Best of 2011

My birthday in Paris and Disneyland!

WAY OUT WEST!!


Skydiving!

 

My new apartment and the sunsets and laughs out on my balcony!


...And many many more crazy, fun, interesting, beautiful and memorable moments!

 

Det här året har av många olika anledningar varit ett av de bästa åren i mitt liv. Jag har gjort saker jag inte trodde att jag skulle göra och jag har uppfyllt drömmar. Och vad jag har skrattat. Med det så har jag även börjat bocka av saker på min "att göra-lista". Jag har lovat mig själv att fortsätta njuta mer av nuet, av livet och att inte ta saker på så blodigt allvar. Livet är både upp och nedgångar och vissa dagar snubblar man fram, men man får inte glömma att det är dom där små sakerna i livet som i slutändan betyder mest, vänner, familj, kärlek, skratt, resor, upplevelser. 2011 har gett mig minnen för livet. Här är för fler kommande minnen och framtida äventyr! Gott nytt år, önskar er det bästa nu gör vi 2012 med stil! Kärlek x


/This year has so far been one of the best years in my life for many various reasons. I have forfilled dreams and done things I never thought I would, also meaning I have begun checking things off on my bucket list! Life is about ups and downs but you have to remember that it's those little things in life that matters most in the end, family, friends, laugh, sharing, travelling, love. It's what you make of it. I hope you all have a great New years and I wish you all the best in 2012, now let's hit 2012 with style! :) Bye and thank you 2011, hello and welcome 2012! Much love x


Chubby cheeks

 

 

Den här lilla killen, mitt kusinbarn 5 mån gammal gosade jag med igår. Han är ju för bedårande söt. Dom där knubbiga kinderna var svåra att låta bli.

 

/I spent time with this little guy yesterday, my 5 months old little cousin. He's adorable! It was hard to resist those chubby cheeks.


Julafton

Julafton. Vi dukade som vanligt fram pepparkakor, lussebullar och glögg framför Kalle Anka och Snögubben. Granen hemma hos familjen ser lite magisk ut, nästan som tagen ifrån en film. Vi tjejer i familjen radade upp oss framför granen, som knappt syns där bakom för ett familjekort. Som den latino familj vi är så äter vi sent och öppnar juklappar runt midnatt så vi firar julafton till långt in på kvällen och natten. Jag fick tomta i år och jag tycker att jag gjorde ett grymt jobb :) Det var en himla fin jul med världsgod massa mat! Alex gjorde en kalkon som smälte i munnen och det bästa av allt var att få vara samlade hela familjen, mer kan man inte önska. Nu ska jag ta och göra mig ordning, ska hem till la familia på middag igen för idag kommer min kusin och hennes lilla son på besök.

 

/X-mas eve. Before christmas dinner the whole family sat down and ate saffron bread, gingerbread and drank mulled wine in front of christmas movies. Our x-mas three looked magical! We girls in the family took our usual family portrait in front of the three and then we had an amazing dinner with all kinds of goodies. My brother made the most delicious turkey and I was santa this year! I had a wonderful christmas togheter with my family, and I couldn't have asked for more.


Merry christmas <3



Nu är det snart dags för glögg, pepparkakor och Kalle ankas jul! Vill önska er alla en riktigt GOD JUL! Hoppas ni får en fin dag fylld med kärlek, god mat och klappar.

Winterhome snapshots








Lite bilder från hur det ser ut hos mig.

snapshots from my home and christmas decoration.

I wish everyday could be like christmas

 

Sitter och äter julfrukost med familjen. Mys! Salami, skinksmörgås, peccorino och edamer ost och mammas julgröt! C fick precis mandeln!

 

 


It's christmas baby

 

Igår kom min sys hem från Östersund så nu är allt som det ska vara och alla är samlade. Igår bakade vi igen och tittade på Rise of the planet of the apes. Sjukt bra! Ikväll ska hela familjen klä granen och göra det sista. Nu ska jag möta upp mina syskon för att gå på bio och se Drive!

Kram

 


when you wish upon a star


 

Wishlist #2 inspiration

 

1. Resa till New York eller Paris

2. Krok hjorthuvud 199:- Åhlens

3. Star mini necklace Anine Bing for Cooee design

4. Snöglob rådjur Anyhow.se

5. Star mini ring Cooee design

6. Bäddset Missoni Home

7. Jacka chicy.se

8. Köksbord (House doctor)

 


Like fireflies in the dark


Christmas wishlist

Dear santa -11:

 

1. Renfäll Åhlens

2. Clean parfym

3. Iphone Cover from P.a.p

4. YSL touche eclat

5. Enkel och fin klocka från Calvin Klein -simplicity-

6. film, böcker och spel är alltid välkommet!

7. Lampskärm Skimra stor- Åhlens

8. Tidningsställ Retro Åhlens

9. Disney on Ice! No explanation is needed ;-) <3

10. Persisk matta Ikea

11. Hårtork


Breakfast at Tiffany's

I det här vädret har man inte lust att röra sig ute i onödan. Så jag och Jess äter chokladkaka och tittar på Breakfast at Tiffany's!

 

/Me and Jessie are eating chocolate cake and watching breakfast at Tiffany's!


Svenska hjältar

Sitter och tittar på svenska hjältar. Jag blir alldeles varm i hjärtat av hur modiga och fina människor det finns! Blir alldeles rörd, det ger en hopp. x


Det kan vänta

Har precis tänt ljus, satt mig under en skön pläd och dukat upp tapas och ett glas vitt åt mig själv. En måndag, bara för att jag vill. Det enda som bryter av tystnaden är dov julmusik som spelas på vinyl. Just idag uppskattar jag tystnaden och njuter att få vara för mig själv. Även om jag känt mig rätt slut och sliten på sistone så kan jag ändå inte låta bli att le åt så mycket. Jag älskar min lägenhet, jag har en fantastisk, stundtals knäpp men rolig och varm familj som jag älskar över allt annat. Bara för en vecka sedan så fick vi en underbar nyhet om ett nytt litet tillskott i släkten. Jag har världens bästa vän som jag planerar nya äventyr med, jag har än så länge klarat skolan över förväntan och det här är året har varit ett av de bästa i mitt liv av många anledningar. Och samtidigt så är det bara en vanlig måndag. När jag tittar ut så är det mörkt, kallt och regnigt och jag vet att jag egentligen borde plugga just nu. Men jag sitter kvar och ler och njuter av mitt glas vin. Det är måndag. Men ibland måste man bara få stanna upp och påminna sig själv om just det där lilla. Så jag sitter kvar där jag är, höjer musiken lite mer när jag hör Bing Crosby sjunga White christmas och skålar lite tyst för mig själv, för livet. Skolan, jobb, stress och allt annat kan vänta en stund till.

3:e advent!

 

Tredje advent innebär julbak! Jag, Jess, Alex, Carro, Fuad och farbror + mina föräldrar bakar lussebullar och peppisar! Vår årliga tradition :)


Christmas fair at Skansen

image description


Igår på julmarkanden. Det var jättemycket folk som var där för att insupa julstämningen. Vi drack varm choklad och åt våfflor och brända mandlar. Sedan gick jag som vanligt runt på min jakt efter ost bland stånden. Köpte jättegoda ostar som dessutom var krav märkta Win! Sedan köpte vi även med oss saffranbröd och lite annat smått och gott. Vi var nöjda och hade en riktig mysdag! <3

/Yesterday at the Christmas fair. There was alot of people there sharing the christmas spirit. Me and Mia ate waffles and had warm chocolate. I went searching for cheese, which I always do and found this creamy yummie one. We also bought saffronbread and other litte things. We had a really nice and cosy day!


@tradera

 

Hej fina! Nu har jag uppdaterat min tradera sida och lagt upp lite nytt. Bl.a. säljer jag en väldigt eftertraktad kjol från Gina. Kika in HÄR.


/Hello loves, I have updated my salespage with some new stuff so check it out here.



Drama

Godmorgon!
Ska strax äta frukost och göra mig iordning för att möta upp Mia. Vi ska på julmarknad på Skansen. Älskar den julmarkanden och det är ju en liten tradition för mig att gå varje år. Jag och julen, vet ni. Ska bli riktigt mysigt.
Musikalen igår var jättebra! Jag är så blödig så jag grät, både jag och Jess satt med näsdukar som gamla tanter. Skönheten och Odjuret är ju så fin! Den är en av mina favoriter och det bästa var att de hade gjort den exakta versionen av Disneys! När jag satt där och tittade så påmindes jag om hur mycket jag saknar teatern! Jag saknar att spela, scenen, att få leva mig in i olika roller, drömma mig bort och gemenskapen man får. Varför slutar man göra saker man älskar? Jag gick på Drama i ca 12 år från det jag var 8 år men sen kom livet emellan och ni vet hur det blir. Varje år säger jag att jag ska gå med något litet teatersällskap på fritiden men det blir aldrig av, hittar inte tiden. Men nästa år kanske! Då har jag även tagit examen från skolan som just nu tar upp mycket av min tid.


/We saw the musical Beauty & the Beast yesterday and it was great. They played almost the exact version of Disneys, and the cast were awesome. I got touched and cried, as ususal haha. Me and Jess were sitting there like silly with our napkins, but Beauty and & the Beast is one of my favorites. While watching it I was reminded of how much I really miss the Theatre! I miss acting, the scene, exploring new sides of myself, and I miss the communion you get. I took drama classes and did acting for 12 years when I was younger then life came in between. It's hard to find the time right now but maybe I'll take it up again next year when i graduate from school and have more spare time.

Beauty & the beast

Trist ovädersväder och lång dag på jobbet. Men jag och Jess avslutar den här fredagen på bästa sätt med både middag och teater. Vi såg att dom spelade Skönheten & Odjuret och fick ett spontant infall och köpte biljetter, och här är vi nu!


/It's stormy  cold shitweather outside and I had a long day at work but me and Jessie are ending this friday on a very nice way with dinner and theatre! We saw that they were playing Beauty & The Beast and did spontanously buy tickets, and here we are.


 


How i feel (in 4 pictures) friday


TWD#2

Ni som följt mig länge vet vad jag känner för serien The walking dead. Det är ren (zombie) kärlek. Säsong 2 har överträffat och sista avsnittet nu senast gav mig rysningar. Nu är det juluppehåll till februari så ni kan ju tänka er vad jag längtar. Och när vi ändå pratar om serier, när kommer Mad Men säsong fem? Börjar få lite abstinens där med hehe.

 

/Those who have followed me for some time knows of my love for the Tv- serie The walking dead. I think it's brilliant and season two didn't disappoint me one bit. It was worth the long wait. I saw last episode before christmasbreak and it gave me chills. Can't wait until february when it's back again. It's zombie love right there haha. Speaking of tv series, when will Mad Men (season five) be back?


I'll be staying in your heart

                            
                          


2 advent

Åh en vecka nämare jul! Vad jag längtar.

Idag har jag varit och fikat med min mormor, ätit söndagsmiddag med min familj, pluggat och pratar med Anne och Helena i telefon i 2 timmar. Nu ska jag strax börja förbereda mig för sängen, den här helgen gick alldeles för fort.


Gingerbread

 

Är hos mormor på lite adventsfika! :)


RSS 2.0