CCCCCC


Grattis Grattis
till världens bästa och finaste sirigumma! Min sys C fyller "hela" 23 år idag. Siri har jag kallat henne sedan hon var liten, inte alls likt hennes namn egentligen? men Siri blev det. Jag tror jag har typ 20 olika smeknamn på mina nära och kära. <3

Midsommar











Jag hade jättekul igår. Vi dansade och spårade som vanligt. Vi åt en massa gott och drack ännu godare. Sedan avslutade vi hela kvällen med karaeoke och grillad ost-ett måste. Att plocka fram maten igen och äta efter småtimmarna är konstigt nog då maten alltid smakar som bäst. I det hela var det en härlig, mysig och rolig midsommar. Tack för en fin midsommarafton!
Jag hann tyvärr inte göra mig en blomsterkrans men jag plockade mig äntligen sju sorters blommor som man lägger under kudden för att drömma om vem man kommer att gifta mig med. Har velat göra det sen jag var tonåring men jag har på något sätt alltid lyckats missa eller glömma. Om jag drömde om min framtida man? Ja, det återstår och se.
kärlek

Glad midsommar!!


Klänning från Topshop

Sitter i favoritklänningen och målar naglarna. Ska strax bege mig till fina vänner, familj och släkt för att fira midsommar.

Det blir ett traditionellt firande med jordgubbstårta, dans, snaps och blomsterkransar!

GLAD MIDSOMMAR! <3


Tapeter


Back soon

Random inspiration

Har haft mysigaste dagen. Det har regnat hela dagen och jag har mest hängt med mina syskon. C (Siri) lagar mat och vi äter en massa gott (typ frossar) och tittar på Twin Peaks.
En riktig söndag med andra ord.
KRAM

all that glitters

 

Snygga metallic och boho inslag. Jag tycker den här mini kollektionen från H&M är skitfin! Tänk er ett par metallic shorts i guld eller silver och till en enkel vit slapp topp som den ovan. Perfekt sommar outfit. Finns på utvalda H&M butiker.


you are my sweetest downfall i loved you first

Regina Spector, jag önskar jag hade hennes röst.


dream a little dream

Tänk om hade en alldeles egen tältkoja <3


Seaside

 

Hej!

Har tagit lite bloggledigt den här veckan. Har bara varit, njutit och haft lite sommar. Har även haft lite bloggtorka och känt mig oinspirerad, men hoppas jag kommer igång snart! Ville bara säga att ni är BÄST<3


How i feel (in 4 pictures) wednesday


Dreaming..


Dagens kläder 060711





                          Kjol H&M Trend, Linne Bik Bok, Fjäderörhängen H&M, jacka secondhand och skor converse.


Så här såg jag ut i värmen idag. Nu ska jag slänga i mig lite middag och sedan fortsätta städa min lägenhet.

Sommar glad



Jag och bästa Tinus.

Idag var det sista dagen i skolan!! Har jag sagt att jag är glad? Äntligen skolledigt ska bara in med uppsatsen nu här i dagarna sen är jag fri från skolan hela långa sommaren. 2/3 år avklarade-check.

Apricot



Idag solar jag i min nya aprikosa bikini från H&M. Gillar den massor och den gör sig fin till brun hud!
Hoppas ni har det toppen i fina vädret, nationaldag och allt.

KRAM

Slottet




 
Igår invigde vi sommaren med årets första riktiga picknick! Jag och Mia åkte ut ett av mina favoritställen i världen. Vår egna lilla hangout på somrarna, slottet.

Satan vad kul vi kan ha, vi satt där i timmar till solen gick ner. Vi pratade gamla minnen men också om nya minnen och äventyr som väntar. <3

Kungsan





Forts fredag.

Jag och min fina mamma och syster! Det var en riktigt trevlig kväll, vi umgicks, åt, drack och pratade länge. Det är så skönt att vara långledig.

Fredagens klädsel



H&M Playsuit, Skor Nelly, Väska Scorett, klocka Casio, Solisar Rayban och topp H&M.

Jag mötte upp min mama och syrra på kungsan för ett glas rosé och middag. Det var restaurangernas dag och det fanns massa gott att äta.


<3

Det är så ruskigt fint väder ute så här inne kan man ju inte sitta. Vi hörs och ses senare mina vänner, ut nu och drick något kallt, titta på människor, ät glass och ligg på en brygga och bara njut!

<3

15 saker ni inte visste om mig del 2.



15 saker ni inte vet om mig :) del 2:


1. Jag var kär i Michael Jackson när jag var 8 år

2. Jag och min kusin Diddan blev retade för att vi gillade att läsa så mycket som små, och fick då smeknamnen Tove Jansson och Astrid Lindgren av våra störiga småsyrror. Haha sjukt kul egentligen.

3. Jag älskar att sjunga högt i duschen eller när jag är ensam, helst till typ Neyo eller "boybands"

4. Jag tyckte att tandsställning var skitsnyggt när jag var tonåring och tjatade på min tandläkare om en. Fick aldrig någon :(

5. Jag har en 1,60 säng men sover/kurar ihop mig på bara ca 50 cm av min säng

6. Jag experimenterade mycket med olika stilar när jag gick i högstadiet, älskade att uttrycka mig genom kläder och ett tag bytte jag frisyr/stil varje dag beroende på vilket humör jag var på. Ena dagen var jag klädd preppy, en annan dag var jag street, en annan dag var trendig, poppig osv.

7. Har varit i slagsmål (första och enda gången i mitt liv) när jag var ca 13 år. Jag, syster + kusiner hade oturen att stöta på kickersbrudar när vi var på bio. Måste tillägga att det enbart var i självförsvar och att vi vann.

8. Jag är beroende av ost

9. Jag är en drömmare

10. Jag är halv chilenare och halv bolivian. Mina päron flyttade till Sverige under ljuva 70-talet.

11. Jag har tre syskon som jag står väldigt nära

12. Jag är nr 2 i syskonskaran och en typisk storasyster. Jag har alltid varit den lite halvjobbiga, "mammiga" typen som håller ihop familjen;)

13. Jag älskar att åka buss och bil, helst låånga sträckor. Älskar att bara sitta tyst för mig själv med lite musik eller   
en god bok. Bästa ställena att rensa tankarna och filosofera på.

14. När jag var 7-8 år så var en av höjdpunkterna i livet fredagar då Kalle Anka tidningen droppade ner i brevlådan.

15. När jag var 16-17 år så smet jag och mina kompisar in på rökiga Indie/pop/rock klubbar på stan och dansade   
till Bowie och The Cure hela natten.

RSS 2.0