Vill ha!

En fin fin kopia på Stella McCartneys falabella tote väska. Hittas hos Scorett. Vill Ha!


Grazia Italy January 2011


Editorial, Grazia Italy January 2011, Michelle McCallum.

Jag gillar allt, inklusive hästen.

Dagens söndag



Dagens. Jacka, halsduk och byxor från H&M. Skor och tröja från Acne.

Min bloggmail funkar igen så det är [email protected] som gäller som vanligt ifall ni vill nå mig!

Glitter söndag



Nu har jag precis gjort en minimanikyr, kortklippt naglarna, filat och målat med ljus fräscht glitterlack ifrån Wet N Wild som jag fick med från Bubbleroom. Nästa blir att göra något åt mina snustorra händer. Kackerlerar snart.

Nu ska jag gå och titta på lägenhet!

Sunny day



Jag lever verkligen upp när det är ljust och soligt! Nu ska jag in till stan för lite shopping och youghurt glass.
PUSS och glad lördag!

27/1 2011



Vad gör man om man är hemma, jo man pluggar inte roligare än så. Men nu är jag fri och ska strax iväg och möta upp min familj för middag ute. Jag ska fira världens bästa mamma som fyller år idag. min klippa. Grattis mami!
<3

Shabby chic

Godmorron!

Jag mår bättre idag, tack och lov. Känner ändå att jag behövde den här dagen för att vila upp mig ordentligt men imorrn är det jobb igen. Satt och tittade runt lite på Hm.com och såg det här fina överkastet med tryckt lapptäckmönster i 100% bomull. Me like. Nu längtar jag verkligen till våren!


tunt

Det här snygga tunna halsbandet passar perfekt till..ja allt. Ni hittar det just nu hos Garde-rob för 180 kroners.


OC

Hello. det har varit en underbar dag med sol. Själv ligger jag hemma och är sjuk, att vara sjuk måste vara det tråkigaste som finns. Men jag roar mig än så länge med glass och OC! Bäst.


Stilettos and broken bottles, I'm spinning around in circles




Robyn Berns Dec 2010.

Här är lite bilder från när vi såg Robyn på Berns. Lite kass bildkvalité, men det är ändå inte det väsentliga.

Hon var helt fantastisk som vanligt! Det var dans, sång och musiklycka. Jag bara njöt.

Mustach

flickr.

 

Vore det inte fint att sova på de här kuddfordralen?!

Btw, min bloggmail verily har blivit hackad/spammad så vill ni nå mig så får ni maila mig på [email protected] så länge. Spam=idiotas. Nu är det halv åtta hos mig.

Kram


Brogues


 

Funderar, ja eller nej?

Din sko.


Korall

Såg den här fina korall bikinin på Sofi Farhman och jag tyckte den var så fin så jag klickade hem ett till mig. Från H&M.


How i feel today (in 4 pictures) sunday

Ibland känns det som om livet springer ifrån en alldeles för fort. Det gäller att ta vara på varje dag, varje minut med vad man än gör. Note to self inför det här året: Njuta mer av livet. Carpe diem, även om det vissa dar känns som om man bara vill dra täcket över huvudet. Men dom dagarna behövs dom med, dom gör att man mer uppskattar det lilla och fina i livets vardag.


Varm choklad



Tog en långpromenad med Mia igår som avslutades med en fika. Vi skvallrade över varm choklad med marshmallows och varma scones, och jag invigde min nya varma kofta från Acne som jag fyndade på rean.

got our friends/got the night/we'll be alright

Ha en bra, fin och grym lördag!

Chili och pinjenötter



Jag är helt död. Fått för lite sömn den här veckan så det är så skönt att det är fredag! Har hemmakväll med lite rött, hemmagjord pizza med chili och pinjenötter (så gott), lite ostbågar och film på det. Den här kvällen tog sig rätt bra kan jag säga.

take me around the world

Det är grått och kallt ute. Det värsta är när väckarklockan ringer, ögonen strejkar och huvudet fortfarande är full av mjuka drömmar. Jag snoozar i ungefär 45 min om vintrarna. Min läppar är mest irriterande torra hela tiden och vägrar att mjukna trots att jag smörjer in dom hela tiden. Det här vädret, det gör mig trött och det är januari. Jag vill resa. Jag har nog inte längtat så mycket efter sol och äventyr som nu.


<3

Hej loves!

Jag tog en liten bloggpaus men imorrn kör jag nog på igen!
Hoppas allt är bra med er,

Kärlek

romantisk

Lindex Shop Online.

Jag tror jag har hittat min midsommarklänning.


Litet lyckorus


pap

Det här fina laptop fodralet fick jag i julklapp av min mamma. Den kommer från P.A.P accessories och är i mjukaste skinn. Är lite småkär i den och den blev genast en av mina favorit accessoarer.

Pencils & papers

Yey halv åtta hos mig har börjat gå igen!
Var i väg på ärenden på förmiddagen och sedan var det direkt till skolan. Nu stundar ännu en tenta som ska in på tisdag. Lite halvtungt ämne, men efter den här tentan så har jag gjort halva utbildningen! Tiden har verkligen gått fort. Nu ska jag inte sitta här och blaha mer.
Nu ska jag hem till syrran på fika.

kärlek

Cos till Sverige

Ja! Läste nu att COS Äntligen kommer till Sverige. Har alltid tyckt att det är konstigt att H&M:s lite mer klassiska och exklusiva kedja inte finns här. Man brukar ju passa på att shoppa upp sig på fina basplagg när man är utomlands men no need now alltså. Första butiken öppnar i sommar i Sthml. Först Kling nyheten och nu denna, H&M levererar!

Eling kling for H&M



Elin Kling designar för H&M. Jag tycker det är fantastiskt kul. Det är första gången H&M gör ett samarbete med en modebloggare.
Den minimalistiska kollektionen innehåller nio plagg och två accessoarer, och kommer att släppas i 10 butiker den 3 februari 2010.
Vad säger ni? Jag tycker det ser stilrent och snyggt ut, klänningen längst upp och silverkavajen ser fab u. Stort Elin!

Berlin 2010


Idag längtar jag tillbaka till Berlin. Vill åka dit igen i vår.
Den resan var så himla bra och rolig! Vi åkte en weekend och hann med allt vi ville, vilket var skitmycket nu när man titar tillbaka men vi gjorde allt utan att stressa det minsta.

Vi hann se alla sevärdheter man ska se, vi åt våfflor till brunch på en liten bakgata där inbitna berlinbor äter, vi åt tyskt på en riktigt fin retro restaurang, vi åkte runt hela stan, vi fick en spontan guidning på berlins historia av vår taxi chaufför, vi firade midsommar på stans bästa sushi, vi hann shoppa, vi åt på White trash och lyssnade på live band, vi clubbade på watergate, hängde på små barer och njöt av alla sjukt trevliga människor.

Ni hittar fler bilder om ni bläddrar tillbaka i arkivet under resor.



6 january


Grymt trevlig kväll!!
<3

Some of my christmas gifts


Badbomb från Lush, Clean parfym, jordglob(- älskar den), Böcker, mac (villains serien!) Byredo doft ljus och  ett nytt DS spel, blivit lite av en tradition att jag får ett nytt spel av min bror varje år :).

Det här är lite av vad jag fick i julklapp.

Tack snälla familj och vänner för allt fint. Alltid mer än vad jag förväntat mig. Nu är det dags att städa bort julen för den här gången och ta tag i det nya året.

/This is some of the christmas gifts i got. So much more than i expected. Thank you dear family for the beautiful gifts! Now it's time to clean away christmas and start off the new year.

Jessica

Grattis bästa (Deet) Jessica! <3

 

Vill bara gratta min fina syster som fyller år idag!


Blåbärste

Har legat och tittat på Madicken nu på morgonen och druckit blåbärste.

Snart måste jag dock ta mig ut i snöstormen. Vad jag inte har lust. Men sen när jag kommer hem så ska vi fira bästa Deet. Min syster Jessica fyller år idag!! <3


Siden

Såg den här fina klänningen som Columbine bloggat om och blev lite överraskad över att den är från H&M. Den ser ut som handritat porslin! Men jag undrar lite över längden på en kortis som jag...
Finns ute i butik om ca 2 veckor.

/I really like this dress that Columbine bloged about. It's from H&M and will be in stores in 2 weeks.

Crappy photobooth pictures


Hej hej!

Klippte äntligen av mig allt slitet barr idag, det var verkligen torrt på längderna men nu är det fint igen. Blir alltid grymt nöjd hos Karro. Som ni kanske sett så har jag två färger i håret. Blivit så naturligt efter att jag färgat och bara låtit det växa ut. Jag har tyckt att det sett lite coolt och annorlunda ut, som en lång utväxt med skiftningar men nu har det blivit lite väl markant skillnad. Inte lika snyggt. Så imorrn är det tillbaka till Corinne & Friends för en toning över hela håret för att jämna ut det lite.

 

/I finally cut some of the birdsnest i had going on. Love when my hair is newcut, it feels so fresh. Don't know if you've noticed but I have two different colors in my hair right now. Haven't done anything special for that effect, came naturally as my hair grew and I had dyed hair. I kind of like it, it's different and cool.

 


TWD/end of first season

Jag har verkligen skjutit på det, hållt mig in i det längsta, sen början på december men nu måste jag bara se den. Sista avsnittet på första säsongen av The Walking Dead. Är lite lite ledsen över att det är ett helt år(!) kvar tills andra säsongen kör igång igen. Därav det medvetna uppskjutandet. Men den som väntar på något gott.


Camera


Jag är lite sugen på att uppgradera min kamera ett snäpp. Jag har tittat runt lite men det är rena djungeln där ute, jag försöker läsa fotosidor men alla rekommenderar och säger olika. Jag vet inte om jag ska byta hela min kamera eller behålla kamerahus och satsa på nytt objektiv? Makro? porträtt? Nytt kit objektiv, Tamron, Canon, Nikon?
Vilken kamera har ni? Hjälp?!

(Jag har en Nikon d 3000 nu)

/Im thinking of upgrading my camera and need some camera advice. It's a djungel out there, why should i buy? Canon, Nikon, a new objective? Help! (Ps. I own a Nikon D3000).

.

Jag kunde inte låta bli, låg och tittade på Mad men med syrran igårkväll när jag istället borde legat och sovit.

Jag har vänt på dygnet helt men lär nog sova gott inatt. Men först skola!

Ha en bra dag så länge <3

 


Randomly beautiful

tumblr.


Red like love


Nu känns det ju fortfarande som det är en evighet kvar till sommaren men tiden går fort eller hur?! Hm.com har fyllt på med nytt och jag fastnade lite extra för den fina bikinin med volangerna. Jag tror minsann att det blir rött för mig i sommar, rött är fint till solbrännan.

wintercoat



Dagens. Tröja från Topshop, mössa och scarf från Weekday, Jeans från H&M, kappa från Topshop och skor Lita Jeffrey Campbell.

Jo, det var lite svårt att slira runt i mina höga skor tills jag kom ut på plogad asfalterad väg, men sen gick det bra!
Jag har skola imorrn mitt i julledigheten men skola är man ju aldrig riktigt fri ifrån ändå. Men jag har bestämt mig för att försöka koppla av och verkligen försöka njuta av min minisemester, vilket inneburit att jag bara läst och pluggat just det vi skulle/måste till imorrn. Inte en millimeter mer eller utöver. Stress och press kommer garanterat men det dealar jag med senare, känns onödigt nu.

New years outfit

Nyårskvällens outfit Klänning (fynd!) H&M Trend, strumpbyxor Lindex och skor från Jeffrey Campbell.

Jag hade redan bestämt mig för att inte ha svart (som jag alltid har på nyår) och jag är helnöjd med den här klänningen som jag fyndade strax innan jul. Pudrig, beige och mjuka hudnära toner som gjorde sig fin till blek hy och röda läppar.

fireworks and red lips

Nyåret firade vi in på Le Rouge med en fantastisk femrätters middag, drinkar och champagne! Jag brukar aldrig ha höga förväntningar på nyår, det är liksom ingen big deal för mig. Det går inte att, som så många vill och önskar, att komprimera ner hela årets känslor, förväntningar, hopp och önskningar till en enda kväll. Då finns det bara risk för besvikelser och misstag.
För mig är det viktigaste att krama mina vänner och familj, kanske pussa på någon fin som får hjärtat att rusa vid tolvslaget och äta gott!

Själv åt jag världens godaste, drack goda drinkar, skålade, kramades, pussades och tittade på fyrverkerier vid gamla stan och sjöng med högt till happy new year. Sedan promenerade vi sakta genom stan tidigt på morgonen medan snön föll och människor var glada. Det var ett riktigt bra avslut på ett rätt så bra år. Tack 2010, Hej 2011.

Nyårsklänning


Igår fick den här fina klänningen följa med mig till Le Rouge på nyårsfirande. Tycker väldigt mycket om detaljerna, draperingar, färgen och fjäderbroschen som man kan flytta och ha vart man vill. Bilder från igår med klänningen på kommer senare. Nu ska jag åka och hälsa på min mormor på sjukhuset.

Ha det fint så länge!

 

 


RSS 2.0