Söndag <3


Hej!

Hur mår ni? Har haft det lite hektiskt minst sagt. Har skrivit och skrivit och nu är jag klar (yey) ja iallafall för den här veckan. Ska bara ha söndag nu, har precis ätit pasta carbonara sen ska jag unna mig ett glas rosé och ostbricka. Because im worth it!

Kärlek till världens bästa mami idag!! <3

Melancholia

 

Jag är vanligtvis inget större fan av Kirsten Dunst men jag är riktigt sugen på och se Von Triers Melancholia.

Har bara en känsla av att den kommer att vara sjukt bra.


bedtime

 

Hej hej!

Hade planeringsdag på jobbet idag. Bra dag men det är mindre bra nu haha. Sitter och stirrar på min uppsats och har varken lust eller ideer så jag äter jordgubbar och lyssnar på Adele istället. Ska titta på criminal minds också, ja ni hör ju, motivationen är på topp. Hoppas ni har haft en fin dag!

Kram


Dagens kläder


Topp-Topshop, Jeans-H&M och skor Jeffrey Campbell


How i feel (in 4 pictures) wednesday

 

Jag känner mig så stressad just nu att jag har lust att gömma mig under täcket och blunda. Så ingen ser mig. Jag vet när jag är slutkörd, jag blir så känslig då. Inte så att det märks men inombords så maler tankarna och jag blir nästan lite gråtfärdig för att jag är så trött. Problemet är att jag blockerar mig, jag vet inte riktigt hur jag ska fortsätta på uppsatsen som ska vara helt klar till på lördag! På det så jobbar jag och har sena dagar/möten hela veckan och en stor del av mitt liv ligger fortfarande i flyttkartonger. Behöver fler timmar på dygnet! Vill bara fixa min lägenhet och sova ut. Men snart, snart är det sommar och semester. Det här ska väl också gå (note to self -pepp- jag fixar det här, jag är grym :)). Det kommer bli så skönt att få bocka av saker på den milslånga listan sen.

 

Natti mina fina


two dresses


Zara.com

Två klänningar jag är lite sugen på just nu.

Estradeur


Klänning från Estradeur

Jag hittade till Sanna tranlövs blogg av en slump och blev kär i hennes klänning, så nu har jag letat runt på Nelly.com men jag hittar den inte. Har den kanske inte kommit in ännu eller är den redan slut? Någon som vet?

Bohemian love




Dör så fint. Bohemiskt och avslappnat hos Spells Jewellery

Grand central terminal

Jag har hängt upp min nya klocka idag. Den passade perfekt i mitt lilla kök.


Dagens klädsel



Långklänning-H&M, Skor Converse, Väska H&M trend och halsband garde-robe, jacka-gammal?.

Hello!
Det blev en sen dagens idag. Är helt slut i huvudet efter skoldagen, skriver ju på b-uppsats och det är mycket när man ska hinna skriva samtidigt som man ska läsa och kommentera andras. Nej, nu ska jag äta spaghetti med köttfärssås. Yum.

Åh



Carolinesmode.com

Dom där shortsen vill jag ha. Så fin färg och jag gillar hur Caroline har matchat dem! Från H&M.

How i feel (in 3 pictures) monday

 


Favvos

För mer än en månad sedan så blev dom mina. Svarta låga converse, som jag har letat efter min storlek. Dom är redan välanvända och kommer definitivt att vara en av favoritskorna i sommar.


Iphone white




Ja, jag vet att jag segat men jag bestämde mig äntligen och nu har jag en vit iphone i mina ägor! Är alldeles till mig över allt roligt man kan göra. En iphone i vitt passar mig finfint. Har ni tips på roliga, növändiga som onödiga appar man kan ha? hit me!

glass





Idag har jag umgåtts med mitt kusinbarn Gosi. Jag och Angelina (som Gosan heter egentligen) passade på att vara ute i solen och åt mjukglass med mycket karamellströssel på. <3

Dagens söndag




Det blev en slapp och bekväm söndagsoutfit. Allt i från H&M förutom solglasögonen som är Rayban.

Friday/Fun/Dance


I fredags mötte jag upp Mia och Rickard för en AW med tapas och Drinkar. Gott och välbehövt



Efter några margaritas och hotshots så började det spåra ut.



Rickard visade hur man dansade "Apollo" dansen. WTF? Haha



allsång och spontan dans på söder!



Det var en riktig rolig och trevlig start på helgen.


Bloppis



Hej loves, äntligen fredag! Ville bara påminna er om min bloppis på tradera. Det är bl.a parfymer, FFA väskor och annat fint som ligger till försäljning. Kika in HÄR!

Update: Nu ska bloppis länken ovanför funka. Det var några som uppmärksammade mig på att det blev fel när man klickade.

Dream away

flickr.

 

Vad trött jag blir på den här jäkla allergin. Bokstavligen, jag kan knappt hålla ögonen öppna. Det spelar ingen roll hur länge eller hur mycket jag än sover. Jag har tusen saker och göra och det går liksom inte ihop.


Minimalism

Hm.com


Ett bra budget alternativ till Acnes och allt vad det nu är. Fina är dom verkligen, speciellt i ljusbeiget. 100% läder från H&M för 299:-

Ammy dress




Klänning Ammi från Monki, Skor från Nelly och strumpor Lindex.

Det här hade jag på mig för några dagar sedan då det fortfarande var soligt och varmt. Hade ett par andra skor till.

White lace



Topshop.

Måste visa er klänningen jag köpte på Topshop kvällen! Den är så fin, som pärlsocker. Vill nästan bara ha den upphängd på väggen som en fin tavla eller inredningsdetalj.

Vi är en natt med en tyst minut en turkisk film med lyckligt slut,Vi är en båt som slipper kryss en punkt på din hals jag aldrig kysst

 

Nu ska jag berätta en sak för er, jag älskade verkligen Bo Kaspers Orkester. Jag minns att jag nästan spelade sönder deras Hittills skiva. Jag var 18 och livet lekte. Den här låten påminner mig mycket om den tiden, jag hann to.m se dem live på skansen samtidigt som jag sommarjobbade där, tonåring som man var. Men det är texterna som säger mig allt. <3


String



Mitt nästa köp blir en stringhylla! Längtar till löning nu, det ekar lite tomt i plånboken just nu.

tunic


Asos.com

Surfar runt lite på Asos och stöter på den här söta spets blusen. Den är ju hur snygg som helst, till jeans shorts är den perfekt nu i sommar.

Lost in translation

 

En stor kopp blåbärste, ostbågar, ost med kex och fina Lost in translation får avsluta min söndag.

<3


beautiful reasons

 


Go bananas

Sött från Hm.com

 

Hej fina! Hur mår ni? Ville bara tala om att jag lever men har fullt upp. Jag skriver B-uppsats samtidigt som jag är uppe i en flytt. Har packat och burit flyttkartonger hela helgen. Men är så glad just nu. Livet känns bara bra helt enkelt.


kväll

Hej!

Jag har inte varit hemma på hela dan och kom hem bara för någon halvtimma sen, har bl.a varit och köpt ny dammsugare och andra roliga saker. Roliga och roliga, nödvändiga om inte annat. Däremellan så har jag ätit glass i solen, ätit kebab på vega och svängt förbi sys på fika.
Nu ska jag titta klart på off the map och sen ska jag sova. Är helt slut så det blir skönt med en tidig natt.
Natti mina <3

Glamour France April 2011



Älskar stylingen och bilderna!

Ps. Det tar 100 år att publicera och se nya inlägg just nu. Det har krånglat på blogg.se ett par dagar nu. Irriterande.

Jordis



Åt sommarens första (färska) jordgubbar idag. Cissan hade med sig och vi satt ute och lunchade i det fria. Hur underbart är det inte ute?! 25 grader sol, bara ben, klänning och solglasögon. All I need just nu.

rum att sova i

Jag tröttnar aldrig på fina inspirations bilder på hem/sovrum. Nu mer än någonsin eftersom jag flyttar till nytt snart och passar på att göra om. Hoppas ni inte tröttnar heller haha.


Liquid



Vill tipsa om ett av mina bästa budget köp. Den här svarta flytande eyelinern från H&M sitter som berg och är lätt att jobba med så man får ett jämnt resultat. Är lite beroende framkallande. Snygg för endast 29 kroners!

Sött


Hm.com

 

Fick tips av min sys om de här två plaggen som hon tyckte var så jag. Och det tycker jag allt att de är! Finns ute i butik nu någon gång i maj och kommer från H&M. De runda solisarna var ju inte så dumma de heller.


Cutie on a sunday


Ett nytt kapitel

På flera sätt känns det skönt att börja om. Jag har rensat, sorterat, sålt och slängt ut halva mitt liv i och med flytten nästa vecka och ju mer jag rensar desto renare luft andas jag. Friare. Parantes i livet, småsaker som man trodde man gjort sig av med för hundra år sedan men som lyckats gömma sig har kommit upp till ytan. Saker som inte säger mig någonting? menlösa, värdelösa, obegripliga är nu borta och raderade. De passar inte in i mitt nya liv. Som sagt, det finns små parantes i livet som man bara skrattar åt idag. Det är skönt att börja på ett nytt kapitel i livet och jag mår bättre än någonsin. Jag känner mig lättare. Det har vekligen hänt mycket det senaste året, mycket som har fått mig att skratta och le. Det är skönt att packa och börja om, jag fick små ångest över alla kläder som jag inte använder så de åker raskt upp på bloppisen och resten får mina småkusiner. Jag har även passat på att rensa ut datorn och mobilen. Tar bort allt som inte ska vara där helt enkelt. Så jäkla skönt. Det är dags att vända ännu ett blad.

Soon to be

Kom precis hem och har varit och tittat på min nya lägenhet. Är glad, den är så fin! Får nycklarna nästa vecka så nu ligger det flyttlådor och kläder lite överallt här hemma. Det ser ut som en bomb slagit ner, men åh vad jag längtar!


How i feel (in 3 pictures) thursday


May


Black or white?

Hörrni, behöver lite råd och tips. Fick hem min iphone igår (äntligen) men nu har ju den vita kommit ut. Jag får byta min svarta om jag vill, så nu har jag har lite beslutsångest. Vilken tycker ni är snyggast? Jag är egentligen alltid svart, men den vita var ju faktiskt inte så dum.

 


Hello you

Hej darlings!

Hur mår ni? Här har det varit sjukt, tenta inlämning och mycket jobb, så bloggen blir lite lidande ibland. Ville bara se hur ni har det. Jag måste säga att jag tycker vädigt mycket om mitt hår just nu. Trivs bra i lugg. Ja det var bara det.


Kärlek

favorite


tisdag



Jaha. Vaknade upp imorse och kände mig dålig, sen såg jag att det även snöade utanför mitt fönster. Så jag har suttit och tittat på animal planet och druckit blåbärsoppa.
Spanade lite på Columbines blogg och såg de här fina glittriga sakerna som hon bloggat om. Tröjorna kommer från H&M och finns ute i butik någon gång i juni!

colorful

Såg att det här fina halsbandet har kommit in på H&M. Jättelikt Monkis som syrran har. Åh nu tänker jag på sommarens ljuva fester och slappa dagar.

Det här är dessutom ett lite billigare alternativ. 79,90:-


G´night

 

Har suttit nästan hela dagen och försökt skriva på tentan. Det tar ett tag innan man kommer igång, däremellan så har jag även haft söndag. ätit choklad, halvtittat på film och packat lite saker.

Men imorrn är det upp klockan halv sex så jag säger natti!


perfect inspiration

Jag tycker att oufiten, bilden och ljuset är helt perfekt. Den där toppen kanske man skulle ta och spana närmare på i butik. Himla fint med orange, tror den är ifrån Zara.


Emsedge är en av mina favoriter och en av de bloggar jag inspireras mycket av, det var lite synd att jag missade henne på Topshops vip shopping i torsdags.


goodbye April, hello May


RSS 2.0