Alanya

Alanya
Semester here we come. Vi velade mellan vackra Sicilien och Turkiet men fastnade ändå för Alanya till slut.
Det är ju billigare och leva där, vill ju ändå leva och äta gott när man ändå åker sista minuten. Så Sicilien får bli en annan gång. Såg att det kommer vara ca 30 grader i Alanya. Jo äntligen känns det som lite ledighet och nu väntar massa god mat, slappa dar, massa vin och kärlek. 1 vecka blir det.
Tyvärr så är jag en person som hatar hela packnings, flyg proceduren som jag berättat tidigare. Vill bara vara på plats på en gång. Känner mig alltid stressad med förberdningarna innan. Och den här gången åker planet ca 6 på morgonen, vilket betyder att vi runt 4 måste vara på flyplatsen.
Så skönt det kommer att bli.

Så var sommaren över..

Sitter och funderar här med en tacos i handen och försöker att inte spilla ner tagent bordet samtidigt. Var tog sommaren vägen? Vad har jag gjort den här sommaren...
Var tog alla mina picknickar vägen? solen? lata dagar vid stranden? alla böcker jag skulle läsa ut?, Rosévin och barfota? Josefina?
Tända ljus, surret av myggor min älskling och jag i skymningen, viskandes hemligheter.

Nu är det tillbaka till skolan, jobbet, vardagen, trötthet och mörker.
Nåväl hösten kan vara vacker den med och jag har ju äntligen min sena sparade semester åt lathet. 2 hela veckor har jag framför mig. Lättja säger jag.
Nu tillbaka till sökandet efter resmål och sen blir det lite DS.

Backtoschool

 
 bild: Raya

In a corner somewhere

          
        
Väst-Monki, Tshirt klänning- La redoute, skärp- Lindex och H&M, Örhängen-Holland. Klocka Triwa by tritoni.

Tråkigt att OS är över..eh ska titta upp lite sista min resor och äta lita tacos nu.

Gröna hängen

'

Sitter och insuper första dan på ca två veckors ledighet. Semester äntligen! Annars? jag hade jättekul med mina bästa vänner som kom över och firade mig i torsdags. Jag lagade mat, häpna det blev faktiskt jättegott. Jag är ingen Gordon Ramsey i köket direkt. Tycker mer om att äta maten än laga den. Fick ett par jättefina örhängen från M. Köpta i Holland när hon var där för några veckor sen. Dom är Så jag. Och massa annat fint. Var lite nyvaken och butter när bilden togs men, visst är örhängerna fina?

My striped dress followed me thrue amusement

                
                   Marin randig klänning från H&M köpt i London.
Min photoshop verkar ha försvunnit så det blev lite amatör sudd på kanten där. Lite kort på väggen som inte vill visas på bloggen. Kanske borde gjort något dorky hjärta eller nåt för.

Födelsedag


Vad jag har haft kul! Bättre födelsedag kan man inte önska sig, menar ni att jag skrek på den den där jäkla Extreme. Den är ju inte nådig. Men jag har skrattat massor, och konstaterat med C att vi har blivit gamla. Jag brukade åka karuseller 100 gånger om, nu snurrade det knappt till förrän fysiken jobbade emot mig. Illamåendet som förr var främmande kom nu krypande.
Vi åkte, skrek och skrattade. Dagen fulländades med grym middag min bror lagat och tårta såklart. Jag fick jättefina presenter, för mycket! som jag inte förväntat mig. bla. Stort täcke till min säng, (tempererar efter din kroppsvärme). Det roligaste är nog mitt nya spel till mitt rosa nintendo DS. Mario party..
Överaskningar och det oväntade är ju som sagt det bästa

Imorgon kommer mina vänner och så ska vi fira lite till eftersom dom inte kunde vara med.

Jag är egentligen helt slut men ska spela lite Ds, imorgon är det tidig jobbdag.

Tack mina fina, är glad!


Idag är ingen vanlig dag

För idag är min födelsedag! sjukt, haft så mycket på jobbet att jag glömde.
Men igår så tog min pojkvän ut mig på middag och vi gick till det supermysiga stället med god thai mat- Koh pangan på söder.
Idag vaknade jag upp till nygräddade våfflor som min fina syster C gjort åt mig. Jättegulligt, och snart ska vi iväg till Grönan. Jag har sagt att jag vill till grönan i 3 år snart, men det blir aldrig av och just idag så är det rätt så fint väder så det är meningen. Och jag fyller år hurra. Så vi ska vara precis som barn och njuta av sockervadd och åka karuseller, det finns inte bättre. Sen blir det middag med mina närmaste och tårta.


Några frågade vad jag önskar mig? Vad mer än en dag med sina kära, karuseller och god mat? Ok men skulle jag önska mig så skulle det vara en rosa fin cykel.


Ok en klassisk chanel väska och en resa till New York skulle inte sitta helt fel men om jag ska önska mig lite mer realistiskt så skull det vara en fin rosa ride som tog mig dit jag ville, det skulle vara hon och jag på vägarna. Som bästa vänner. Sen så önskar jag mig lite användbara saker som ett stort täcke till min säng, kuddar och missoni pläd.
Kanske ett fint namn halsband, A la Carrie? Böcker, film Voluspa...

Jag är en person som uppskattar allt, även det minsta och framför allt tanken. Det är roligast och bli överasskad och få något personligt och som man inte förväntat sig.
En själplockad bukett skulle göra min dag. Jag kräver inte mycket. Det bästa är att umgås. Och Pink ride, you will soon be mine in certain time.



Bild: M925

Thaimat och kanske regn

Ikväll efter jobbet ska jag möta upp D sen drar vi och äter på Thaiboat, den bästa Thaimaten i Stan om ni frågar mig. Ska bli gott. Bara det inte regnar? Inte så kul om man sitter ute, även om de har skydd så är det ju mysigare utan. Skulle helst velat haft sol och suttit ute under bar himmel med en drink i handen.



Cris barrios

 
Marcio Simnch.


Musical

                
                       
Igår var jag på Mamma mia musikalen i Globen me min mami. Det var väldigt trevligt (om man bortser från ett osmakligt par brevid som satt och var lite väl intima in public) och mami var glad. Hon fick biljetter i födelsedags present, och jag kunde inte hjälpa och sitta och sjunga med i Abba låtarna. Det var girls night out och jag kom hem lagom sent.

På mig hade jag lacktights,mina nya lovers från Din sko, Topp Acne, genomskinlig sak under ?, strumps från Lindex och Skinnjacka H&M.

Yesterdays news

Outfit. Igår blev det enkelt men säkert kort, svart och vitt och rosa Bh under. Kort högmidje kjol från Indiska, Linne från DKNY, Diverse blandade smycken, ring från H&M och skor från Din sko.



Mode hit taxi dit

Hade sovmorgon idag som var välbehövd, jag har lyckats lägga alla mina dubbelpass och lång dagar på samma vecka och alla tiidiga mornar på en annan. Inte nådigt kan jag säga. Nedräkning bara en vecka snart till semester.
Börjar jobba om en timma och tänkte till dess hinna läsa lite ur nya Elle som damp ner i brevlådan. Jag lägger upp Ouitfit när jag kommer hem. Var ute och dansade lite igår också, det blev lite plockmat, gratis Rosé på någon invigning sen dansade jag iväg på ett annat ställe till 3. När jag och D skulle ta bussen hem så märkte vi (Isolerat värre) att dom bara går en gång i timman på vardagar. yey. Det blev mcdonalds och taxi hem.

Men lite bilder och så kommer senare när jag kommit hem.

Just det, fick hem mina snyggingar från Din sko igår. Snabbt och smidigt.

besos


Orange Kate

                 
                           
             Jürgen Teller.

Lejon

Jag kom på att om exakt en vecka fyller jag år! Det är en tisdag, det lite större firandet kommer väntas med till ledig helg.  Ett år äldre, vackrare och klokare?, vad ska man önska sig? Jag kommer på en sak jag verkligen vill ha.

Nu ska jag gå äta mig en fet muffin, (det var ett tag sen), sen kanske ikväll eller imorgon så skriver jag ner en liten wishlist inför min födelsedag. Men som sagt lite tips? vad vill man ha? Vad skulle ni önska er?

somewhere in a house..

             
             
               E.P

Love me shoes


Såg dom här skorna i Karolines blogg. Dom kommer från Vagabond och dom är inte nådigt snygga. Dom här vill jag ha i höst. Hade för övrigt ett par liknande när jag gick i gymnasiet men som sagt, ja exakt, jag slängde dom.

Acne please



Acne.
Ja tack, ja tack. ja tack. ja tack. Nytt från Acnes höst kollektion.


There she goes walking in her sleep







Magkort topp o genomskinlig upptill från Divided, under: BH Roberto Cavalli for H&M, jeanshorts H&M, hatt från en marknad i Brighton.

Gold surprises

                   

                  
                   Those were the days, US Vogue från 1977


Spets

Ett i-lands problem. Tidigt i våras köpte jag ett ursnyggt Spets fodral från Gina tricot. Det satt som smäck! Jag hann använda den 1 gång sen fick jag för mig och tvätta den. Bara det att jag aldrig lär mig att man ska vända kläderna ut och in. (Jag vet mami)  Total förstörd. Nu känns det lite då det plötsligt är super hett att ha spets. Jag fick den t.om för halva priset då det var sista i min storlek. Tog mig ca 2 veckor och slänga den kunde inte förmå mig göra det, den låg prydligt och glodde på mig från stolen. Shame.

image1


Gammal bild där jag bar kjol över spets klänningen., dåligt ljus var det också, men man ser lite.

zzzzz

Nu ska jag lägga mig och dö lite, är så trött sov 2 timmar inatt jag skulle upp och jobba kl 7, det ni.
 Ibland är man krigare.
Sunday är min vilodag och den börjar lite senare än andras men den börjar nuu.
Ha en riktigt skön dag!

I like to relax with my Kitty friend

         
         Sage Sohier.

My House






Igår dansade vi oss svettiga till skön house på Fellows, där vi stötte på söta Sigrid, hennes blogg var faktiskt en av dom första bloggarna jag började läsa så det var kul.
Det skulle vara lite Stockholm goes Ibiza men njaee. "Var är sanden liksom" för att citera Sigrid.

If I told you I loved you would you stay



Tom craig.


Thoughts

Jag har en konstig känsla i magen. Jag har legat och tänkt, tänkt och tänkt lite till.
Jag är väldigt bra på att tänka, ibland för bra. Jag har en rastlös själ och just nu vet jag inte riktigt var jag ska ta vägen.
Det är känsla av oro. Hur och när ska jag säga?

Igår var det minst sagt stökigt! Tur, hem safe and sound.

M-K och Ashley

        
Olsen systrarna har släppt varsin biografi, boken poträtterar systrarnas liv och vad som inspirerar dom.  Själv skulle jag vilja ha mer smaskiga detlajer och livsavgörande möten. Men man vet aldrig..
Något ni kommer läsa?

Vi 08:or.

Lite mobilbloggning.
Idag är det ju massa saker som händer på stan och då speciellt Stureplan där det är uteserveringar så långt ögat kan nå, och efterfest i det fria, med grymma dj:s som spelar från spyans balkong. Vet inte riktigt om såna här folkhav är min grej men det är bra musik. vill nog hem och mysa och bara vara, imorgon är det jobb men sen är det fest igen på kvällen. Som det brukar vara en sensommar natt.

Lace up shoe


Minns ni dom här skorna från förra året? Din sko. Lite ändringar men dom finns i år igen. Lycko you, me and evryone we know. Jag minns att dom var tokslut när jag ville ha dom. Nu kommer vi se likadana ut allihop men vad gör det. 399;- finns även på webben.
Klickade precis hem dom.

Lazydays

             
                                       
                   
             Mjukiströja med hästar divided, panties från Chantelle och mask från H&M

            Ska läsa ut det sista av min bok sen får vi se vad jag hittar på denna fredag.


080808

Bättre kan det inte bli, det är åttornas dag och åtta är mitt lyckonummer. Om man nu tror på det. Men ingenting utöver det vanliga har inträffat. Dagen har lunkat på som vanligt. Är det redan höst? Löven har dalat och träden har börjat gulna, det ligger kottar överallt och det regnar och är kallt. Redan? Jag börjar känna mig aningen vemodig och nere. Sommaren börjar gå mot sitt slut och det känns som jag inte gjort så mycket som jag velat den här sommaren.

Jag har 3 veckors semester kvar men undrar om vädret kommer bli bättre, håller tummarna!


Dom här två höll jag på krocka med när jag sprang till bussen häromdan.

Regn skog och gammal outfit.

                   
Gammal bild, liknande outfit idag. Döskalle bandana, jeansshorts h&M, Hunter gummistövlar och puderlinne från H&M.
Måste kameran funka snart, vill ju visa färska bilder.


Blacks for head and toe


På tal om  H&M, här är lite fint från H&M just nu. Skorna ser nästan exakt ut som dom jag har i lack från Wedins, och hattar kan man aldrig få för många av. Skor och hatt finns på hemsidan.

Lite ledsen

Precis som jag kände på mig så blev det fel ändå, alla bilder från England försvann. Alla mina fina semester bilder, familj och vänner,outfits från den resan, borta. Det känns hårt. Och ladda över bilder från min kamera går fortfarande inte. Undrar om det inte var bättre som det var, med virus till trots. Då hade jag iallfall haft kvar mina bilder. Det är weirdo men det är just den mappen som är tom. D försökte trösta och sa att jag iallafall har bilderna och minnena i huvudet. 
Det konstiga är att jag raderade korten från kameran samtidigt som jag laddade över dom, något jag annars aldrig bruka att göra. Jag brukar radera dom efter hand även om det tar längre tid. Och då hade jag haft kvar dom i kameran nu.
Det var som om jag hade det på känn ändå. 
Nog var det bättre förr med vanlig kompakt kamera, du tog bilder, dom var kvar i rullen, framkallning och i dina händer. Ska lära mig och bränna ner allt på cd skivor så fort jag laddar över.
Någon kunnig hacker därute som kan trösta med att det går och få tillbaka?

Nog om den här skit datorn. Jag har semester om ca 2 veckor, ska bli så skönt.

Semester igen? Nej, den lyxen har jag inte utan jag hade bara 1 vecka när jag åkte till England . Så jag har tre kvar! Men till dess ska jag jobba som en galning. Den tanken får mig att gå ta ett glas vin nu.


Cupcakedress for you


Bild lånad från Englas blogg.

Jag trillade in på Englas blogg, har inte läst den på evigheter och såg den här bakelsen.
Finns tydligen på H&M trend och kostar 698:-. Min första tanke var oh vad sött, vill ha...men sen nu..vet inte riktigt när och varför jag skulle bära den? dock fin på Engla.
vad säger ni?
Har för övrigt inte varit inne på H&M på ett bra tag, inte likt mig jag vet, jag kanske börjar bli sjuk.

Beauties drinking thé


Mini update

Kom hem från jobbet och är trött och mör. Sitter och fixar lite med datorn
Nu är det bara alla bilder jag har på hårddisken kvar att omformatera. Blir galen om de skulle försvinna.
Nytagna bilder kan jag ju lägga upp eftersom dom förs över nu till min dator. Det är resten (alla) som ännu inte kommit på plats.

Min syrra var ju på besök i förra veckan men hon åkte hem till Barca i söndags. Jag blir alltid lika ledsen, jag saknar henne. Jag får ta en Barcelona trip snart och hälsa på igen.

Nu ska jag ta en varm dusch och sen ska jag läsa lite och bara va, ligga i undies och myströja och höra stormen där ute vina förbi och vara glad för att jag är inomhus.

Asleep with my socks

             
              
             M.J

Virus

Jag kan tyvärr inte lägga upp bilder, outfits eller något då min dator som sagt har krånglat och haft virus, så nu har vi börjat om. Så det tar lite tid att uppdatera hårdisken igen. Så hoppas ni och jag för den delen har tålamod.
Kram på er och le i regnet.

Verily

Det är några som har undrat varför bloggen heter Verily. Så då ska jag berätta, förutom att det låter som ett smeknamn/förkortning på mitt namn så valde jag det för att det betyder verkligen, i sanning, sanningen. Dubbelmening. Och så bra.
Sen så finns det en så vacker låt som heter just Verily av Merz.

Så verily, bara för er kära läsare.


Dark knight


Såg äntligen Batman-"The dark Knight". Batman har alltid varit min favorit superhero. Och Cristian Bale är ju stunning. Snygg.
Gå och se.

Jane Birkin

         Jane Birkin
           
                 
                 
                    Vackraste.

RSS 2.0