Midsommar

          
                                                                                 Vår mat!
          
                                                        Två av dom viktigaste kvinnorna i mitt liv!
                        
                                                                     Jag och en sake shot 
          
             
                                                                   Efterrätt! Min var så god
          
           På mig: klänning köpt i Barcelona och smycken från H&M.

Vi bytte som sagt nubbe och sill mot en weekend i sköna Berlin över midsommar.
Vi bokade bord på Sasaya, en favorit bland Berlinborna. Det var ett liten trendkänslig japansk restaurang som stoltserade med flera olika sorters sake och väldigt god sushi! Vi åt både förätt, varmrätt, efterätt och drack vin till för ett väldigt bra pris. Vi fick ett utebord i den ljumma sommarkvällen och satt där och njöt av både maten och staden. Vi hann t.om även se lite av Spanien-Chile matchen på stor tv skärm vid en bar på vägen.
Vi hamnade senare på clubben Watergate där man även kunde sitta ute vid vattnet. Tyvärr fick man inte ta kort där inne men jag säger bara musiken och dj:n!

Copycat


studded hearts

 

Två stilar du enkelt kan kopiera. Helvitt eller tre nyanser av grått med röda naglar till. Såhär skulle jag vilja se ut idag.


Batgirl

Photo by Melodie McDaniel


Pink couch

source

 

Vitt valv och rosa soffor, åh!

 


Happy birthday to you

flickr


Grattis C!! <3
Idag fyller sys år och det ska firas med kinamat och en hembakad fet chockladtårta.
Hurra för världens bästa och finaste, hon kommer alltid att vara minstingen för mig oavsett hur gammal hon är.

Svärmorsdröm



Har ni smakat på dom här rackarna? Herregud säger jag bara, dom smälter i munnen. Godaste bakelserna på länge. Svärmorsdrömmar heter dom om jag minns rätt? från kära espresso house.
Nu ska jag på lägenhetsvisning!

Vamos Chile!

Jag sitter och våndas, hejar, skriker. Nerverna är på helspänn, ok det var ändå väntat för Brasilien är tyvärr ett bättre lag men CHILE KOM IGEN NU!! Vamos.

Update: oh well, jag tycker ändå att Chile går ur det här mästerskapet med flaggan i topp. Dom ska vara nöjda och stolta. Det är inte dåligt att torska mot världens bästa lag eller hur, friskt vågat. ser fram emot nästa VM. Chiles unga lag är verkligen att räkna med! haha mycket fotboll nu men det är ju trots allt vm och då sitter jag bänkad.

I'm back

Hej, hur har ni haft det här hemma? Hoppas att ni haft en fin midsommar.
Jag har precis hunnit landa hemma i lägenheten. Åh vad fantastiskt bra vi har haft det. Berlin kan inte lovordas mer, jag är helkär i staden! Tre dar flög förbi men dom var verkligen välutnyttjade och välbehövda. Jag bloggar mer lite senare, är slut efter resan och det ska packas upp. Men det är strålande väder ute så det är inte så illa att mötas av sol här hemma.
Nu ska ska jag lägga mig på balkongen och sova lite.

Glad midsommar!

-i förskott!
Jag vet tyvärr inte om jag kommer hinna blogga något där? kommer vara fullt upptagen med att vara ledig och hinna med att göra stan på dom här korta dagarna. Så om inte tidigare så hörs vi på söndag finisar!

Ha en jättefin midsommar och håll tummarna för fint väder!
Får se om jag äntligen får till mina sju blommor under kudden i år.
kärlek <3


Berlin

we heart it

 

Men ni, jag har ju glömt eller glömt har jag inte men tiden har gått så läskigt fort så när jag pratade om helgen så kändes den så långt bort. Men det jag skulle säga är att en resa till Berlin är bokad och imorrn bitti (6.30 tiidigt) så åker vi. Det ska bli så skönt att bara komma bort ifrån stress och hets och få en välbehövd weekend! Längtar.

Midsommar i Berlin blir det i år, annorlunda men grymt.

Jag har hört mycket bra om den staden så om ni har några bra tips på vad vi bör se, shopping, clubbar så är det välkommet.

Ska packa lite nu, vi är ju bara borta till på söndag men jag är sämst på att packa och kommer säkert packa för mycket som vanligt.


Indian beauty

 

studded hearts

Oj det blev sent igår. Från att ha missuppfattat min frisörtid, (det var nästa vecka, skitklantigt) men snälla Corinne klämde in mig för en snabb putsning ändå (så nu har jag bokat ny tid) sen efter mötte jag upp C och vi hamnade på både Mosebacke och fåtöljen för lite mat och prat om livet. En härlig avslutning på en tisdag.


tuesday

Hej tisdag,
det är sool ute och jag sitter och fikar med bara ben och solisarna på. Så skönt. Idag ska jag klippa mig, ska bara toppa det och ta bort det slitna. Jag tycker att tiden går så fort nu, midsommar på fredag och jag har liksom inte hunnit med. Men den här helgen kommer bli så bra! Nus ka jag ta tag i jobb här.
Hoppas ni har en fin dag så länge
hörs sen loves,


window lights

source:?

Om jag bodde såhär så skulle jag aldrig gå ut.


när man inte vill vara med

Flickr

 

Det finns en ljuv lättnad i att vakna upp ur en mardröm. Ifrån en dröm som för en stund griper tag och som får både dig och världen att kännas levande och verklig. Ibland gör jag fortfarande som när jag var liten. Blundar och väntar på att få vakna. Ni vet när man inte vill vara med längre, när hjärtat gör ont, när man inte kan andas. För ibland blir det för mycket att ta in. Livet. För lite mer än ett år sen låg jag ibland på morgonen och önskade att jag hade drömt gårdagen och gårdagen efter det. Hjärtat ville inte mer, och tankarna snurrade. Jag minns att brukade andas tyst och att hjärtat slog i sakta takt med väckarklockan bredvid mig. Jag visste egentligen redan innan jag hade öppnat ögonen att jag var vaken. att jag kände på riktigt. Fan ibland känner jag för mycket. Men ibland när besvikelser smyger sig på, när livet övermannar en, när kärleken gör ont då önskar jag att man kunde få vakna.


Wow

Elin Skoghagen ELLE Russia July 2010

 

Dom här bilderna är fantastiska på ett enkelt sätt. Stylingen, håret, Elin. allt är fint.

Idag har jag inte så mycket att blogga om. Jo förresten, Chile vann!! Var en aning hes efter den matchen haha. Men annars är det en ganska bra start på veckan och jag längtar till på torsdag. Då händer det grejer. Jag ska även lägga upp och uppdatera min bloppis, jag sålde av allt de första rundorna vilket var riktigt kul men lite nytt kommer upp snart.

<3


semester

flickr.

Snart, snart är det semester.


Smoothie

           
Min söndag.
Jag har fått välbehövlig massage, suttit i en varm pool och ätit lunch i solen. Jag har druckit smoothies och shoppat lite. Nu sitter jag och tittar på brasilien-elfenbenskusten!

Åh så fint

 

Jo, det kom tårar igår när jag tittade på bröllopet. Blev alldeles rörd över deras kärlek och Victoria var så otroligt vacker! Jag tyckte det strålande om båda. Det var så fint, kärlek är allt.
Nu ska jag ta och göra mig iordning, ska till centralbadet för lite hot stone massage. Det är inte fy skam att skämma bort och unna sig själv lite en söndag.
adios hörs sen

Grattis

hej <3 hur mår ni?
Tog bloggledigt igår. Idag är det kungligt bröllop jag är inte helt insatt men idag är det ändå kärlekens dag, kärlek är det finaste vi har och med det säger jag grattis till Victoria som får sin prins idag!
Nu ska jag röja lite här hemma, ser ut som en orkan dragit förbi och ikväll bjuder jag min bästa vän på middag.

Isn't it ironic

flickr


gold

hm.com
Tips! Nu finns det här fina halsbandet + lite annat nytt att beställa på hm.com.

Minimarket


                                  

Jag måste bara lägga upp den här fina klänningen från minimarket som Elin Kling bar för några dagar sedan. Tycker klänningen och färgen på den är smashing. Det lyser sommar om den! Fint med skärpdetaljen också.

paper heart garland




viadaydreamlily.

Söta hjärtgirlanger från LITTLE JANE ST.


Havsgudinna



Kate Moss
W Magazine via studdedhearts

Nämen solen är tillbaka, hoppas det håller i sig hela dagen nu. Jag sov väldigt gott inatt såå skönt.
Idag är är det fullt upp igen dock, hade glömt att jag har kurs till åtta efter jobbet. Men men, det är fint väder och snart semester. Ska inte klaga, jag har ju ingen skola nu heller så lite lugnt har jag ändå.

trött

Kom hem precis, jag har haft riktigt kul och trevligt och det bjöds på riktigt god mat och vin.
Men tyvärr folks, nu är jag trött efter all vino, prat och mat. så vi ses imorrn istället
Natti

Arabian night

tfs

Nu ska jag iväg på afterwork/middag med jobbgänget! Vi hörs sen puss

white light

Idag är jag osminkad och rufsig i håret. Är måndagstrött, jag sov en aning oroligt och vaknade flera gånger inatt. Fast det var inga madrömmar så, mer en känsla och fina minnen. Nu ska jag titta på Italien-Paraguay!

Topp H&M och favorit halsbandet.



Topshop a/w 10 black pieces


Lite ur kommande höst kollektionen, finfina saker. Även om hösten känns lite avlägsen just nu.

Ruby ss 10


Ruby’s ss 10/11 collection

Varför finns inte Ruby i Sverige? Jag tycker som vanligt om vartenda plagg i kollektionen. Den är söt med en feminin touch.

My wonderful world of fashion

Som en liten pysselbok för vuxna. Man kan klippa, klistra, fylla i, illustrera och ni vet ju vad jag tycker om inspirations/klipp böcker! Finns att beställa på bl.a. cdon.com.


Pretty dresses on the wall

1.Hannah & Landon 2.lululetty.blogspot.com 3.sobinique.blogspot.com 4.hellosandwich.blogspot.com

 

Jag börjar mer och mer tycka om idén med att ha sin finaste, kanske ärvda favorit klänning på väggen som en del av inredningen. Det ger en personlig prägel och det kan inte bli mer inspirerande än att ha sin bästa klänning på väggen. väldigt fint.


Puderkalas hos H&M




Dom här plaggen kommer finnas ute i butik mellan v. 24-27. Jag tycker det är hemskt fint med puder/pastell färg och mjuk spets. Jag vill ha allt!


summer hair

tfs

 

Jag älskar håret! Det är såhär jag hoppas att mitt hår ska bli ju mer solblekt det blir. Jag färgade det sist så att det skulle se naturligt sommarblekt ut med min egna utväxt och blandade färg/slingor. Måste bara tillägga att min frisör är bäst.

Utanför fönstret är det grått och regn. Det är med andra ord en perfekt för att stanna inne och titta på film och spela lite ds.


Är upptagen, tittar på

Fotbolls VM!!
<3

rain

Idag tycker jag synd om stackarna som tar studenten. Det öser ner och det är kallt. burr. Men det är mysigt när man är inomhus.
Jag undrar om man ska ut och äta och ta någon drink med sys ikväll, och sen åka hem och mysa i soffan, tända lite ljus och bunkra upp med snacks och en bra film. Ja, så får det bli.

lace shoes



Åh så fina. Dom får gärna pryda mina fötter på midsommar!
H&M (såklart) 399:-

daydream lily

Lily Donaldson by Camilla Åkrans

Fashion gone rogue


Juni

Zara June 10


Jag har ätit pizza och druckit ett glas vitt till, en torsdag bara sådär. Sen är det ju bara så jäkla bäst att mina systrar är hemma/Stockholm igen!!


Torsdag

Hej bloggen! Hur mår ni idag?
Nu är min lunch slut här snart och jag ska återgå till jobbet. Men jag måste bara säga (som alla redan bloggat om haha) vad sjuukt spännande Greys var igår! Jag satt på helspänn och hjärtat dunkade, nu längtar jag till nästa vecka. Tänk att Greys anatomy kunde bli så spännande. Tittade ni igår?
Hörs later då loves

för att du är du

 

flickr

 

Har ni tänkt på hur ens värsta ovana eller dåliga sida nästan är som reserverad för den person som älskar dig mest? För oavsett vad du gör, eller hur knäpp du än kan vara ibland så kommer den personen, på något sätt, alltid älska och acceptera dig som du är, för att du är du.


nya sandaler

Köpte nya sandaler för ett tag sen. Jag tycker om dom väldigt mycket då dom är sand/sammets beige-grå och har nitar. Från H&M.


Chanel lovely game

Vad säger ni om den här underbara appen från Chanel?! Mitt abonnemang gick ut för en massa månader sen och jag har sen dess velat fram och tillbaka på den berömda Iphonen. Jag och syrran har väntat på att den nya skulle lanseras och nu är Iphone 4g här och kommer säkert släppas i Sverige ganska snart. Ska man kanske slå till?


On the rooftop

Chloe Sevigny for Opening Ceremony

 

Alltid lika coola och inspirerande Chloé Sevigny.


bloppis uppe

Nu ligger min bloppis och dom första auktionerna uppe på tradera. Ni hittar min bloppis HÄR! <3


Lindex denim klänning

Lindex shop online


Den här klänningen hade jag helt missat. Den är väldigt sommar, tänk er sandaler och armband till. Ni hittar den på Lindex.

Sov inspiration




Dagens fynd hittade jag på H&M home. Jag klickade hem en vit sängkappa med volanger till min säng för mindre än halva priset och en fin stor virkad pläd. Jag har länge velat köpa en (sängkappa alltså) så nu är jag glad. Nu kurrar magen så nu ska jag slänga i mig lite middag.
puss

all black




Hello, hur mår ni? Idag blåste det lite kyliga vindar så jackan åkte på. Vi var och fikade med Jaxs och Carro och så fick vi lite behandling på salongen. 

Idag bar jag helsvart från H&M från topp till tå.

Klänning och jacka H&M och halsband från Fashion against aids H&M.


1:am-8:am


Jag förstår inte vart den här dagen tog vägen.

Tallulah

tfs


Admire

Admire leather wedge boot

Acne


Icecream

Nu ska jag iväg och grilla, ligga i solen och läsa och äta en och annan glass.
Ha en skön söndag och 6 juni!

Bloppis





Har tagit lite ledigt idag och är ute och njuter av livet. Medan tänkte jag tipsa er om min bloppis på tradera!

Jag säljer mycket fint just nu allt ifrån H&M:s senast halsband till playsuits och the garden collection. 
Det känns alltid bättre när sakerna kommer någon annan till användning än att det ligger och dammar i garderoberna. Så håll utkik, jag kommer att lägga upp nya saker allt eftersom jag rensar i garderoberna.
Här hittar ni mina auktioner!

kärlek
Update: Min bloppis verkar inte ha kommit upp än men håll utkik på måndag. Jag säger till när den är uppe.

Hey friday i love you today

via lovegifs.tumblr


Även om jag har kliande ögon och är trött i huvudet så är det ju alltid fredag. Äntligen helg. Nu väntar en god tacopaj och en uppkorkad rosé. Och ikväll hörrni, så kommer båda min syrror hem!!


the shoes

Dom här skorna hur fina som helst. Någon som vet vart dom kommer ifrån?

the feeling of being annonymous

Jag har ingen inspiration idag. Det är en sån där dag då allt känns trött och tomt. Jag vill resa bort, till Paris, London eller kanske Berlin. Gå runt på stan, äta glass, hitta en fin liten vintage butik och bara vara.


reuse your outfit

                            
Dagens. Skjorta stella McCartney for h&M och avklippta gamla levis.

Återanvänder en gammal bild från lite mindre än ett år sedan då jag i princip ser likadan ut idag, minus armband och klockan bara. Jag hann inte ta ett ordentligt kort idag så det här funkar utmärkt. En klassisk och tidlös outfit  med andra ord. Vit skjorta och jeans är ett säkert kort.


Valentine

                       
         
                   
         

Jag har hittat ännu en blogg som lägger till mina favoriter. Den är fylld av vackra saker och inspiration och skrivs av en tjej med grym stil. Jag vill också cykla längs Paris vägar och bära vackra vintage klänningar.
Ni hittar hennes blogg här.

Backstage

        
        
        
                                                                   Miu Miu backstage

du är bäst

                       
              Fick en gullig present av Tina. En liten pedikyrflaska och lite godis. I rosa, perfekt. Tack Tina!

out of school

         

           
           
           
 
            

           
           
                                                                                    
           
         
      Ph.1 Sushi picknick 2. Jag och rosén. 3. Cici och Johanna, så härlig bild. Har verkligen fångat ögonblicket 4. Johanna 5. Lizette och Moi 6. plugg gänget 7. soldyrkaren Tina 8. Tina och Johanna har köpt snygga träskor från Scorett.

Herregud vad trevligt vi hade igår. Vi måste ju bara säga att vi är fan bra som klarat av ett år av plugg kombinerat med jobb. Vi firade vår sista skoldag med picnick och rosé på tanto. Vi satt till sent och pratade, drack, åt och skrattade. Grymt härligt gäng är det. Nu är vi "fria" i 3 månader. Bättre kunde man inte haft det en solig tisdag.

born to priviledge




                                                                      Abbey Lee Kershaw
                                                                   Vogue Nippon July 2010

Jag tycker om hennes nya frisyr. Sött.

halvsnurrig men glad

Hej fina,
Jag kom hem precis bara för en stund sedan, har suttit på tanto efter skolan och picknickat, druckit rosé och firat att skolan är slut för sommaren. Vi gick vidare för (ännu) en drink efter några timmar på tantolunden så nu är jag lite halvsnurrig och trött efter en lång dag.
Vi hörs imorgon istället.
<3

Blå små hjärtan

Godmorgon!

Nu drar jag till skolan. Måste springa till bussen, hoppas ni får en fin dag så länge.

puss


Brothers

Jag tittade precis klart på Brothers en film som är baserad på ett dansk drama regisserad av Susanne bie. Den var sjukt bra, i den här versionen spelar bl.a natalie portman, Sam sheperd och Tobey Maguire i rollerna. Se den!
Nu ska jag sova, har fortfarande ont i mina tänder och käke eftersom jag omedvetet spänner ihop käkarna när jag sover och/eller är stressad. Jag hade en fin bettskena när jag var yngre pga av att jag bet ihop så hårt, kanske dags och skaffa en igen. Skit kul, men vad gör man.
Nu ska jag och mina tandproblem sova.
Natti

RSS 2.0