jag reserverat bord till på lördag. Jag och D ska fira lite. Har hittat riktiga bra tips på lugna romantiska restauranger där det såklart måste vara bra mat och bra service. Vi älskar båda att äta ute så ofta tillfälle ges så vi har provat på en del. Får se nu på lördag om vi blir nöjda. Berättar senare vad det är för restaurang för det är inte bestämt ännu, det står mellan tre och jag har gjort bokning på alla tre för säkerhets skull. Beslutsångest jag vet.

Hattar

image342image343
Det blev ingen Klänningfest / mingel shopping med Veckorevyn för mig, mår inget vidare faktiskt. Har sjukt ont i halsen och har feber. Dom stackarna får klara sig utan mig idag.
Upptäckte att jag fått in en mikroliten glasbit i foten, inte undra på att det gjorde ont. Hur och vart jag fått den ifrån vet jag inte och nu kan jag inte få bort den. störigt.
Eftersom jag är den enda som inte ska gå ikväll (synd om mig) så får jag väl roa mig på annat sätt. Hittade snygga bilder på folk med hattar. Jag älskar min. Hatt är ett av mina måste-accessoarerna i garderoben. More hats to the people.

Bild: The Sartorialist

Trött och VR shopping

image341


zzzzzz
Funkar inte alls idag är trött som satan, börjar bli sjuk också, har ont i halsen, huvudet sprängs och jag måste nog ha haft feber inatt, vaknade helblöt, mysigt tyckte D. Jag brukar ju annars alltid vara den som fryser.
Så ne är inte på topp, och ikväll är det shopping med VR på Topshop. 25% på allt är inte illa det. Det är ju rätt sent så jag får väl samla krafter till dess. Nu ska jag ta och dricka lite té och hoppas att det piggar upp mig. Är det några fler som ska på Topshop mingel ikväll?
image297

Hemma igen

Hemma i Sverige igen och jag är jätte trött. Sov tre timmar ungefär innan jag var tvungen att packa iväg mig till flygplatsen.
Lämnade underbara Barcelona och min Underbara Jessica. Saknar henne redan, hade sjukt kul och roligare blev det eftersom det blev så spontant alltihop. Överraska syrran var ju det roligaste.
Planerar redan nästa resa, längtar. Man blir lätt kär i Barcelona, ja mycket tjat det varit om Barca men mark my words, när du väl varit där en gång så är du fast. Livet, människorna, festerna, sena nätter, sangria, tapas, gryning, skratten och shoppingen ekar länge efter du kommit hem. Men det var skönt att komma hem till D med, saknat den ogern.
Snart babe du o jag 17 maj.

Ska slötitta på tv nu och äta wienerbröd.

te extraño Deet!

dagens i Barca 080513

487000-340


Ont i fötterna av en heldag på stan, fastän platta skor. Tygskor från hm divided, kjol gina tricot, linne och hatt hm.
Shoppade lite, lägger upp bilder på det sen. Tyvärr hade Inte den blommiga überhypade klänningen från h&m kommit ut i butik här. Dom har långt ifrån samma breda utbud här, och ligger förmodligen snäppet efter, men jag såg den blommiga toppen i alla fall. Mötte upp syrran sen efter att hon slutat jobbet, fika och middag blev det. Min sista dag i Barca, flyget gick tidigt så vi tog det lugnt och avslutade på en supermysig bar som heter la oveja negra, the black sheep. Hel kanna sangria under hundringen, grymt grymt goda små tapas, chorizosen och osten.aahh.osten säger jag bara.

Vintage och 2hand

487000-331

487000-324

487000-332

487000-335


487000-336

487000-333

487000-337

487000-338


Började som sagt min dag med en bocadillo, och begav mig sedan på jakt efter 2hand och vintage butiker i Barcelona. Första stoppet blev solklart Le Swing på Notariat, som Sofi farhman tipsat om i Sofis mode. Jättesnygg skyltning och en resa tillbaka till glamourens väg. Mycket 50-tal, vackra klänningar, eleganta hattar. En fröjd för ögat, värt ett besök. Men jag fann faktiskt en bättre pärla några blocks bort på Carrer de Valldonzena, Vintage heaven :) eller ja, den heter Ohlala Heaven. Lagom stort och allt du kan tänka dig, det var precis som att kliva in på Beyond retro fast mer strukturerat och organiserat. Cleant och enkelt att gå igenom alla plagg. Tyckte bäst om denna butik och rekommenderar starkt ett besök om du har vägarna förbi. På samma bakgata från Las ramblas ligger små second hand shoppar längs vägen med kul utbud och varierat, en hel del amerikanskt. Jag fyllde tyvärr inte på garderoben på 2hand denna gång men jag sparar mig till jag åker tillbaka med syrran C då. J är inte mycket för att botanisera second hand tyvärr.
För övrigt var det strålande sol, äntligen! runt 25-27 grader.

På vift

Vaknade av strålande sol ute, äntligen Barcelona! Ska ta och skynda mig nu, och ta vara på dan. J jobbar så jag ska möta upp henne senare när hon slutar. Här är ju allting öppet till nio på kvällen så ingen brådska direkt. Det blir en bocadillo på vägen till frukost och sen ska jag göra stan. Såg att den överhypade klänningen som hela sverige kommer gå runt i kommit ut i butik idag. Den korta blommiga axelbandslösa kanske. Ska kolla, men får tänka på om jag vill gå runt likadan som var tredje i stockholm. Det blir lätt så när det är H&m, men å andra sidan den är grymt fin.
Nu drar jag todeloo


Dagens kommentar

(När vi ligger och halvsover imorse och hör konstiga ljud, som kom utifrån, (fönstret öppet) men J kopplar ljudet till väggen.)

J I allvarlig ton.

J:
Jag tror att en kackerlacka håller på att bryta sig in.

Min Deet, alltid lika klockren.

På stan

Åkte på sightseeing tur idag, för lite mindre än 200 svenska kr så åker man runt hela stan. Vackert är det när man kommer upp i bergen och man ser hela stan, bästa utsikten. Synd bara på vädret, det var blåsigt och lite kyligt men temp hamnade ändå på en 20-22 grader.
Jess jobbade idag så hennes kill kompis Stefano hängde på bussturen, vilket var schysst, då mitt lokalsinne är sämst. Eftersom det är röd dag här idag så var det mesta stängt, men jag hann ändå kika och kolla in var jag ska gå imorrn. Hittade Le swing, som ligger på Notariat 3, ett stenkast från turiststråket Las ramblas. Le swing är seconhand butiken som Sofi tipsade om i Sofis mode. I barrio Gotico inte långt från Le swing, ligger lite fler andra secondhand och vintage affärer som jag ska ta mig en titt på. Hoppas på fynd!
Sen blir det självklart en sväng förbi Sephora.

Dazed

487000-321



487000-317

487000-318

487000-319

487000-320

487000-322


Late nights in Barca

Igår tog vi det lugnt, gick ut och åt på ett ställe som heter Xapela, himmelska tapas och tog lite vitt till.
Tycker mycket om deras vinglas här, korta och breda, annorlunda är kul.
487000-313

487000-314

Sliten men glad är jag för det
487000-316
Jess+ Stefano


In living colors

Clubben Sutton är som köket, StureC och en släng av Spyan i stockholm.
Sen finns Catwalk och Opium Mar som är blandad men mest Hip hop och Rnb om man tycker om det. Det finns många clubbar till men jag berättar bara nu om de tre vi besökte just i lördags.
Man tar sig lättast med taxi som går för under och högst 10 euro, vilket motsvarar ca 100 kr. Billigt tycker jag och bekvämt och dela på en hundring om man är några stycken.
Vi började hemma:

487000-303
Middag och Rosé på Calle Valencia
487000-305

487000-304
Sabine och Monike
487000-306

487000-308
Jess
487000-309
Happy Daria
487000-310
Varmt-Jag
487000-311
Vanessa
487000-312
Sexyback

Saturday in barca

Vad kul vi hade i lördags, vi dansade som galningar, svettigt och hett. Blandat med människor, det är det bästa jag vet när det är lite av varje och blandad musik. Jag försökte pressa ner mina ballerinas i min väska men dom gick inte ner. Här går man med skorna inne hela tiden så mina fötter var helt döda redan innan vi skulle gå. Jag hade så ont sen när vi skulle hem, gick i slowmotion som en gammal trasa. Sabine, Jess kompis och som även varit i Sverige och hälsat på, lagade till en god middag innan vi drog ut. Färsk potatis sallad, marinerad kycklingfile, (efter min mammas recept) och rosé. Som sagt, kvällen var lyckad och vi ramlade in 7 på morgonen.
Lägger in bilder senare. Nu måste jag skynda mig ska ta en klassisk sightseeing buss tur. Jag har varit här förut nårga gånger, och hunnit se det mesta men min andra syrra C, rek mig att ta en en buss och åka runt, det var tydligen det bästa man kunde göra om man ville se hela stan ordentligt och bekvämt. Så nu ska jag leka riktig turist och checka in den vackra staden Barcelona. Röd dag här i dag för övrigt, så allt är stängt.
Vädret har klarnat upp men det är molnigt och ingen sol.

obalans i färger

Fan kan det sluta regna, vi sprang med våra kassar i regnet,är blöta men nu har vi fått i oss gazpacho soppa och smörgåsar. Finns det något mysigare än varm soppa när det regnar. Innan satt vi och prata om allt mellan himmel och jord, och J kom in på den offatbara incest tragedin i Österrike. Hon säger att hon är så chockad och läser allt hon kommer över, så när hon har luckor på jobbet så har hon högläsning i följetongen, till allas ångest.
Jag mår nästan illa över rubrikerna. Nu till roligare, ikväll blir det tydligen middag hemma först,  vi blir ett gäng som ska sitta och vina och föra, härligt.
Min syrra J titta på mig nyss och påpeka att jag är en riktig stockholmare, här bryr man sig inte så mycket över hur man ser ut talade hon om. Eh jaha, jag tyckte jag var tillräckligt ostylish och skön i mina mjukisar. Missförstå mig inte, J är en riktig pretty woman, alltid kjol, högklackat, fina väskor. Hon är glitter och glamour. Hon går, klättrar, äter och sover i sina heels, jah har sällan sett henne i platta skor. Jag tror stenhårt på att hon skulle ta hem hela stiletto run eller vad det heter, tävlingen där man ska springa x antal meter i pumps. Men när hon e bakis är det en annan femma, hon slängde på sig det första som låg i garderoben. I alla nyanser. "Obalans i färger va?" kom vi går jag är hungrig. Jag höll med, vi går. Vadå jag stockholmare?


Pouring down

Det öser ner, och vi drar oss lite för att gå ut, så vi sitter och catchar upp och pratar om allt möjligt. Men mat måste vi ha ändå till imorrn, då allt är stängt på Söndagar. Det ända vi har hemma är keso och vin, vin är nog det Spanjorer alltid har hemma, ingen mat men siempre vin. Tittar igenom lite outfits för ikväll, vi ska till en klubb som heter Sutton, som jag inte varit på tidigare. Party med syrran & friends, ska bli kul bara det slutar regna vill gå bar bent i Klänning och high heels.
mjaaaoo nee nu måste vi dra oss, på riktigt.




(Finaste Oger, du och jag, 3 på morgonen och alltid)

Barcelona

Sitter hemma hos sys nu och bloggar lite innan vi drar ner till el supermercado och handlar lite mat. Hon hade ingenting i kylen, typiskt.
Jag landade i ett regnigt Barca, jag åkte från gassande sol och värme rekord Sverige (av alla länder) till ett regnigt och blåsigt Spanien med 18 grader. haha men det gör ingenting fick äntligen träffa min deeet. Lika sprallig och knäpp som vanligt. Drog och åt mcdonalds när jag kom fram, var jättehungrig och lite seg efter flygresan.
Nu ska jag snabba mig, hon står här och väntar.

image298
Min fina (över) packade väska

image301
Suddig bild på min rese outfit. Ville för en gångs skull vara ultra bekväm så det blev mjuk velour dress.

image300
Utsikten från J:s fönster, mulet och regnigt, men oh so lovely.


Voyage

Nu har jag packat klart, och emellanåt tittat på Indiana jones på femman. Åt god middag med familjen och är nu trött och seg. Ska ta och sova då jag åker om några timmar, Min babe D följer mig till centralen sen får jag sitta ca 50 min till skavsta.
Så mina vänner nästa gång jag bloggar blir från Barcelona.
Saludos amigos, Au revoir.
puss


Vanessa Paradis for Miu Miu


image296


Läste häromdagen att Vanessa Paradis blir frontmodell för Miu mius höstkampanj 08.
Har alltid tyckt om den naturliga skönheten med glugg mellan tänderna, tycker hon och johnny depp är en av dom vackraste och coolaste paren som vandrat på denna jord. Ska bli spännande att se henne fronta Miu miu.

uppdatering

Hello, är hemma nu, har både hunnit sola, gå på arbetsintervju och shoppat lite essentials inför imorrn, som Keso och knäckebröd till syrran. Vi har inte lyckats hitta Keso i Barca, vilket är konstigt. Även om det står under annat namn? Sen hann jag med och fika med mami och min farbror som jag och mami träffade på i all yra. Nu måste jag verkligen börja packa! har slöat och bara lagt upp lite kläder, känner jag mig själv så kommer jag komma på att just det jag vill ha med måste tvättas. Bäst och kolla upp det nu och inte ikväll kl 23.00.
Jag känner mig lite nervös men jag tror att det är stress. Jag är en person som hatar hela proceduren innan man åker någonstans. Det här med att packa, åka i tidig morgon, checka in, flyga, bära väskor, O g i l l a r det skarpt. Jag skulle vilja blunda och vakna upp på stället. Bara vara där på en gång.

hey sunny

                               image295
Oh jag bara njuter av vädret och solen, ligger och tänker på att jag aldrig kom igång med träningen riktigt, det är ju inte först sent man kan ju börja när man vill, men såhär nära sommaren tänker jag mer på det. Men det blir samma sak varje år, det blir beach 2000-never för mig. Men jag tänker inte gå gömma mig i vassen bara för att man inte har sexpack och alba ass. I ärlighetens namn tänker jag aldrig på sånt när jag e på playan. Man ska vara stolt över kroppen man har så länge man inte lever ohälsosamt. Så, jag är kurvig och har en snygg rumpa. Jag är nöjd! och min pojkvän är mer än nöjd. Om ingen sponsrar mig med en PT vill säga, då skulle det nog låta annorlunda.

Leaving for holiday

Är så peppad inför imorrn, någon påpekade att jag inte skrivit vart jag ska, sant. Jag drar till Barca på minisemester och hälsar på sys. Åker från Skavsta dock så måste åka tidigt, inatt då. Buh. Hatar att gå upp tidigt kanske inte behöver lägga mig alls? nee känner mig själv kommer däcka ändå. Så sys, det blev sooner than you expected. Åh jag längtar. Hoppas att det är lika varmt där som det är här nu när det är så fint här. Vore lite synd att åka ifrån 25+ sol till regn. Men det tror jag inte.
Nu lite frukost sen ska jag slänga mig i solstolen.


This is me

image292


image293image294
Underbart väder idag, var och trimmade till luggen och köpte den fina ljusblå bikinin (ändå) till slut. Den med prickar jag visade förut. Det blir ju en del beach häng nu när jag åker, det är en underdrift att påstå att det kommer bli så skönt att komma bort ett tag. Händer lite galna saker just nu, saker jag inte förväntade mig alls. Men sanningen kommer ju alltid fram till slut. Jag är en av dom som tror på karma. Så jag kan bara vara det bästa jag kan vara.

Idag har jag på mig: Blommig topp från Hm
Kjol under från Indiska
Skoletter Din sko
Min stora bag från Lindex och gammal jeans jacka.
Nu ska jag äta lite middag, spaghetti med köttfärsås, funkar alltid.

Bad hos H&M

image291


Färgglatt och exotic, kul med färdoppad bikini, lite nytt på badfronten på hm.com. tycker grönturkosa tunikan blir het och snygg på beachen, även på clubben dock är stl 34 redan slut! Men spana på hemsidan, det har kommit in mycket mer.

God morgon

Vaknade av att det känns tungt i kroppen, det låter kanske negativt men för mig betyder det bara att jag sovit gott.
Äntligen lite bra sömn och solen som lyser in, ska sätta mig och sola någonstans, får se om jag tar mig in till stan och klipper till luggen lite innan jag åker. Den är lite för lång, tror nog jag ska spara ut den ändå, men det behövs ju alltid klippas till i rätt form så att den inte växer som en kloss.
puss

I bought something

iih glad jag är, budade hem en sak på tradera som jag vet en person kommer bli super glad över! Jag är glad för att jag lyckades få tag i den, kan inte skriva ut än vad det är för den personen läser bloggen.
Nu tillbaka till Real och Barca matchen, skriver nog inte mer för ikväll, så vi höres imorrn.

Packa

Nu är jag hemma igen efter lite häng och samtal med tjejerna. Det känns så skönt att prata och ventilera, stackarna får ta min skit men som sagt jag tar gärna deras anytime dom känner sig nere. That's what friends are for. Nu har jag fått lite distans och perspektiv på vissa saker, och det känns lite bättre. Jag vet i alla fall vad och hur jag inte vill ha det med vissa "saker".
Tjohoo nu ska jag ta och fundera på vad jag ska packa inför lördagen. Euhm jo jag behöver verkligen så mycket tid på mig, är grymt dålig på att packa...jag fattar noll när det kommer till light packning. Jag måste ju ha de..och dom där..eller så ångrar jag mig när jag är där, varför tog jag inte med dom där? ja ni hör ju, mitt motto är; ta hellre med för mycket än för lite. Och jo,har fått en del pikar när jag packat en hel medium resväska inför te.x en 24 dygns kryssning. Men nu är det längre än så, så nu måste jag fundera ut lite outfits så jag inte överpackar way för mycket. Fan vad jag är dålig på det här med packning.
Nu är det fotboll oxå..ok fotboll först sen planering inför helgen.

               image290
         Kan jag få se lika flawless och cool ut som Kate moss när jag reser please?


Butter

image288



image289


Ser ut som jag känner mig idag. Solen piggade till mig lite men oroskänslorna sitter kvar. Det är en dålig dag, drömmarna från natten sitter i. Tänk att sömn kan påverka en så mycket, sömn är ju otroligt viktig för hälsan och det känns kan jag säga. Sover man inget bra så är hela dan förstörd. Men, är väldigt glad över en sak som händer i helgen, jätteglad. Kläder hade jag på mig idag, slängde på mig gammal tischa, skjorta från Monki, tights från Hm tror jag och "minnetonkas" med fransar också från hm. Nu ska jag ta och kila till mina käresta friends, så skönt att dom finns och alltid ställer upp och lyssnar. Vänner är guld.

Here comes the sun

Neh, nu drar jag. Det är fantastiskt väder så det blir snack, skvaller, rosé och sol.
kärlek

Puder

image287


Tänkte bara tipsa om att dom här godingarna finns inne igen på Hm.com. Linnet alltså.
Det är skirt, tunnt och skit snyggt till ett par jeans shorts eller chinos. Blir din för 149:-
Jag har beställt en i vitt och puder, får se vilken jag behåller sen.

Onsdag

Ucsh har inte alls sovit något bra, huvudet värker, jag är stressad och så hade jag mardrömmar. Det var en kul natt med andra ord. Känner att det är många förändringar på gång i mitt liv, vilket är bra men en del förändringar vet jag inte ännu om jag ska ta eller om dom är rätt? eh ska inte flumma iväg nu, ska ta min jäkla allergi tablett och ögondroppar, att man måste vara allergisk! Sen så ska jag ta och möta upp en kär vän, får prata om livet med honom, lite goda råd behövs alltid.

Deeet

Var har du tagit vägen? saknar dig. Men att du inte hör av dig lika mycket är ett säkert tecken, det betyder att du mår bra och trivs och har fullt upp med ditt spännande liv i Barca för att orka bry dig om tråk sverige. neee tack så mycket för ansiktsbehandlingen, den var välkommen kan jag säga. Vi ses ju snart eller hur?! ♥ Dig.
Ibland slår det mig, min sys J bor ju inte här längre, det är lite ovant att inte kunna prata varje dag, men det känns så kul att veta att hon trivs så bra sen så kan vi ju alltid hälsa på när och hur ofta vi vill.

Balance

image281image286
Idag hade jag på mig, den fina kjolen från Gina tricot. Det blir nog en keeper iallafall, 349 kr kostar den, vitt bas linne från Hm och mitt klockur i kedja vintage och mina fina platå i lack från Wedins.
Det blev så kallt när solen försvann så strumpbyxorna åkte på och jeans jackan byttes ut mot skinnjackan.
Jo, den blommiga hypade toppen från Hm ligger uppe på tradera i stl 34 o 36. Jag hjälpte två vänner att lägga upp sina dubletter, vissa har för mycket av det goda. check! http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=64299256

Me love Missoni

image278

Jag vet att bilder på kollektionen visats ett antal gånger  sen januari och jag har sagt det förut men jag bara måste säga det igen.
Jag älskar Missoni! Kan inte slita min blick från vår/sommar kollektionen. Det är mycket färg och mönster och så jäkla snyggt. Jag vill fortfarande ha allt!
Tänk om man hade råd att köpa upp sig på lite plagg. Jag har länge spanat på en filt/pläd till min säng och handdukar från Missoni det får nog bli ett köp snart. Har det uppskrivet på min köpa- hem lista.

Snabb mat

Pastasallad med kyckling
Fräsch och lätt snabb mat, tänkte vara lite husmor och dela med mig av den goda salladen jag pratade om tidigare. Jag är inte den som står i köket ofta men here it goes:
Det går fort och är lätt att tillaga. Bra om man inte orkar stå i köket länge eller bara är väldigt hungrig och stressad.
Man kokar pasta (valfri/fullkorn) jag tycker det är godast med skruvpasta.
Om man har bråttom så behöver man inte vänta på att den ska stå o kallna utan man kan spola pastan i kallt vatten.

Sen har/delar man i: Körsbärstomater
Avokado
Rödlök (om man vill brukar skippa det)
Paprika
Färska champinjoner
Färdig grillad kyckling, rensad och strimlad i bitar, utan skinn.
Fetaost (obs viktigt) om man är ostoman som jag.

Rhode Islands sås eller egen gjord vinegrätt, olja+citron+salt
Klart!
Perfekt som matlåda eller till picknicks. Eller så kan man göra som jag och äta den frukost, lunch och middag.


Bringing sexyback

image273image270  image274image275
 Modellerna Julia stegner och Evandro Soldati posar för armani jeans Ad spring 08 och det är hett, vackert och sexigt utan att bli för vågat. Vackra bilder, vackra människor.

Dagens 080505

image268image269
Lite snarlik från igår, är lite kär i min nya lejongula sjal från Hm, topp från Acne, grå jeans från Hm. Klocka i kedja är vintage, skor från Keds och skinnjacka ute. Ska äta pasta sallad med kyckling snart mums, det är så gott. Sist jag lagade till det slutade det med att jag åt det till frukost, lunch och middag i 2 dar. Nej, jag tröttnar inte haha.

another flower

image267

I all seghet idag efter behandlingen råkade jag impuls shoppa inne på Gina. Det blev en till blommig kjol. Den är jätte söt men jag vet inte, är det en keeper? Det har blivit så mycket blommigt på sistone, precis som min syrra sa: Ge dig!


bild:Ginatricot.se

 


New face

Kom precis hem och känner mig så seg och oljig, glömde och berätta att sist jag skulle gå på ansiktsbehandlingen så blev den inställd i sista stund. Så idag hade jag ny tid, så efter skolan drog jag till NK och är nu klämd och en aning oljig. Jag blev tack och lov inte så röd och svullen, har en fin hy som bara behöver rätt produkter. Jag måste bara bli bättre på att ta hand om min hy, är slarvig med solskydd, masker och rätt rengöring (hm). Har en vanlig rengöring från Nivea som jag tycker funkat bra. Men det kommer bytas ut mot lite Dermalogica produkter nu. Är lite bortskämd med att jag aldrig haft problem med finnar (peppar peppar), och ser yngre ut än vad jag är så då slarvar man och glömmer bort att underhålla. MEN nu är det ändring på det. Så brukar jag alltid säga första dagarna precis som med träningen, jag tränar maniskt ett par veckor och sen förfaller det liksom lite i taget. Usch det här med själv disciplin.


Söndags Outfit

                      image265image266
Det blev en slapp och bekväm söndags outfit. Chinos och sjal ifrån HM, tröja från Monki, wayfarers och väska från lindex. Nu ska jag ta mig en välbehövkig fika, har haft craving efter muffin hela dan. Fick ont i fötterna av mina skor, dom är så platta. Ja, är dom inte för höga så är dom för låga. kram

En söndag på Moderna


                       image261
Igår blev det lugn hemmakväll med D och lite film. D jobbade idag så jag var inne i stan rätt tidigt och kunde göra lite fönster shopping och spana efter något snyggt. Hittade en jättesöt bikini som jag funderar att slå till, den är babyblå och prickig, kan bli snygg till brännan, och ett blommigt linne från Hm, det är underkläder egentligen men jag kommer nog använda den som en topp. Sen mötte jag upp C och så tog jag mig äntligen till moderna museét för att se Andy Warhol utställningen. Den var intressant, inspirerande och rolig. Blev jättesugen att se filmen Factory girl som handlar om hans musa Edie Sedgwick som för övrigt var extrem cool och vacker. Sienna Miller som spelar Edie i filmen är riktigt lik henne.
 

Dagens

                         image260
Blus från Acne, shorts gamla från Hm, klockkedja är vintage, tygskor Hm och fransväska.
Blev kallt sen så jag drog på mig strumpbyxor och ballerinas. Nu är jag hemma hos D, får c vad vi hittar på. Imorrn ska jag iallafall till Moderna och se Andy Warhol utställningen, det är sista dan och jag väntar som vanligt till sista minuten. Vill så gärna se den, är ett fan.

Acne

 

image259

Första bilden visar toppen jag köpte från Acne, fast min är i grå. Den grå koftan provade och klämde jag på ett bra tag, men den fick hänga kvar. Den är så skön och mjuk och ett perfekt basplagg, undrar om jag inte ska köpa den ändå?

Bild:Acne


Black and gold

image257


Jag vet inte men det är någonting som fångar mig med den här bilden. Skorna ser perfekt ditmålade ut på foten, dom smälter liksom ihop och det svarta lacket mot guldet är så fint.

Bild:Gucci summer Ad

She loves her flowers

image252


image255
image256

Lördag.

Tjo, vaknade rätt sent idag, hade mys med D igår, vi fastnade framför Indiana Jones. Är det barar jag som tycker att Harrison ford är total grym i dom filmerna? Well well, jo ska visa hur fint den blommiga toppen från H&M sitter (som många bloggar om just nu) den är ju lite väl kort för att kallas klänning..? men man bär upp den som man vill.  Jag hade tur att jag fick tag av en slump förra veckan. Medans bjuder jag på en bild från härom dan. När det var sol och härligt.

                             image251

Dinner for two

Hjälp har inte hunnit blogga på hela dan.
Min dag såg ungefär ut såhär: Ledig, men följde med syrran till frissan 10 på morgonen, dom hade ingen annan tid, frukost på Coffehouse vid stureplan, sen tog vi en runda på stan och jag hittade två fina saker, en puder rosa/gammelrosa linne på HM, snyggt till slitna jeans shorts och en snygg topp på Acne. Vi åt sedan lunch inne i gallerian, kommer inte ihåg vad det heter men dom har urgoda spicy grytor och soppor. Åt Chicken Bangkok. Rekomenderas. nu fick jag inte med toppen från Acne, men lägger upp den senare, nu väntar D  tålmodigt med lite vin och så ska vi ta och laga middag.
Skön avslutning på en vecka, bara jag, pojkvän, god mat och vin.
image250

Sweet May

image249
Dagens från topp till tå: Hatt-Hm, Wayfarers, gammal jeansjacka, tee från Laura Hamnett, mitt klockur i kedja-vintage, Lacktights från Ginatricot och gladiatorsandaler från Hm. Klappade lite på en katt som strök omkring fast jag är allergisk, egentligen är jag inte så jätteförtjust i katter av just nämnda anledning men fina är dom. Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på sista SATC avsnittet som jag sparat. Har nog tittat igenom min box 3-4 gånger sen dom la ner och fastnar alltid framför repriserna när jag inte har något att göra, det är lika bra varje gång. Längtar till filmen.  Natti


FlowerPower

image237image238
image239 image240
Söta drömmar för 420-600:- kroners frånTopshop.com


blogg

Sitter i köket och bloggar medan köttet och grönsakerna ligger på grillen. Mmm ska bli gott me lite mat. Solen gick i moln och jag är rastlös, alla åker bort eller jobbar idag så jag är uttråkad all by myself. Ok inte helt själv, jag hälsar på hos nära och kära och har suttit i solen så jag ska inte klaga men ändå.
Har många tankar i huvet och kan inte organisera dom, tänker på framtiden, (ja så var jag där igen) sommaren, resa och så mycket annat jag vill göra. Men när? var? hur? Ska ta och äta lite fruktsallad i väntan på maten och försöka lägga ner min stress över livet.

Perfektion

image230


Oh så här vill jag se ut i sommar, ja gärna nu. Perfekt laidback, stor mjuk kavaj, slitna jeanshorts, slapp tee eller linne. Det är kontrasterna: mjuka mot hårt. Avlappnat och coolt.

Bild:Wang

1 Maj

Gomorron, har sovit så skönt och länge inatt, för att vara jag iallafall. Känner mig utvilad och pigg. Tänk att det redan är första maj! Jag hänger inte med längre men snart är det sommar. 1 maj är ju annars förknippat med demonstrationer, det är ju arbetarrörelsens dag och en röd dag så man kan göra sin röst hörd. Skulle jag gå ut och demonstrera idag så skulle jag definitivt sluta upp i tåget för bättre villkor för ungdomar i arbetslivet, den försämrade sjukförsäkringen och för mer rättvis politik.

Idag ska jag passa på att besöka lite nära och kära och kanske ta en picknick i solen.

Vintern rasar..



image229

image228

Jag kom precis hem från mitt valborg firande som var rätt lugn och skön. D älsklingen kom på middag så det var vi och min familj och en massa god mat. Sen så gick vi iväg och jag fick äntligen se en majbrasa haha, ja fick även höra kören som stod i hällregnet och såg glada ut. Nu ska jag lägga mig, är sjukt trött och ska sova ut imorgon och förhoppningsvis länge. 
Natti


RSS 2.0