we are always running for the thrill of it


d
Dagens tidigare idag. Shorts The Garden collection H&M, skor Nelly, väst Monki.

Vad härligt att solen tittade fram idag. Nu ska jag äta middag och dricka ett glas vin eller två.
puss

Blue stone

Ring 59,50

Lindex shop online


only one person

                   
                      
 there is only one person who could ever make you happy, and that person is you.
-david burns

The H&M shirt

               
Den här skjortan är både snygg, fint transparent, lagom oversized och billig. H&M 99:-
Tycker om den militär/khaki gröna, blir fin över jeanshorts eller ett fodral.

Polka dot playsuit



Dagens. (efterlängtad) Playsuit Topshop. Skor H&M. Väska secondhand.

Jag förstår inte hur man kan ha så dålig blodcirkulation. Jag är en frusen person som fryser ganska lätt och gärna har på mig dubbla fleece under jackan på vintern. Jag sover även gärna med strumpor på om vintern men det som mest avslöjar mig är alltid mina läppar. Jag frös inte ett dugg idag, det är en halvblåsig sommardag men trots det så blev mina läppar blå/lila direkt. hmm. Får väl se det som gratis läppstift.

Köpt idag

             
                                                                   Lindex shop online.

Klickade hem dom här fina tröjorna/cardigans idag. Börjar sakta ladda upp lite inför hösten. Tycker om skinndetaljerna/lapparna på den beiga.

Donkey cup




Det var vi och kidsen som igår i tyst samförstånd gick runt med våra shek muggar. Jag valde självklart en med Donkey på. Den står hemma nu och kommer användas på filmkvällar. Shrek 4 var precis så underhållande som Shrek brukar vara.
Tittar nu på första kortet och märker hur tydligt man ibland ser min skrattgrop på ena kinden. Tycker det är jättefint med smileys, önskar bara att jag kunde haft det på båda kinderna. Men jag är rätt nöjd men den jag har.

on todays wishlist

       
Alexander Wang Darcy Slouchy Hobo

Jag vill så gärna ha en ny väska som jag kan ha till vardags. Jag vill att den ska vara rymlig för all junk jag bär runt på och vara i en lite mer klassisk modell som håller. Jag har letat som en galning men hittar inte någon som faller mig i smaken. Jag skulle inte tacka nej till Alexander Wangs hobo bag (om jag nu hade haft ett par tusenlappar över). Har ni något tips på en fin väska i lite mer rimligt pris?

veranda with view of the sea

www.lightlocations.com

 

Herregud vilket drömhus! Jag drömmer mig bort till den här lilla sommarstugan när himlen är som mörkast och hällregn och blixtrar väcker en om natten. Där skulle jag spendera min sommar och bara fota, läsa, ha middagar, skriva, drömma.

 


these shoes are made for walking


Lita by Jeffrey Campbell

På min önskelista just nu.

Acne hawaii shirt

Den här skjortan som Caroline bär ifrån Acne ser helt fantastisk ut! Den ser så skön ut, den är verkligen urfin i modell och material. Undrar om den finns kvar i butik?
bild: Carolines mode/modefeber

summerday


Repris. Marholmen då jag träffade "Donkey".

Det är en halvmolnig dag och det menas att det är en perfekt biodag. Jag ska gå se Shrek 4.
Älskar Shrek och Donkey, må-bra film med min knäppa humor. favorit.
Nu ska jag skynda mig, vi valde en tidig bio eftersom det är lugnast då.
Är sugen på och se inception också, någon som sett den?

about pizza



bilder från igår.

Igår blev det pizza efter shoppingen. Jag är nog alltid glad när det vankas mat haha. Men iallafall tips! har ni vägarna förbi vasastan/birka stan så ät på birkas pizzeria. Ett av dom godaste i stan och en favorit hos mig. Pizzorna är som ni ser enorma, tunna och knapriga. Nu blev det ett helt inlägg om pizza men vad gör man om man älskar pizza. Det blev en doggybag hem eftersom vi blev mätta efter mindre en halva. Besticken kan jag säga direkt, dom användes inte.

flowery shirt




Detaljer.

Dagens från igår. Min fina slappa blommiga skjorta från H&M Trend, älskar ärmarna på den. boyfriend loosefit jeansshorts, sandaler från nelly.com.

soft alexa

Alexa Chung
L'Officiel August 2010

Godmorgon! Har börjat dagen med en skål gröt, knäckebröd och kokt ägg. Älskar frukost, det är min absoluta favoritmåltid. Jag har även sovit bättre dom här två nätterna vilket känns skönt, känner mig lite mer utvilad även om tankarna mal runt i huvudet som vanligt. Nu ska jag röja undan lite här hemma.

<3 tisdag

Vilken härlig dag! Det blev en shopping runda och sen avslutade vi med pizza på birkastan. Största, fetaste pizzorna. Så gott! Det bästa av allt är att solen tittade fram igen.
Nu ska vi titta på borta med vinden. Ska se om jag hinner lägga upp dagens här innan filmen, annars får det bli imorrn.
<3

black skirt

Lindex shop online.

Fin kjol från Lindex!


polka dots

Mary-Kate Olsen
Source: Olsen obsessive

Jag är så glad att jag äntligen fick tag i min prickiga playsuit i rätt storlek. Ni vet den prickiga ifrån Topshop, har velat ha den sen i julas. Men topshop har lite väl skumma storlekar ibland. Stort upp till för små nedtill. Men nu äntligen änligen. Det skulle inte vara helt fel att ha en prickig kjol som mary-kate heller. Får snart visa min playsuit på.

hat and belt

God morgon, (eftermiddag) börjar tisdagen med att visa en väldigt inspirerande bild. För att vara en bra stylist så tycker jag att man ska ha det där lilla extra, vara kreativ och innovativ och det tycker jag alltid att grymma Emma har. Vilken idé att ha skärpet på hatten! Tycker om när det sticker ut lite.

senilsnöre




hello, tänkte bara snabbt slänga in ett litet tips om en väldigt smart sak, speciellt för en tankspridd (slarv?) person som jag. Senilband! Jag har haft mina solisar hängandes runt halsen i ett "senilband" den senaste veckan. Väldigt nice, finns på H&M och jag tror dom kostade 49,90.

sunset



Jag saknar solnedgångarna och kvällarna på västkusten när jag tittar på dom här bilderna!
Nu ska jag umgås lite min mormor som precis kom innanför dörren. Idag fyller hon år så det blir familjefika och middag.

Reading is for awesome people

flickr

 

Vad gör man en regning och mörk söndag som denna. Jag har mest legat och läst och ätit glass. Det är rätt så skönt och mysigt att bara ligga och ta det lugnt ibland. Imorgon fyller min mormor år! Hela 86 år, min fina m-m. Men innan dess ska jag upp tidigt för att springa lite ärenden. Nej, nu ska jag ta och hämta mig lite mer glass. Ha en fortsatt bra söndag!


kittycat


Isabeli Fontana via little plastic horses

tankar

Kunde inte sova inatt heller. Det är andra natten i rad. Jag grubblar för mycket, tänker över, drömmer. Jag har börjat tänka över saker och omprioritera saker i mitt liv. Jag tänker på hösten och den känns lite läskig plötsligt. Jag har mål men det känns som om jag snubblat på vägen någonstans och inte riktigt hittat tillbaka. Jag hade nästan börjat nöja mig vid diken när jag egentligen kan gå på vägen. Det är så ibland, men det är bra att ha vilja och mål och jag är på god väg, det här året har på sätt och vis varit en nystart. Men jag blir rastlös och stressad, stress över all tid som går. Jag har inget tålamod och just nu skriker mitt liv efter en förändring. Jag måste hitta ut, ut från diken och träd som står i vägen och tillbaka ut på vägen.

 

Nu blir det nya tag. Jag grubblar för mycket för mitt eget bästa ibland. Jag glömmer bort att njuta och bara leva i nuet ibland.


tunika

Tunika Fashion against aids H&M, skor nelly och ryggsäck lindex.

Nu ska jag iväg på middag och lite grill. Synd på vädret, spöregn är ju inte direkt det man vill ha.
vi hörs sen,
puss

 


nude colors

Cato van Ee
Vogue Spain August 2010

smokin' friday



Nu tar jag fredag. Ett par glas med goda vänner i ett halvblåsigt stockholm.
Hoppas ni får en fin fredag kväll!

Kauf dich glücklich





När vi var i Berlin så hittade vi ett litet smultronställe som hette Kauf dich glücklich som ligger vid Oderberger strasse. Ett riktigt charmigt och väldigt populärt litet café med omaka, omatchad inredning där man kan äta sig mätt på godaste våfflorna! Man kunde välja vilken sås och glass smak man ville ha till våfflorna och dom gräddade dom på plats. Ni måste gå förbi där ifall ni har vägarna förbi Berlin.

Ser ni fågeln längst upp till vänster på första bilden? så jäkla fräck haha, oblygt försökte han ta sig en smakbit.

Vacance

Marie Claire Turkey via studded hearts
July 2010


blom


Dagens blev enkelt och somrigt. Småblommigt linne och shorts från H&M.

När jag kom hem så fick jag ett ryck på och se disney och tecknat så jag och Jess tittade på Lilla sjöjungfrun, åh hade glömt bort hur sorglig den är, fin men småsorglig. 
Nä, nu somnar jag snart här så nu blir det sängen.
Natti 

summertime and the livin' is easy






Jag har haft en så bra torsdag! Idag tog jag och Mia båten över till Fjäderholmarna. Vi fick lite moln men det var ändå varmt och kvavt så vi satt på klipporna och drack rosé. Det är så härligt där, man kan bara strosa runt dom små butikerna eller bada vid klipporna.

Blå blå vindar och hav


Cykeltur runt Särö och Budskär Juli 10.

Nu sticker vi till fjäderholmarna över dan!!

my new wedges




Fick hem mina nya darlings idag och vi trivs redan jäkligt bra ihop.

dancing on my own

Robyn bäst som vanligt. Body talk pt 1 går på repeat hos mig just nu.

fix a broken heart


minigolf



Största möjliga koncentration

Såhär glad blev Mia när hon missade en putt.
Det blir nog ingen Tiger Woods av mig haha jag råkade skjuta in bollen i buskarna ett par gånger men jag fick in bollen på endast två puttar på några av banorna. Det ni, det var ändå en herrans massa år sedan jag minigolfa. Jag vann den här gången och efter golfen gick vi och åt på Macis och sen blev det såklart en glass. Riktigt härlig dag! Nu är jag helt slut fast på ett bra sätt.

Dagens bestod av ett långt linne/klänning från H&M divided och orangea naglar.

walk the line

Hej hej, tog en lång välbehövlig sovmorgon. Men fick ändå lite panik över att allt blev så sent, stressen i mig släpper inte så lätt märker jag. Nu står minigolf och mjukglass på schemat.
vi hörs later
puss

från ljus till mörk



Mina dagar består just nu bara av att bada, ligga vid slottet, dricka något kallt och äta mjukglass. Jag är brun som en pepparkaka och bara njuter av att vara ledig.

och justja jag är mörkhårig igen! Jag var ju hos C&F i måndags och gjorde en liten makeover och jag trivs som fisken i vattnet med mitt nya hår. Jag tycker det är så fint med mörkt när man är solbränd och sen så var det rätt så slitet så det behövdes en förändring. Så nu blir det mörkt ett bra tag, sen får vi se.

Nu ska jag titta på film och äta ostbågar.
kärlek

little white dress

source flickr

 

Den här klänningen är helt fantastisk, och hennes hår med. Jag är helt kär i klänningen. Så fin.

Ps. Glöm inte bort att titta in på min Bloppis som ni hittar HÄR!

Har lagt upp en hel del nytt.


monki jacket

Monki via fashionflash.


Jag vet att hösten är det sista man vill tänka på just nu men den här jackan från Monki känner jag på mig kommer bli en stor favorit. Vill ha!


summer dreams

                       
                          
   
   
Västkusten. Slappa kläder, sol, vår egna lilla båtbrygga som vi badade ifrån, solnedgång från bryggan, klipporna, cykla, filmkvällar, Särö, Göteborg, Liseberg, en kall öl en ljummen sommarkväll, jordgubbar, grill, familj och ett otroligt landskap. Svensk sommar när den är som finast.

Jag längtar tillbaka.

 


Wedges

                                  
                                                                               Nelly.com

Vad gör man en regnig dag som denna, jo man shoppar skor. På rea dessutom, riktigt kap. Har spanat in dom i någon månad och slog till slut till.

höga berg och djupa hav

Klänning och hatt H&M. Utsikt från klipporna i Budskär.

Vart tog solen vägen idag?

Sonic


                 


Jag har mest varit hemma idag och tagit det lugnt. Var hos läkaren till slut för min onda hals och feber och det visade sig att jag behövde antibiotika och lite vila. Inte kul att ligga sjuk i värmen. Men kvällen spenderades ändå med god mat, en bra bok och sötaste sällskapet, den här lille killen. Sonic och jag har busat, sovit på soffan och gosat. Med andra ord en perfekt kväll att vara hundvakt på.

Jag är en del av en underbar dag





Första (kvälls) doppet i år medan solen gick ner över ett glittrande Budskär.

Cast away

 

Vouge June 2002
Dom här bilderna är fantastiskt fina. Kate Moss ser helt stunning ut i sin fake solbränna.

chocolate cake



Åh hörrni, här är tårtan min bror gjorde till min lillasyster födelsedag.
Chockladtårta med hallon/blåbär den var så sjukt god! Han blev nästan själv lite   
förvånad över hur bra den blev haha.

lång och blommig


Lindex shop online.

Jag har fått ett stort ha-begär på långa kjolar. Jag klickade hem en enkel svart från H&M igår och idag hittade jag den här fina blommiga kjolen på Lindex. Jag tycker om det bohem chica och bekväma i långa klänningar och kjolar. Jag tänker mig den här till linne eller tshirt och för lite kyligare kvällar till en slapp halvkort storstickad tröja som nonchalant glider ner över ena axeln. Kjolen kostar 299:-.

Dagens från igår



Igår mötte jag upp Mia och vi satte oss vid Gamla stan och njöt av varsin mjukglass och pratade om livet.

Dagens: kjol batikinspirerat reafynd från H&M, linne och skärp ifrån Lindex.

I was never terribly fond of waking up


?

Jag har fortfarande väldigt ont i min hals.
Ska dricka lite citron te och lägga mig och läsa.

breakfast on the go

       
                  
Berlin.
1.Snabbmats frukost på vägen. Världens godaste mini mozarella "pizzor"/piroger och riktigt billiga dessutom.
2. Vadå 'hej turist!'

Jag saknar lite av de här små bakverksstånden och caféerna här i Sverige som oftast finns i ex Italien, Spanien och Berlin. Ni vet där dom öppnar upp tidigt på morgonen (vi pratar inte 7eleven eller pressbyrån) och man kan köpa med sig en kringla eller hemma -gjord youghurt med färsk frukt av alla sorter. Det har ju kommit lite fler och fler här ex. med färska juicer men det skulle inte vara helt fel med större utbud.
       

Berlin 2








Fortsättning på Berlin pt 2.
Parlamenthuset uppe på Berliner Dom (Kupolen) och titta ut över stan och självklart ett stopp för en fika på starbucks. Vi gick sedan runt Branderburger Tor och Alexanderplatz två centrala delar i Berlin med sevärdheter och platser att besöka. Det är en så stor och fin stad och blev som sagt helt kär! och jag vill snart tillbaka.

blå himmel

Jag svettas även när jag bara står still. Nu blir det bad, sol och rosé med bästa vännen. Biknin är på och nya lätta jumpsuiten från H&M. Perfekt för en dag på stranden. Halsontet ignorerar vi idag.

Ha en fin dag så länge!


call of the wild

Jaha. Det blev ingen tid över för bloggen idag suck. Jag har flängt runt hela dan och den här värmen gör en lite koko, fast på ett bra sätt. Gjorde en helvändning med håret också så nu känns det fräscht igen, men mer om det imorgon. Nu har jag hostig och har så sjukt ont i halsen. Det känns mindre bra i semester tider och allt. Gör så ont att jag knappt kan svälja och det är rena pesten att bli sjuk i sol och värme så det får jag bara inte bli. Nu jag ska lägga mig och sova så jag får vila ut ordentligt.
Natti

Med solen i ryggen

hej fina ni,
Jag var uppe tidigt trots lång bilresa hem och Vm final, men jag skulle till tandis imorse. Hade inga hål men är lite öm i käften.
Spanien vann igår! Det var fullständig lycka, och det var helt klart bästa lag som vann. Viva España! Så Vm slutade lyckat, iaf för min del och såklart för alla spanjorer haha.
Nu sitter jag här och smälter bort, ska strax förbi Mia på lite marängtårtsfika sen är det frissan som gäller. Behöver verkligen en uppfräschning!
Jag håller för fullt på och laddar över bilderna både från i veckan och det som är kvar från Berlinresan. Så det kommer. Vilket väder va?! Fantastiskt.
Nu måste jag springa vi hörs sen,
<3

raindrops keep falling on my head

Hello, Min utsikt just nu. Ett regnigt budskär. Det har regnat hela dagen idag så vi har väl mest myst hemma och legat och läst, tittat på film och nu grillat (under tak). Jag har lite problem med att ladda upp bilder här så därför har det inte blivit någon vidare bloggning, så jag laddar med bildregn till jag kommer hem. Igår var i i Kungsbacka och åt middag och tittade på matchen det var hur skön stämning som helst! och i tisdags var vi på Liseberg alltid lika kul! Nä hörrni nu ska jag äta middag.
kärlek till er!

People change.


Semester

   

Vi bilade ner till västkusten igår! Underbart då jag älskar att åka bil, buss med för den delen. Och nu är vi här! Jag sitter ute och försöker fånga lite trådlöst internet. Vår stuga är inredd som en båt och är hur mys som helst. Vi gav oss ut och cykla idag, vi cyklade till Särö och sen gav vi oss på att cykla till kungsbacka! Det var lite väl långt men vad vi har skrattat på vägen. För en otränad som jag så måste jag ändå ge mig själv lite credd. Nu värker min ass som tusan och jag är helt slut. Men vad underbart det är att cykla, en sån frihet att stanna till och titta ut över kattegat. Magiskt. Vi tog oss till slut till Kungsbacka, mysig liten stad där vi stannade till för fika och färska jordgubbar. Nu ska vi äta middag och sen blir det film. Semester, U-N-D-E-R-B-A-R-T.

 puss


Bloppis nytt

       

Nu finns det lite nytt och snyggt uppe på Bloppisen! Klicka HÄR.

Nu ska jag ta och packa väskan igen för imorrn bär det av till västkusten för en hel vecka. Ska bli så skönt! Kommer bara lata mig, läsa, bada och äta ungefär.

I <3 Berlin




En dagens från Berlin. en av dom skönaste klänningarna jag äger, så lätt och tunn.
Sonia rykiel for H&M klänning.

För övrigt så har alla lag jag hittills hållt på åkt ut, jag menar Tyskland var som en jäkla dark force, så briljant spel. Nu får man se hur det slutar, det känns ju som tyskarna kan ta hem det här.
En annan sak, jag slipper ha ångest över att jag skulle ha missat Empire of the sun på hultsfred i år eftersom hultsfred tråkigt nog la ner.

Red queen




Nippons aug Eniko Mihalik photo by: Camilla Åkrans

att vara kär.

en nyvaken morgon kram

fina meddelanden

jag saknar dig- sms på bussen

aldrig en pinsam tystnad

långa avsked

hålla handen

en puss på pannan

att vakna bredvid dig

 

Ibland saknar jag det.

 


Berlinwall








Berlin.
Att se berlinmuren var ett måste när vi var i Berlin. Där hade orginalkonstnärerna fått måla om sina verk från tiden då det begav sig och det var riktigt häftigt att se målningarna och få en liten känsla av hur den kan ha varit och sett ut då muren en gång delade öst och väst. Det var som att gå igenom historia.


fredag och snart är jag ledig

hej <3
två saker:

1. Jag har semester om några timmar (åkte på stängning och slutar sent, 17.30 suck men men vad gör det en fin dag som denna).

2. Heja Argentina!

puss

Too tired too awake

 

Det här beskriver mig rätt bra just nu. Men imorgon är det min sista jobbdag sen är det äntligen semester!! En dag kvar, nedräkning.


RSS 2.0