This is perfection

             

Har varit lite frånvarande i bloggen, men det ska tas igen nästa vecka. Ikväll blir det middag på söder och sen ska jag se Bounce på Orionteatern. Jag såg dom sist uppträda med The Score så det var ett tag sen och jag är väldigt förväntansfull. Dans är så jäkla kul.
Kom precis hem från min Polestrip och lite shopping så nu blir det snabbdusch, ombyte och sen springa till bussen. Är faktiskt sjukt stressad så nu ska jag inte sitta här mer.
Ciao!

Bestfriendsfashion


Cobrasnake.

Oh inget större bloggande idag heller tråkigt nog. Har varit en fullspäckad dag, sminkkurs med mamsen, jobb, fika, vänner, kusin barn, barnvakt och nu:min fina D.
Imorgon är en annan dag och guess what, jag shoppade liite idag. Kunde inte hålla mig, butiker och tid över är verkligen inte bra för min ekonomi.
Men idag har äntligen min grymma träningsvärk från dansen släppt. yey...Lagom till det är dags igen. ah well.
Natti natt

CC Backpack


Fashiontoast

Jag vet att jag tjatar om ryggsäckar men jag vill verkligen ha en! Så underbar med en chanel på ryggen eller den svarta från Alexander Wangs som jag bloggat om tidigare.
Bekvämt för en lat som jag.

Lilywearsdenim

          
i-D March 2009'


Fettisdagen! Jag har i och för sig redan fuskat 2 gånger i år med semlor. Men det blir en liten till idag.

Hade möte till sent igår, därav inget bloggande. Visst är det härligt ute? Ligger snön kvar till helgen blir det lätt snowracer och varm chocklad.
Har äntligen bokat tid till frissan, långt hår i all ära, men lite roligare och friskare långt hår tack. Ska ha det långt men kommer  verkligen klippa till det ca 10 cm. Kommer inte märkas mycket ändå.

Annars är jag sjukt shoppingsugen. Kan lönen komma snaart.


Mjao erin

           
Fashion Magazine, Feb 2009

Outfiten! Inspiration! Skitsnyggt med skinn och  jeans. Kontraster.


Ifsummerwithcolorsandbarestomach




talullah.


Hej mitt vinterland

Det är helt underbart ute, om jag får säga så. Är det vinter så ska det vara massa snö och bitande kallt och helst sol på det. Perfekt vinterdag. Är det slask och regn får det gärna vara sommar året runt.
Vill packa varm chocklad och åka skridskor eller pulka idag. Har ni åkt pulka alt. på en svart sopsäck (går satans fort) nu på senare år i vuxen år? Gör det! Så jäkla kul. Åkte förrförra året med killen, sys och kusiner. Dog av skratt och panik.


So me

Image and video hosting by TinyPicGissa Gissa vad jag ska äta idag?!..
Ingen utgång ikväll utan skönt hemmahäng med killen.
Trevlig helg så länge!

Pizzadreams

Det rinner från en näsborre, (är det möjligt) det slutar inte. Jag undrar när jag kommer bli 100% frisk..
Nåja just nu är jag jättesugen på pizza. På Birkas megapizzor..oh vad gott.
Så just nu är det pizzadrömmar, läsning och foto som gäller. Senare blir det Criminal minds och tidig natt, är småtrött för jag somna väldigt sent igår. Men så var ju också D här så ni förstår.
Kärlek till er♥

Around my neck


Hm.com
79:90
Budget när det är som bäst. Stora halsband har vi sett mycket av i vårens visningar.

In between

    




Lindex.com

Fick hem 30%rabatt på valfri vara från Lindex. Dom har alltid fina underkläder, och undies-junkie som jag är blir det nog vackra köp på spets, pudrigt, bustier och trosor.

Sexyleopardspots




Russh.

Snart helg igen! Vaknade imorse av att jag trodde att det var fredag, väldigt olustigt när det är en hel dag kvar. Tycker inte om Torsdagar, onödiga dan som jag kallar den.
Jag känner mig annars en meter längre och 5 kilo lättare efter massagen igår. Nilla knådade och tryckte bort knölar och masserade. Det gjorde emellanåt väldigt ont men det var skönt och idag känns min kropp lättare utan smärta.

Massus

På väg till min personal "massus" nu!
Skönt, nu jäklar ska ryggen och nacke få sig en omgång. Känner mig som en gammal tant på 90 just nu.

Lookingflawlessandcareless


M-K.

Inspiration.
Stor skjorta, jeans, lager på lager av halsband, kiklack. Bara sådär "tisdag-nonchigt-jag bryr mig inte look". Coolt och avslappnat.
Jag tänker rippa rakt av.

verily.blogg.se

                       
            Jag tänkte bara så att ni vet.
              Kärlek

Leowildness


Fashionspot.

zzz, idah längtar jag bort till värme och sol. Tänk om man kunde hitta en väska full med pengar precis som i gamla filmer?.. det skulle vara något. Bali västinden, mexico here i come.
Sitter mest och muttrar för mig själv, har ont i ryggen. Tur att man ska till Nilla imorgon för lite massage. Hon är ju färdig examinerad massus nu. Det känns väldigt lyxigt att ha en massus till bästa vän 
En fråga, sitter och undrar om skorna i Monki inlägget nedan är ute i butik än? någon som vet?
Vill ha! Är rätt pank nu så jag hoppas att dom finns lagom till löning.

Pink


ryan Mcginley.

 Ute går allt mest i svart och vitt just nu, så jag ville ha lite färg i bloggen/inlägget. Den här bilden är riktigt vacker och behaglig att vila ögonen på.
Jag känner mig blommig  och glad idag.
Det blev en aning sent igårkväll, Jag och D satt uppe och åt rester av ost och kex framför film. Vi drack även upp en halv iskall mousserande från i lördags. Söndagslyx trots arbetsdag idag. Det lilla extra i vardagen gör mycket och piggar upp mig betydligt i den just nu gråa vardagen.
Mindre fashion och mer bekväm är jag just nu när jag dragit på mig mina fleecetajts, (bästa när det är skitkallt) och stor tröja. Nu blir det glass och the hills.


Monkishoes


Om jag känner mig själv rätt så skulle jag bo i dom här skorna i vår och sommar.
Bild: Monki.

Inside Kates Wardrobe



YES! jag vill ha den här boken. Vem har inte drömt om att få följa med in i Kate Moss garderob och få en sneak peek och rota runt bland en av vår tids största modeikoners outfits?
Finns hos Adlibris. 245:-
Står högt på min önskelista just nu.

Whitelace and heartbeats





WilliamEadon.com

Det är måndag.
 Jag känner mig rejält måndagstrött. Segt och gå upp tidigt efter att ha legat sjuk och varit hemma med sovmorgon i några dar.
Drömde fina drömmar om bara vi två. I en plats där ingen kunde nå oss. Har ett litet lyckorus av kärlek i kroppen. Det är måndag.

Hearts






happy Valentine's day.
Igår fick det bli slarvig tofs till spetsbody, kors från glitter, svart kort kjol från H&M, strumpbyxor och skor från Zara.

Vi var ute och åt middag i mysiga Gamla stan, nere i ett gammalt vinvalv.
Sen blev det film, jordgubbar, ost, kex och lite mer vin när vi kom hem. Finaste D överraskade med ett dussin röda rosor.
Sweet. Hoppas ni hade trevligt vad ni än gjorde, kärlek ska man fira varje dag.
<3 till er.

Earpierce


Har fått fnatt på stora örhängen. Satt och sorterade bland alla mina smycken och accessoarer tidigare på dan och hittade mycket roliga saker jag glömt att jag har. Som dom har här fina hängerna.
På mig har jag topp från Monki.
(Hann aldrig förbi Gina tricot. Lika bra, det är egentligen köpstopp på mig.)

Fredag 13

Pic:Sofismode.
Jag är inte vidskeplig när det kommer till fredag den 13, att jag aldrig trampar på brunnar och ställer nycklar på bordet är en annan sak. Idag är det som sagt äntligen fredag! Jag mår bättre, vilat upp mig ordentligt(inget jobb). Fick hem lite H&M checkar idag som jag är sugen på att använda upp. Dom här snygga tajtsen från Gina tricot som Sofi har på sig hoppas jag även hitta. Hur snygga som helst.

H&Minmyhome


H&Ms lansering av Inredning och möbler textil till hemmet. Be Ready.
Som den H&M fan jag är: Yes, Im ready.


New york New york

Det är halvljust i rummet, ljusstrålar letar sig igenom dom tunna gardinerna. Jag sträcker på mig med ett leende. Jag tittar på min älskling som fortfarande ligger och sover med tunga andetag, rufsig i håret, mjuk och varm. Vill ligga kvar men minns var jag är. Jag smyger upp full av förväntan och kastar på mig något lätt. Drar isär gardinerna och öppnar fönstret. Myllret och trafiken slår emot mig, min puls slår snabbare i takt med staden. The city.

Min dröm stad, har aldrig varit här men det är precis som jag har tänkt mig att det skulle vara.

Jag kan inte vänta, vill se allt! Strosa längs Brooklyn Bridge hand i hand, smita in på Cafeet där Carrie och tjejerna suttit, shoppa oss galna på skor, utbyta erfarenheter och upplevelser med nya människor längs vår väg,
Jag vill åka guide turen i hästkaross och sitta tätt intill min "Mr Big" och avsluta dagen med en mysig middag på Pastis och sedan strosa hem bubbliga av intryck och upplevelser.

Nedgångar,uppgångar, bortgångar, tårar, glädje, sorg och kärlek tänker jag, bättre plats att fira 3 år tillsammans finns inte.

New york, the city that never sleeps...

Plötsligt känner jag två varma armar runt mig och den lite hesa rösten jag älskar mumla i mitt öra: Redo och gå?

Mitt bidrag till Englas tävling i samarbete med Airtours.se


shoes and glam


Yey, känner mig piggare. Febern är borta, jag snorar och hostar som en gubbe men eh to hell me sickness. Snart är det helg.
Skorna på bilden, har sett dom lite överallt ett bra tag. Drömde att dom stod på min skohylla.
Idag blev det fika med babe och lite småsaker undanjobbade. Har svårt att bara ligga i sängen även om jag är sjuk. Men jag har lovat D (och mig själv) att vila så att jag är bättre/bra till på lördag.

Lying in bed thinking that some company and pizza would be great now








Pics. Random. Robert Pattison.

Är fortfarande febrig. Har tagit en varm dusch och mest legat och läst twilight "Om jag kunde drömma".
Kom på att jag inte ätit något på hela dan. Har inte haft någon aptit, har mest druckit en massa vatten och thé. Är vrålhungrig. Det blir varma mackor nu.

Drömmar om sommaren






Min bästa farbror, ställer inte in skärpa, lins balans eller någonting på sin grymma kamera. Man kör bara. 
Bilder från i somras. England. Jag på en stor äng i Windsor, där det var fullt av rådjur.

Jag tittar och längtar tillbaka. Ge mig sommar nu.

Bed of roses


vouge nippon march 2009 tfs


Another n y e pic


Bild från nyår. Jag och min D. Man kanske ser frisyren och klänningen bättre..
(klänning-Zara enaxlad och fjäder hårband från H&M)

Ne, jag borde inte sitta här nu, ska dricka thé och lägga mig. Måste bli frisk till helgen.
Natti på er.

You are mine by the end of this week


Nu är jag glad, den här ska bli min! Kikade in på Englas blogg och såg den här!
Har ju suktat hur länge som helst efter en chanel/chanel lookie tshirt. Dom är slut på weedays men Melba.se har den här snygga. 199:-. Its a bargain, its mine.

Inspiration by Chloé


Klockrent. Älskar miss matchningen, det kan bara vara chloé. Den här looken kommer jag nog prova, kanske med zebra och jeansväst då...

Jag är riktigt dålig. Ligger med 39 graders feber och näsan är som trasig kran. Det gör liksom ont i varje muskel. Ynklig känner jag mig idag.
Jag hoppas ni babes har överseende med att det inte blir så mycket bloggande.

Sometimes you just need a tanktop (that chanel again)


cobrasnake.

Shallow

Just nu är jag ytlig och vill bara shoppa, som tröst för mitt sjuka jag. Nu ska jag äta spenat paj (lovely) och bädda ner mig.
Övrigt: Såg the breakup igår (vi pratar inte om dumma orgier eller dejter) utan det bakomliggande den kändes ibland alltför lik verkligheten, fast i överdriven portion då. Men ändå.

Je' suis un chat


fffound.com


Önskeoutfit


Topshop ss 09 lookbook.

Jag är mega förkyld, igen. Kroppen värker, snoret rinner och jag är allmänt off. Kan man inte få gå frisk i några månader?
Så idag är en sån dag. Ingen lust för outfit. Ingen ork. Bara ligga i sängen. En bra bok. Massa snyt papper och chocklad.
Men OM om jag hade orken skulle den här oufiten inte varit helt fel en måndag som idag. Man kan alltid önska.

Streakily


Ring Hm.com 39.90:-











Lara Stone




February Vouge Paris            
Tfs.

Buenas

Godmorgon!
 eller ok jag gick upp för ca 3 timmar sedan men ändå. Söndag igen, man borde vara ledig tre dagar. Jag hinner inte göra någonting på 1 och en halv dag. Söndag kväll räknas inte riktigt tycker jag...men så är jag en person som har lite svårt att slappna av. Måste bli bättre på det, och sluta stressa.

Såg Valkyria i fredags riktigt sevärd! Nu är det bara 5 filmer till jag vill se.

Har annars avnjutit en god frukost och hunnit titta igenom mitt fadderskap/Världsförälder och funderar på att ge mer pengar och ta mig an ett till behövande barn/by. Man ger så lite och dom får så mycket. Just nu ger jag genom Unicef och Världsföräldrar.
Annars blir det nog en promenad snart och en snabbvisit på H&M för att hämta ut ett par tights jag la undan. Måste bara rek er att checka in H&M trend just nu. Så mycket snyggt! Dom brukar ju alltid ha massa guldkorn men mer nu än vanligt tycker jag. Massor av snygga oversized kavajer, sammet, byxdressar mm. Check. Nu ska jag ta min värkande kropp ( träningsvärk) och masa mig ut.
Ikväll soffan, god middag, popcorn och film.

Zebra


Tights från Gina tricot, Kofta Lindex barn, Gummistövlar Hunter.

En slapp och osminkad dag.
Jag hade skitkul på Poledansen, nu har jag träningsvärk. Benen viker sig när jag går i trappor men jag längtar redan till nästa gång.

Forever21+Swe


Läste att Forever 21 letar lokal i Sverige. grymt, har ännu aldrig beställt något därifrån. Men budgetkedjor me love. Welcome, hoppas det blir av.


NeverDenim




bikbok.com

Studdedvest


Ikväll skulle jag inte haft något emot att bära den här västen från Balmain.

Friday im in love


Äntligen helg!
Ikväll blir det biomys med D, sjukt många filmer jag vill se nu. Och imorgon mina vänner tar jag mig an stången, strippstången vill säga. Jag ska testa polestrip som träningsform imorgon och det kommer bli skitkul. Någonting säger mig att det är min grej. Det stod att det är mycket styrka, Musik to love, förförisk koreografi och en massa blåmärken. "Du tränar på egen risk" hm borde jag vara nervös?


Weekend start




Vouge Russia 2009

Gold mine


BIkBok.com

Bik Boks never denim kollektion är en riktig guldgruva. Har hittat mina favoriter, och ett av vårens vill ha-slitna jeansen.

Kittycake

Tårtan jag och sys gjorde en sen fredag kväll, varvat mellan dans och en drink. Är vi inte duktiga?!
Mitt lilla kusinbarn var stormförtjust kalasdagen därpå. Jag med.
Vi hade inga lakritsstänger hemma till morrhåren så vi målade spaghettin. Man tager vad man haver.
Det var ingen som åt dom, morrhåren alltså.


Prettylegs



                  
art dept.com

Byxdress



Från kort byxdress/jumpsuit till lång. Undrar om en kortis som jag passar i långa varianten?
Lindex shop online.
La redoute.se

Guld och Svart budget


Sett hos fashionflash. H&M. 198 kr. svart och guldkedjor. Jag gillar.

leathersandcowboy

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Erin Wasson. The fashion Spot.
Kors, fransar, skinn, jeans, skjorta. Perfecto.

Lost

Jag verkar försvinna över helgerna, bloggen lyser med sin frånvaro och varje helg lovar jag att bättra mig men..det kommer alltid upp en massa annat, vänner att träffa, bio, middagar, fest,dans, mys, film, killen..
men fasen jag ska väl hinna lägga upp ett par inlägg tycker jag, blogga är ju en del av det roliga. Shame on me. Hoppas ni haft en grym helg. Nu kör vi på med en ny vecka.

RSS 2.0